- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa onda nije sve skinuo...
BTW, sretna vam 2016. stranica, shebali smo stvar 27 sati prije
pirat brisi postove sa 2016 stranic
Sretna nova 2016.
stranica!
Sretna nova 2016.
stranica!
Pizdun!
A šta reći koju posluku porati.
Imao sam tu gej ideju i pala je brzo u vodu.
Možda bih trebao početi jebavat pa mi takve blesave ideje ne bi padale na pamet.
Tl;dr
Sretna 2016. stranica. 🎂

Di si bija 2016.????
Di si bija 2016.????
Ako ništa drugo: "Gledam vas, gledam!"
Ima li tko od vas bf4 server i kakva su vam iskustva kod providera,support ,ping..?
Ja sam primjetio da mi ping čak 250-300, a spojen sam žičano na internet, dok neki serveri se vrte između 10-30.
Najkrvavije mi je kad se svi bace u squad team zajedno obaramo punktove, i sam odjednom svi se razbježe ko da nikad nisu igrali skupa, pa počnu solirat po punktovima, tipa rambo style...
nisam pitao jel imas favorite server nego jel imas svoj rentani server ,da si ga zakupio , sa svjim mapama,pravilima ,modovima . A na provajdere sam mislio firme koje pruzaju takve usluge rentanja bf4 servera i sl.
SRETNA VAM NOVA 2017. GODINA I USRKS.
Nemam nikakvi svoj server, više se krpam po drugima.
Vrtim se dosta po njemaćkim i američkim serverima, kao i jedan singapurski i australija. No, ne uvijek. Nekad puknem na server search pa gledam gdje ima najviše igrača.
Dobro jutro momcovi!
Jel netko osim are nešto dobro karao?
Dobro jutro momcovi!
Jel netko osim are nešto dobro karao?
Od kad se bavim tonerima nisam karao ništa...Nikako da sperem prah sa sebe. Crn k'o ugalj :(
No racist jokes please!
Od kad se bavim tonerima nisam karao ništa...Nikako da sperem prah sa sebe. Crn k'o ugalj :(
To gofno u tonerima je kancerogeno. Tak da pazi što dišeš. Kmrica
What did god say when he created the first black man?
....
....
....
....
"Shit i burnt one"
m daj, to je ništa :D hahah
To gofno u tonerima je kancerogeno. Tak da pazi što dišeš. Kmrica
Ma to je bila šala. Taj posao mi je dodjelio Friday, ali hvala što se brineš za moje zdravlje :)
Sve najbolje u novoj godini!
Za goste u lokalu:
Prazna baterija!
Ma to je bila šala. Taj posao mi je dodjelio Friday, ali hvala što se brineš za moje zdravlje :)
To ti je tvoj kolega dizajner dodjelio! Znaš onaj što vozi bemveja...
To ti je tvoj kolega dizajner dodjelio! Znaš onaj što vozi bemveja...
Ne vjerujem!
Od kad si stavio onaj "spoiler" za SW film na FB, ti si za sve kriv i ništa ti ne vjerujem!
Za više detalja obrati se mom kolegi :)
decki/momci/muzevi/gameri/bf4igraci zelim vam sve najbolje u novoj godini! (neki sad idu van pa su vas se sjetili)
zivjeli!
Da znate da je teško igrati BF4 nakon BF3. Nemam nikakve feature na vozilima, nema thermal kamere, nisam navikao na loadout, težak je život.
Da znate da je teško igrati BF4 nakon BF3. Nemam nikakve feature na vozilima, nema thermal kamere, nisam navikao na loadout, težak je život.
koji si sad pak ti?

Dečko dal se ti drogiraš?
PRN8 jbg MOR8
Sretna vam nova ekipa! Kod vas će doći malo prije nego ovdje. Idem sada žderat nešto...
Staroj ekipi sve najbolje za Novu Godinu i da se ponovo okupimo na BF5. Živili!!!!!
Svima Vam sve najbolje u 2016-oj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sretna nova svima!
Sretna Nova godina.
Neka vam K/D bude velik i pingovi mali. :-)