"Znači prolazi ovo Indija 38.5€ Chrome browser njegov besplatni 1click VPN PBZ Visa ili Revoult digitalna kartica uzeo kolega tako "
uspio i ja isto ovdje nakon 20 pokusaja, mijenjanja zemalja itd
"Znači prolazi ovo Indija 38.5€ Chrome browser njegov besplatni 1click VPN PBZ Visa ili Revoult digitalna kartica uzeo kolega tako "
Prijatelj uzeo preorder na konzoli, kaže da igramo skupa. Nisam neki vrsni igrač, ali volim dobru zabavu u igri i voice-u. Ako bude netko zainteresiran mogao bih izdvojiti sat/dva preko vikenda.
Kad možemo očekivati prve reviewove?
Vidili su da si uporan pa su se smilovali!
Vidimo se sutra na bojištu!
Koristis mist i tipk na ps5 ili kontroler?
A dobar si kad mozes tako,nema sanse da tako igram.Vise me zanima more li se tako bf igrat na ps5.Sve sam na pcu igrao do prije god prodao sam ga jer je bio u cosi ne koristen vise pola god,uzeo konzolu cisto da imam nesto.
Sad me Mrski moli da igram jer ga treba neko rivajvat u gejmu pa reko da vidim moze li se tako igrat.S ruckom necu znat ni potrcat.
Jeli moguće da mrski uzima igru?
ništa crveni tabor ne izbacuje drivere?
nvidia već pripremila drivere, bitno da su 25 9 2 za black cocks 7 izbacili
Izlaze videa i reviewovi.
https://www.youtube.com/watch?v=l5QmeorZUwM
Jackfrags i multiplayer mape ako nekoga zanima.
A dobar si kad mozes tako,nema sanse da tako igram.Vise me zanima more li se tako bf igrat na ps5.Sve sam na pcu igrao do prije god prodao sam ga jer je bio u cosi ne koristen vise pola god,uzeo konzolu cisto da imam nesto.
Sad me Mrski moli da igram jer ga treba neko rivajvat u gejmu pa reko da vidim moze li se tako igrat.S ruckom necu znat ni potrcat.
Jedva čekam da izgasim crossplay
Hvala!
I ovdje ima još par reviewova. Čini se da su reviewovi jako pozitivni, osim za kampanju koju ionako mislim proći jednom.
Mislim da ću uzeti, nisam već dugo igrao neki dobar FPS.
Nekakav koncenzus je da je povratak originalnoj formi, i da su to dobro odradili. Nakrcano je svime, eksplodirava roka, imerzija na 1000.
Ako launch prođe bez većih problema, a update je već pušten, možemo reć da je sigurno dostaojan nastavak, koji je svakako lako biti nakon fijaska od 2042.
OStaje da vidimo, sutra se svi vidimo u 17 :)
Najbolja stvar u day one patchu:
Movement is refined with reduced slide-to-jump momentum, lowered jump height, and increased inaccuracy when firing while airborne or sliding.
Streameri i cod narkomani na aparatima.
Ko zna/prepoznaje nek kaže šta je ovo (iz Portala spremno za sutra).
codare kidare će doć na svoje, neka, za svakog ponešto :)
Jedva čekam da izgasim crossplay
Zvat ces me da igramo pa onda ugasit crossplay.
codare kidare će doć na svoje, neka, za svakog ponešto :)
Tako je, malo prcanja. Pa malo Tarkov Customs neprcanja ide isto. Portal je zlato.
Hrka naravno da neću
Probaj druge zemlje, meni nije nikako htjelo na Ukrajini pa sam uzeo za Indoneziju, 46€ ispalo
Treba se sad naviknuti opet na keybindove al vidim da se može sve zivo i ne zivo modificirati.
Indiju probaj, meni isto ukrajina nece na nicem, indija mi je sad iz prve prosla.. 38 eura, malo skuplje nego ukrajina
Top mi se sve poslozilo, taman danas radim do pol 4 i vikend +pon sloboda