Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.628.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

A šta nitko nije vidio u prvom videu headshot bonus na prvom killu, a mali ga kroz ogradu pere u prsa. Onda se sjetio da nije ugasio IH.exe, pa se situacija promijenila

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...

IT suradnik ("stručni suradnik za informatičke poslove" je puni naziv).

Bolje i to nego da si tajnica ko astra...

Freak Show Inc.
12 godina
mrsmith kaže...
hahhaajaads kaže...
IIW4r_M4chineII kaže...

ak si i legit, jos uvijek ne kuzim taj odurni nacin igranja.... c4 na stepenicama na lockerima, pa nema nize forme igranja ove igre...

I kaj me odma moraju zvat citerom ?

Još si dobro i prošao.. da tek čuješ kako bi te sve ivanec ponazivao.

vidim ti igras BF4 jako dugo...(NE)

Battleog - 191silvinjo
14 godina
Battlefield 4

Šta ode točno nišaniš

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...
Stjepanj kaže...

Dobro Friday kako te nije sram nepohvalit se kolegama za novu grafu(3x zdravo marije)

Bio sam jučer ujutro na misi

ivanec kaže...

i dalje je jako los. s obzirom na utroseno vrijeme zaista cudno. casanova iz Dalja

mozda mu je neko priljepio neki obrnuti cit???

Ubio sam te jučer 2x baš kao što sam i rekao!

daj dokaze, daj video.

2x hahahahah nikad pa ni onda

11 godina
neaktivan

LOOOL

[CHC] iM4CHiN3
16 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...

vidim ti igras BF4 jako dugo...(NE)

Nemoj biti nekulturan, ovdje su fina gospoda i stariji ljudi... Molim lepo da se lepo ponašaš.

My name is Legion... For we are many!
12 godina
jopis kaže...

A šta nitko nije vidio u prvom videu headshot bonus na prvom killu, a mali ga kroz ogradu pere u prsa. Onda se sjetio da nije ugasio IH.exe, pa se situacija promijenila

ako vidis (a nevidiš), prvo sam ga ubio tek onda sam krenuo gore i jos sam puco da sam siguran da je mrtav. i sta ti je to IH.exe ?

Battleog - 191silvinjo
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Šta ode točno nišaniš

Dobro oko, kolega voljum...

ivanec kaže...

daj dokaze, daj video.

2x hahahahah nikad pa ni onda

Prije koji dan na zavodu je bilo 7-0 za mene. Mislim da su svi pobjegli sa TS-a koliko sam se kreveljio!!!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Volume kaže...

Šta ode točno nišaniš

Muha na zidu, 100%.

12 godina
Volume kaže...

Šta ode točno nišaniš

Zastavu zvanu ''A''

Battleog - 191silvinjo
17 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...
Volume kaže...

Šta ode točno nišaniš

Zastavu zvanu ''A''

Da ju ubiješ?

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Da ju ubiješ?

Gledao je jel propisno vijori barjak...

12 godina
Friday kaže...
hahhaajaads kaže...
Volume kaže...

Šta ode točno nišaniš

Zastavu zvanu ''A''

Da ju ubiješ?

Spot, but im not Squad Leader :c

Battleog - 191silvinjo
14 godina
hahhaajaads kaže...
Volume kaže...

Šta ode točno nišaniš

Zastavu zvanu ''A''

Zastavu a nišaniš? A moj momak, ajde lipo traži od Pirata da ti obriše account jer je za tvoje dobro...

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...

Spot, but im not Squad Leader :c

Nisam znao da moraš gledat kroz optiku da bi izdao order...

BTW, spotanje zastave? Koliko sati igre uzalud... Il se čit pokvario

16 godina
hahhaajaads kaže...
jopis kaže...

ako vidis (a nevidiš), prvo sam ga ubio tek onda sam krenuo gore i jos sam puco da sam siguran da je mrtav. i sta ti je to IH.exe ?

Mali prištonja, imamo tu većina nas više godina u fps gamingu nego ti života svog bala..g.

Pucao si liku u prsa kroz ogradu i dobio headshot bonus za taj kill. Nakon toga, niti jedan takav. Dakle, ih.exe je slučajno otišao u sajlent mod.

Ih.exe je ono što ti mama i tata plaćaju kao nadomjestak za to što im više ne trošiš lovu na barbike.

Bez brige, kao što si odletio iz G, tako ćeš odletit i sa bf4, no sikiriki ;) A i ovdje na forumu si već na tankom ledu, samo nastavi, ni prvi ni zadnji koji prvo malo dobije titulu sitnim slovima napisanu ispod nicknamea, pa onda nakon par puta tako pocrni taj nick ;)

12 godina
Volume kaže...
hahhaajaads kaže...
Volume kaže...

Šta ode točno nišaniš

Zastavu zvanu ''A''

Zastavu a nišaniš? A moj momak, ajde lipo traži od Pirata da ti obriše account jer je za tvoje dobro...

Pa daj molim te, sta vise nije dozvoljeno ni zastavu nisanit ? Znaci tko god nisani zastavu je cheater! GG WP! 

Battleog - 191silvinjo
12 godina
jopis kaže...
hahhaajaads kaže...
jopis kaže...

Mali prištonja, imamo tu većina nas više godina u fps gamingu nego ti života svog bala..g.

Pucao si liku u prsa kroz ogradu i dobio headshot bonus za taj kill. Nakon toga, niti jedan takav. Dakle, ih.exe je slučajno otišao u sajlent mod.

Ih.exe je ono što ti mama i tata plaćaju kao nadomjestak za to što im više ne trošiš lovu na barbike.

Bez brige, kao što si odletio iz G, tako ćeš odletit i sa bf4, no sikiriki ;) A i ovdje na forumu si već na tankom ledu, samo nastavi, ni prvi ni zadnji koji prvo malo dobije titulu sitnim slovima napisanu ispod nicknamea, pa onda nakon par puta tako pocrni taj nick ;)

Paf ko mi se javlja.

Battleog - 191silvinjo
12 godina
jopis kaže...
hahhaajaads kaže...
jopis kaže...

Kolko ti je godina ? 50-60 ? Zato nisi vidio da se lik prvi zadnjem sutu malo sagnuo, zato je dobio headshot.

Nazvali ste me hackerom, to mi je drago, zato cu se jos vise poboljsat. ''Što te ne ubije to te ojača''

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 16:01 (hahhaajaads).
14 godina
hahhaajaads kaže...

Pa daj molim te, sta vise nije dozvoljeno ni zastavu nisanit ? Znaci tko god nisani zastavu je cheater! GG WP! 

Ma ko to cilja kroz zid prema zastavi na drugom kraju mape i iz kojeg razloga? A leader nisi da bi izdavao naredbu

battlelog - Volume_CRO
13 godina
hahhaajaads kaže...

Nemrem vjerovat... bas sam cyberu piso da je moguce da ces to napisat kad ono :D

Aj ne seri, kratko i jasno.

Pitaj Cybera pa ces vidit.

Heej, pa neću te ja braniti! Ja sam te i zamolio da napustiš Gerijatriju

Ali samo ovako nastavi! Prilično ti dobro ide! Tema je u dva dana dobila više novih poruka nego cijeli prošli tjedan!

Čak vidimo i neke nadimke kojie nismo vidjeli mjesecima (godinama)!

Bok X3M decki!!! Hocete jedan war?? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Volume kaže...
hahhaajaads kaže...

Ma ko to cilja kroz zid prema zastavi na drugom kraju mape i iz kojeg razloga? A leader nisi da bi izdavao naredbu

Sorry, ja kad sam leader ja nanisanim zastavu koja je udaljena odmene da je odma uvatim, nisam gledao ko je leader, gledao sam kako igram.

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 16:04 (hahhaajaads).
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

u prvom videu nema nikog spotanog na minimapi a ti znas gdje su

drugi video nije nikakav dokaz jer nemas nikakav veliki score

Pa zapravo i ne zna...Na prvom videu na 2:39 lik mu je iz stupa, čak mu se i trokutić iznad glave pojavio al ga nije skonto.

Al sve u svemu ovo je kitluk od videa. Ništa on tu nije pokazao.

BF Nick: Xtreme_Switch
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja i dalje ne znam kaj je spotanje zastave....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ja i dalje ne znam kaj je spotanje zastave....

joj nemislim na to..., od ovog svega ...

Battleog - 191silvinjo
12 godina
Switch kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

u prvom videu nema nikog spotanog na minimapi a ti znas gdje su

drugi video nije nikakav dokaz jer nemas nikakav veliki score

Pa zapravo i ne zna...Na prvom videu na 2:39 lik mu je iz stupa, čak mu se i trokutić iznad glave pojavio al ga nije skonto.

Al sve u svemu ovo je kitluk od videa. Ništa on tu nije pokazao.

>,<

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 16:09 (hahhaajaads).
14 godina
hahhaajaads kaže...

Sorry, ja kad sam leader ja nanisanim zastavu koja je udaljena odmene da je odma uvatim, nisam gledao ko je leader, gledao sam kako igram.

Nišani ti šta oćeš, na naš server više ne dolazi kako sam ti reka. Inače ne kužim šta si iša pokazat s ova dva videa od 3 min u kojima kempaš 90% vrimena. Ja tu ne vidim kako radiš 35+ killeva s c4 na 800 ticket serveru

battlelog - Volume_CRO
15 godina
hahhaajaads kaže...

Nema tu nikakvog trokucita... 

Na oko 2:39 trčiš prema stupovima a iza stupa lijevo stoji lik. Koju stotinku sekunde mu se pojavi trokutić iznad glave. Ti pretrčavaš i ubijaš lika naprijed a on iza tebe stoji i ne znam zašto te ne ubije.

BF Nick: Xtreme_Switch
12 godina
Switch kaže...
hahhaajaads kaže...

Nema tu nikakvog trokucita... 

Na oko 2:39 trčiš prema stupovima a iza stupa lijevo stoji lik. Koju stotinku sekunde mu se pojavi trokutić iznad glave. Ti pretrčavaš i ubijaš lika naprijed a on iza tebe stoji i ne znam zašto te ne ubije.

Mislis da ja znam ?

Cuj ja sam samo ovog sta sam prvog ubio, vidio sam ga mapi, tamo sam bacio bombu, onoga uopce nisam skuzio jer nisam obraco paznju... 

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 16:13 (hahhaajaads).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice