Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
mrsmith kaže...
amater_2 kaže...

Mislim da Voljuma.

Posta je papak. Samo priča o igjici. Nema više Sandre, nema više guza a bogami odjebao nas je i sa vibera.

Znači još jedan iz ekipe postao punoljetan :D

Ma, neće trošiti vrijeme na vas. Čuo sam da je chip tune-ao Mazdu, sad navodno ima preko 400KS i lovi mlade žene okolo.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

400? ja san cua da se priko 500 popela .....

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Mazde sam se riješia ima tri miseca, postala je preslaba za moje potrebe 

3 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Bravo! Koji je sljedeći picolovac na repertoaru? Neka obavezno bude turbo ako misliš čipat

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina
Volume kaže...

Aha, znači "skurio" si mašinu...

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Nisan ništa skuria nego su se pičke nešto slabo vatale na mazdu pa san naša dobar deal za cla coupe. Sad ću prčit sve u šesnajst

1 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Nisan ništa skuria nego su se pičke nešto slabo vatale na mazdu pa san naša dobar deal za cla coupe. Sad ću prčit sve u šesnajst

Ako se tvoja supruga slaže s tim, samo naprijed.

14 godina
protjeran
Rastavia san se

0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
Rastavia san se

Aha, znači nisi "prodao" Mazdu...

14 godina
protjeran
Hahaha nisan, kenjam bezveze. Nažalost nisan još prominia ni ženu ni auto... Samo monitor prije par dana, neki benq 144hz pa baterfild opet izgleda zanimljivo

4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Su čim to guraš ili kao što si reko detalji i grafika ti nije bitna!?

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
volegradele kaže...

Pa ima čovjek najbolju grafičku današnjice i najmočniji kompijuter!

16 godina
TomoR kaže...
volegradele kaže...

I auto od 500ks. 

To ne smiješ zaboraviti. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
TomoR kaže...
volegradele kaže...

amater_2 kaže...
TomoR kaže...
volegradele kaže...

I auto od 500ks. 

To ne smiješ zaboraviti. 

Onda garant ima ovo!!

AUDIOFIL
14 godina
protjeran
volegradele kaže...

emesaj đitieks 970, najmočnija grafićka ikad napravljena

Ne igram sve na low, samo pogasim ono šta mi smeta za bolju vidljivost. Evo postavke i igra opet izgleda odlično

Teksture na high, filtering ultra, lightening medium, efekti i post procesing low, mesh ultra, teren high, dekoracija terena low i one zadnje tri gluposti na off. Na 1440p ne pada ispod 120 fps-a, a razlika između ovoga i 1080p na 60hz je nebo i zemlja

16 godina
Volume kaže...
volegradele kaže...

emesaj đitieks 970, najmočnija grafićka ikad napravljena

Ne igram sve na low, samo pogasim ono šta mi smeta za bolju vidljivost. Evo postavke i igra opet izgleda odlično

Teksture na high, filtering ultra, lightening medium, efekti i post procesing low, mesh ultra, teren high, dekoracija terena low i one zadnje tri gluposti na off. Na 1440p ne pada ispod 120 fps-a, a razlika između ovoga i 1080p na 60hz je nebo i zemlja

To zato jer imaš najmočniju grafićku. :)

Znači, uzeja si 1440p? Ma bravo još samo da igraš... :)

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

? Ma bravo još samo da igraš... :)

Vidi ga došao jedno u 6 mjeseci i odmah proziva druge . Moram prijaviti da je drug Volume redovit (više-manje) svaki dan.  Zapravo zadnjih dana nas ima oko pola tuceta, a ponekad i više, tako da bi bilo lijepo da se još koji put okupimo svi na bojnom polju. 

I kakvi su ovi korisni savjeti u temi, od kad nas je Miro prozvao PTSPovcima svi su tak pristojni i korisni da je to strašno ...

potpis
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sad sam letio na Zavodu i neki papak me pogađao s nečim što još nisam doživio.

Nema nikakvog signala da je raketa i kad me pogodi čuju se dva udarca i spusti me na 22%.

Jedanput me pogodio samo s jednim tim govnom i mislim da me spustio na 56%.

Jedino što mi pada na pamet je UCAV, ali mislim da UCAV ubija odmah, a i čuo bi se samo jedan udarac, a ne dvaput i mislim da UCAV radi 40 damage??!

Ne vjerujem niti da su one AA mine u pitanju jer bi čuo makar na trenutak lokanje.

Jedino ako papak ima nekakav cheat da isključi zvučnu obavijest na AA-u ili slično?

Moguce da je cheat.Jednom sam naljutio nekog rusa (140lvl lol) i lik je upalio taj cheat.Gadjao me sa active radarom iz stealtha

UCAV je bio one shot kill ali je nerfan.Ne znam za scout ali znam da na attack radi 75%,tako da nece spustit scout na 56% sigurno.Ili ce ga unistit ili isto 75%.

I ne kuzim zasto letis na zavodu tom stalno meni je to uzas za scout.Letim ga na svim vanilla mapama osim te,lancanga i golmuda (a potonje dvije izbjegavam u potpunosti jer su mi dosadne)

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Ovaj http://www.benq.com/product/monitor/xl2730z/

Zadnjih par dana sam odigra koju partiju, inače slabo

kurt kaže...

Moguce da je cheat.Jednom sam naljutio nekog rusa (140lvl lol) i lik je upalio taj cheat.Gadjao me sa active radarom iz stealtha

UCAV je bio one shot kill ali je nerfan.Ne znam za scout ali znam da na attack radi 75%,tako da nece spustit scout na 56% sigurno.Ili ce ga unistit ili isto 75%.

I ne kuzim zasto letis na zavodu tom stalno meni je to uzas za scout.Letim ga na svim vanilla mapama osim te,lancanga i golmuda (a potonje dvije izbjegavam u potpunosti jer su mi dosadne)

Cheat da isključiš zvuk lockanja? I za to prvi put čujem...

Ja ne letim baš s tim sranje, ako ga uzmem onda je to na dawnbreakeru ili paracelu, sve ostalo bezveze

13 godina
kurt kaže...

Gađao sam UCAV-om neki dan tenk i napravio 40 damage, tako da nije UCAV jer bi me spustilo na 60% ili bi me roknuo do kraja, a čula su se dva udarca i spustilo me na 22%.

Znači 39% damage po hitu radi, a to je damage koji radi heatseeker na AA-u.

100% je nešto koristio i rokao me bez upozorenja, al toliko je jadan bio da me nije niti jednom dovršio.

Mislio sam čak u jednom trenu pustiti heli da eksplodira pa da vidim s čim me gađa šupak, ali sam odustao, nisam mu dao gušta :)

U istoj rundi sam jednu situaciju da su na krovu od C bila četiri panja u nizu posloženi jedan iza drugoga i ja naletavam na njih, pucam i spustim se nisko da ih zgazim sve k'o palačinke i niti jednog nisam ubrao.

Tu sam stisnuo shadowplay da mi snimi zadnjih 10 minuta, da vidim kako su preživjeli, ali mi baš na tom mjestu trzanje famozno počelo pa sam na kraju izbrisao video - mislio sam taj segment okačit na yubitu.

I pogledao sam cijeli video u nadi da ću naletiti na trenutak kad me onaj šupak gađao, ali k'o za vraga nije snimljeno.

Zavod je moja omiljena mapa.

Na Zavodu mogu igrati kako hoću i s čim god hoću.

Tako da ako je netko u heliju, ja sam u tenku.

Ako je tenk zauzet, onda sam u LAV-u ili AA-u.

A ponekad, kad treba osvajat zastave uletim i pješke.

Dawnbreaker je OK mapa, ali mi nije toliko napeta za ostale stilove igranja pa ako je heli zauzet onda mi se niti ne igra na toj mapi.

Isto vrijedi i za Paracel.

Mada, tu i tamo, promjene radi, odem na neku od tih mapa.

Lancang i Golmud su dosadne, kako i sam kažeš tako da njih uopće ne igram.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Ovaj http://www.benq.com/product/monitor/xl2730z/

Zadnjih par dana sam odigra koju partiju, inače slabo

kurt kaže...

Cheat da isključiš zvuk lockanja? I za to prvi put čujem...

Ja ne letim baš s tim sranje, ako ga uzmem onda je to na dawnbreakeru ili paracelu, sve ostalo bezveze

To nije IPS??

AUDIOFIL
14 godina
MatoOO13 kaže...
amater_2 kaže...

? Ma bravo još samo da igraš... :)

Vidi ga došao jedno u 6 mjeseci i odmah proziva druge . Moram prijaviti da je drug Volume redovit (više-manje) svaki dan.  Zapravo zadnjih dana nas ima oko pola tuceta, a ponekad i više, tako da bi bilo lijepo da se još koji put okupimo svi na bojnom polju. 

I kakvi su ovi korisni savjeti u temi, od kad nas je Miro prozvao PTSPovcima svi su tak pristojni i korisni da je to strašno ...

To bi bilo jebeno, jedno puf 15 ljudi da se pojavi odjednom. 

Bf 4 - nick - Tonyhrv
17 godina
Skilledžija kaže...

Znači 39% damage po hitu radi, a to je damage koji radi heatseeker na AA-u.

100% je nešto koristio i rokao me bez upozorenja, al toliko je jadan bio da me nije niti jednom dovršio.

Mislio sam čak u jednom trenu pustiti heli da eksplodira pa da vidim s čim me gađa šupak, ali sam odustao, nisam mu dao gušta :)

Gađao te (vjerojatno) sa passive radar-om, on mora navoditi rakete cijelo vrijeme, a koliko znam ti ih ne čuješ da dolaze.

13 godina
TomoR kaže...

Gađao te (vjerojatno) sa passive radar-om, on mora navoditi rakete cijelo vrijeme, a koliko znam ti ih ne čuješ da dolaze.

Imam staža u BF-u podosta, ali me još s tim nitko nije gađao.

Iskren da ti budem, mislim da ni sam to nisam probao jer otkad sam otključao active radar samo s time rokam.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Prije je u jetu postoja glitch s kojim si moga napraviti lock on bez zvuka, neznam jeli to popravljeno kroz neki patch ili se još uvik može napraviti. Npr. želiš pogoditi tenk - s veće udaljenosti (dok si još uvik daleko da bi napravia lock on) nađeš neku drugu protivničku ili netralnu metu na kojoj možeš napraviti lock on, a da je u blizini tog tenka. Ideš prema toj drugoj meti dok ne uvatiš lock on na njoj, kad ga uvatiš brzo pribaciš na tenk i imaš instant lock on na njega i odma opališ. On neće imati zvuka ni da si ga locka ni da guided ide prema njemu već će samo popušiti hit bez ikakvog upozorenja. To pribacivanje i pucanje je tribalo izvesti u sekundi da bi funkcioniralo, inače je bilo poznato ka ''silent lock on''. Ja sam ovo često izvodia u vrime dok su se mogla oba guideda odjednom ispaliti, otkad su ograničili na jedan nisam ni pokušava jer je damage ionako nikakav pa nema smisla... Ista stvar se mogla izvesti s heatseekerima na dvi zračne mete. Valjda sam dobro objasnia

Možda postoji sličan glitch za aa i helije, al o tome stvarno neman pojma jer nikad nisan koristia heatseekere na njima

@volegradele nije ips, običan tn

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 20:16 (Volume).

0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Ko je ovaj Voljum?di je admin?

Pojavio se odjednom i samo kenja po temi,molim admina da ga udalji iz teme da prestane umarat normalne ljude?

Hvala.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo upravo sad mi se dogodilo ono o cemu si pricao.Uploadat cu sutra pa da vidite.Koja je razlika izmedju passive i active radara?Brijem da za oboje cujes zvuk pred kraj kad te dodje pogodit,za ovo uopce nema zvuka.

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ovaj voljum bi trebao napraviti svoj šou kao Jadranka, samo što bi se njegov zvao Voljumove kućne čarolije.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovaj voljum bi trebao napraviti svoj šou kao Jadranka, samo što bi se njegov zvao Voljumove kućne čarolije.

Uostalom, tko normalan kupuje BENQ monitore...

14 godina
protjeran
Nemos ti to razumit smith, ti si njub s 0.2 kd-om il tako nesto

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice