Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.638.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
MatoOO13 kaže...
Bobina kvari zabavu svima..  Odem na BL očekujući pikanterije kad ono truba...  jel igrao još tko ovo?? 

ja po koju partiju  odigram al pješadiju samo, ovo sa vozilima je za kežulace

17 godina
gamer18 kaže...

Imam problem s igranjem. Nedavno sam kupio bf4 i htio danas igrat s kolegom ali kad mi ude u igru i dode mi do mape i odabira sam izade i pokaze mi sliku koja je u privitku. Prije dva mjeseca igro sam trial sa slabijim procesorom ovaj athlom mi je star dva tjedna. Ako netko za sto da napravim neka napise?

edit

evo screenshot

Moraš napraviti update Punkbustera:

http://www.evenbalance.com/pbsetup.php

10 godina
neaktivan
Napravio update ali opet me izbaci.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

kurt kaže...

samo 102, pih  taman te krenulo i evo vec kraja  

odlican video ! 

Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Battlefield 4

Oprostite, za čakovec???

PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MatoOO13 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

LOL, baš nam je došao na server. Monk ga je izubijo, pa smo svašta čuli na chat i na zidu od klana :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/748861374004214848/349418125/

Bobina kvari zabavu svima..  Odem na BL očekujući pikanterije kad ono truba...  jel igrao još tko ovo?? 

Izgleda da je lik obrisao poruku s battleloga. Vise mi ne postoji medju obavijestima o porukama.

Nego, ovaj server mi je odličan. U 2 tjedna sam podigao KD za 0.1

U 70-80% rundi sam MVP

Još tjedan dana traju ispiti, pa se opet vraćam za ozbiljno na bojno polje

Sad je bilo dvije-tri runde svaki drugi dan...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
gamer18 kaže...
Napravio update ali opet me izbaci.

Jesi napravio sve iz ovog videa?

10 godina
neaktivan
Rjesio sam hvala na pomoci.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer18 kaže...

Molim.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
gamer18 kaže...

Molim.

Classy as fuck...

Freak Show Inc.
9 godina
protjeran
gamer18 kaže...

Sljedeći put imaš dugme hvala da izbjegnemo bespotrebno pisanje poruka, hvala.

PRN8
13 godina
neaktivan
Du_Jo_Pro kaže...
gamer18 kaže...

Hvala što ste ukazali na taj gumb cijenjeni kolega jer stvarno mislim da riječ Hvala uzrokuje nepotreban prostor na serveru koji onda ekipa iz BOL-a mora proširivat i time povećavati cijene časopisa.

Čvrsto se zato nadam da se riječ Hvala više neće upotrebljavati, odnosno da će Hvala postati stvar prošlosti i da će se umjesto te riječi Hvala upotrebljavati Hvala gumb na kojemu simbolično piše naziv Hvala koji znači Hvala!

Nadam  se da je to doba pisanje riječi Hvala iza nas i da će se ubuduće koristiti Hvala gumb, hvala.

Ako vam se sviđa moje odobravanje moje zahvalnosti prema vašem temeljitom objašnjenju, molim vas stisnite gumb Hvala. I nemojte pisati nipošto jer to je potpuno nepotrebno. Naravno ja ću vam se odužiti za vašu zahvalnost s Hvala!, hvala

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
9 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...
Du_Jo_Pro kaže...
gamer18 kaže...

Hvala što ste ukazali na taj gumb cijenjeni kolega jer stvarno mislim da riječ Hvala uzrokuje nepotreban prostor na serveru koji onda ekipa iz BOL-a mora proširivat i time povećavati cijene časopisa.

Čvrsto se zato nadam da se riječ Hvala više neće upotrebljavati, odnosno da će Hvala postati stvar prošlosti i da će se umjesto te riječi Hvala upotrebljavati Hvala gumb na kojemu simbolično piše naziv Hvala koji znači Hvala!

Nadam  se da je to doba pisanje riječi Hvala iza nas i da će se ubuduće koristiti Hvala gumb, hvala.

Ako vam se sviđa moje odobravanje moje zahvalnosti prema vašem temeljitom objašnjenju, molim vas stisnite gumb Hvala. I nemojte pisati nipošto jer to je potpuno nepotrebno. Naravno ja ću vam se odužiti za vašu zahvalnost s Hvala!, hvala

Hvala.

PRN8
13 godina
neaktivan
Du_Jo_Pro kaže...
Ikarus01 kaže...
Du_Jo_Pro kaže...
gamer18 kaže...

Hvala.

Poštovani,

hvala Vam na iskazanoj zahvalnosti, na moju osobnu zahvalnost.

s Poštovanjem,

Hvala

PS:Hvala i piratu što ne briše postove, iskazat ćemu i njemu zahvalnost nakon što on nama iskaže za našu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2016 21:39 (Ikarus01).
9 godina
protjeran
Kad ga vidim zahvalit cu mu se.
PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Battlefield 4

Uspio sam 

6 0 hvala 0
13 godina
Glavas_ZG kaže...

Uspio sam 

Uploadati screenshot? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Glavas_ZG kaže...

Uspio sam 

Uploadati screenshot? :D

Bar je uradio edit.... za razliku od nekih .... necemo sad o imenima.... :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina

Na kraju četvorke ti si se sjetio sjesti u tenk :) 

Nisam te nikad pitao zašto si tako malo igrao sa njim u četvorci? Nemaš ni 100 SS. U trojci si sjebo leđa koliko si sjedio u njenu :) 

13 godina

Jos uvijek nisam. To je kcer igrala

:)

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Moj je prešao na Kanter. Morat ću ga nečim ucijeniti da se vrati malo u BF :) 

16 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Moj je prešao na Kanter. Morat ću ga nečim ucijeniti da se vrati malo u BF :) 

Bogami nećeš

Kanter PROO
14 godina

Yes, Yes, i ja ovu zadnju rundu napokon među top 3     . Nakon toga, poklopi me lopatom.   

A vid ovog iz LIDL-a, jebo ga ja. Kao što sam rekao jučer u partiji. Sanjao sam tenkove ovu noć, i cyber tebe skup snjima kako grohot se smiješ iz njih. 

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 13:48 (tonik).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
...

I malo krađa ideje od Mrskog:

Već sam ovu sliku stavljao u BF4 temu ali kad sam vidio G510 na tvojoj slici, moram ponovno staviti sliku svog nećaka kojem sam malo dozvolio da trenira na Test Rangeu u BF4. Dijete je imalo 30% veće oči nego obično i to par sati nakon igre. Otprilike kao da meni netko dozvoli da vozim Ferrari. Drugi klinci treniraju atletiku, nogomet i sl. a mi ih pripremamo da budu pro jednog dana :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
neaktivan
Micek kaže...
CyberDemonVZ kaže...
...

I malo krađa ideje od Mrskog:

Već sam ovu sliku stavljao u BF4 temu ali kad sam vidio G510 na tvojoj slici, moram ponovno staviti sliku svog nećaka kojem sam malo dozvolio da trenira na Test Rangeu u BF4. Dijete je imalo 30% veće oči nego obično i to par sati nakon igre. Otprilike kao da meni netko dozvoli da vozim Ferrari. Drugi klinci treniraju atletiku, nogomet i sl. a mi ih pripremamo da budu pro jednog dana :)

Pitanje koji svi žele postaviti ali se boje je: "Koliko ti je sada veći KD ?"

14 godina
Tako i ja nekad nešto

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

I dalje sviramo za mladence i sve vesele goste...

Freak Show Inc.

2 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Dečki radi li vam Battlelog?
Meni neotvara ni za bf4 ni bf3 ni HL..

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Paradox1 kaže...

Dečki radi li vam Battlelog?
Meni neotvara ni za bf4 ni bf3 ni HL..

Meni radi, ali već sam bio prijavljen.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice