Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 935
|
čitano: 187.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
psihoroba kaže...

ne znači to ništa.

Ljudi (kao i ja sam) iz znatiželje ili nečeg drugog probali i tjt

FILA2208: svi se nadamo tome da će 50% igre srediti i izmeniti :)

ma ništa, ja ti kaažem finalna verzija će gore raditi od bete, tako je inače dosad bilo 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
Battlefield 6

Standardno uvijek im beta bolje radi useru oni to dobro inače šta više čačkaju. Ostane li blizu ovoga izvrsno.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Jel ima kakv info o tome ako su grafičke postavke zbugane?

Meni osobno igra izgleda kao govno, ne mogu ugasiti onaj grain efekt nikako.

Ali dobro, gameplay mi ima potencijala svakako i nadam se većim mapama, ovaj kaos ne mogu izdrzati duze od 2-3 meča u komadu.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodinho kaže...

Ali dobro, gameplay mi ima potencijala svakako i nadam se većim mapama, ovaj kaos ne mogu izdrzati duze od 2-3 meča u komadu.

Kakav ti je Antialiasing postavka. 

14 godina
Battlefield 6

Ja ću samo reć da imamo MP igru sa je*enim AIM ASSIST opcijama.......wtf? 

Ja sam prdonja od 40 godina i imam slab vid i reflekse (zaista bih više trebao otići na očni pregled :D ) ali mi ne pada napamet ta govna koristiti bez obzira kolko nepostojeći k/d imao.

A ako im je to ok staviti u betu daj se samo zamislite šta će sve natrpati u finalnu verziju 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Od 2016. to postoji za igranje gamepadom. Ima nas koji se volimo igrat na velikom TVu iz kreveta.
17 godina
dery kaže...
Dodinho kaže...

Kakav ti je Antialiasing postavka. 

TAA, probao sam i druge opcije.

Slika/igra mi izgleda isto sa Film Grain na ON i na OFF.

Djeluje mi kao da igram na nižoj rezoluciji od nativne, a probao sam podešavati i sve je isto.
Igra mi izgleda bolje na youtube videima drugih streamera.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
Battlefield 6

Jesu oni ovo stavili opet random bulet deviation??? 

Koje sranje to me odbilo od jedinice ili petice ne sjećam se više

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
forumaš kaže...
Od 2016. to postoji za igranje gamepadom. Ima nas koji se volimo igrat na velikom TVu iz kreveta.

Meni to zvuči ko da ideš j*bat a onda se  sjedneš i prepustiš nekom drugom da to umjesto tebe radi.......

Neke stvari su zaista ok za igrat iz kreveta ali MP pucačine to zaista nisu, ali hej, svatko od nas ima svoj đir..... 

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Samo ti dajem objašnjenje koliko se to dugo koristi...a pucačine se igraju iz kreveta dvadesetak godina. Prepoznali su to i devovi i uveli podršku jer postoji interes.
13 godina
forumaš kaže...
Samo ti dajem objašnjenje koliko se to dugo koristi...a pucačine se igraju iz kreveta dvadesetak godina. Prepoznali su to i devovi i uveli podršku jer postoji interes.

u jednoj temi sam cak usao u raspravu s tobom, a u ostalih par tema sam te primjetio iz jednostavnog razloga.. konstantno trolas i lupas kontru. bilo da se raspravljaju opce drustvene teme ili igre uvijek palis vatru i kontriras cak i kad to nema veze sa zdravim razumom.

bf 2042 su cak i devovi napustili prakticki koliki je fail bio i o tome se raspravljalo, ali ne tebi je odlicna igra i flejmao si po temi konstantno. Aim assist je problem o kojem vec pricaju i streameri koji igraju na kontroleru jer je gap izmedu razine skilla u zadnje vrijeme gotovo nepostojeci jer su devovi radi podilazenja wallet whaleovima aim assist ucinili prakticki legalnim aimbotom za nekoga ko iole zna drzat kontroler u ruci.

imam osjecaj da nas 10 sad pocne raspravljat kako govna smrde, ti bi uletio da nam ne valja njuh i da tvoja bas mirisu.

ne kuzim koji qrac, jel to neko ispoljavanje frustracija ili se samo hranis provokacijama.

13 godina

Well fuck, to bi objasnilo neke stvari koje su me mucile zadnjih par dana. Bezveze pokusavam vjezbat recoil control kad ovo sprica samo od sebe... Jbt, prebacit cu na single fire na MG-u hahaha

16 godina
MRSKI kaže...

Jesi probao uživo rafalno gađat metu dalje od 50m pa da vidiš kuda meci lete. Bez kratkih rafala nema preciznosti.

Meni u igri do 30m rafal lijepo ubija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2025 19:39 (dery).
4 godine
Battlefield 6

dali je ovo puno ili malo u odnosu na COD? zanima me nekakav omjer pa ako netko ima neki info da veli koju pošto su u zadnja dva Cod-a zahtjevala secure boot?! Generalno  koliko pomaze kod chitera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Kolika hrpa čiterskih govana nevjerovatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

dali je ovo puno ili malo u odnosu na COD? zanima me nekakav omjer pa ako netko ima neki info da veli koju pošto su u zadnja dva Cod-a zahtjevala secure boot?! Generalno  koliko pomaze kod chitera?

Ovaj novi što dolazi zahtjeva Secure boot. Prijašnji ne zahtjevaju ništa. COD je infestiran sa gamadi odd (2019) jer dozvoljavaju da "streameri" cheataju i uzimaju pare. Preporučam Call of Shame YT kanal.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
4 godine
Battlefield 6

Ja ih osobno neprimjecujem u tom kaosu valjda taj Javelin onda radi ok, samo kaj ti web portali tj vecina njih bilo kakvu vijest pokusavaju progurati sve uglavnom pod negativno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MRSKI kaže...

primjetio sam da mi šara strojnica, ostale gunove nisam toliko ispratio, kaos je pucanje, imam  i dropove razne pa kad sve uštelim mogu ti reći.

Definitvno skokovi i kretanje dodaje spread.

Ima atačmenta koji smanje spread tako da bez obzira na recoil, spread je i dalje faktor.

si probao betu druže, šta kažeš?

17 godina
Ma da mi Vas je samo naci na serverima da vas sve pobijem i guštam. A kakva je igra to na kraju bude nebitno ;)
Samo mi to fali ostalo mi je totalno svejedno...
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

primjetio sam da mi šara strojnica, ostale gunove nisam toliko ispratio, kaos je pucanje, imam  i dropove razne pa kad sve uštelim mogu ti reći.

Tako i treba biti a ne da me strojnica od 15kg ubija brže laganija u baratanju od smg/carbin u trku/hodu ili skoku ko prijašnji.

15 godina
dery kaže...
fila2208 kaže...

Tako i treba biti a ne da me strojnica od 15kg ubija brže laganija u baratanju od smg/carbin u trku/hodu ili skoku ko prijašnji.

Ok, onda joj treba biti veći dmg, a kad te sreže onda opet ne valja jer je na bipodu i onda kampam.

realizam tražiti..ne ide :)

16 godina
Battlefield 6

Ova iberian mapa još bolja od kaira. Planine još ne probah ali ove dvije su mi legle puuuno bolje od svega u bf2042.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dery kaže...

Ova iberian mapa još bolja od kaira. Planine još ne probah ali ove dvije su mi legle puuuno bolje od svega u bf2042.

Ma odlične su prešetam od A do E za 30 sekundi toliko su velike, opći haos 64 igrača na nikad manjim mapama. Battlefield je otvorena mapa sa vozilima a ne da se onaj jadan tenkić vuče kroz one uličice na cairo i iberianu a riješe ga 4 RPGa. Nadam se da će biti puno više normalnijih mape. Ove nabijem na kurac. Msm ide meni dobro KDR preko 3 stalno, ownam sve ali mi se gade te male mapice i gotovo, ona u planinama strava tu mogu igrati cijeli dan. Sad testiram malo ovaj "kalaš" brutalan je... Pre malo je vremena da se isprobaju sve klase, sva oružja itd. Ne stignem. Ali mislim igrat će se ovo upalit malo navečer tokom dosadnih zimskih dana. 

10 godina
Battlefield 6

Kaže Steam odgiranih 18.8 sati.

Nastavno na moj prošli komentar još nekoliko random komentara.

Sve više primjećujem probleme s netcodom. Realno, ne znam što je veći coinflip: netcode ili shotgun (jedan gejm ubijem svaku osobu koju vidim, drugi gejm ne mogu ni s dva metra)

Iberian offensive mapa, E zastava, lik u onoj kućici puca po nama. Baš taj put uzeo engineera i opalim rpg kroz prozor ravno na sredinu kućice..... doslovno niti jedan hitmarker. Lik proviri kroz prozor i ubije me.

Redovi za ulazak u igru su ok, ne ljutim se jer znam da je navala. Ipak, točno se vidi drastično povećanje igrača, posebice ovih s konzola koji imaju AimAssist i mislim da se baš primijeti.

Nije kriva igra, ali mi se crashala 4 puta u ova četiri dana zbog drivera za 9060xt. Jebiga.

Rekao sam da trebaju malo produžiti reach defibova. I dalje to smatram, ali sam se nekako priviknuo.

90% medica ne revajva (ok, ništa novo, nisam ni ja poznat po tome u BF4 jer mi je bio draži m320), ali što je najbolje, ne bacaju ni jebene health/ammo boxeve. Znači 90% vremena igram supporta i danas igrao s kolegom assaulta. Doslovno svakih nekoliko minuta ostao bez municije (ok, imam drugo oružje, ali što je s engineerima i reconima?).

Ostaje mi još sutra odigrati nekoliko sati iako već sad mogu donijeti svoj konačni sud.

Jesmo li dobili punokrvnog nasljednika Battlefielda 3 i 4? Nismo.

Je li igra bolja od očekivanja? Mislim kako se svi možemo složiti da je.

Činjenica je kako u beti ne možemo dobiti sve (navodno sljedeći vikend dobivamo novu mapu i oružja), ali mislim da su mape definitivno trebale biti veće.

Igra treba biti teža, prvenstveno recoil, a onda i ostale stvari (navodno će neki perk reconu omogućiti automatsko spottanje ljudi koje vidi kroz svoj scope što je idiotizam i tako neki primjeri).

Zaključno, igrajući Battlefield 6 betu mogu reći da sam igrao mješanca COD-a i BF, ali s dominantnijim genom COD-a. Jednostavno mi nedostaje ona veličina mapa i onaj osjećaj "Only in Battlefield". Prisjetimo se toga

(pogotovo od 2:30-2:37 i 3:00-3:15).

Ipak, igra mi se sviđa i vjerojatno ću je uzeti za nekih pola godine, godinu.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2025 23:09 (LLAMABOY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Pitanje za okupljene.
Dali je moguće promjeniti poziciju minimape? Htio bih ju pomaknuti više prema sredini. Na SS sam označio.

www.3ding.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2025 23:34 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

kakav je to kilometarski omjer? 

LLAMABOY 

Jel ti ukljucen crossplay? Ja sam na BF 2042 imao cesto problema sa shotgunom i konzolasima. Dosta puta mi se desi kad naletim na konzolasa treba mi dva, pa nekad i tri puta da ga pogodim i da ga ubijem. U zadnje vrijeme generalno se pojavilo dosta nekih novih igraca koji su iz nekog razloga prejaki. Jako ih je tesko ubiti, kao da se povecao TTK na njima. Na chatu sam vidjao i da se drugi zale. 

Ne bi me cudilo da se neke stvari preliju iz BF2042 u BF6, osim ove sa novim igracima i nizim levelima. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina

Danas htjeo malo igrati da provjerim je li bilo nečeg novog dodano za vikend. Igra se crasha svakih 10 minuta.
Ovo je poluproizvod poluproizvoida. Izbjegavati u što širem luku.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
neznalica90 kaže...
forumaš kaže...

u jednoj temi sam cak usao u raspravu s tobom, a u ostalih par tema sam te primjetio iz jednostavnog razloga.. konstantno trolas i lupas kontru. bilo da se raspravljaju opce drustvene teme ili igre uvijek palis vatru i kontriras cak i kad to nema veze sa zdravim razumom.

bf 2042 su cak i devovi napustili prakticki koliki je fail bio i o tome se raspravljalo, ali ne tebi je odlicna igra i flejmao si po temi konstantno. Aim assist je problem o kojem vec pricaju i streameri koji igraju na kontroleru jer je gap izmedu razine skilla u zadnje vrijeme gotovo nepostojeci jer su devovi radi podilazenja wallet whaleovima aim assist ucinili prakticki legalnim aimbotom za nekoga ko iole zna drzat kontroler u ruci.

imam osjecaj da nas 10 sad pocne raspravljat kako govna smrde, ti bi uletio da nam ne valja njuh i da tvoja bas mirisu.

ne kuzim koji qrac, jel to neko ispoljavanje frustracija ili se samo hranis provokacijama.

Lako me staviš na ignor.

14 godina
Battlefield 6

Hahahaha!
We are so back

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Ima atačmenta koji smanje spread tako da bez obzira na recoil, spread je i dalje faktor.

si probao betu druže, šta kažeš?

Probao.. Vjerojatno je do mene a ne do lošeg netcoda ali padam u sekundi a za ubiti nekoga vječnost. Ostalo puno puno bolje nego ovaj prošli, skoro na tragu BF4. Vozila što sam probao su mi ok osim helija a posebno aviona koji su okretni kao oveći tanker. Možda porade još na tome nadam se. Najviše mi ide na živce ovaj random bulet... Neka stave recoil i veći ali da metak ide gdje nisanis. Ovako ko da bacas metke  niz vodovodnu cijev meci idu na sve strane. Debilana žešća i onemogućava bilo kakav learning curve osim tap fajera. Tapakaj i meci će ići otprilike tamo gdje nisanis 

I da vidi se dolazak COD i drugih igrača jer vrlo rijetko dobijem rivajv iako mi medici i squadmejtovi hodaju po glavi. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2025 9:42 (MRSKI).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice