Koji je ovo kurac?
Dobili smo ban na royalu
Koji je ovo kurac?
Dobili smo ban na royalu
Ako me netko želi za frenda na Battlelogu nek me doda: Karlofifafan10
i dajte mi preporučite pušku u assault klasi. Nekako mi se čini da moja AK-12 nije baš predobra :/
Koji je ovo kurac?
Dobili smo ban na royalu
Čarapa ne bi tija bi bezobrazan, ali šta s tim? Vas par je je iz neznam kojih razloga dobilo ban na tom serveru pa ste uzeli sebi za pravo da uzmete naš server (svih ljudi koji sudjeluju u ovoj temi), preimenujete ga u chainlink propaganda i jednu mapu i jedan mod vrtite svaki dan cili dan?
Koji je ovo kurac?
Dobili smo ban na royalu
Čarapa ne bi tija bi bezobrazan, ali šta s tim? Vas par je je iz neznam kojih razloga dobilo ban na tom serveru pa ste uzeli sebi za pravo da uzmete naš server (svih ljudi koji sudjeluju u ovoj temi), preimenujete ga u chainlink propaganda i jednu mapu i jedan mod vrtite svaki dan cili dan?
Vlaži me kad si tako ljut.
Koji je ovo kurac?
Dobili smo ban na royalu
1. Rekao si da dižeš ruke od servera.
2. Nije nas par, nego mi koji igramo svaki dan i mi koji punimo taj isti server, točnije nas 10 je promijenilo, ni prvi ni zadnji put mod i tickete na serveru. Kao da se to nije nikad ranije napravilo.
3. Svi ljudi koji sudjeluju u ovoj temi ne pune server, ne plaćaju ga, niti su na ts-u da se dogovore oko svega, a još NAJMANJE IGRAJU NA TOM ISTOM SERVERU.
4. Mod i naziv se promijeni za cca 10 sekundi, tako da je to najmanji problem, i ne bih htio bit bezobrazan, ali čemu whine uopće ako si digao ruke i ne igraš s nama i ne igraš na ts-u?
slazem se s jopisom i mislim da oni koji ga pune i igraju stalno imaju pravo izabrat mapu i mod ....
niko od onih koji su igrali nije imao nista protiv....
infantry modovi su najbolje punili server i u vecini slucajeva kad se mjenjalo na mape s vozilima obicno se server ispraznio
slazem se s jopisom i mislim da oni koji ga pune i igraju stalno imaju pravo izabrat mapu i mod ....
niko od onih koji su igrali nije imao nista protiv....
infantry modovi su najbolje punili server i u vecini slucajeva kad se mjenjalo na mape s vozilima obicno se server ispraznio
E oni koji ga pune....
Jebo vas server...
Server je tu da se koristi, i da naša ekipa ima gdje igrati gdje su admini naši ljudi i da se šteluje kako u tom trenutku ekipa i želi. Ali ime servera se ne treba mijenjati.
Server je tu da se koristi, i da naša ekipa ima gdje igrati gdje su admini naši ljudi i da se šteluje kako u tom trenutku ekipa i želi. Ali ime servera se ne treba mijenjati.
Yup, upravo tako...
Jebo vas server...
S takvim rječnikom nećeš dobiti petu zvjezdicu
Ako sam ove 4 i pol dobio sa sranjima onda je peta tek pitanje trenutka
Kako ide godišnji odmor odmah se tenzije dižu :/ baš je neka čudna atmosfera - samo čekam Cruza iz Santa Barbare da se javi
Koji godišnji? Meni to tek krajem 8.
Koji po redu?
Koji po redu?
Pa nećemo sad o tome.
Znaš šta.
Stvarno bih mi dođe da sjednem za stol, uzmem miš i tipkovnicu i probam se služiti komadom software što si napisao! Što got da to bilo
Koliko drobiš pizdarija i koliko si nagrada pobrao, čak si pomislim da radiš krivi posao!
Znaš šta.
Stvarno bih mi dođe da sjednem za stol, uzmem miš i tipkovnicu i probam se služiti komadom software što si napisao! Što got da to bilo
Koliko drobiš pizdarija i koliko si nagrada pobrao, čak si pomislim da radiš krivi posao!
Evo ti freeware:
Ima toga još puno puno...
A evo kako si došao do 4,5 zvjezdice. Praktično moliš za Hvala i TU
Ako me netko želi za frenda na Battlelogu nek me doda: Karlofifafan10
i dajte mi preporučite pušku u assault klasi. Nekako mi se čini da moja AK-12 nije baš predobra :/
Nabolje puske su ti assault rifles puske.. I moras koristiti one koje imaju ostrije metke
Šta je najgore, ima ljudi koji se ubijaju za te zvjezdice, a ovaj tu serucka non stop i same mu dolaze
A evo kako si došao do 4,5 zvjezdice. Praktično moliš za Hvala i TU
Uzeo si SS krivog dijela ekrana jebo te ja...
Pa program skinut debelo preko 100 puta a nitko ni hvala da pritisne, mater im!
Uzeo si SS krivog dijela ekrana jebo te ja...
Pa program skinut debelo preko 100 puta a nitko ni hvala da pritisne, mater im!
Ma ovaj Awesomescreenshot nekad se zblesa.
Šta je najgore, ima ljudi koji se ubijaju za te zvjezdice, a ovaj tu serucka non stop i same mu dolaze
Ako nemam kvalitetu - barem imam kvantitetu! Prošao sam 15k poruka...
Kako li ti se samo da.
Kako li ti se samo da.
Dama, nije on zaposlen kao ja i ti!
Jebote, ne znaš koji je gori... Ja kradem Bogu dane za tipkovnicom, dama u pol smjene ode kući igrati lokere ili voziti one autiće, a ti jebavaš u teretnom vagonu...
Jebote, ne znaš koji je gori... Ja kradem Bogu dane za tipkovnicom, dama u pol smjene ode kući igrati lokere ili voziti one autiće, a ti jebavaš u teretnom vagonu...
Koja smjena jebo te. Pa nisam skretničar.
Opaaaaaa... Pazi inžinjera!
Opaaaaaa... Pazi inžinjera!
Aha!
I, nisam ja u Cargu da prašim u teretnom, nube.
Ja imam ured.