Slažem se - to je apsolutno izvan svih granica mog razumijevanja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A nemam kad nemaš MUDA. :)
Jbg.
Tribaš biti ko ja. Eno prije dva dana sam Mrskog skoro brenerom ubio.
Ostao sam bez metaka i hrabro krenuo na Mrskog sa brenerom. Na kraju sam ga zakla. Da ga puno ne osramotim.
Znači brenerom trčim po mapi i švajsam sve oko sebe, a KD ide u nebesa?
Znači brenerom trčim po mapi i švajsam sve oko sebe, a KD ide u nebesa?
Pa ne moraš samo sa brenerom. Možeš i sa nožićem i ostalim dodatcima...
A koji nož je najbolji za dizanje KD-a?
Ona kacavida.
Ostao sam bez metaka i hrabro krenuo na Mrskog sa brenerom. Na kraju sam ga zakla. Da ga puno ne osramotim.
Šta ga nisi mudima drmnija po glavi, ne da bi ga ubilo nego bi ga sa servera izbacilo
A nemam kad nemaš MUDA. :)
Jbg.
Kad kanter najf daje prednost panjevima sa sporim refleksima. Neka neka vidjet ćemo se mi ovo ljeto u živo pa ću ta ja pojasniti neke stvari...
Najbolje dizanje KD-a je spenjkanjem defribilatorom po riti. Lik se trza ko u 50 nijansi sive.
Najbolje dizanje KD-a je spenjkanjem defribilatorom po riti. Lik se trza ko u 50 nijansi sive.
Rekao mi je Ivanec da mu je to dobar film. Ja sam cuo da je gey. Zato nisam gledao.
Rekao mi je Ivanec da mu je to dobar film.
Meni je rekao da je drugačije zamišljao glavnog glumca...
Rekao mi je Ivanec da mu je to dobar film.
Meni je rekao da je drugačije zamišljao glavnog glumca...
Ako se budeš jako trudio u Irčland i ti ćeš imati ovako seksi i zavodljiv glas,svi dečki će se paliti na tebe
Ja znan jednoga šta golin rukama napravi kd 15..... true story
Ja znan jednoga šta golin rukama napravi kd 15..... true story
Malo digresije.
Kad bi K.D. akronim bio K*rac dužina,a po pravilu asocijativnosti zadržajavajući semantiku se može napisati Dužina k*rca od K.D. ;u tom slučaju 15 K.D. postignut rukama i nije tako impresivan.
Molim pirata da poruku prebaci u prvi post kako bi roditelji znali kakve gej igre im djeca igraju.
Malo digresije.
Kad bi K.D. akronim bio K*rac dužina,a po pravilu asocijativnosti zadržajavajući semantiku se može napisati Dužina k*rca od K.D. ;u tom slučaju 15 K.D. postignut rukama i nije tako impresivan.
Molim pirata da poruku prebaci u prvi post kako bi roditelji znali kakve gej igre im djeca igraju.
Po meni rasprava o dužinama kurca u temi uopće nije gej. Te riči digresija, semantika, asocijativnost i ostale su ti malo gej, nemoj da pišeš tako bre...
Malo digresije.
Po meni rasprava o dužinama kurca u temi uopće nije gej. Te riči digresija, semantika, asocijativnost i ostale su ti malo gej, nemoj da pišeš tako bre...
Nije on gay, ......
Malo digresije.
Izvinjavam se druže voljum u svim smjerovima osim unaprijed jer dupe nikad ne izlažem.
Hvala na podršci.
Nisan ja ni reka da je gej. Sve i da je šta ima veze, to je danas postalo sasvim normalno, bitno da se ljudi vole
Jedno noob pitanje,sto sa battlepackovima ? imam ih desetak,otvorim ih dobijem attachmenete i neke stvari,a nista nema zapravo otkljucano kad customiziram oruzje ?
Jedno noob pitanje,sto sa battlepackovima ? imam ih desetak,otvorim ih dobijem attachmenete i neke stvari,a nista nema zapravo otkljucano kad customiziram oruzje ?
Dobiješ attachment za točno određeno oružje. I na njemu ga mošež staviti.
Ako ni tamo nema, onda je neki bug u pitanju, al to još nisam vidio.
Thanks,sad vidim,mislio sam da za svako oruzje dobijem taj attachment.
Nego me krenuo zezati neki directx error nakon poduzeg igranja,origin ingame sam iskljucio jedino imam msi afterburner osd i nakon sat vremena igranja dobijem taj dx error,ni ne znam koji tocno jer moram sign out iz windowsa pa ponovno uci.
Thanks,sad vidim,mislio sam da za svako oruzje dobijem taj attachment.
Nego me krenuo zezati neki directx error nakon poduzeg igranja,origin ingame sam iskljucio jedino imam msi afterburner osd i nakon sat vremena igranja dobijem taj dx error,ni ne znam koji tocno jer moram sign out iz windowsa pa ponovno uci.
D3lboy je imao isti problem i riješio ga je micanjem AB-a

Dobiješ attachment za točno određeno oružje. I na njemu ga mošež staviti.
Ako ni tamo nema, onda je neki bug u pitanju, al to još nisam vidio.
Omg... Ja kupujem po 5 x battlepack-ova mjesečno od kad je igra izašla i dalje nemam sve otključano....
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-5-x-gold-battlepacks
Cyber pa gdje si bio svo ovo vrijeme? Da sam barem ovo znao prije ne bih kupio stotine komada.....
Doky, kolko tebe izađe jedan paket battlepackova? Ja sam si uzeo Origin access pa ušparam 10% na svaki battlepack paket, tj. ne ušparam ništa jer je origin access 4€ mjesečno, a ja ni ne igram druge igre već samo Battlefield (ni battlefield ne igram, već kupujem samo battlepackove! Gotta catch em all!!!!!)
7.april :P
Btw. trenutno je na Originu proljetna akcija sa 50% popusta na popularne naslove! Igrica na H je samo 10€!!!
Sjećam se onog dana kada sam otvorio 180 Battle-pack-ova odjednom!
Još uvijek imam preko 900 25% boost-eva
Sjećam se onog dana kada sam otvorio 180 Battle-pack-ova odjednom!
Još uvijek imam preko 900 25% boost-eva
Hm, netko od dezurnih lobotomicara ih ima nekoliko tisuca. Mislim Pero?
Iskoristio je onaj glitch na battlelogu pa je nabavio 6 slepera battlepackova