Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.383
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Sretan rođendan, Piratiću!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Šta je ono mali Silvinjo suspendiran? Nema me par dana i odmah belaj.

Slao je prijeteće poruke i odmah kartonče

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
16 godina
Battlefield 4

Kristijan???? Ja sam mislil da je to ime izumrlo. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ukulele kaže...
Friday kaže...

Pipica...

Kaj sad fali pipici?

Ne hejtaj dok mu tak lijepo tepam.

Ne hejtam nego si baš mislim da bi takav nadimak i u zatvoru vjerojatno imao...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Sritan rođendan gusaru. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Ne hejtam nego si baš mislim da bi takav nadimak i u zatvoru vjerojatno imao...

Hah! Al' ne budi smiješan, di bi takav đentlmen u ćuzi završio.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
odjavljen
Ukulele kaže...

Hah! Al' ne budi smiješan, di bi takav đentlmen u ćuzi završio.

Nisi ni prva ni zadnja koja je to pomislila... Pazi, meni je dao žuti prije koji dan - tko zna na što je sve spreman! Sve će nas glave doći!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro svima i sretan rođendan pajret. May your temperatures be cool and framerates high.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

May your temperatures be cool and framerates high.

Baš će na toj svojoj staroj furdi imat visok framerate... Njemu jedva desktop radi u 60 fps!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Nisi ni prva ni zadnja koja je to pomislila... Pazi, meni je dao žuti prije koji dan - tko zna na što je sve spreman! Sve će nas glave doći!

Napisala bih "sigurna sam da ga nisi zaslužio" al neću. :)

To ga šora kriza srednjih godina, moraš mu oprostit. Pa gle ga samo, svake godine je sve stariji!

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Baš će na toj svojoj staroj furdi imat visok framerate... Njemu jedva desktop radi u 60 fps!

Pa baš zato, da se naigra ko čoek, a ne da mora kempat negdje u kutu jer čim se pomakne, padne mu igra na 12 FPSa

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Pa baš zato, da se naigra ko čoek, a ne da mora kempat negdje u kutu jer čim se pomakne, padne mu igra na 12 FPSa

Imam frenda koji živi jako blizu mene. Još uvijek igra BF3 i već je 2-3 godine drugi tenkist u svijetu. Ima već mislim oko 5000h odigranih. Pitam ja njega "pa jebote, zašto cijelo vrijeme igraš tenkom?". Kaže on "onda imam najviše FPS"

EDIT:

Evo ga http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YYVYY/vehicles/362638118/pc/

Ali ima samo 4200+ sati. Mislio sam da ima više...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 9:13 (Friday).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

sretan rođendan pirat!

0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Pirat ja bi to ovdje čestitao, ali nema potrebe pošto ću te osobno oblizat.

E da,  Tetka znaš kaj pirat želi za ročkas? Siguran sam da znaš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 9:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...
Evo ga http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YYVYY/vehicles/362638118/pc/

Pffff, nije mi ni do koljena :D ja imam (tj. imao sam kad sam prestao pred pola godine) 23000 sati played u WoW-u ili ako ćeš u danima nekih 950 cirka

Znači u 10 godina što postoji ja sam od release do početka 2015. ingame proveo 3 godine.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Pffff, nije mi ni do koljena :D ja imam (tj. imao sam kad sam prestao pred pola godine) 23000 sati played u WoW-u ili ako ćeš u danima nekih 950 cirka

Znači u 10 godina što postoji ja sam od release do početka 2015. ingame proveo 3 godine.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Jack Sparrow kaže...

E da,  Tetka znaš kaj pirat želi za ročkas? Siguran sam da znaš.

Ak kažem da "ne znam" oće me poštedit? :)

Iako se primirio u zadnje vrijeme, taman ga mislila nahvalit al' onda je Baka napravio nered neki dan na ts.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

može li mi tko potvrdit jesu li u četvorci ovi primati iz DICE-a maknuli network smoothing factor u jednom od zadnjih patcheva?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Leteći tenkići

This is not... I repeat - THIS IS NOT PTFO-ing!

Sjecam se ovoga. Oni se zaj... a ja ginem

克罗地亚电源
14 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
12 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
Battlefield 4

23000? 23 tisuće? Jbt Smith ja sam mislia da si bar ti koliko toliko normalna osoba, a ustvari si puka ki kokica

Gusar sve najbolje! Nađi neku bogatu i udaj se

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 10:31 (Volume).

3 0 hvala 1
17 godina
animosity_frenzy kaže...
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.

Otprilike 6 sati 20 minuta po danu. Stigne na posao, odigrati i odspavati. Kućanske poslove je samo malo zapostavio, a sumnjam da je bio u vezi u to vrijeme.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...

Freak Show Inc.

13 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...

Silvinjo?

Hello...
17 godina
Friday kaže...

Mr. Lady?

16 godina
moderator
Battlefield 4

Hvala jebači.

Marica želim svoj dar koji si mi obečala!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h 6h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 11:05 (mrsmith).
17 godina
pirat kaže...

Hvala jebači.

Marica želim svoj dar koji si mi obečala!

Hmm, hihihi, ehmmm, neću 

mrsmith kaže...
animosity_frenzy kaže...

Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.

2300/365 je i dalje oko 6,3 ako se ne varam, dakle u prosjeku oko 6h 20 min po danu. Svejedno, moguć je to prosjek.

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.

Nope, ispadne oko 6:20 dnevno kao što je tom rekao...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice