Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.645.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Jutro ekipa ... kaj ima jos koji balkanski server osim BGU ili??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

dodao sam vas neke sa liste, sa "25" mi zavrsava nick

kada je aktivan balkan server? i potpisujem isto pitanje kao autor iznad mene

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

bok ljudi, imam mali problem.

naime, nakon formatiranja windowsa, origin mi vise ne prepoznaje instalaciju igre mada je igra bila inst. na E:/ a win na C:/ . u originu sam prebacio (application setting ->install & saves ) direktorij na e:/ ali mi i dalje ne prepoznaje igru tj. neprestano mi pise kod ikone od bf4 "download game" umjesto play. da li jos nesto treba prebaciti?  moguce da mi je save folder od igre bio na c:/ ili nesto drugo ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Počni download na lokaciju gdje želiš da je igra, skini prvih 2-3 posto, pauziraj, kopiraj sve stare fajlove preko ovih na novoj lokaciji i nastavi download. Sam će skužiti da sve postoji i setup će skočiti na 100%.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 20:14 (Sum_of_all_fears).
17 godina

Fale ti registry unosi. Samo ih trebaš dodati u Registry.

Twitter: @191x7
16 godina
odjavljen

Ne mora niš po registryu čačkati, samo mora prekopirati postojeće fajlove preko započete instalacije. Minuta posla.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ne mora niš po registryu čačkati, samo mora prekopirati postojeće fajlove preko započete instalacije. Minuta posla.

Nisam napisao kako ih treba dodati, samo da fale i da ih nekako treba. A hoće li to ručno, ili će dodati nečije (tuđe ili online) pa prepraviti u njima putanju ili će započeti download pa prebacivati fajlove - totalno je svejedno. Dao sam čovjeku objašnjenje zašto mu ne prepoznaje i to je to. Premda, dodati Registry unose je sigurnije nego krenuti skidanje iz početka - jer kod skidanja se zna dogoditi da ne skuži ili ne skuži sve pa treba ručno dodati registry unose za DLC-e itd.

Twitter: @191x7
8 godina

Ma sad kad si promjenio lokaciju gdje ti je ostala igra tj. kako kazes na particiju E samo odi na bf4 u originu i stisni download. Provjeriti ce ti fileove i odmah krenuti s instalacijom nekih par minuta sve skupa. Provjereno, radio sam tako barem 20 puta i nikad nije bilo problema. Jedino moze biti problem da ti nece skuziti premium tu se onda treba malo poigrat s registrijem al nije ni to neki problem.

16 godina
sushii kaže...

bok ljudi, imam mali problem...

Sum_of_all_fears kaže...

Počni download na lokaciju gdje želiš da je igra, skini prvih 2-3 posto, pauziraj, kopiraj sve stare fajlove preko ovih na novoj lokaciji i nastavi download. Sam će skužiti da sve postoji i setup će skočiti na 100%.

Napravi kako ti je kolega Sum_of_all_fears napisao. Imao sam više puta takvu situaciju i to tako najbolje funkcionira. Gledaj da ti se skine nekih 200-tinjak MB igre pa zamijeni skinute mape i dovrši instalaciju. Ako skineš premalo, zna se desiti da ti piše download umjesto play na accountu.

Nakon toga samo napravi repair game i za svaki slučaj ručno napravi update punkbustera.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
bruno03 kaže...

Sad je na Originu Battlefield 4 akcija. Standard verzija igra je 5€, Deluxe 7,5€, Premium 20€. Deluxe ima China rising dlc, a Premium ima taj i još dodatne dlcove. Isplati li se kupovat te dodatne mape, jesu li dobre?

Inaće imam 10h u Bf3. Nubina sam, al mi se igra sviđa.

Ne, kupi si osnovnu igru i Second Assoult dlc.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ako netko hoće igrati preko teamspeaka neka se javi, kolega i ja tražimo par pojačanja pošto se dosta stare ekipe razišlo :)

2 0 hvala 0
12 godina
partybreaker5 kaže...

ako netko hoće igrati preko teamspeaka neka se javi, kolega i ja tražimo par pojačanja pošto se dosta stare ekipe razišlo :)

Nije ni čudo što su se razišli kad si "partybreaker"

14 godina
neaktivan

partybreaker za protivničku ekipu :P

14 godina
Battlefield 4

A ovo se još igra?  

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tonik kaže...

A ovo se još igra?  

Zašto se nebi igralo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 23:06 (ibme74).
16 godina

Gladni20, dodaj me pa se cujemo :)

13 godina
protjeran
Jel jos netko ima problem s bf3/4 nisam ni odabrao server dolje pise da izlazi iz igre, ili se ocu spojit na server pa to pise ovisi kako je raspolozen?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
neaktivan

meni se to znalo događat prije, kad se odjavim i ponovno prijavim na battlelog proradi, nekad čak i origin restartat treba. iako mi se nije zadnjih mjeseci događalo uopće.

14 godina
ibme74 kaže...
tonik kaže...

A ovo se još igra?  

Zašto se nebi igralo?

Becuase the force is not with this game any more.  

BF4 & BF1 - Tonyhrv
16 godina
tonik kaže...

Pogledaj statistiku: BF4, BF1, BFH, SWB. U vrijeme kad sam pisao ovo (radni dan, rano poslijepodne) je bilo oko 40 000 igrača BF4 na svim platformama tog trena. Razumljivo je da je BF1 rekorder sa oko 290 000 igrača trenutno pošto svi ganjamo statse i iskustvo. Ali nakon nekog vremena drage volje ću kombinirati BF1, BF4, BF3 i BFH. Odustao sam jedino od Battlefronta koji je, poput BFH, nekome sjeo a nekome ne.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
tonik kaže...
ibme74 kaže...
tonik kaže...

A ovo se još igra?  

Zašto se nebi igralo?

Pa ako se dan danas jos uvijek dere jedan COD4 iz 2007 zasto nebi BF4 koji ni nije toliko stara igra? Pa BF3 se jos uvijek masovno igra. A i ne bojim se za BF4, kada i pocme opadati broj ljudi koji ga igra uradit ce sto su uradili i sa BF3, dati ga besplatno i onda svi oni koji nisu kupili (citaj jogurtasi:D ) ce krenut peglat pa ce taj broj opet narasti

14 godina
Battlefield 4

Istina. Vjerujem da će bf4 malo se pojačat nakon hypa koji je zadao bf1, ali kroz koji mjesec bio mogao malo opasti još igranja, jer se očekuju akcije oko božića. Ja sam tek 120 lv na bf4.  

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja mislim da sam se uspješno prebacio sa dugogodišnjeg igranja na pc-u na PS4,inaće plejku sam zadnje igrao prije 8 godina i to PES nogomet,mislil sam da će bit malo zajebano polovit shooter s controlerom al misija je odrađena.

P.S. Ovaj gejm je snimljen nakon mozda sveukupno 5/6 sati igranja na plejki.Glavni razlog prelaska na konzolu mi je taj da nema chiteraja i ulaganja u hardwer i igra je nevjerojatno optimizirana s obzirom na hardwer koji je u plejki.Ko zna možda koga ohrabri video da pređe na plejku:).

Inče isključil sam aim assist koji mi je frend preporućil da si ostavim al sam skužil da je bar meni više odmogel nego pomogel jer vuče aim na jednog igraća i onda dok ih par imaš pred sobom croshair podivlja.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
$inke kaže...

Ja mislim da sam se uspješno prebacio sa dugogodišnjeg igranja na pc-u na PS4

lolčina

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
13 godina
neaktivan

Hehe,fala,fala a jbga nije to ko pc jbga al bu s vremenom bolje,za tih par čuki kaj sam odigral na pleju ja  sam zadovoljan a i prvi put sam igral bf a da lezim u krevetu.Malo me zbedirala ekipa koja me nagovorila na plej da bude za 2/3 mj. polako islo dok se priviknem  na controler,viš da ih nisam ozbiljno shvatil.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo jednog njuba, pa ako netko hoce vježbat pucanje na meni i sprdat se sa mojim skillovima :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/fikisimo12/

noob al volim učit
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pa normalno da nema čitera kad su svi čiteri i to legalni
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4

Ako ima netko volje zaigrat može me dodati Silhuette01 ... PC

P.S. Noob sam tak da ne bude nismo znali hehe

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

ak neko jos igra bf4 a nema me na battlelogu slobodno me doda

nick: LtMoNkK pa da malo igramo

Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Izgleda da imamo novih igraca.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Llamaboy_Cro/

Pa da koji put zaigramo

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice