Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 930
|
čitano: 186.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Dobro koji qrac više... hoćemo li mi smrtnici uspjet zaigrat tu betu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Re: Battlefield 6
luckyluke kaže...

Dobro koji qrac više... hoćemo li mi smrtnici uspjet zaigrat tu betu? 

Ma brzo to ide, ja bio jucer 195 000 pa sam upao kroz 15ak minuta

15 godina
Battlefield 6

Zadovoljan viđenim. Možda je radi okupljanja stare garde iz vremena bf3, ali imali smo par sjajnih partija, tako da ću nešto uštediti i uzeti preko Ukrajine.

Ima tu posla.

Ikone i spotovi su slabo vidljive, ne kužim di je ko, ko je moj ko njihov.

mape su mi ok, ako su ovo manje, a još 5 mapa treba doć, tj. 4, jer New York je inf only.

I seru neki za mape, a favoriti u bf3 4 su im bili bazar siena metro serveri, dajte dajte. Tako da.

Gunplay kako mi je sjeo sve je bolji, atačment sistem solidan, jednsotavan, a opet ima dubinu.

Rpg direkt hit ne ubija, no to će popravit.

Defib range ne kužim, ali sam uspio ubit dv alika defibom, i to su ti bf momenti.

raznest tenk je brutalan gušt, dok se muči po onim uličicama. Sviđa mi se, ako oćeš da bude efikasan mora ić skvad cijeli u njega i još jedan u blizinu da ga čuva jer je toliko zgrada i otvora, a iz svake viri rpg.

Igra radi ok, malo sam složio config pa sam preko 100 iako ima dropova, nema rušenja, sve uredno radi tako da sa te strane ja nisam imao problema.

Izgleda odlično, i na low, mogu mslit kad bi netko iz nekog razloga igrao sve ultra kako bi to izgledalo.

Kampanja, mp, portal, br za 40e preko UKR. isplati se.

Svi smo komentirali, ma gle nije bf3, ali...ima nešto, vuče nazad, vuče na onu još jednu...i to je realno najbitnije.

ne kužim kak da uvedemo više od 4 ljudi na server, kako da se spojimo baš svi skupa da budemo dva skvada recimo, jel ja sa svojim skvadom idem na join već frenda koji ima skvad ili kako?

nisam se bavio skvad, jel se može izbacit ljude iz skvada da uđe naš jer stoji da je u skvadu, ali nije  neki randomi su?

no sve u svemu zadovoljan sam viđenim i igru ću kupit, kao nekih 6-7 kompića iz klana.

Da nas je 10 aktivnih opet svaku večer imamo dva skvada za okretat servere iz baserapea :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

hoće lockat oružje po klasama?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6
Moj PC  
3 0 hvala 5
16 godina
fila2208 kaže...

Svaki hitac mi ubije.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
11 godina
Battlefield 6

Ali definitivno što moraju popraviti je ovaj settings izbornik.Pa ovo je toliko zbunjujuće da mi treba 2 dana da namjestim kontrole za sensitivity.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...
fila2208 kaže...

Svaki hitac mi ubije.

Ubije ti qrc

Znači svi se žalimo da maltene direkt hitovi rpg daju samo 5p za suppresion. 

Nešto ne valja s tim, nema splash dmg baš ništa. 

Kill Frenzy kaže...

hoće lockat oružje po klasama?

Neće, obična playlista je open, imaš više inf based i tu je lockano.

Moraju prodat skinove mislim da će pustit sve open i time si pucaju u nogu za balans koji je ionako u qrc radi sačmarica i tih previše sranja šta vi mogu nosit. 

16 godina
fila2208 kaž

Ubije ti qrc

Ubijao ih ko na traci jučer ali sve preko 30m uglavnom iz daljeg.Rpg mi je glavno oružje ko sniper gađa.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:13 (dery).
13 godina
Battlefield 6

ne znam jeste li primjetili ali skuzio sam da A-D-A-D spam za counterstrafing i jitter miša gotovo potpuno eliminira bullet spread ( za one koji nisu igrali to su neke aiming tehnike u apexu za counteranje brzog movementa/strafinga kad se cilja na vece udaljenosti ). mozete nac video iz apexa na jutubu i primijenit ovdje.

meni na taj nacin gotovo svaki metak prati reticle.. doduse malo je glupasto za bf but if it works..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...
fila2208 kaž

Ubije ti qrc

Ubijao ih ko na traci jučer ali sve preko 30m uglavnom iz daljeg.Rpg mi je glavno oružje ko sniper gađa.

Najjači si na ovim prostorima i čestitam ti na toj časti.

16 godina
fila2208 kaže...
dery kaže...
fila2208 kaž

Ubije ti qrc

Najjači si na ovim prostorima i čestitam ti na toj časti.

Moraš imat za to nevidiju reflex +boost padaju po dvoje od rpg. Boris će potvrdit.

13 godina
Battlefield 6

E, ima kakav video "Best setups" za oružja?

Nisam naletio još na ni jedan od većih youtubera.

Btw, ovako izgleda pretjerivanje 

Pola mil. igrača istovremeno igra betu, i to samo na Steamu:

Bude više ili manje u full igri??

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Ja sam zadovoljan s Betom, gameplay je dobar i zabava. Imaju još neke sitnice srediti (balans oružja, TTK).

Vozila su ok, na ovim mapa su dosta limitirani.

Primijetio sam da mi unutar igre javlja da imam gubitak paketa. Nakon malo istraživanja sam otkrio da se to javlja kada je procesor opterećen preko 90%.
Normalno da je moj 5600X zauzeće između 90 i 95%, tako da mi ne gine kupnja nekog 8 jezgrinog procesora iz 5xxx serije :(

fluffy_inside
11 godina
Battlefield 6

Nerealan sam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BeLLicus kaže...

Nerealan sam. 

Ja ih toliko s nožem podrežem

11 godina
dery kaže...
BeLLicus kaže...

Nerealan sam. 

Bit ćeš primljen u moj klan i igrat ćemo skupa kad izađe igra, KDR 3+ su dobro došli i kad igramo u squadu ako sam down odma me dizati jer postanem jako ljut ako radite druge stvari a ja ležim kraj vas (neće se događati često jer sam predobar) ali kad vidiš da sam dolje ostaviti sve što radiš i dižeš me. 

16 godina
BeLLicus kaže...
dery kaže...
BeLLicus kaže...

Nerealan sam. 

Bit ćeš primljen u moj klan i igrat ćemo skupa kad izađe igra, KDR 3+ su dobro došli i kad igramo u squadu ako sam down odma me dizati jer postanem jako ljut ako radite druge stvari a ja ležim kraj vas (neće se događati često jer sam predobar) ali kad vidiš da sam dolje ostaviti sve što radiš i dižeš me. 

Treba te dizat medic jer je brži ja samo igram inžinjeriju za kuac sam kao medic dok te dignem sve nas pobije.

12 godina
Wolf88 kaže...

Ja sam zadovoljan s Betom, gameplay je dobar i zabava. Imaju još neke sitnice srediti (balans oružja, TTK).

Primijetio sam da mi unutar igre javlja da imam gubitak paketa. Nakon malo istraživanja sam otkrio da se to javlja kada je procesor opterećen preko 90%.
Normalno da je moj 5600X zauzeće između 90 i 95%, tako da mi ne gine kupnja nekog 8 jezgrinog procesora iz 5xxx serije :(

Probaj ovo

16 godina
hahhaajaads kaže...
Wolf88 kaže...

Probaj ovo

To je za steam.

10 godina

Najbolji setup za oružja?

Pa uzimaš samo one dodatke koji ti daju najviše zelenog  

Najviše sam igrao s 334, Ultimaxom, M249 i shotgunom. Shotgunu definitivno trebaju flechette rounds kako bi bila stvarno ubojita. Evo baš prošli gejm na Kairu 38/12 od čega 35 s njom. Killovi su mi puno konzistentiniji otkako sam ih otključao.

334 runnam s produženim okvirom i prigušivačem (iako mislim da mu drugi nastavak dalje bolju preciznost i manji recoil), na ultimax ide 2.5-3x scope jer je laser i ravni okvir od 60 , a m249 nekad s prigušivačem, a nekad ne.

DMR-ovi mi uopće nisu legli iako mislim da nisu loši u kombinaciji s assaultom pa imati npr. 334 kao primary, a onda DMR kao secondary, pogotovo kad dođu puno veće mape.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
17 godina
hahhaajaads kaže...
Wolf88 kaže...

Probaj ovo

Hvala.

Ovo je jako pomoglo s konstatnih 90%, sad varira između 50 i 75%

fluffy_inside
10 godina
Battlefield 6

lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Battlefield 6

Pala prva stotica u beti, nakon skoro 1000 sati 2042 ovo se konacno osjeca ko povratak na BF4 dane, nadam se samo da ce popravit helije i avione te maknit static anti air.

3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Zašto mi ne otvara video tu na forumu?

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Battlefield 6

Danas igrali s ekipom, znaci brutalno dobro, bf3/4 su linearno sp smece naspram ovog i kaj se ovdje sve dešava, pravi ratJedva cekam sva oruzja i mape, a po ovome sada BR ce rasturiti!

Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

Danas igrali s ekipom, znaci brutalno dobro, bf3/4 su linearno sp smece naspram ovog i kaj se ovdje sve dešava, pravi ratJedva cekam sva oruzja i mape, a po ovome sada BR ce rasturiti!

Dobre neke drogice, ha?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
4 godine
Battlefield 6

Da zvan Bf6 tebi ne? Meni apsolutno savrsenstvo, sve radi bez greške, od pucanja, vozila, destrukcije sve sve.
Igra i u najgorim eksplozijama s 20 likova ispred mene ne pada 2 fpsa, netcode i osjecaj pucanja odlican, jos kad dodu sva oruzja/mape/itd to ce biti show za natuci i prek tisucu sati 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:50 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

Da zvan Bf6 tebi ne? Meni apsolutno savrsenstvo, sve radi bez greške, od pucanja, vozila, destrukcije sve sve.
Igra i u najgorim eksplozijama s 20 likova ispred mene ne pada 2 fpsa, netcode i osjecaj pucanja odlican, jos kad dodu sva oruzja/mape/itd to ce biti show za natuci i prek tisucu sati 

daj broj dilera. Stvarno su dobre.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina
Boris grozni kaže...

Vjerojatno si došao s coda, nisi nikad doživio timsko igranje u bf pa si pun dojmova, to je lijepo.

NEtcode je na razini bf3 bete, ako to ne slože onda nezz.

I kako se ubace više ljudi u server? trenutno nikako? Moraš iamti samo 3 prijatelja, ne smiješ više.

Nadam se da će portal nudit dobre servere pa ćemo uć kao u dobra stara vremena u server, prouzročit baserape, pa se prebacit, i okrenut partiju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice