Nemoj mi sam reć da si ih ušteka u onboard zvučnu!?
Pratim...
Kupio sam neku kinesku usb zvučnu za 2$! Btw. slušalice su od 250 ohm. Odlično se čuju!
Nemoj mi sam reć da si ih ušteka u onboard zvučnu!?
Pratim...
Kupio sam neku kinesku usb zvučnu za 2$! Btw. slušalice su od 250 ohm. Odlično se čuju!
Thx m8, mene i zanima samo oko gejmanja.
Jbga, moram neku prednost imat pred ovom mladjarijom a da nije cheat
prodam ja svoje logitech g930 za 300kn ko zeli, nije 1 april
Sry floyd, malo sam te zajeba u vezi audio technice. Ove sam proba, prijatelj ih ima i vrhunske su. Jbg ja san malo pomiša jer je izgled sličan... Onog Denona san isto proba, možda malo lošije u odnosu na AT, al opet odlične po meni
Inače ATH-M50x se vani prodaju za nekih 120-130 eura, one su perfekcija u svakom pogledu i najbolje ''gamerske'' slučalice koje to ustvari nisu. Samo je stvar u tome šta su to monitor slušalice, a to ne paše svakome. S takvima dobiješ najprecizniji mogući zvuk u gamingu, ali im fali ''boje'' u glazbi i filmovima. Sennheiser i Beyerdynamic isto imaju vrhunskih za nekih 100-njak eura, ali toga ništa nema kod nas. Ako neke i imaju naši dućani to pribace u nekih 1200-1300kn
Mrski to su uglavne
Ma kakve M50x, baš te AD500x su "najbolje gamerske" slušalice (jer su "super" open back), odnosno cila AD serija (AD500x su najftinije). Samo šta su u nas dosta skupe, u americi su po 80$.
Pogledajte šta ovaj like Zeos piše na redditu, lik se stvarno razumi u slušalice i proba ih je mali milion. Ima i kanal na youtubu.
Ja iman one FTC od Kenwoda.... strava su slušalice... stereo su.... zvuk čist ko slika......
Ja iman one FTC od Kenwoda.... strava su slušalice... stereo su.... zvuk čist ko slika......
Jesu naglavne?
KFC od Kentuckya? Nikad čuo.
Slika je ovak čista:
Riplej mislija san odgovorit, al jebeni editor na forumu je retardiran i poseren mu se na neki nedozvoljeni html kod...
Floyd kupi ad500x i neće ti bit ža
floyd strpi se kad meni stignu Superlux pa ti dam da probaš. Ak ti se svidi prodam ti ih za 40 posto vecu cijenu. No kaj? kaj ti bi badava??
U 2 stranice ove teme vise konstruktivne rasprave o slusalicama nego u "Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta" gdje se preporucuje samo hyperx cloud,koji sam na kraju i ja uzeo kad ga svi toliko hvale..Kaj mislite o cloud headsetima dal zasluzuju svu tu hvalu tj. dal su stvarno best buy ili je bolje uzet neke normalne umjesto gayming headseta?Ja ne bi znao usporediti s nicim jer sam probao samo gamecom 780 od slusalica,a od njih su definitivno bolje (ne racunam srot headsete i in-ear za mob iz lidla i pod slusalice)
U 2 stranice ove teme vise konstruktivne rasprave o slusalicama nego u "Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta" gdje se preporucuje samo hyperx cloud,koji sam na kraju i ja uzeo kad ga svi toliko hvale..Kaj mislite o cloud headsetima dal zasluzuju svu tu hvalu tj. dal su stvarno best buy ili je bolje uzet neke normalne umjesto gayming headseta?Ja ne bi znao usporediti s nicim jer sam probao samo gamecom 780 od slusalica,a od njih su definitivno bolje (ne racunam srot headsete i in-ear za mob iz lidla i pod slusalice)
U pravu si sve te nazovi gejmerske slušalice su bacanje para i plaćanje reklama. Ja sam sebi složio nešto po prihvatljivoj cijeni a zvuk je predobar. Nakon dužeg vremena malo mi se kosa zalijepi za ljepljivu traku ali mi nije žao jer zvuk vrijedi svake dlake
Pozdrav iz ureda... I to pogotovo za Jopisa!
Gaming HS zaboravi.
AKG, Sensh. , Denon, ove.gore cudne marke sto spominju to gledaj.
Sa kvalitetnim hifi sluskama ces cuti neke zvukove koje jeftileni jednostavno ne mogu reproducirati plus precizna zvucna slika.
Imao sam dva gaming HSa i nikad vise.
Razlika u kvaliteti zvuka je definitivno na strani "klasicnih" slusalica ali po mom iskustvu gaming slusalice su puno udobnije za visesatno nosenje na glavi. Pretpostavljam da prave hifi sluske nisu namjenjene za 10-satno nosenje u komadu. A sta je 10 sati pred monitorom
Razlika u kvaliteti zvuka je definitivno na strani "klasicnih" slusalica ali po mom iskustvu gaming slusalice su puno udobnije za visesatno nosenje na glavi. Pretpostavljam da prave hifi sluske nisu namjenjene za 10-satno nosenje u komadu. A sta je 10 sati pred monitorom
Udobne su one, ne boj se G430 koštaju 100 eura pa nakon uru vrimena igranja iman osjećaj da mi je neko stega glavu španerom
Evo ako te zanima evo video šta je bitno kod dobrih gaming slušalica i koje su to. Nema nigdi razera, logitecha i sl. sranja
Floyd evo ode ti baš spominje ad seriju od audio technice i bf4, da su savršena kombinacija
Ja sam prije par godina kupio gamecom 380 za nekh 350 kn mislim. Mislim da bi ih mogao nositi tjedan dana bez skidanja...
Hyperx su dobre slušalice jer su to studiske slušalice na koje je kingston namontira mikrofon i stavija svoje ime, to su ustvari Takstar Pro 80 slušalice.
Ja iman one PRN7 ali sad ću kupit onaj novi model....
Hyperx su dobre slušalice jer su to studiske slušalice na koje je kingston namontira mikrofon i stavija svoje ime, to su ustvari Takstar Pro 80 slušalice.
Da procitao sam kasnije na reddit temi od onog tipa kojeg si linkao
Ljudi, jel moguće u origin profilu obrisat stare soldier-e ? zelim da se uopce ne vide.
Ljudi, jel moguće u origin profilu obrisat stare soldier-e ? zelim da se uopce ne vide.
Stare soldiere?
Stare soldiere?
dap, stare soldiere sa Playstationa 3
dap, stare soldiere sa Playstationa 3
Neman pojma, al ako oćeš mogu ti objasnit koje slušalice su dobre
Ja iman one PRN7 ali sad ću kupit onaj novi model....
PRN9?
Kijaravonohoven
sad je vec na 16.01 k/d
Kijaravonohoven
Ima bolji K/D od mene sta je ovo citer ili kamper neki zesci?Ne dopustam ovo :/
Sad vidim da ima resetirane statse,gay