Kanite se kupovanja gejmerski slušalica i kupite normalne slušalice i mikrofon.
Slažem se! Nedavno sam kupio Beyerdynamic DT 770 Pro. Lagane su kao pero, imaju fenomenalan zvuk i zaboraviš na njih nakon što ih staviš.
Nemoj mi sam reć da si ih ušteka u onboard zvučnu!?
Muziku isključivo slušam na hifi sistemu,AKG 540 su tu bile za mjuzu i gaming ali su pukle,valjda ih popravim!Ovo mi je uletila prilika pa rekoh nije strašno 250 kn za sluše s garancijom još,još s mikrofonom,do sad koristio od kamere!A što se tiće drivera pa koristim od Asus Xonar U7 zvučne,pa ne trebaju valjda posebno driveri za slušalice,!? G230
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g230-stereo-gaming-headset
Nisan mislia na softver nego drivere (zvučnike) u njima, cili taj sklop se naziva driverima. Al kako je riplej reka bolje je uzet obične slušalice neke provjerene marke. Svi ti ''gamerski'' proizvodi su jedan običan škart, samo bezveze nabijaju cijenu na račun toga...
Te G230 su u dućanu oko 400 kn koliko vidim. Za iste pare se može nabavit ovo, razlika u kvaliteti zvuka, izradi i udobnosti je nebo i zemlja. Ili ovo ako ti je bitan mikrofon
A bumo videli kakve su i kako sviraju,AKG 540 ću uzet kao referencu ali su i duplo skuplje,možda iznenade,ipak govorimo o 250 kn!!