Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...
Volume kaže...
Kickass slabo je to, ispod 200-0 ka da nisi ni igra

https://m.youtube.com/watch?v=DP8re-2bQwI

se to meni čini ili koristiš neki sweet FX za bolju grafiku, kao da su ti boje postojanije :D, ako da, kaj koristiš i ak neko kaj koristi nek slobodno napiše, može i stavit link, jer sam skužil da bi mi jače boje dosta pomogle u otkrivanju neprijatelja, tnx

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
13 godina
mrakky kaže...

se to meni čini ili koristiš neki sweet FX za bolju grafiku, kao da su ti boje postojanije :D, ako da, kaj koristiš i ak neko kaj koristi nek slobodno napiše, može i stavit link, jer sam skužil da bi mi jače boje dosta pomogle u otkrivanju neprijatelja, tnx

Ne treba ti nikakav FX kad imaš tipku "Q".

Samo udaraj po "Q" i vidjet ćeš sve što trebaš.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da koristim sweetfx,evo link

1. Unzip

2. Paste content to \Origin Games\Battlefield 4

3. Modify SweetFX_settings.txt to preference

-link na custom presete,pali/gasi se sa scroll lock

Evo jos par korisnih stvari pa mozete dodat u prvi post teme mozda

This program spams LMB. A lot. Use it to get a vehicle from the spawnscreen. Hold f8 to spam. Open only when wanting to spam a vehicle at the beginning of the round and close it right after. When the program is running for too long you will get a punkbuster kick. The program is a compiled version of an Autohotkey script that presses the left mouse button repeatedly with minimal delay

-imam ovo na ssdu jer mi se dulje otvara na HDDu

Easy way to close bf4.exe or ZMouseClickSpam.exe :

Paste the following commands into notepad and save as .cmd

taskkill /f /im ZMouseClickSpam.exe

And for BF4: taskkill /f /im bf4.exe

-bf4 se odmah zatvara ovako dakle nema cekanja 10sec

čit je 5 eura ili kutija meke stoše

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 23:05 (kurt).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kurt kaže...

1. Unzip

Zar nisi pokupio ban zbog SweetFX-a? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 23:19 (NiramX).
13 godina
Battlefield 4

Jučer sam gledao nekog jutubera i primjetim da lik uopće nema teksture... igra na LOW, a igra mu klizi k'o po dječjoj guzi.

I sjetim se danas i smanjim postavke sve što sam imao HIGH na MEDIUM.

Neke su od prije na LOW bile.

Jedino sam mash ostavio na ULTRA.

Ne znam dal je do servera ili do tih postavki, ali napravio sam najbolji score do sada na Lockerima.

Bio sam nezaustavljiv... kad sam skužio da mi nitko ništa ne može, upadao sam bahato u gužvu i izvodio čuda :)

Evo jedna situacija od spawna pa da vidite kako se roka kad je server na vašoj strani... drugačije ne mogu objasniti svoju nepobjedivost večeras pošto sumnjam da je do grafičkih postavki.

BTW

Znate da se žalim na netcode od prvog dana i obično mi ovako ne padaju.

Kad se s nekim susretnem prsa o prsa, obično sam ja taj koji gubi duel.

Zato sam u BF4 forsirao vozila pošto mi je ipak najmiliji dio igranja infantry oduzimao previše živaca.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NiramX kaže...
kurt kaže...

1. Unzip

Ne,isto sam mislio da je to banano dok se nisam informirao

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 6:48 (kurt).
17 godina
kurt kaže...
NiramX kaže...
kurt kaže...

1. Unzip

Ne,isto sam mislio da je to banano dok se nisam informirao

ak ti nje problem dat link koji profil koristiš, jer toga ima fakat  gro, a ovo kaj sam videl kod tebe mi taman i još nekaj, kak si narihtao in-game setting-se?

tnx

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
13 godina
Skilledžija kaže...

Jučer sam gledao nekog jutubera i primjetim da lik uopće nema teksture... igra na LOW, a igra mu klizi k'o po dječjoj guzi.

I sjetim se danas i smanjim postavke sve što sam imao HIGH na MEDIUM.

Neke su od prije na LOW bile.

Jedino sam mash ostavio na ULTRA.

Ne znam dal je do servera ili do tih postavki, ali napravio sam najbolji score do sada na Lockerima.

Bio sam nezaustavljiv... kad sam skužio da mi nitko ništa ne može, upadao sam bahato u gužvu i izvodio čuda :)

Evo jedna situacija od spawna pa da vidite kako se roka kad je server na vašoj strani... drugačije ne mogu objasniti svoju nepobjedivost večeras pošto sumnjam da je do grafičkih postavki.

BTW

Znate da se žalim na netcode od prvog dana i obično mi ovako ne padaju.

Kad se s nekim susretnem prsa o prsa, obično sam ja taj koji gubi duel.

Zato sam u BF4 forsirao vozila pošto mi je ipak najmiliji dio igranja infantry oduzimao previše živaca.

Sad će ti M4x napisati da si M16A3 (M416)/ locker faget

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Snimas u 30 fps ko socijalni slucaj...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Snimas u 30 fps ko socijalni slucaj...

Nakon nekakavog updatea sam nešto bio čačkao i valjda sam poremetio postavke?!

Mea culpa.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4
Gornji video otprilike dočarava kako izgleda igrati BF4 u idealnim uvijetima.
Donji video je nešto sasvim suprotno od toga...

P.S.
Ova situacija s tenkom... tek na snimci sam skužio lika zguza na minimapi.
Vjerojatno me on pogodio RPG-om?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...
Gornji video otprilike dočarava kako izgleda igrati BF4 u idealnim uvijetima.
Donji video je nešto sasvim suprotno od toga...

P.S.
Ova situacija s tenkom... tek na snimci sam skužio lika zguza na minimapi.
Vjerojatno me on pogodio RPG-om?

Nemoj više stavljati ovakve snimke.

Pomisliti će ljudi da si panj.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
Koji k, kakvi su ti to videi? Igraš pari teški casual
I na tenku se koristi termalna optika, a te to zeleno irnv sranje za plebove
Razočara si me, neugodno mi je šta sam uopće pomislia da si pr0

6 0 hvala 1
13 godina
Volume kaže...
Koji k, kakvi su ti to videi? Igraš pari teški casual
I na tenku se koristi termalna optika, a te to zeleno irnv sranje za plebove
Razočara si me, neugodno mi je šta sam uopće pomislia da si pr0

To je isključivo moja lijenost.

Kao gunner na tenku imam termal.

Na BTR imam termal, a kao gunner možda čak i IR.

To mi tako stoji valjda od kad sam prvi put ušao u tenk :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Antraks,pa ti to je sasvim normalno,kao i u csgou.Profesionalni igraci igraju 720p rezoluciju i sve low kako bi imali sto vise fps.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Antraks,pa ti to je sasvim normalno,kao i u csgou.Profesionalni igraci igraju 720p rezoluciju i sve low kako bi imali sto vise fps.

CSGO postize 300 fps na bilo kojoj novijoj vesmasini. To sto kreteni sa 1070 i 1080 karticama i dalje igraju na low u CS nema veze sa postizanjem boljeg FPS nego je cisti PEBKAC u pitanju...

Freak Show Inc.
13 godina
drakula789 kaže...

Znam to sve, ali ja ne igram ozbiljno pa mi to ne treba.

Pogotovo što imam jaku karticu pa sa nekim poluhigh postavkama imam u prosjeku 100 fps-a.

Išao sam smanjiti postavke na niže samo jer me fasciniralo kako kod lika sve fluidno radi i kako mu se meci lijepe.

Baš me zanimalo hoće li to utjecati na hitreg.

Danas opet rokam sa istim postavkama pa ću javiti dojmove.

Sumnjam da je do toga.

Vjerojatno me posrao server koji je navijao za mene jučer?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
drakula789 kaže...

CSGO postize 300 fps na bilo kojoj novijoj vesmasini. To sto kreteni sa 1070 i 1080 karticama i dalje igraju na low u CS nema veze sa postizanjem boljeg FPS nego je cisti PEBKAC u pitanju...

Ja bi bio najsretniji kad bi mi 1070 radila na 100 posto u csgou,al je neoptimiziran i tu nastaju problemi.Ne mozes nekog nazivat retardom jer igra na low postavkama zbog boljeg fpsa.

14 godina
Battlefield 4

Niske rezolucije i postavke stavljaju radi input laga, šta je fps veći to je lag manji (neovisno o hz monitora) pa mogu brže reagirati. Chris iz non sensa ima video o tome

Mape su također pun k preglednije i bez pustih efekata, pa se puno lakše uoči protivnika 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Ne mozes nekog nazivat retardom jer igra na low postavkama zbog boljeg fpsa.

Mogu, radio sam i gore stvari...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Uostalom, 1070-ka postize 60+ fps u znatno kompleksnijim igrama na 4k rezoluciji. Ako bi joj bilo "dozvoljeno" da renderira scenu u CS-u na nekoj nizoj rezoluciji na maksimalnom broju frejmova u sekundi to bi vjerojatno otislo preko 1000. Input lag bi se smanjio sa (karikiram) 5ms na 3ms. Ekipa stvarno misli da je tako dobra da su u stanju procesuirati te podatke u svom mozgu dovoljno brzo da bi im ta tisucinka ili dvije donijela neku konkretnu prednost?

Dajte me nemojte jebat. Onaj tko kaze da je to prednost - ja kazem da je moroncina bez mozga i nek si ode osamarit mamu sto ga je rodila takvog glupog. 

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 11:10 (Friday).

6 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Uostalom, 1070-ka postize 60+ fps u znatno kompleksnijim igrama na 4k rezoluciji. Ako bi joj bilo "dozvoljeno" da renderira scenu u CS-u na nekoj nizoj rezoluciji na maksimalnom broju frejmova u sekundi to bi vjerojatno otislo preko 1000. Input lag bi se smanjio sa (karikiram) 5ms na 3ms. Ekipa stvarno misli da je tako dobra da su u stanju procesuirati te podatke u svom mozgu dovoljno brzo da bi im ta tisucinka ili dvije donijela neku konkretnu prednost?

Dajte me nemojte jebat. Onaj tko kaze da je to prednost - ja kazem da je moroncina bez mozga i nek si ode osamarit mamu sto ga je rodila takvog glupog. 

Samo čekaj dok se ReplaY probudi.............

13 godina
MRSKI kaže...

Samo čekaj dok se ReplaY probudi.............

.... i popije cedevitu.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Daj spelac oiadi,NHF

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Bf4 ima osjetnu razliku između 60 i 144 fpsa u lagu miša

Za csgo neman pojma, nisan nikad ni igra

17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Daj spelac oiadi,NHF

Tek sam poceo... NHF

Volume kaže...
Friday kaže...

U CS slucaju pricamo o razlici izmedju 300 i 800+ fps...

Freak Show Inc.
13 godina
drakula789 kaže...

Daj spelac oiadi,NHF

Namirisao je krv ... gotov si.

Volume kaže...
Friday kaže...

Jašta je nego ogromna razlika. Sve sam probao, i nemjerljivo je bolje na low settings nego ultra što se tiče miš delaya.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

To je normalno,ja osijetim koliko losije igram kad imam cca.200 fps i kad je 350+ fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

To je normalno,ja osijetim koliko losije igram kad imam cca.200 fps i kad je 350+ fps.

Koliko losije? Ajde, bas me zanima koliko je to losije. I da li mislis da bi skok sa 350+ na 800 bio jednako velik kao sa 200 na 350?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Losije igram,ne mogu igrat dobro kao na 350+ fps.Sad sam probao 720p,al nekako mi je sve pikselasto na 26 inc monitoru..Smatram da bi bio jos veci,al problem je sto igra ne moze iskoristit cijeli potencijal graficke vec forsira bezveze cpu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 12:04 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice