Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Teknokyo kaže...
RePlaY kaže...

Kanite se kupovanja gejmerski slušalica i kupite normalne slušalice i mikrofon.

Slažem se! Nedavno sam kupio Beyerdynamic DT 770 Pro. Lagane su kao pero, imaju fenomenalan zvuk i zaboraviš na njih nakon što ih staviš.

Nemoj mi sam reć da si ih ušteka u onboard zvučnu!?

Volume kaže...
volegradele kaže...

Muziku isključivo slušam na hifi sistemu,AKG 540 su tu bile za mjuzu i gaming ali su pukle,valjda ih popravim!Ovo mi je uletila prilika pa rekoh nije strašno 250 kn za sluše s garancijom još,još s mikrofonom,do sad koristio od kamere!A što se tiće drivera pa koristim od Asus Xonar U7 zvučne,pa ne trebaju valjda posebno driveri za slušalice,!? G230

http://gaming.logitech.com/en-us/product/g230-stereo-gaming-headset

Nisan mislia na softver nego drivere (zvučnike) u njima, cili taj sklop se naziva driverima. Al kako je riplej reka bolje je uzet obične slušalice neke provjerene marke. Svi ti ''gamerski'' proizvodi su jedan običan škart, samo bezveze nabijaju cijenu na račun toga...

Te G230 su u dućanu oko 400 kn koliko vidim. Za iste pare se može nabavit ovo, razlika u kvaliteti zvuka, izradi i udobnosti je nebo i zemlja. Ili ovo ako ti je bitan mikrofon

A bumo videli kakve su i kako sviraju,AKG 540 ću uzet kao referencu ali su i duplo skuplje,možda iznenade,ipak govorimo o 250 kn!!

AUDIOFIL
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Pratim...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
volegradele kaže...

Pratim...

vidim,vidim nisi ni lajko čoeku

Ti si jedan pokvareni lažov,monstrum i pratim te kao jednog od vodećih falsifikatora

Ti si jedan emocionalni vampir koji se hrani tuđim admiracijama usmjerenih ka tebi i nikad ne uzvraća iste emocije.

I sad si tu opet napravio predstavu jer je to tvoj cilj, ti si jedan mučki provokator. ^ ^

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
Friday kaže...
volegradele kaže...

Pratim...

Irac jesu monitori izabrani??

AUDIOFIL
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Danas zvao ponovo tcom i ne daju opet router pa sam odlucio naci neki na njuskalu i uzeti si pa koji preporucate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TheArrow kaže...

Danas zvao ponovo tcom i ne daju opet router pa sam odlucio naci neki na njuskalu i uzeti si pa koji preporucate?

A zašto bi mijenjao router?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

-kada se ugasi i ponovno upali treba mu pola sata da ponovo uspostavi konekciju s internetom

-veza ponekad puca

-ne prikazuje mi ping u BF4

-ogroman packet loss

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TheArrow kaže...

-kada se ugasi i ponovno upali treba mu pola sata da ponovo uspostavi konekciju s internetom

-veza ponekad puca

-ogroman packet loss

http://www.nabava.net/routeri__750/asus-router-rt-n12-wireless-1x-2x-4x__3822691

Ja san nedavno uzea ovaj, preporuka definitivno

13 godina
neaktivan
TheArrow kaže...

isp te trenutno smatra svojom kujom, nipošto nemoj to dopustiti - zapamti uvijek je bolje guziti sve ostalo su laži

Dakle nazvat ćeš ponovo,kad te počnu jebavat tražit ćeš nadređenog i spomenuti Zakon o obveznim odnosima specifično članak 140. i ubaci u lonac malo udruge za zaštitu potrošača i hakom(iako su u šaci)

Ako opet odbiju nazovi udrugu i traži njih pomoć oni ćete bolje savjetovati.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
odjavljen
TheArrow kaže...

-veza ponekad puca

-ogroman packet loss

Ovo. Imam ga ja i odlična spravica. Potraži na nabavi di ti je najjeftiniji. Fenix vjerojatno.

Ikarus01 - šta god da dobije od ISPa, bit će neka kanta.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 21:29 (Sum_of_all_fears).
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
TheArrow kaže...

-veza ponekad puca

-ogroman packet loss

Ovo. Imam ga ja i odlična spravica. Potraži na nabavi di ti je najjeftiniji. Fenix vjerojatno.

Ikarus01 - šta god da dobije od ISPa, bit će neka kanta.

svjestan sam toga, međutim stvar je principa

Što će mu nešto minimalno 3x3 Mimo i gigabitna propusnost kad to neće u rvatistanu do 2040. iskoristiti.

Nisu svi Power useri ko ti pa da promijene 5 firmwarea na mjesečnoj bazi ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 21:39 (Ikarus01).
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel imao ko ovaj problem. To mi je pocelo jucer iz cista mira, googlao sam pa su rekli za reinstall direct x, ali i dalje isto, probao sam i naj novije drivere - isto, i probao sam repairat igru - isto... Stvarno ne kuzim, odjednom

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TheArrow kaže...

-veza ponekad puca

-ogroman packet loss

Isti problem ima i ja sa Tcomom.

Bio njihov tehničar i nije promjenio ruter. Kaže nije do njega. 

Sutra ih opet zovem i lagano ću im sve po spisku...

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
TheArrow kaže...

-veza ponekad puca

-ogroman packet loss

Isti problem ima i ja sa Tcomom.

Bio njihov tehničar i nije promjenio ruter. Kaže nije do njega. 

Sutra ih opet zovem i lagano ću im sve po spisku...

možda je najbolje da odeš do centrale i zapišaš im ulaz, tako će znati da je to tvoj teritorij.

13 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Jel imao ko ovaj problem. To mi je pocelo jucer iz cista mira, googlao sam pa su rekli za reinstall direct x, ali i dalje isto, probao sam i naj novije drivere - isto, i probao sam repairat igru - isto... Stvarno ne kuzim, odjednom

odi u System Locale i igraj se s jezičnim postavkama,probaj English(US)

14 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Opis errora spominje da imaš amd, znači kupi nvidiu i problem riješen

17 godina
Battlefield 4

Evo nam Crisa

2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Volume kaže...
D3lBoy kaže...

Opis errora spominje da imaš amd, znači kupi nvidiu i problem riješen

Zanimljiva ti je ta fanboy logika kako onda da svaki rezultat za isti error koji sam nasao je kod likova sa nvidiom ?

14 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Zanimljiva ti je ta fanboy logika kako onda da svaki rezultat za isti error koji sam nasao je kod likova sa nvidiom ?

Ajde molin te i malo dite vidi da je ta slika fotošop, nema toga kod nvidie

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

A jesi me strolo... Inace region mi je bio na Engleskom prebacio sam na Hrvatski, i dalje isto. Ali sam se sjetio da afterburner zna raditi probleme sa overlayom, ugasio probao i sad radi (za sad)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
TheArrow kaže...

-veza ponekad puca

-ogroman packet loss

http://www.nabava.net/routeri__750/asus-router-rt-n12-wireless-1x-2x-4x__3822691

Ja san nedavno uzea ovaj, preporuka definitivno

Ako mu router/modem stvarno ima nekakvu grešku, a poslije njega ubaci još jedan router... Ne znam...

Ja bi na njegovom mjestu prvo probao promjeniti ovaj koji ima, pa tek onda na njega prikopčat neki pravi....

Zapravo, to sam i napravio :D Kad sam prešao na Iskon, dobio sam najbolji router koji imaju, i onda sam na njega spojio svoj gigabitni D-link.

P.S. ovaj je malo bolji: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Asus+AC5300+

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
BDS kaže...

Evo nam Crisa

Baš kad razmislim o svemu ovome i još nekim pizdarijama koje on nije spominja shvatim da je bf4 shooter poglupljen do bola... 

17 godina
Battlefield 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
BDS kaže...

Evo nam Crisa

Baš kad razmislim o svemu ovome i još nekim pizdarijama koje on nije spominja shvatim da je bf4 shooter poglupljen do bola... 

Zato si se tak dobro snasel u BFu! :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

E braco jel ima itko ikakav savjet kako rijesiti onaj assingment eagles nest da se otkljuca onaj gol magnum sniper uzaasss do bola mucim se vec danima

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Neš ti posla oko tog assignmenta... Dođeš helićem iznad najvišeg tornja na Firestormu i iskočiš van (usput riješiš onaj za skok neki). SRR-61 sa 20x ili 8x u ruke i skidaj ekipu na B zastavi.

13 godina
Battlefield 4

WTF

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

WTF

Pa koji bob još koristi cte

13 godina
jopis kaže...
CyberDemonVZ kaže...

WTF

Pa koji bob još koristi cte

Nije to moje ..! To sam... našao.. na netu? :D

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Zato si se tak dobro snasel u BFu! :D

Jel ti to oš reći da san ja glup? Pa kako te sram nije, mater ti mogu bit...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice