Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.642.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
TomoR kaže...

Sjećam se onog dana kada sam otvorio 180 Battle-pack-ova odjednom!

Još uvijek imam preko 900 25% boost-eva 

Hm, netko od dezurnih lobotomicara ih ima nekoliko tisuca. Mislim Pero?

Iskoristio je onaj glitch na battlelogu pa je nabavio 6 slepera battlepackova

Imao sam ih preko 1800 (sve legalno, kad sam na svemu sve otključao), svaki put kad se sjetim upalim ovaj od 25% (imam još i hrpu ovih od 50%, 100% i pokoji od 200%)

16 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Pero i Tekno, ja sam ih oko 100-150 skupio i dalje mi se nije dalo, jer treba to sve i otvoriti.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Pero i Tekno, ja sam ih oko 100-150 skupio i dalje mi se nije dalo, jer treba to sve i otvoriti.

Ja sam ih skupio par stotina kad se pojavio onaj "buggani server" pred par godina, a još uvijek ih nisam ni sve otvorio! Hell, nisam ni došao max rank u BF4! :P

Btw. TomoR, sjećam se tog propusta sa djeljenjem battlepackova i bio si napisao da si ih skupio par stotina kako bi dobio achievement! (tolko o tvom legalnom načinu :)) Nhf!

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Tomek je BF institucija - globalnih razmjera.

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Teknokyo kaže...

Ja sam ih skupio par stotina kad se pojavio onaj "buggani server" pred par godina, a još uvijek ih nisam ni sve otvorio! Hell, nisam ni došao max rank u BF4! :P

Btw. TomoR, sjećam se tog propusta sa djeljenjem battlepackova i bio si napisao da si ih skupio par stotina kako bi dobio achievement! (tolko o tvom legalnom načinu :)) Nhf!

Prije par godina? Pari da je igra vani deset godina

17 godina
Teknokyo kaže...

Pih, "slučajno" sam skupio koji, ali sigurno to nije bilo ni 10% svih koje sam skupio u BF4 (znam da sam to počeo koristiti taman prije nego su patch-ali, ali mi se činilo blesavo) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 13:58 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Volume kaže...
Teknokyo kaže...

Prije par godina? Pari da je igra vani deset godina

Pa dvije godine su prošle sigurno! Igra je vani dvije i pol godine (ako se ne varam?)

13 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...

Cyber pa gdje si bio svo ovo vrijeme? Da sam barem ovo znao prije ne bih kupio stotine komada.....

Doky, kolko tebe izađe jedan paket battlepackova? Ja sam si uzeo Origin access pa ušparam 10% na svaki battlepack paket, tj. ne ušparam ništa jer je origin access 4€ mjesečno, a ja ni ne igram druge igre već samo Battlefield (ni battlefield ne igram, već kupujem samo battlepackove! Gotta catch em all!!!!!)

7.april :P

Jedini april koji liit slavi.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
protjeran
Teknokyo kaže...

Pa dvije godine su prošle sigurno! Igra je vani dvije i pol godine (ako se ne varam?)

Neman pojma više, meni se to čini nekako manje...

17 godina
Volume kaže...
Teknokyo kaže...

Neman pojma više, meni se to čini nekako manje...

Je, skoro 2-i-po godine je vani.

Izašla je krajem 10-og mjeseca 2013-e. Dan plus minus od 29-og (aktivacija, VPN, šučimuči)

16 godina
Battlefield 4

Zanimljivi su ovi povezani oglasi.. svašta si ti googlao prema history-u Tekno.. Tomo, ipak izgleda da ima neke čudne afinitete

EDIT: Malo sam fulao temu lol :D mislio sam da sam u Division.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 13:50 (mrsmith).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Je, skoro 2-i-po godine je vani.

Izašla je krajem 10-og mjeseca 2013-e. Dan plus minus od 29-og (aktivacija, VPN, šučimuči)

A jbt šta vrime leti... Meni izgleda da je prošlo puno manje

14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Zanimljivi su ovi povezani oglasi.. svašta si ti googlao prema history-u Tekno.. Tomo, ipak izgleda da ima neke čudne afinitete

Prije kad sam stavlja guzove u temu non stop su mi iskakali oglasi za ukrajinske eskort dame i sl. sranja

17 godina
TomoR kaže...
Teknokyo kaže...

Pih, "slučajno" sam skupio koji, ali sigurno to nije bilo ni 10% svih koje sam skupio u BF4

Post kada sam "najavio" da se može skupiti Battlepack-ove:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4276535.aspx 9.7.2014.

