Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
kurt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kijaravonohoven

Ima bolji K/D od mene sta je ovo citer ili kamper neki zesci?Ne dopustam ovo :/

Sad vidim da ima resetirane statse,gay

Samo jednu rundu sam igrao s njim. Server od njegovog klana i puno jaca njegova strana.

Po postotku pobjeda mogu zakljuciti da mozda nije slucajni disbalans :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Samo jednu rundu sam igrao s njim. Server od njegovog klana i puno jaca njegova strana.

Nema više nigdi balansa, od servera na kojima san ja inače igra možda se još jedan ili dva drže ok, sve ostalo ajme bože

I s peticom će bit ista stvar... Jedino šta može pomoći u tome je da bar iz conquesta izbace KD s tablice i da razlika u bodovima za kill i zauzimanje zastave bude puno veća. Time bi se ptfo opet vratia na prvo misto di bi i triba biti. Također s battleloga izbaciti spm, kpm, skill i sva ostala sranja koja trenutno predstavljaju glavne statse i na šta ova moderna igraća zajednica drka neku stvar... 

I druga stvar je ubacivanje nekog ranking sistema, npr. ono šta cs ima. Znači da likovi tipa kickass (bez uvrede druže) ne mogu igrati protiv ljudi čiji kompletan tim nema odigranih sati ka on sam. Ako je neko dobar igrač bit će u ligi u kojoj može igrati samo s ljudima koji imaju isto znanje/skill, a ne se iživljavati na njubarama

Ovo su im osnove od kojih moraju krenit ako već žele da bf bude timska igra kakva je i zamišljena 

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nema više nigdi balansa, od servera na kojima san ja inače igra možda se još jedan ili dva drže ok, sve ostalo ajme bože

I s peticom će bit ista stvar... Jedino šta može pomoći u tome je da bar iz conquesta izbace KD s tablice i da razlika u bodovima za kill i zauzimanje zastave bude puno veća. Time bi se ptfo opet vratia na prvo misto di bi i triba biti. Također s battleloga izbaciti spm, kpm, skill i sva ostala sranja koja trenutno predstavljaju glavne statse i na šta ova moderna igraća zajednica drka neku stvar... 

I druga stvar je ubacivanje nekog ranking sistema, npr. ono šta cs ima. Znači da likovi tipa kickass (bez uvrede druže) ne mogu igrati protiv ljudi čiji kompletan tim nema odigranih sati ka on sam. Ako je neko dobar igrač bit će u ligi u kojoj može igrati samo s ljudima koji imaju isto znanje/skill, a ne se iživljavati na njubarama

Ovo su im osnove od kojih moraju krenit ako već žele da bf bude timska igra kakva je i zamišljena 

To nece nikad bit timska igra.Igraci su jednostavno toliko braindead da ne znaju PTFO.Ne znam zbog cega ali skill level je oduvijek bio smijesan u bf-u.

Bilo bi dobro da ostave ovo izivljavanje na plebovima u bf5,ali i da ozive esl da bude popularan kao u trici kad su svi igrali,fali mi to.

e da 1stClark je dobio video na jutubu:

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 13:28 (kurt).
13 godina
Battlefield 4

25 bodova za kill, 500 za dizanje zastave, 750 ako osvojiš protivničku zastavu.

Ako ubiješ protivnika dok osvajaš protivničku zastavu bonus - 100 bodova po killu.

Ako braniš zastavu za kill 50 i ako je neutralna 25.

Tako ovi što grindaju killove po krovovima i zapećcima na kraju da budu među zadnjima, a ovi koji nešto rade da budu u vrhu.

Battlelog može sadržavati sve statistike, ali umjesto KD-a koji je sada izražen da bude SPM, a KD da se niti ne vidi dok baš ne klikneš na detaljne statistike.

Vozila:

- heli ako skine heli veliki bonus, ako skine avion isto tako, i sva vozila da ima veći bonus, ali za pješadiju neki mizerni 15 recimo.

- isto tako za ostala vozila - njihov prioritet je da uništavaju protivnička vozila i za to bonus, a za pješadiju minimalno - 15.

Ustvari, vozila bi rangirao (heli, bird, tenk, LAV, AA, kamion) i prema tome bi išao bonus - za najjače vozilo najveći bonus pa sve prema nižemu.

Ako kao pješak riješiš vozilo - veliki bonus i to prema gornjem rangiranju.

Mada sumnjam da bi se stvari oko PTFO-a drastično popravile jer ljudi jednostavno ne znaju igrati ovu igru, a neki niti ne žele igrati na način kako bi se trebalo.

Uvijek će biti panjeva koji opstruiraju ili se zajebavaju i to treba prihvatiti jer je to tako.

P.S.

Najvažnije vezano uz vozila... da bi mogao uopće ući u vozilo treba prvo položiti ispit na test rangeu.

Nekakav bazični test da se makar prođe, a ne kao što se sada događa da panj uđe u heli i spuca ga u prvu zgradu na koju naiđe ili chopper uzme da se odveze do obližnjeg nebodera.

Još bi se moglo napraviti da igrači imaju mogućnost kliknuti npr. queue za choppera (i ostala vozila) i onaj koji ima najbolji score ili najviše vremena u chopperu da ima prednost - nešto slično kao s premiumom i upadom na server.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kurt kaže...

To nece nikad bit timska igra.Igraci su jednostavno toliko braindead da ne znaju PTFO.Ne znam zbog cega ali skill level je oduvijek bio smijesan u bf-u.

Bilo bi dobro da ostave ovo izivljavanje na plebovima u bf5,ali i da ozive esl da bude popularan kao u trici kad su svi igrali,fali mi to.

e da 1stClark je dobio video na jutubu:

Slažem se da neće bit timska igra jer je otišla u smjeru iz kojeg teško ima povratka, osim ako ne uvedu drastične promjene... Ogroman postotak BF4 igrača su ljudi koji su se prvi put susreli s BF-om uopće, pa niti ne poznaju mehaniku igre. A s obzirom da je dice PTFO u BF4 postavia na zadnje misto nemaju razloga ni volje naučiti istu tu mehaniku igre... Igra (barem meni) s tehničke strane radi vrhunski, bolje nego bilo koji nastavak dosada, ali šta se tiče skilla i svega ostalog ovo je jedno obično govno. COD s ubačenim vozilima i ništa više... Ovo je najgori nastavak ikad i zato je većina starih BF igrača odustala od igre

Samo mi ne ide u glavu činjenica da je dvica, igra stara 10 godina, u svakom mogućem pogledu superiornija i bolje dorađena od četvorke i da dosad nisu mogli izvući neki zaključak iz toga

Ja ne vidim smisao u iživljavanju na plebovima kako ih ti zoveš, kad budeš malo stariji i ako budeš i dalje igra BF skužit ćeš i sam o čemu pričam.

Esl im ne triba već samo competitive komponenta u battlelogu. Non stop prave neke glupe community misije tipa skupi 50 killeva lmg-om pa dobiješ neki posrani dog tag. Umisto tih 50 killeva lmg-om neka ubace mali turnir cqs 8vs8 koji bi se održava jednom misečno pa onaj ko osvoji dobije nekakav trofej s kojim se može stvarno može pohvaliti i koji znači nešto, a ne neki jebeni dog tag. Čak i blesavi hardline ima nešto slično ako se ne varam, a nisu mogli ubaciti u četvorku? O debilnim asajmentima bolje i da ne počinjem...

Mogu ja ovako deset stranica o svojim idejama napisat pa bolje da stanem dok je na vrime

Taj clark mi zvuči nešto poznato al nemam pojma ko je. Osoba je očito bolesna ili je stvarni bot u pitanju

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imas 8v8 turnir Battlefield Conquest League.7 divizija je tako da mozes napravit i neki casual team nisu nuzni pro igraci.Trenutno je osma sezona u tijeku pa se nije moguce prijavit.Deveta bi trebala u 6-7-mom mjesecu valjda pocet.Ja igram za 8bit,klan u trecoj div

https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ako misle slagati competitive scenu bolje im da ga otpocetka osmislke kako treba i da bude drugaciji od ostalog trenutno vani npr 10vs10 cq i za taj mod limitiraju sto treba da bude balansirano , vozila, oruzja...em nece valjat ako sva oruzja i vozila( a bit ce ih more) dopuste em nece valjat ako neki Pero iz ESL/BSL/LLS veli moze ovo ne moze ono. To mora biti slozeno u samoj kuci, DICEu. 

Onda im dodje mozda iz dupeta da ne mora svaki mod imati sva oruzja i svaki mod svaku mapu i jos puno toga.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Po meni trba izbaciti kd uopce. Stavi nagrade za objective i to je to. Izbaciti nepotrebna oružja i gadgete jer ovo danas je u najmanju ruku konfuzno.

Manje oružja koja su prilagođena rasponima mape. A ne 169 oružja istih "performansi"

Heli i tenk bog i batina. Sporiji spawn i teze upravljanje ali da ima razornu moc a ne da su mu rakete u rangu tube.

Po defaltu složiti da kika njubove.

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
kurt kaže...

Imas 8v8 turnir Battlefield Conquest League.7 divizija je tako da mozes napravit i neki casual team nisu nuzni pro igraci.Trenutno je osma sezona u tijeku pa se nije moguce prijavit.Deveta bi trebala u 6-7-mom mjesecu valjda pocet.Ja igram za 8bit,klan u trecoj div

https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league

Znam za tu nordic ligu, nisan mislia na to već ovo šta je floyd reka. Znači unaprijed postavljena pravila i preseti na njihove servere, a ne da ljudi moraju sami plaćati za servere i pamtiti milijun pravila o tome šta se može koristit a šta ne. Tipa ako je aa u competitivu na određenoj mapi zabranjen, u odnosu na public u kojem nije, onda neka se jednostavno ne spawna na mapi i problem riješen.

Druga stvar je šta te sezone u nordic ligi traju pun k i većina ljudi nema dovoljno slobodnog vrimena da bi to sebi stavila pod nekakvu obvezu. Ideja turnira koji sam spominja bi od klana zahtjevala da odigra nekoliko partija u misecu u kojem se prijavila i to je to. Na kraju godine 12 timova, odnosno onih koji su osvojili misečni turnir, ulaze u nekakvo finale i onaj ko ga osvoji dobije nekakvu nagradu/priznanje. Ne mora to nužno biti mali cq 8v8, može biti rush ili neki drugi mod, ovo bezveze pišem samo ka primjer... Ne mora to biti dio esl-a ili šta ja znam čega, već jednostavno competitive dio igre odrađen od strane samog dice-a.

Van tih turnira u battlelog mogu ubaciti opciju da možeš izazvati drugi klan na war, Chris je u onom videu govoria o tome. Odeš na stranicu nekog platoona, klikneš na Challenge, odabereš mod, broj ljudi i uru u koju želiš igrat. Ako tom platoonu to paše prihvate izazov i bez ikakve muke imaš dogovoren war...

16 godina
Battlefield 4

Rekoh idem kupiti,60-tak kuna obicna verzija pa ako mi se svidi,nakon COD4 i Warfacea 90 % se pitam sto se dogada,a onih 10 % sam kamikaza sa migom ili helicem 

Ima tko preporuku noob friendly servera da se malo levelam ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Rekoh idem kupiti,60-tak kuna obicna verzija pa ako mi se svidi,nakon COD4 i Warfacea 90 % se pitam sto se dogada,a onih 10 % sam kamikaza sa migom ili helicem 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b3743f06-80dc-4aad-8f74-8a382d59bb44/Locker-only-No-Grenades-Explosives-1200T/

Ja ovdi dosta igram, dođi se levelat

Battlelog: Glavas_ZG
14 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Igraj tdm ili dominaciju za početak dok ne uvatiš ruku za pušku, leveli nisu bitni ni najmanje 

13 godina
Volume kaže...
doky01akablava kaže...

Igraj tdm ili dominaciju za početak dok ne uvatiš ruku za pušku, leveli nisu bitni ni najmanje 

Ne uči dite naopako. Ja se nikad ne sponam niti imam prijatelja koji nisu lvl 140

Edit:

Hrka mi nije prijatelj ali ima prokleto dobru rakiju koju mi je obećao pa ga samo zbog toga držim na frend listi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 11:56 (MRSKI).
14 godina
Battlefield 4

MA uzmi granatu u jednu ruku, pa zatim c4 iz ruksaka pa ko baba leti po mapi, možda nešto i pobiješ koji tenk. 

Ja sam već popizdio na svoj K/D, znam da nije bitan, ali *ebemu sunce , izgledam ko kanta u squade-u.

Zato sam dobio savjet jučer, i primjetio sam pomak. Nemoj se spawnat na svoga koji se nalazi u blizini neke borbe. Ja sam tak na*ebao milijon puta.

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 12:25 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Ne uči dite naopako. Ja se nikad ne sponam niti imam prijatelja koji nisu lvl 140

Edit:

Hrka mi nije prijatelj ali ima prokleto dobru rakiju koju mi je obećao pa ga samo zbog toga držim na frend listi.

Aj aj, da ti nije malog ne bi još bia ni level 50...

Evo neki novi ''leak'' za peticu

http://www.battlefield-inside.de/2016/04/battlefield-5-leak-mit-neuen-infos-zu-beta-klassen-wetter-und-mehr-samt-screenshots/

Po ovome navodno ostaje tematika modernog ratovanja ka i dosad, uglavnom na meričkom tlu. Bit će 5 klasa, moći će se igrat ka pička, a umisto levolutiona će bit ubačeno promjenjivo vrime s olujama i sl . pizdarijama

Ova tri screenshota su neke od navodnih lokacija

12 godina
neaktivan
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Edit:

Aj aj, da ti nije malog ne bi još bia ni level 50...

Evo neki novi ''leak'' za peticu

http://www.battlefield-inside.de/2016/04/battlefield-5-leak-mit-neuen-infos-zu-beta-klassen-wetter-und-mehr-samt-screenshots/

Po ovome navodno ostaje tematika modernog ratovanja ka i dosad, uglavnom na meričkom tlu. Bit će 5 klasa, moći će se igrat ka pička, a umisto levolutiona će bit ubačeno promjenjivo vrime s olujama i sl . pizdarijama

Ova tri screenshota su neke od navodnih lokacija

to ima vise smisla nego onaj WWI, jer su vec prije bili spomenuli da ce novi bf biti u modernom okruzenju.

a i ove promjene vremena su bolje nego levolution koji je bio fail u svim bfima osim u bc2 gdje je bio poznati samo pod "destrucion" nazivom

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
Battlefield 4

Isto sranje, drugo pakovanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RePlaY kaže...

Ne seri!

BF5 će biti najbolja igjica. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

to ima vise smisla nego onaj WWI, jer su vec prije bili spomenuli da ce novi bf biti u modernom okruzenju.

a i ove promjene vremena su bolje nego levolution koji je bio fail u svim bfima osim u bc2 gdje je bio poznati samo pod "destrucion" nazivom

Je, ovo zvuči puno realnije od onog operation locker 2016 i ostalih gluposti. Levolution i destruction su dva različita pojma, bf4 je prvi koji je dobia levolution. To je skriptiran događaj kojeg pokreće igrač, npr. na zavodu aktiviraš bombu i dimnjak se sruši uvik na isti način. Destruction nije skriptiran događaj već samo mogućnost rušenja zidova i objekata rpg-om, tubama, vozilima... Tog imaš u bc2, bf3 i bf4

Ovo za promjenu vrimena isto neće bit skriptirano ka oluja na paracelu, nego se mapa jednostavno ne bi tribala igrati po istim uvjetima i u isto doba dana svaki put koliko san ja skužia. Jedan put te dopadne sunce, drugi put kiša, treći put magla...

10 godina
odjavljen
Battlefield 4

Baš me zanima tko će otvorit BF5 temu ...

Battlelog: Glavas_ZG
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 15:37 (Glavas_ZG).

0 0 hvala 0
17 godina
Glavas_ZG kaže...

Baš me zanima tko će otvorit BF5 temu ...

Friday, ionako je ovo njegov forum.

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Zar nije već jednom bila otvorena ne samo BF5, već i BF6 tema? Dobri stari trollovi.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...
RePlaY kaže...

Ne seri!

BF5 će biti najbolja igjica. 

I kupit ćemo ga i jeb4t mačku m4ater na TSu i naći će popit i pojest i opet se igrati!!!!

Pa KAKO POBOGU TO MOŽE BITI LOŠA IGJICA????

12 godina
neaktivan
Volume kaže...
LeftY_CRO kaže...

Je, ovo zvuči puno realnije od onog operation locker 2016 i ostalih gluposti. Levolution i destruction su dva različita pojma, bf4 je prvi koji je dobia levolution. To je skriptiran događaj kojeg pokreće igrač, npr. na zavodu aktiviraš bombu i dimnjak se sruši uvik na isti način. Destruction nije skriptiran događaj već samo mogućnost rušenja zidova i objekata rpg-om, tubama, vozilima... Tog imaš u bc2, bf3 i bf4

Ovo za promjenu vrimena isto neće bit skriptirano ka oluja na paracelu, nego se mapa jednostavno ne bi tribala igrati po istim uvjetima i u isto doba dana svaki put koliko san ja skužia. Jedan put te dopadne sunce, drugi put kiša, treći put magla...

znam razliku, ali prilikom najave bf3 dali su napomenu da ce biti u igri next level destruction i onda dok je igra dosla su se ku*cili sa tim levolutionom koji realno nema veze sa vezom a kamoli sa destructionom

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
Na kojim postavkama igrati ? Vrti mi 60 FPS 1080p na ultra sa 2x msaa,no pitam čisto da nešto smanjim radi boljeg uočavanja neprijatelja.

I sa čime upravljati u helicu/migu,pomicanjem misa ili keyboard ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Svi će svršavat na BF5, pazite šta Vam kažem. 

Šibni sve na ultra high i Bog te veseli. Ne da budeš vidio enemy, neg budeš vidio  sljedečeg spawn vojnika. 

Ili kupi naočale da bolje vidiš vojnika . Smanjivanjem nećeš ništa napravit.

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 16:52 (tonik).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni nekej ni jasno. Zakej geyming zajednica ne iznese svoje prijedloge da se zadrži stara mehanika koja se većini čini provjerenom.

Frostbite 3 se može lako nadograditi na 4(izuzev 1. i dvice koje su različite arhitekture) s dx12 i vulkan podrškom.

Koliko mi se čini nitko ne kupuje ratno polje radi singleplayera već radi multija i da se može kur*iti kako vrti 4k,mp/64,144hz,g-sync/freesync, na buttery smooth(WTF!) 144 fps.

Dakle rješenje je ne dlc već "game pass" koji košta kao base sada uz barem 5 ekspanzija po godini. S novim oružjima,gadgetima,vozilima,mapama,modovima itd.

Tek onda kad odluče drastično promijeniti engine onda nova base igra.

Sve ostalo je šišanje ovaca,od kojih većina više nema ni vune.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 16:54 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
doky01akablava kaže...
Na kojim postavkama igrati ? Vrti mi 60 FPS 1080p na ultra sa 2x msaa,no pitam čisto da nešto smanjim radi boljeg uočavanja neprijatelja.

I sa čime upravljati u helicu/migu,pomicanjem misa ili keyboard ?

Mesh na ultra, sve ostalo low i pogašeno. Pogotovo taj msaa, samo zamućuje sliku i povećava input lag

Ne možeš jedno il drugo nego kombinacija jednog i drugog. Pitch up na space za jet, sve ostalo možeš ostavit default i vježbaj na test rangeu

Ikarus01 kaže...

Meni nekej ni jasno. Zakej geyming zajednica ne iznese svoje prijedloge da se zadrži stara mehanika koja se većini čini provjerenom.

Frostbite 3 se može lako nadograditi na 4(izuzev 1. i dvice koje su različite arhitekture) s dx12 i vulkan podrškom.

Koliko mi se čini nitko ne kupuje ratno polje radi singleplayera već radi multija i da se može kur*iti kako vrti 4k,mp/64,144hz,g-sync/freesync, na buttery smooth(WTF!) 144 fps.

Dakle rješenje je ne dlc već "game pass" koji košta kao base sada uz barem 5 ekspanzija po godini. S novim oružjima,gadgetima,vozilima,mapama,modovima itd.

Tek onda kad odluče drastično promijeniti engine onda nova base igra.

Sve ostalo je šišanje ovaca,od kojih većina više nema ni vune.

Osobno me zaboli neka stvar za grafiku, dx i sva ostala sranja. Ionako to sve pogasim jer mi ide na živce... Neka je balansiraju i odrade bitne stvari kako triba, a šta se tiče grafike mogu bit i kocke po ekranu šta se mene tiče

13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Osobno me zaboli neka stvar za grafiku, dx i sva ostala sranja. Ionako to sve pogasim jer mi ide na živce... Neka je balansiraju i odrade bitne stvari kako triba, a šta se tiče grafike mogu bit i kocke po ekranu šta se mene tiče

To je fino razmišljanje,međutim s novim engineom dolaze bolji prikazi balističke,mehaničke te fizike uništenja jer taj engine najčešće posjeduje implementaciju procesorskih instrukcija koje izlaze periodički.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 17:08 (Ikarus01).
13 godina
Battlefield 4

To već izašao BF5? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice