Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja se ponekad igram s pišom kad mi je krut

battlelog - Volume_CRO

7 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Panju, daj ga ženi da se ona igra sa njim. 

Neš se valjda i oko toga umarati.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
Battlefield 4

Sam da nema kanibal ženu.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

"Pišom" 

Admini su postali strah i trepet, izgleda!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Skinulo mu crveni karton i odmah krenuo sa prostaklucima. Neki ljudi su stvarno prosti, koliko god ih upozoravali na to. Valjda je to stvar opće kulture. Razmišljam da napustim ovaj forum ako se ovako dopusti  pisati ove gadarije. Ne znam šta admini sada čekaju, dokle ide ta njihova dobrota i koji je prag tolerancije. Šta će ovaj Volumen sutra napisati....penis ili nešto jo gore....

13 godina
MRSKI kaže...

Skinulo mu crveni karton i odmah krenuo sa prostaklucima. Neki ljudi su stvarno prosti, koliko god ih upozoravali na to. Valjda je to stvar opće kulture. Razmišljam da napustim ovaj forum ako se ovako dopusti  pisati ove gadarije. Ne znam šta admini sada čekaju, dokle ide ta njihova dobrota i koji je prag tolerancije. Šta će ovaj Volumen sutra napisati....penis ili nešto jo gore....

Bolje da napiše penis nego kurac jer kurac pišu samo prostaci i seljačine, da ne kažem panjevi.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 4

Možda se pređe na one stručne fraze. Pukle mi genitalije. Od prevelikog testiranja talijanskog namještaja. :D

Jel se drugima dešava da prilikom logina vas stavi na listu čekanja, makar ima primjerice 4 slota slobodna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

Možda se pređe na one stručne fraze. Pukle mi genitalije. Od prevelikog testiranja talijanskog namještaja. :D

Jel se drugima dešava da prilikom logina vas stavi na listu čekanja, makar ima primjerice 4 slota slobodna?

Naravno. Kad se netko počne spajati na server, odma mu se rezervira mjesto, ali ga još ne pokazuje na serveru.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

aha, na tu foru radi. Skužio sam da u zagradi kad se pojavi neka brojka, označava koliko ih je na čekanju. Thanks.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

aj počešljaj se molin te

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

aj počešljaj se molin te

Neću. volim ovako raščupano

11 godina
protjeran
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

aj počešljaj se molin te

Neću. volim ovako raščupano

Voliš onaj osjećaj "Wild at hearth" i vjetar u kosi,a? 

11 godina
Battlefield 4

Je li to neko moje ime spominje uzalud??

Ma samaramo ih ko male majmune tamo,ne mogu nam nista...i kad me admin pribaci na svoju stranu ja odem samo da sam kontra...a jadnog cybera i onog novog momka izbacise odma...

On je bio upitao samo "jesi ti cyber s bug foruma?" i dobio ban...a cyber radi prijasnjih slucajnih gluposti i radi tog jer je odgovorio "jesam"...

Ali nema veze dobro je da mene trpe ionace drago mi je uvecer uletit na onaj server...

Matoo posto ti nisi ban dobio mogli smo ih veceras malo rejpat... :D

Sum bez uvrede(samo se sprdam) 

Origin - hrka11
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Valja li išta ova video igrica betlfild 4?

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Grafika je super!

Ako ti nije važan broj sličica u sekundi ko meni, igraj na Ultra. Igrivo je na 20 fps-a.

16 godina
odjavljen
Samo se vi zaebavajte, nalijepit ce vam netko pb ban pa dokazujte :D

Ma lako meni za vas, ionako ne igram vec tjedan dana, jos nema graficke.

To ce bit zadnja kupovina iz Centro.hr...
And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Grafika je super!

Ako ti nije važan broj sličica u sekundi ko meni, igraj na Ultra. Igrivo je na 20 fps-a.

Eto ti znas pa ces mu rec...okle tebe s ovom igricom??

(joj od kad nisam kenja po ovoj temi  )

Origin - hrka11
13 godina
hrka11 kaže...

Grafika je super!

Eto ti znas pa ces mu rec...okle tebe s ovom igricom??

Prešao sam prvu single player misiju i smatram se dovoljno kompetentnim da dajem savjete. Je to u redu?

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ovi su admini u igri sve vise retardiraniji.

Danas dobim ovo nakon kaj sam reportao nekog debila za aimbotanje

''Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Talking excessively while muted. [PlayerMuteSystem]''

Mislim koju PM? Prijavim smrada koji cheata a ja na kraju budem izbacen? -.-

I za koji kurac sluzi taj mute by admin? Na temelju cega to djele? Zato kaj kao fer player prijavljujes druge bot picke?

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 2:53 (Hades86).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Hades86 kaže...

Ovi su admini u igri sve vise retardiraniji.

Danas dobim ovo nakon kaj sam reportao nekog debila za aimbotanje

''Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Talking excessively while muted. [PlayerMuteSystem]''

Mislim koju PM? Prijavim smrada koji cheata a ja na kraju budem izbacen? -.-

I za koji kurac sluzi taj mute by admin? Na temelju cega to djele? Zato kaj kao fer player prijavljujes druge bot picke?

Tako ti treba kad njuškaš bezveze. Od kog' si ovlašćen da preispituješ? 'Ko si ti bre, javni tužilac?

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 8:25 (mrsmith).
14 godina
Battlefield 4

Ćim sam kupio bf4 i uvečer se uključio na server, krene igra, trčim u žbunju i odjednom disconnect. Ja gledam i piše, admin me kickao. Za koji kuki? Bio je BmW=ZA BF4 Clan Server 1 CONQUEST Hardcore Votemap Fast Spawn u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 10:37 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

Ćim sam kupio bf4 i uvečer se uključio na server, krene igra, trčim u žbunju i odjednom disconnect. Ja gledam i piše, admin me kickao. Za koji kuki? Bio je BmW=ZA BF4 Clan Server 1 CONQUEST Hardcore Votemap Fast Spawn u pitanju.

Nije te kickao admin, nego neka skripta. Ili imaš problem sa UPNP-om.

Trebaš nam reći što je točno pisalo na dnu battleloga u crvenom polju.

14 godina
Battlefield 4

Nemogu se sjetit što je pisalo. No budem obratio pažnju za to pa kad to ponovo dobijem budem postao.

Primjetio sam da u određenim serverima ima refresh rate 120 hz, no kako da ja postignem taj neki rezultat da mi runda bude fluidnia? Žičano sam spojen na ruter što se tiće toga djela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

Nemogu se sjetit što je pisalo. No budem obratio pažnju za to pa kad to ponovo dobijem budem postao.

Primjetio sam da u određenim serverima ima refresh rate 120 hz, no kako da ja postignem taj neki rezultat da mi runda bude fluidnia? Žičano sam spojen na ruter što se tiće toga djela.

Trebaš kupiti procesor, matičnu, grafičku i monitor koji mogu pokretati igru u 120 slika u sekundi.

Ulaganje od oko 5000-10000 kn :)

A najpovoljnije bi bilo overclockati procesor i graficku, detalje smanjiti na Low i sniziti rezoluciju do koliko god bude gledljivo :D

Ali mislim da ti kod igranja na 120Hz serverima treba i 120Hz monitor, jer inace prikazuje ikonu za premali refresh rate.

Tesko da tvoj 4 core Amd to moze. Ja sam imao taj pa mi je jos na BF3 bio preslab.

Poanta, spajaj se na 60Hz servere, smanji detalje i ak imas zeludac za to, smanji i rezoluciju.

I ako imas znanje i dovoljno dobre hladnjake, overclock.

14 godina
Battlefield 4

Budem probao. U bf3 mi nema takvih obavijesti a vrtim sve na high. a na bf4 sam između medium-a i high.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

Budem probao. U bf3 mi nema takvih obavijesti a vrtim sve na high. a na bf4 sam između medium-a i high.

Onda si jako daleko od 120Hz :D

13 godina
Cajber zas igrate na nekom serveru di ja nemogu uc,i recite mi koja je poanta KD battlelog limit 1,6,sta da ne dolaze citeri na server kakve to veze ima,znaci ako je neko dobar i ima veci kd nemoze uc zbog takvih sranja vidim igrali ste na tom serveru ja se spojim i izbaci me KD limit 1 i nes nezz kolko je bilo tocno mislim ono ili me bana zbog prevelikog KD-a ili zbog aimbota a igram sa tenkom ili ifv mislim isti ko i u bf3 svi serveri koji su mi bili u favoritima sam banan zbog placljivih admina ili noobova kaj neznaju igrat. Da bar ja mogu igrat na 120hz sa 120fpsa bas bi to htio probatt
LtMoNk
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...
Cajber zas igrate na nekom serveru di ja nemogu uc,i recite mi koja je poanta KD battlelog limit 1,6,sta da ne dolaze citeri na server kakve to veze ima,znaci ako je neko dobar i ima veci kd nemoze uc zbog takvih sranja vidim igrali ste na tom serveru ja se spojim i izbaci me KD limit 1 i nes nezz kolko je bilo tocno mislim ono ili me bana zbog prevelikog KD-a ili zbog aimbota a igram sa tenkom ili ifv mislim isti ko i u bf3 svi serveri koji su mi bili u favoritima sam banan zbog placljivih admina ili noobova kaj neznaju igrat. Da bar ja mogu igrat na 120hz sa 120fpsa bas bi to htio probatt

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
16 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Ne znam jel se zajebavaš il si ozbiljan.

Poanta je da ne dolazi ekipa poput tebe i da ne rejpa jadne ljude koji su nedavno kupili igru. Baš mi je volja igrati ako sam mrtav 70% vremena. Onda mi je bolje da ni ne igram.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice