Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.643.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
Nemos ti to razumit smith, ti si njub s 0.2 kd-om il tako nesto

Slažem se - to je apsolutno izvan svih granica mog razumijevanja

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da niste pratili updatove: 

potpis
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

1 0 hvala 0
16 godina
kurt kaže...

Tako vam i triba kad ste samo u tim govnima od helića.

Antraks samo tako može biti u plusu.

Kao pješadija ste njuboviii.. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
kurt kaže...

To je to, dupli Passive radar (teoretski i IGLA-e možeš dvije tako ispucati), valjda te taman u zadnji čas lock-a, pa ti ni ne dobiješ sound feedback.

13 godina
kurt kaže...

To je to.

Faking pasiv radar.

Sad kad njubovi to nanjuše neću više moći ni letit.

Kako onda dizat KD?

Mudo, imaš li ti kakav savjet?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
kurt kaže...

To je to.

Faking pasiv radar.

Kako onda dizat KD?

A nemam kad nemaš MUDA. :)

Jbg. 

Tribaš biti ko ja. Eno prije dva dana sam Mrskog skoro brenerom ubio.

Ostao sam bez metaka i hrabro krenuo na Mrskog sa brenerom. Na kraju sam ga zakla. Da ga puno ne osramotim.

13 godina
amater_2 kaže...

Znači brenerom trčim po mapi i švajsam sve oko sebe, a KD ide u nebesa?

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 15:48 (Skilledžija).
16 godina
Skilledžija kaže...
amater_2 kaže...

Znači brenerom trčim po mapi i švajsam sve oko sebe, a KD ide u nebesa?

Pa ne moraš samo sa brenerom. Možeš i sa nožićem i ostalim dodatcima...

13 godina
amater_2 kaže...

A koji nož je najbolji za dizanje KD-a?

[19xx] 4ntraks
16 godina

Ona kacavida.

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Ostao sam bez metaka i hrabro krenuo na Mrskog sa brenerom. Na kraju sam ga zakla. Da ga puno ne osramotim.

Šta ga nisi mudima drmnija po glavi, ne da bi ga ubilo nego bi ga sa servera izbacilo

13 godina
amater_2 kaže...
Skilledžija kaže...
kurt kaže...

To je to.

Faking pasiv radar.

Kako onda dizat KD?

A nemam kad nemaš MUDA. :)

Jbg. 

Kad kanter najf daje prednost panjevima sa sporim refleksima. Neka neka vidjet ćemo se mi ovo ljeto u živo pa ću ta ja pojasniti neke stvari... 

14 godina
Skilledžija kaže...
amater_2 kaže...

Najbolje dizanje KD-a je spenjkanjem defribilatorom po riti. Lik se trza ko u 50 nijansi sive. 

Bf 4 - nick - Tonyhrv
16 godina
tonik kaže...
Skilledžija kaže...
amater_2 kaže...

Najbolje dizanje KD-a je spenjkanjem defribilatorom po riti. Lik se trza ko u 50 nijansi sive. 

Rekao mi je Ivanec da mu je to dobar film. Ja sam cuo da je gey. Zato nisam gledao.

(G)jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Rekao mi je Ivanec da mu je to dobar film.

Meni je rekao da je drugačije zamišljao glavnog glumca...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
red_bull kaže...

Rekao mi je Ivanec da mu je to dobar film.

Meni je rekao da je drugačije zamišljao glavnog glumca...

Ako se budeš jako trudio u Irčland i ti ćeš imati ovako seksi i zavodljiv glas,svi dečki će se paliti na tebe

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja znan jednoga šta golin rukama napravi kd 15..... true story

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

Ja znan jednoga šta golin rukama napravi kd 15..... true story

Malo digresije.

Kad bi K.D. akronim bio K*rac dužina,a po pravilu asocijativnosti zadržajavajući semantiku se može napisati Dužina k*rca od K.D. ;u tom slučaju 15 K.D. postignut rukama i nije tako impresivan.

Molim pirata da poruku prebaci u prvi post kako bi roditelji znali kakve gej igre im djeca igraju.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 23:31 (Ikarus01).
14 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...

Malo digresije.

Kad bi K.D. akronim bio K*rac dužina,a po pravilu asocijativnosti zadržajavajući semantiku se može napisati Dužina k*rca od K.D. ;u tom slučaju 15 K.D. postignut rukama i nije tako impresivan.

Molim pirata da poruku prebaci u prvi post kako bi roditelji znali kakve gej igre im djeca igraju.

Po meni rasprava o dužinama kurca u temi uopće nije gej. Te riči digresija, semantika, asocijativnost i ostale su ti malo gej, nemoj da pišeš tako bre...

11 godina
protjeran
Volume kaže...
Ikarus01 kaže...

Malo digresije.

Po meni rasprava o dužinama kurca u temi uopće nije gej. Te riči digresija, semantika, asocijativnost i ostale su ti malo gej, nemoj da pišeš tako bre...

Nije on gay, ......

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Ikarus01 kaže...

Malo digresije.

Izvinjavam se druže voljum u svim smjerovima osim unaprijed jer dupe nikad ne izlažem.

Du_Jo_Cro kaže...
Nije on gay, ......

Hvala na podršci.

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Nisan ja ni reka da je gej. Sve i da je šta ima veze, to je danas postalo sasvim normalno, bitno da se ljudi vole

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Jedno noob pitanje,sto sa battlepackovima ? imam ih desetak,otvorim ih dobijem attachmenete i neke stvari,a nista nema zapravo otkljucano kad customiziram oruzje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doky01akablava kaže...

Jedno noob pitanje,sto sa battlepackovima ? imam ih desetak,otvorim ih dobijem attachmenete i neke stvari,a nista nema zapravo otkljucano kad customiziram oruzje ?

Dobiješ attachment za točno određeno oružje. I na njemu ga mošež staviti.

Ako  ni tamo nema, onda je neki bug u pitanju, al to još nisam vidio.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Thanks,sad vidim,mislio sam da za svako oruzje dobijem taj attachment.

Nego me krenuo zezati neki directx error nakon poduzeg igranja,origin ingame sam iskljucio jedino imam msi afterburner osd i nakon sat vremena igranja dobijem taj dx error,ni ne znam koji tocno jer moram sign out iz windowsa pa ponovno uci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Thanks,sad vidim,mislio sam da za svako oruzje dobijem taj attachment.

Nego me krenuo zezati neki directx error nakon poduzeg igranja,origin ingame sam iskljucio jedino imam msi afterburner osd i nakon sat vremena igranja dobijem taj dx error,ni ne znam koji tocno jer moram sign out iz windowsa pa ponovno uci.

D3lboy je imao isti problem i riješio ga je micanjem AB-a

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
doky01akablava kaže...

Dobiješ attachment za točno određeno oružje. I na njemu ga mošež staviti.

Ako  ni tamo nema, onda je neki bug u pitanju, al to još nisam vidio.

Omg... Ja kupujem po 5 x battlepack-ova mjesečno od kad je igra izašla i dalje nemam sve otključano....

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-5-x-gold-battlepacks

Cyber pa gdje si bio svo ovo vrijeme? Da sam barem ovo znao prije ne bih kupio stotine komada.....

Doky, kolko tebe izađe jedan paket battlepackova? Ja sam si uzeo Origin access pa ušparam 10% na svaki battlepack paket, tj. ne ušparam ništa jer je origin access 4€ mjesečno, a ja ni ne igram druge igre već samo Battlefield (ni battlefield ne igram, već kupujem samo battlepackove! Gotta catch em all!!!!!)

7.april :P

Btw. trenutno je na Originu proljetna akcija sa 50% popusta na popularne naslove! Igrica na H je samo 10€!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 12:29 (Teknokyo).
17 godina
Battlefield 4

Sjećam se onog dana kada sam otvorio 180 Battle-pack-ova odjednom!

Još uvijek imam preko 900 25% boost-eva 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Sjećam se onog dana kada sam otvorio 180 Battle-pack-ova odjednom!

Još uvijek imam preko 900 25% boost-eva 

Hm, netko od dezurnih lobotomicara ih ima nekoliko tisuca. Mislim Pero?

Iskoristio je onaj glitch na battlelogu pa je nabavio 6 slepera battlepackova

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice