Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.612.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Cyber, mislio sam da si ti ozbiljan čovjek. 

Hvala!

Ali nisam.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

85 stupnjeva nije nešto šta te triba previše zabrinjavati kod grafičke, neće još ništa biti. Ako već želiš niže temperature napravi ono šta ti je Špelac reka ili stavi vent na bočnu stranicu kućišta ako za to ima podršku da ubacuje friški zrak između njih dvi. 

Njoj je tvornički turbo boost namišten da diže takt dok ne dođe do limita od tih 85 stupnjeva, tako da nema razloga za brigu... 

Kao prvo, pogrešno, kartica je neispravan i treba ju dati Carapici.

A kao drugo, samo njubovi ostave temp limit na 85. To se odma povecava na 95! Nek grije i trosi!

Nije istina,ako ne dođe do 101°C to se ne smatra ozbiljnom karticom...

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
Gago4 kaže...

A kao drugo, samo njubovi ostave temp limit na 85. To se odma povecava na 95! Nek grije i trosi!

Kak dugo već tvoja radi preko 100?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

Zadnjih mjesec dana,možda malo više,otkad su se povećale temperature...

Ali ne smeta to nju,i dalje super radi hah.

11 godina
protjeran
Gago4 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

Samo grafička? Čisti amaterizam..... A di su procesor i matična??? 

11 godina
Du_Jo_Cro kaže...
Gago4 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

Samo grafička? Čisti amaterizam..... A di su procesor i matična??? 

Oni su super,procesor ne ide dalje od 65c..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 20:53 (Gago4).
13 godina
Battlefield 4

Mmmm, nove teksture na CMP mapi.

Battlefield 4 -- Community Jungle Map -- New Textures

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro momci!

Treba preživjeti do četvrtka... A onda GO

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Dobro jutro momci!

10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Dobro jutro momci!

Ja od srijede idem na GO

Hello...
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Pitanje za stručnjake. Zadnje vrijeme sam primijetio da mi gornja grafa u SLIu ide do 85 Celzijusa u gamingu. Jeste da je vruće u sobi ali mi se opet čini da je previše. Smanjio sam takt ali opet isto. Sta mislite?

Pa logično da je gornja toplija. Treba ti bolji protok zraka u kućištu. Otvori iza na kućištu utore ako imaš između te dvije grafe i postavi malo jači vent da izvlači zrak van tako da kroz te rupe ulazi i pomaže gornjoj grafi.

Naravno da gornja treba biti toplija, nego mi se previše učinilo 85-86 max. Doduše pretoplo mi je i u sobi, ali mi se opet učinilo da je previše. Probat ću skinuti onu pločicu između grafa na poleđini kućišta. Imam dovoljno ventova (2 s prijeda, jedan nazad 120mm,  dva od vodenog hlađenja CPUa na gornjem poklopcu kućišta 120mm, jedan pozadi 120mm i jedan 240 na boku). 

Ali ne mogu nikako postaviti vent između te dvije krafe pozadi, jedino da ga nekako nalijepim....

carapa_junior kaže...

Nevalja ti grafa, daj mu meni

Pusti igjice, škola je bitnija 

Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Pitanje za stručnjake. Zadnje vrijeme sam primijetio da mi gornja grafa u SLIu ide do 85 Celzijusa u gamingu. Jeste da je vruće u sobi ali mi se opet čini da je previše. Smanjio sam takt ali opet isto. Sta mislite?

85 stupnjeva nije nešto šta te triba previše zabrinjavati kod grafičke, neće još ništa biti. Ako već želiš niže temperature napravi ono šta ti je Špelac reka ili stavi vent na bočnu stranicu kućišta ako za to ima podršku da ubacuje friški zrak između njih dvi. 

Njoj je tvornički turbo boost namišten da diže takt dok ne dođe do limita od tih 85 stupnjeva, tako da nema razloga za brigu... 

Mislim da je orjentacija puhanja bočnog venta prema vani po defaultu, pa ću probat okrenuti da puše unutra. Thnx

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

Ili ukratko, nema ti pomoći nego da ohladiš sobu :D ..I taj vent koji kako-tako uglaviš možda spusti stupanj ili dva.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Mislim da je orjentacija puhanja bočnog venta prema vani po defaultu, pa ću probat okrenuti da puše unutra. Thnx

Nemrem se sjetiti, kak se zove case, MKBHD ima na youtubeu 

s njim... Neka mala firmica u americi za costume PC-e. Napravili su case di sstavljaju maticnu rotiranu za 90 stupnjeva u smjeru kazaljke na satu, na taj nacin sav vruci zrak iz kucista ima mjesta za izlazak...

Hello...
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ali ne mogu nikako postaviti vent između te dvije krafe pozadi, jedino da ga nekako nalijepim....

Ne treba ti između njih vent. Ovo će biti sasvim dovoljno!

Freak Show Inc.
12 godina
Danny_5 kaže...
Soldier977 kaže...

s njim... Neka mala firmica u americi za costume PC-e. Napravili su case di sstavljaju maticnu rotiranu za 90 stupnjeva u smjeru kazaljke na satu, na taj nacin sav vruci zrak iz kucista ima mjesta za izlazak...

Eh još da je riješio da ne uvlači prašinu, gdje bi mu bio kraj.

battlelog pukycro
13 godina
Battlefield 4

[RenegadeX] Battlefield in C&C Universe - Free2Play

https://www.renegade-x.com/

Je netko probao?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Danny_5 kaže...
Soldier977 kaže...

O Danny, pa imaš Ravena već 5 godina sa 90° pomakom, od RV01, na dalje, pa sve do Temjina TJ11, ništa ti jubituberi nisu napravili revolucionarno....

http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV01&area=en&top=C

http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV02-E&area=en&top=C

http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV03&area=en&top=C

http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV05&area=en&top=C

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=292&area=en

I imaš Ravena RV04 sa 180° pomakom.

http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV04&area=en&top=C

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Goro Maslin, zašto tako šutiš? Šta, svi na godišnjem, nitko na poslu i odma se ne treba pisati u temi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cudno nesto danas......nitko se jos nije probudio ili ?

Katalonac_HR

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Evo još jednog low poly PBR asseta za UE4 game engine - Ovog puta vampire slayer sword, malo fantazije :)

Eto da se još malo opravdam zašto ne igram BF, možda se do BF5 oslobodim

Full size jer je kompresija na forumu banana

tomislavn - UE4 game asset, low poly - Vampire slayer sword tomislavn - UE4 game asset, low poly - Vampire slayer sword
Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

A baš i ne vidjam ekipe da igra...jučer ajde na Battle Royaleu, chainlink, Nex, Katalonac i CROd ekipa te nešto Gerijatrije...di su moji? Špelac, non stop online, ne igraš? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
xyan kaže...

A baš i ne vidjam ekipe da igra...jučer ajde na Battle Royaleu, chainlink, Nex, Katalonac i CROd ekipa te nešto Gerijatrije...di su moji? Špelac, non stop online, ne igraš? 

Igra Špelac, ali ne BF4 :D

17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Špelac, non stop online, ne igraš? 

Igram, ali u neka čudna vremena. Jučer sam malo popodne igrao. Najviše volim subotom ujutro. Nekad se ustanem prije 6 i igram.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ja se zajebajem sa Project Cars. Neku noć (subota) sjeo i spojio se na ekipu da bacim BF4, i uspio sam od pola do kraja partije završiti..... odmaknuo stolicu, primaknuo volan, i opet PC 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ja se zajebajem sa Project Cars. Neku noć (subota) sjeo i spojio se na ekipu da bacim BF4, i uspio sam od pola do kraja partije završiti..... odmaknuo stolicu, primaknuo volan, i opet PC 

Sram te može biti! A prihvatili smo te kao da si naš!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Sram te može biti! A prihvatili smo te kao da si naš!

Ma to ja pobjegao radi vala banova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 16:00 (Soldier977).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nažalost nemam premium(koliko košta i jel isplativ)? Može mi netko pojasnit ove battlepackove?

Server prazan lol

Imate kakve savjete kako se čim brže level up-ati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Karlo.barcelona kaže...

Nažalost nemam premium(koliko košta i jel isplativ)? Može mi netko pojasnit ove battlepackove?

Server prazan lol

Imate kakve savjete kako se čim brže level up-ati?

Premium je nekih 15-20 eura i po meni se isplati svakako. Battlepackovi su ti chestovi koje dobivaš kako dižeš rankove i radiš određene achievemente. Oni sadrže raznorazne kozmetičke dodatke, i ono najvažnije - upgradeove za weapone (neke možeš samo kroz battlepackove dobiti, a druge - tj. većinu, otključaš napredovanjem u korištenju određenog oružja).

Server je pun većinom navečer, a što se tiče brzog levelanja pitaj Silvinja. Ako on nije od volje da ti objasni, imaš neke starije i iskusnije (Dama, Veki, itd.) pa će valjda oni baciti par dobrih savjeta

13 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Pa logično da je gornja toplija. Treba ti bolji protok zraka u kućištu. Otvori iza na kućištu utore ako imaš između te dvije grafe i postavi malo jači vent da izvlači zrak van tako da kroz te rupe ulazi i pomaže gornjoj grafi.

Naravno da gornja treba biti toplija, nego mi se previše učinilo 85-86 max. Doduše pretoplo mi je i u sobi, ali mi se opet učinilo da je previše. Probat ću skinuti onu pločicu između grafa na poleđini kućišta. Imam dovoljno ventova (2 s prijeda, jedan nazad 120mm,  dva od vodenog hlađenja CPUa na gornjem poklopcu kućišta 120mm, jedan pozadi 120mm i jedan 240 na boku). 

Sada ne ide iznad 78 

Preraspodijelio HDDove. Sva tri sam stavio na donju ladicu, takod a godnji prednji vent sada upuhuje direktno prema grafama zrak. Bočni vent je svakako bio puhao untra tako da je to ok.

16 godina
Soldier977 kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Sada ne ide iznad 78 

Preraspodijelio HDDove. Sva tri sam stavio na donju ladicu, takod a godnji prednji vent sada upuhuje direktno prema grafama zrak. Bočni vent je svakako bio puhao untra tako da je to ok.

Otvori prozor i vrata , dobit ćeš propuh/promaju. To garantirano spušta za 10tak stupnjeva, ako staviš računalo da je na putanji propuha i više! 

Ponekad se pitam šta su te učili u školi! 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice