Izgleda da je treći put pogodija u sridu.
Da sam iz Sinja, zva bi ga alkar umisto mačak.

Ima logike. Zatvori usta jer do doma osjetim smrad.
alo decko aj povuci rucnu
kak bi vuco rekao, podigla me (odnosno ovu temu) iz pepela
Najpametnija recenica veceras.
alo decko aj povuci rucnu
Budem.
Kad je i drugi povuku.
Za sve ovo je antraks kriv, on ga je prvi bocnuo.
2000 stranica i raste.
Ovim tempom preć će nam 2015 prije 2016e.
Bem li vam sunac...ocu ja kao jedan od starijih ovdije morat dilit triske
Može meni jedna, ako će bit po guzi
Spammeri: Sretna vam 2000.
Može meni jedna, ako će bit po guzi
Spammeri: Sretna vam 2000.
moze i po guzi
lako nasrat 2000 stranica kad je špelac skoro sam nasra 1000
Majke mi, pa svi ste u igri!! Kak stignete i ovdje srat??
Triske ili spenkanje odredjenih?
Zemi si losion za ruke.
Prema zaslugama
multitasking
Bwahahahahaha.
Ovo je ziher najjači post cijele teme.
a moj sinke nas 20 na tsu a ti udješ u lobby i izađeš ća........VIĐEN SI... moga bi ti nazad u croGay
a moj sinke nas 20 na tsu a ti udješ u lobby i izađeš ća........VIĐEN SI... moga bi ti nazad u croGay
Kaze netko iz Geyratrije.
veliki croGayevac je doša, godinama u klanu, tetoviran grb na leđima imaš njihov???? daj sinko dođi sebi prestani se mišat u sve ko jebena Vegeta si ono...... ništa drugo nego jebena vegeta....... svaka druga poruka na forumu je tvoja ono....... VEGETA........
Znaci ako je tebi sve ovo zajebancija onda bi se nasmijao da ti neko spomene da ti mama pusi k**? Stvarno zanimljivo.
I kuzim kaj ocekujes od mene... Da stisnem zube i zazmirim na daljne provociranje, ali tu je problem, ja nisam taj koji se povlaci podvijena repa, nego onaj koji koji zavrsava problem.
Znaš, ta psovka, nije ti to za ozbiljno. Ispričao ti se čovjek i rekao je da je pogriješio.
A ovo boldano, mora da si baš zabavna osoba za druženje IRL. Kako majke ti misliš završiti problem? Hoćete se fakat tući?
S druge strane, barem je tema živnula (iako ne izgleda baš lijepo za čitanje zadnjih 5-6 stranica) ko u dobra stara vremena kada su cheateri padali. Good times...
veliki croGayevac je doša, godinama u klanu, tetoviran grb na leđima imaš njihov???? daj sinko dođi sebi prestani se mišat u sve ko jebena Vegeta si ono...... ništa drugo nego jebena vegeta....... svaka druga poruka na forumu je tvoja ono....... VEGETA........
Limac, prestat cu tek kad i prestanes (bar za sad).
Smijes se na tudje grbove a nisu ti se ni muda jos spustila.
C C C
Mozda nisam godinama u klanu ali sam godinama u BF-u. Samo ne ko neki hardcore. Nemremo svi bit tak kul ko vi.
Prvo da se ispričam svekolikom forumskom življu i onima koji se tako osjećaju što sam započeo čačkat po govnetu.
Nisam ni slutio da će do ovoga doći.
@Hades
Slušaj mali, smiri se jer ćeš me raspizdit pa ću biti prisiljen izazvati te 1 na 1, a to ne želiš probati ni u snu.
Hades nemoj mislit da sam te foliro, tvoj sam provil odavno blokiro.....
Jesi istetovira grb na leđima? Koliko si platia baš san ja razmišlja jedan napravit?
Znaš, ta psovka, nije ti to za ozbiljno. Ispričao ti se čovjek i rekao je da je pogriješio.
Pa eto, stali smo. Vise me ne quota (za sad) i ne napada pa necu ni ja.
Svako nek se drzi svoje strane, tj dalje od mene kako kome pase i problem rijesen.
Moram cu kopat po opcijama u profilu, bas me zanima jel ima di ignore postavki.
@Hades
Slušaj mali, smiri se jer ćeš me raspizdit pa ću biti prisiljen izazvati te 1 na 1, a to ne želiš probati ni u snu.
Nemoj ako boga znas.
I ovako mi labava guma na gacama, oces da mi otpadnu skroz od straha?
Jesi istetovira grb na leđima? Koliko si platia baš san ja razmišlja jedan napravit?
Ajd fala ti na tome. Ljepse cu spavat.
Jeftinije sam prosao nego da su mi napisali veliko G na kicmu.
Ne znam...mene taj inicijal asocira na G tocku
To valjda protivnickom timu da znaju di da *ebu.
@Hades
Nemoj ako boga znas.
I ovako mi labava guma na gacama, oces da mi otpadnu skroz od straha?
Ajd fala ti na tome. Ljepse cu spavat.
Jeftinije sam prosao nego da su mi napisali veliko G na kicmu.
Ne znam...mene taj inicijal asocira na G tocku
To valjda protivnickom timu da znaju di da *ebu.
Čekaj znači ako sam ja u G klanu onda ti kažeš i meni da me jebu iako sam te ja jedini na ovome forumu branio??
Ja koji ti ništa nisam uradio kažeš mi da me jebu?
Duboko si me razočarao i povlačim frend rikvest na betlfildu. Za mene više ne postojiš
Čekaj znači ako sam ja u G klanu onda ti kažeš i meni da me jebu iako sam te ja jedini na ovome forumu branio??
Duboko si me razočarao i povlačim frend rikvest na betlfildu. Za mene više ne postojiš
Pa, ima ponesto iznimki u tom klanu koje ne prcam (verbalno).
Ne znam ja nis ko je koga tu branio. Tj, znam, samo za ovu drugu stranu.
Pa, ima ponesto iznimki u tom klanu koje ne prcam (verbalno).
Ne znam ja nis ko je koga tu branio. Tj, znam, samo za ovu drugu stranu.
Meni sad ništa nije jasno šta si mislio reći
Sta je ovo, majko draga... svaki tjedan Silvinjo jedan...
Da si bolje gleda vidia bi da sam dosa preko mobitela ......nisam mogo se spustit u sobu ..a meni je soba bila prazna jer nevidim dok neudjem ko je unutra.....pa sam otiso
Njega najvise boli kaj ga nismo htjeli u klan meni se cini. Dobra odluka vođo. Sad ko mala curica cmizdri i vrijeđa haha
Lol kakav si ti lik. Stalno dolijevaš ulje na vatru i onda kada ti pukne u facu onda se čudiš i izvodiš bijesne gliste.