Dobro jutro sa zadimljenog peljesca...
Dobro jutro...nadam se da nisi bio u žiži dešavanja i vatrene stihije Ovo šta vidimo na televizorima i intranetima je armagedon
Dobro jutro...nadam se da nisi bio u žiži dešavanja i vatrene stihije Ovo šta vidimo na televizorima i intranetima je armagedon
jutro borci :) posto nemam sad dovoljno kesa za premium edition interesuje me koju dlc bi bio najbolje da kupim? jer ovaj standard + china rising mape dosadile... pa ako moze preporuka koji dlc se isplati kupiti?
Ovisi šta voliš igrati. Final Stand ako voliš velike otvorene mape sa vozilima, Naval Strike ako voliš mape na Paracel Storm foru, Dragon's Teeth, ako voliš urbanu borbu. Po meni je Dragon's Teeth najslabiji DLC od 3 nabrojana, ali zato ima uvjerljivo najbolju mapu u BF4 - Propaganda. Grijeh je ne isprobati tu mapu.
Samo da ti napomenem da nećeš moći ući na servere koji vrte mape iz DLC-ova koje nemaš, tako da ne znam kolko ima smisla kupovati samo jedan DLC. Teško ćeš naći server koji vrti samo vanila mape i baš taj DLC.
jutro borci :) posto nemam sad dovoljno kesa za premium edition interesuje me koju dlc bi bio najbolje da kupim? jer ovaj standard + china rising mape dosadile... pa ako moze preporuka koji dlc se isplati kupiti?
Ovisi šta voliš igrati. Final Stand ako voliš velike otvorene mape sa vozilima, Naval Strike ako voliš mape na Paracel Storm foru, Dragon's Teeth, ako voliš urbanu borbu. Po meni je Dragon's Teeth najslabiji DLC od 3 nabrojana, ali zato ima uvjerljivo najbolju mapu u BF4 - Propaganda. Grijeh je ne isprobati tu mapu.
Samo da ti napomenem da nećeš moći ući na servere koji vrte mape iz DLC-ova koje nemaš, tako da ne znam kolko ima smisla kupovati samo jedan DLC. Teško ćeš naći server koji vrti samo vanila mape i baš taj DLC.
ok hvala onda bolje skupiti jos malo para pa kupiti premium :)
Jutar i tebi.
Ajd sad lijepo priznaj sta si radio?
Radio si kotlovinu u borovoj sumi po receptu kuma Bastarda?
Pa mislim Volume zbilja
Jeba sliku svoju silvinjo mi haksnija akaunt pa piše sranja
samo jos jedno pitanje trenutno mi je engleska verzija bf4+ china rising.. jel rizik neki da kupim premium ruski ili poljski jer su jeftiniji? jel moze kao sto je bilo na bf3 da se kasnije neki fajlovi promijene za jezik
samo jos jedno pitanje trenutno mi je engleska verzija bf4+ china rising.. jel rizik neki da kupim premium ruski ili poljski jer su jeftiniji? jel moze kao sto je bilo na bf3 da se kasnije neki fajlovi promijene za jezik
Bitna ti je samo originalna igra.
Dosta nas ima Premium iz meksika i brazila.
Gore nego armagedon ....... trebas vidit sto je na Korculi.....a vjetar okrece svaku sat vremena.....ludnica zesca....jedino spasava sto nije zima previse...
Svako malo nestaje struje, gore kablovi, opci kaos.....
jel tko probao Dirt rally?
da. ak volis simulacije (ne arkadu tipa ken block dirt) vec nesto tipa richard burns rally, toplo preporucam. cak i u trenutnom early access-u je gotovo bug free.
da. ak volis simulacije (ne arkadu tipa ken block dirt) vec nesto tipa richard burns rally, toplo preporucam. cak i u trenutnom early access-u je gotovo bug free.
Ja sna igra dirt 3 i extra je a onaj showdown je ocajan ..... Nisan siguran jel to najnoviji
Pa mislim Volume zbilja
Jeba sliku svoju silvinjo mi haksnija akaunt pa piše sranja
Javi se kad naucis igrat, Rp.
Pozz ekipa,
zadnje vrijeme sam se malo zaigrao sa jetovima što nisam imao praksu prije, pa imam pitanje za dio vas koji igrate s njima. Postoji li neki efikasan način da se izbjegnu oni active pasive ili kako se vec zovu rakete? Onaj ECM je blago rečeno za kur** dok flareovi čini mi se bolje funkcioniraju ali ih ne volim baš koristiti jer me ECM sakrije sa mape kada idem na AA ili u dogfightu.. Još sam njub što se letenja tiče ali kad god me spiče s tim, a spiče me redovito jer ih maltene svatko koristi, crasham se trenutačno. I često mi se zna dogodit da kad primim mobility hit jet mi se počne vrtjeti nekontrolirano u jednom pravcu (što mi je i logično) i onda me odmah prebaci pod kut od 90 stupnjeva u lijevo npr. Jel se to još kome događa ili je problem u lagu ili nešto sasvim drugo?
Daj spelac vracaj se s GO ova tema umire bez tebe
Igramo BF i dobro nam je.
Igra je zakon. Ali bez volana nema smisla.
Pa đe si Leo druže stari
Jesi li uzeo Project cars?
Naravno, kupiš "skill" za 10ak € mjesečno...
Kako san ja uživa pisat ovo sinoć.... I ove šta se svađaju oko ankete isto nabijen na ku*ac
Opa! Znači nismo više na 17 FPSa.
Hehehe
Adict ako nisi dosad vozija jetove nemoj ni sad pokušavati jer su nakon zadnjeg patcha postali samo hrpa željeza od kojeg nikakve koristi
Dobri su za naganjati ih sa active radar sa AA... Padaju ko cigle.
Hehehe
Adict ako nisi dosad vozija jetove nemoj ni sad pokušavati jer su nakon zadnjeg patcha postali samo hrpa željeza od kojeg nikakve koristi
Ma došlo mi je do zasićenja pa san tražija nešto novo. Ali da, sve mi se čini da ću odustat jer mi nema smisla ovako, sa attack jetom ne mogu ništa radi smanjene mogućnosti manevriranja i retardiranih raketa, dok sa stealthom čak i uspijem nešto ali mi obično ekipa baila kad ih uhvatim pa i tu prdnem u vitar.
Triba ih kompletno izbacit iz igre, ustvari sva vozila i ceste. Mape smanjit, ostavit samo krovove na njima i to da ima bar 40 razina vertikalnog gamaplaya
Ma došlo mi je do zasićenja pa san tražija nešto novo. Ali da, sve mi se čini da ću odustat jer mi nema smisla ovako, sa attack jetom ne mogu ništa radi smanjene mogućnosti manevriranja i retardiranih raketa, dok sa stealthom čak i uspijem nešto ali mi obično ekipa baila kad ih uhvatim pa i tu prdnem u vitar.
Evo ti ovdje sve pizdarije vezane uz jet na jednom mjestu:
Triba ih kompletno izbacit iz igre, ustvari sva vozila i ceste. Mape smanjit, ostavit samo krovove na njima i to da ima bar 40 razina vertikalnog gamaplaya
A kako će panjevi doć na krovove ako nema jeta ili helića?!
NEEEEEE IZBACIVAAAAATTTTTTTT :P
A kako će panjevi doć na krovove ako nema jeta ili helića?!
NEEEEEE IZBACIVAAAAATTTTTTTT :P
MAV :)
Naravno, kupiš "skill" za 10ak € mjesečno...
Placko
Placko
Zamijeni fino "la" sa "i"
Placko
"Posudio sam account jednom prijatelju koji nije iz ove zemlje da isproba igru"