11.7.2014. - poll sa pitanjem koliko je ljudi natuklo BP-ova, ja nisam ni jedan u tom trenutku:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4278897.aspx

25.8.2014. Potvrda da nisam koristio BP glitch (ili bar tvrdio tako):

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4329885.aspx

3.12.2014. Kada su za svaki service star po bilo čemu dali jedan battlepack otključao sam sve, i pogriješih, nisam ih dobio 180, nego 131:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4450481.aspx

Eto, ipak nisam lagao da nisam natuako BP-ove kao šte me ti optužio... Doduše, i sam nisam bio 100% siguran

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
TomoR kaže...
Teknokyo kaže...

Pih, "slučajno" sam skupio koji, ali sigurno to nije bilo ni 10% svih koje sam skupio u BF4

Post kada sam "najavio" da se može skupiti Battlepack-ove:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4276535.aspx 9.7.2014.

11.7.2014. - poll sa pitanjem koliko je ljudi natuklo BP-ova, ja nisam ni jedan u tom trenutku:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4278897.aspx

25.8.2014. Potvrda da nisam koristio BP glitch (ili bar tvrdio tako):

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4329885.aspx

3.12.2014. Kada su za svaki service star po bilo čemu dali jedan battlepack otključao sam sve, i pogriješih, nisam ih dobio 180, nego 131:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4450481.aspx

Eto, ipak nisam lagao da nisam natuako BP-ove kao šte me ti optužio... Doduše, i sam nisam bio 100% siguran

Ne vjerujem ti! :)

17 godina
Teknokyo kaže...

Ne vjerujem ti! :)

Ne moraš.

Sigurno jesam dobio koji BP na taj način, ima još poslije toga hrpa postova gdje pokazujem da nemam neke noževe otključane (a imao bih da sam se natukao BP-ova dok je bilo moguće).

BTW, praktički na svaki moj post tada TD od file...

16 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Jebate ako bi ovo tribalo bit sprdanje mene baš si naša način...

10 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ljudi nemojte se zajebavati sa ovim stvarima!

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
mrsmith kaže...

Jebate ako bi ovo tribalo bit sprdanje mene baš si naša način...

Nedaj Bože! Slučajno sam vidio na 24sata nakon što sam čitao o tvojoj Mazdi koje si se riješio :O

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sraw montaza, snimano prije cca god dana.. 

Pozdrav svim ratnicima 

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Frik Gik kaže...

Sraw montaza, snimano prije cca god dana.. 

Pozdrav svim ratnicima 

OMG, skill!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

E kad se samo sjetim SRAW-a

Od kad su ga toliko nerfali i ne igram uopće sa njim više. Smanjili domet i pokretljivost da više ni tenka u pokretu teško pogodiš. Ali zato Lbt LAW radi bez greške. Ispali govno u nekom smjeru i sam će pogoditi

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

E kad se samo sjetim SRAW-a

Od kad su ga toliko nerfali i ne igram uopće sa njim više. Smanjili domet i pokretljivost da više ni tenka u pokretu teško pogodiš. Ali zato Lbt LAW radi bez greške. Ispali govno u nekom smjeru i sam će pogoditi

Ili je to od kad si junioru zabranio igrati? 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...

Ili je to od kad si junioru zabranio igrati? 

"Nerfali su" znači "mali ima zabranu igranja"

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Deset minuta šangaja i kempanja po krovovima...

5 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Deset minuta šangaja i kempanja po krovovima...

Zamisli koji panj?!?!

On to snima i hvali se time, a to što radi je dno dna.

Zbog takvih i je ova igra u kurcu.

Nabijem njih i krovove na kurac.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Zamisli koji panj?!?!

On to snima i hvali se time, a to što radi je dno dna.

Zbog takvih i je ova igra u kurcu.

Nabijem njih i krovove na kurac.

Ma nema mi ništa slađe nego kad me ubije ovakav skiller s krova, skoči mi tlak da bi mu izbija do jedan zub s tipkovnicom pa neka kempa... Ima kickass i pravo šta ih rejpa kad su ionako nesposobni za normalnu igu

17 godina
Battlefield 4

Da budemo iskreni, SRAW je bilo prelako za koristiti u početku, a onda su ga snerfali prejako.

Najbolji su mi ovi sa montažama što iskaču iz jet-a i pogode drugi jet/chopper s nečim, a ono comeback bonus 80-120, a vidiš po ticketima da im team uglavnom debelo gubi... Znači samo troše resurse team-a "bezveze" a na kraju dobe Hoooaaaahhh clip...

Moj PC  
5 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice