Sretan rođendan, Piratiću!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta je ono mali Silvinjo suspendiran? Nema me par dana i odmah belaj.
Slao je prijeteće poruke i odmah kartonče
Kristijan???? Ja sam mislil da je to ime izumrlo.
Pipica...
Kaj sad fali pipici?
Ne hejtaj dok mu tak lijepo tepam.
Ne hejtam nego si baš mislim da bi takav nadimak i u zatvoru vjerojatno imao...
Sritan rođendan gusaru.
Ne hejtam nego si baš mislim da bi takav nadimak i u zatvoru vjerojatno imao...
Hah! Al' ne budi smiješan, di bi takav đentlmen u ćuzi završio.
Hah! Al' ne budi smiješan, di bi takav đentlmen u ćuzi završio.
Nisi ni prva ni zadnja koja je to pomislila... Pazi, meni je dao žuti prije koji dan - tko zna na što je sve spreman! Sve će nas glave doći!
Dobro jutro svima i sretan rođendan pajret. May your temperatures be cool and framerates high.
May your temperatures be cool and framerates high.
Baš će na toj svojoj staroj furdi imat visok framerate... Njemu jedva desktop radi u 60 fps!
Nisi ni prva ni zadnja koja je to pomislila... Pazi, meni je dao žuti prije koji dan - tko zna na što je sve spreman! Sve će nas glave doći!
Napisala bih "sigurna sam da ga nisi zaslužio" al neću. :)
To ga šora kriza srednjih godina, moraš mu oprostit. Pa gle ga samo, svake godine je sve stariji!
Baš će na toj svojoj staroj furdi imat visok framerate... Njemu jedva desktop radi u 60 fps!
Pa baš zato, da se naigra ko čoek, a ne da mora kempat negdje u kutu jer čim se pomakne, padne mu igra na 12 FPSa
Pa baš zato, da se naigra ko čoek, a ne da mora kempat negdje u kutu jer čim se pomakne, padne mu igra na 12 FPSa
Imam frenda koji živi jako blizu mene. Još uvijek igra BF3 i već je 2-3 godine drugi tenkist u svijetu. Ima već mislim oko 5000h odigranih. Pitam ja njega "pa jebote, zašto cijelo vrijeme igraš tenkom?". Kaže on "onda imam najviše FPS"
EDIT:
Evo ga http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/YYVYY/vehicles/362638118/pc/
Ali ima samo 4200+ sati. Mislio sam da ima više...
sretan rođendan pirat!
Pirat ja bi to ovdje čestitao, ali nema potrebe pošto ću te osobno oblizat.
E da, Tetka znaš kaj pirat želi za ročkas? Siguran sam da znaš.
Pffff, nije mi ni do koljena :D ja imam (tj. imao sam kad sam prestao pred pola godine) 23000 sati played u WoW-u ili ako ćeš u danima nekih 950 cirka
Znači u 10 godina što postoji ja sam od release do početka 2015. ingame proveo 3 godine.
Pffff, nije mi ni do koljena :D ja imam (tj. imao sam kad sam prestao pred pola godine) 23000 sati played u WoW-u ili ako ćeš u danima nekih 950 cirka
Znači u 10 godina što postoji ja sam od release do početka 2015. ingame proveo 3 godine.
E da, Tetka znaš kaj pirat želi za ročkas? Siguran sam da znaš.
Ak kažem da "ne znam" oće me poštedit? :)
Iako se primirio u zadnje vrijeme, taman ga mislila nahvalit al' onda je Baka napravio nered neki dan na ts.
može li mi tko potvrdit jesu li u četvorci ovi primati iz DICE-a maknuli network smoothing factor u jednom od zadnjih patcheva?
Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.
23000? 23 tisuće? Jbt Smith ja sam mislia da si bar ti koliko toliko normalna osoba, a ustvari si puka ki kokica
Gusar sve najbolje! Nađi neku bogatu i udaj se
Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.
Otprilike 6 sati 20 minuta po danu. Stigne na posao, odigrati i odspavati. Kućanske poslove je samo malo zapostavio, a sumnjam da je bio u vezi u to vrijeme.
Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...
Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...
Silvinjo?
Mr. Lady?
Hvala jebači.
Marica želim svoj dar koji si mi obečala!

Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h 6h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.
Hvala jebači.
Marica želim svoj dar koji si mi obečala!
Hmm, hihihi, ehmmm, neću
Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.
2300/365 je i dalje oko 6,3 ako se ne varam, dakle u prosjeku oko 6h 20 min po danu. Svejedno, moguć je to prosjek.
Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.
Nope, ispadne oko 6:20 dnevno kao što je tom rekao...