Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...
peroko kaže...

Šta si počeo glumit dalmatinca? Osim toga jedan vrhunski leet inžinjer "nečega" poput tebe bi trebao znati sve to. Pa šta onda nas pitaš?

Moram ponekad malo glumit dalmatinca kad sam Imoćan, red je.

A vas pitam čisto da ne ispadne da se samo hvalim.

Samo pazi da ne uzmeš opet 5 gb rama svaki od drugog vendora 

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 16:53 (peroko).
17 godina
mrfloyd kaže...

Da li zna netko kako staviti network perfomance monitor na sredinu ekrana!

Po defaultu je dolje desno, a ja bih dolje sredina!

3-i post:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064781799031056/

Ali nisam siguran da radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 16:59 (TomoR).
16 godina
191x7 kaže...
peroko kaže...

Šta si počeo glumit dalmatinca? Osim toga jedan vrhunski leet inžinjer "nečega" poput tebe bi trebao znati sve to. Pa šta onda nas pitaš?

Moram ponekad malo glumit dalmatinca kad sam Imoćan, red je.

A vas pitam čisto da ne ispadne da se samo hvalim.

Ako se Petko moze praviti pametan, onda se i ti Marjanovicu, mozes praviti dalmatinac. 

17 godina
ivanec kaže...

Ako se Petko moze praviti pametan, onda se i ti Marjanovicu, mozes praviti dalmatinac. 

Za razliku od Petka ja se ne moram praviti, ja JESAM dalmatinac.

Iako, mislim da se Petko ne pravi, on se to samo pravi da se pravi a u biti je.

Twitter: @191x7
16 godina
191x7 kaže...
ivanec kaže...

Za razliku od Petka ja se ne moram praviti, ja JESAM dalmatinac.

Iako, mislim da se Petko ne pravi, on se to samo pravi da se pravi a u biti je.

O hebo te Petko. Pokusavam stati na zvoju stranu, a ti? Uz sve, jos si i uvlakivac i to Petkov. Trebal si reci: mama mi je iz Dalja, poreklom Srpkinja. To bi se, uvlakivacu jedan obicni, jako dopalo tvom Petku. Napravi neki review o uvlakivacima. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vratio nam se pravi ivanec

Sretno vam špelcovo svima!!!

Freak Show Inc.

6 0 hvala 1
17 godina
mrfloyd kaže...

Da li zna netko kako staviti network perfomance monitor na sredinu ekrana!

Po defaultu je dolje desno, a ja bih dolje sredina!

Izgleda da je ovdje, u Battle-NonSense user.cfg:

https://drive.google.com/file/d/0B_yrpfOYeOfhbXFiVmZlRWpZU00/view

perfoverlay.drawfps 1

NetworkPerfOverlay.DrawGraph 0

NetworkPerfOverlay.DrawLatencyGraph 1

NetworkPerfOverlay.DrawPacketLossGraph 1

NetworkPerfOverlay.DrawHighFreqGraph 1

NetworkPerfOverlay.DrawPacketQueueGraph 1

NetworkPerfOverlay.DrawAutoScoreGraph 1

NetworkPerfOverlay.DrawProjectileGraph 1

NetworkPerfOverlay.GraphPos (750,750)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Friday kaže...

Ekipa jel ima tko od vas stari 2.5'' PATA disk da mu ne treba. 60 giga na dalje. Voljan sam napraviti primopredaju uz ćevape i pićence...

Imam ja...od starog laptopa negdi po kuci...

Origin - hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
Friday kaže...

Ekipa jel ima tko od vas stari 2.5'' PATA disk da mu ne treba. 60 giga na dalje. Voljan sam napraviti primopredaju uz ćevape i pićence...

Slušam...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
hrka11 kaže...
Friday kaže...

Slušam...

Samo da ne bude SATA na kraju kao moj

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
11 godina
Friday kaže...
hrka11 kaže...
Friday kaže...

Slušam...

Hmmm...malo si daleko,kad budes u prolazu pokupi ga :D

Origin - hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Hmmm...malo si daleko,kad budes u prolazu pokupi ga :D

Znači samo se kurčiš?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Znači samo se kurčiš?

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
12 godina
Battlefield 4

Što ono bi jućer s onom TO ekipom ??

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
13 godina
pukycro kaže...

Odlični su bili :D

Rasturaju nas s rezultatima 30:2, i to svi njihovi igrači.

A na Battlelogu imaju kd 1,6; 1,7... i tak...

Nikome nije jasno kako su nas tako slomili.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
pukycro kaže...

Svi od njih imaju lošije statse od mene, ali su nas rejpali (OK, igrali su non-stop zajedno). Nije ni to glavni problem.

Već to, što na svaki moj random spawn u Dominationu, trojica njih se okrene prema meni, iako su bili okrenuti leđima prema tom spawnu, i to prije nego sam napravio korak da bi me "čuli".

Ni jedan od njih nije bio recon, ali na Lockerima, su svi non-stop "titrali" na minimapi (Lockeri imaju bug da kada staviš TUGS on "radi" za oba tima), pa pretpostavljam da je netko na njihovoj strani imao map-reveal hack.

Uglavnom, svi su svaku rundu završavali sa 4-8 KD (uglavnom). Zna se i meni desiti, ali ne 5 rundi za redom. Sve ostale iz njihovog teama se moglo "normalno" ubiti, dok na njima kao da si trebao duplu količinu hitmarka da ih skineš. Jako čudno.

Nemam nikakve čvrste dokaze, ali su bili sumnjivi i svima koji su bili sa mnom u squadu.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
pukycro kaže...

Odlični su bili :D

Igraju esl, nikakvi hakeri. Samo jedan od njih ima ban radi boostanja na flagrun only serveru. 

Zamolija sam ih da izađu jer nije imalo smisla da vas onako rejpaju i momci su kulturno otišli

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

Eh sada mi je puno lakše...

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Igraju esl, nikakvi hakeri. Samo jedan od njih ima ban radi boostanja na flagrun only serveru. 

Zamolija sam ih da izađu jer nije imalo smisla da vas onako rejpaju i momci su kulturno otišli

Svi ESL igrači su 100% čisti i nitko od njih ne koristi, ako ništa drugo no-recoil skripte u mišu... Da, to je sarkastična primjedba.

Da, vidio sam da si ih zamolio da odu, ili se bar rasporede po različitim timovima. Ovo potonje nisu htjeli, a izgleda da rush nije njihov mod...

Dodatno, igrao sam ja protiv 3-5 KD igrača (u Battlelogu) koji igraju samo infantry, pa opet mogu komotno s takvima dobiti 50% duela, ali protiv TO ekipe, zaboravi... Morao si probati igrati protiv njih da "osjetiš" kako igraju.

Ovo je bila ta Locker runda gdje su nas "predosjećali" užasno dobro:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/611587015254552896/199586046/

Vidim, puky, čarapa, hrka i mack su najednom totalno zaboravili igrati.

Za usporedbu:

Zavod:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/611590715649896768/199586046/

Golmud:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/611594602570133824/199586046/

Spawnovi na ove dvije potonje su ipak malo dalje od zastava pa možda nisu mogli pokrivati sve kuteve i zgrade kako treba, no svejedno su dominirali. Doduše, osim našeg squada uglavnom se ostatak teama nije previše trudio zauzimati zastave, tako da su oni uglavnom držali dvije mi jednu (čim zauzeli drugu, mi otišli dalje, pa u milisekundi izgubili zastavu s koje smo otišli). Da, i rage-ao sam kad sam vidio našeg squadmate-a kako leži pored zastave koja se "topi" u par sekundi, pa se ni ne okrene i pogleda prema njoj (može biti da se maknuo s kompa, sorry)

Tanklingone, ja ne znam kako na full auto puškama imati toliko blizu 30% HS, a imati ACC s puškom oko 17%, svakom od takvih.

http://bf4db.com/players/1050288

Doduše ja gađam glave, isto kao i u BF3, pa imam u prosjeku 5% niži HS ratio, znam da nisam najbolji u tome...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 10:49 (TomoR).
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Svi ESL igrači su 100% čisti i nitko od njih ne koristi, ako ništa drugo no-recoil skripte u mišu... Da, to je sarkastična primjedba.

Da, vidio sam da si ih zamolio da odu, ili se bar rasporede po različitim timovima. Ovo potonje nisu htjeli, a izgleda da rush nije njihov mod...

Dodatno, igrao sam ja protiv 3-5 KD igrača (u Battlelogu) koji igraju samo infantry, pa opet mogu komotno s takvima dobiti 50% duela, ali protiv TO ekipe, zaboravi... Morao si probati igrati protiv njih da "osjetiš" kako igraju.

Napisa sam nikakvi hakeri jer ne postoji ni jedan dokaz da su ikad koristili "pomagala". Pregledao video njihove igre di se vidi da se momci uvik drže skupa, igraju vrhunski i znaju odlično postaviti na mapi. Nisam vidio ništa sumnjivo u tim snimkama. Zato se držim toga da nitko nije haker dok mu ne mogu dokazati suprotno i dok ne dokažem tu teoriju nikog neću izbaciti sa servera. 

Ako je tko od vas snima te 2-3 partije protiv njih neka mi na videu pokaže situacije koje nemaju nikakve logike i ja ću ih prijaviti na metabansu, bf4db-u ili čemu bilo. 

Činjenica je da se ljude koji dođu na naš server olako proglašava hakerima, dobar kd je jedini zaključak da je netko haker za većinu. S ovim ne mislim na tebe već općenito govorim

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Ma, nisam ni rekao da su hakeri. Za to moram imati dokaze.

Nego mi nije jasno kak na public serverima imaju kd 1,6, a kad igraju protiv naše ekipe imaju kd bliže 5, il čak i 10?

Hodaju samo po serverima gdje igra druga ESL ekipa pa imaju tak niske scorove?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Evo, recimo Tanklingone, ja ne znam kako na full auto puškama imati toliko blizu 30% HS, a imati ACC s puškom oko 17%, svakom od takvih.

Doduše ja gađam glave, isto kao i u BF3, pa imam u prosjeku 5% niži HS ratio, znam da nisam najbolji u tome...

Činjenica da je u zadnjem ban wave-u popadala hrpa 130 i 140 sa "čistim" statistikama na Pbbans i GGC zapravo samo podiže sumnju da je "svatko", pa i njegov pas, sumnjiv, ali mi nije jasno da netko može biti toliko "jači", kao da se ne bori s recoil-om.

Nismo ih proglasili čiterima, ali jako jako čudnima, pogotovo kada im se pogledaju statsi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nego mi nije jasno kak na public serverima imaju kd 1,6, a kad igraju protiv naše ekipe imaju kd bliže 5, il čak i 10?

Možda zato jer ste loši?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pohaksali vas likovi bez jebemti...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Možda zato jer ste loši?

Pa da, al ne toliko.

Ponekad se dogodi da takvu ekipu pobjeđujemo na warovima.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pretpostavljam da se nitko nije sjetio uzeti PB screenshot od njih za vrijeme partije?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Evo, recimo Tanklingone, ja ne znam kako na full auto puškama imati toliko blizu 30% HS, a imati ACC s puškom oko 17%, svakom od takvih.

Činjenica da je u zadnjem ban wave-u popadala hrpa 130 i 140 sa "čistim" statistikama na Pbbans i GGC zapravo samo podiže sumnju da je "svatko", pa i njegov pas, sumnjiv, ali mi nije jasno da netko može biti toliko "jači", kao da se ne bori s recoil-om.

Nismo ih proglasili čiterima, ali jako jako čudnima, pogotovo kada im se pogledaju statsi.

Neznam šta da ti kažem, pregleda sam sve i ja po ničem ne mogu dokazati da su hakeri. Možda jesu, možda nisu, ali kako sam reka dok nemam primjer na kojem netko to od nas ne može sigurno potvrditi nema smisla da nekom narušavam ugled banom j prijavama. 

Imam prijatelja koji već desetak godina igra cs, vrhuski je igrač. Prije nekih misec dana svrati do mene i dam mu da odigra partiju dominacije na onom bug esl serveru. Prvi put je zaigrao bf4, a sam je pokopao ekipu koja svaki dan tamo igra. Jednostavno ima ljudi koji igraju nenormalno dobro...

Šta se tiče toga kako netko može znati di si ako te nema na minimapi ne bi mi virova koliku ulogu imaju odlične slušalice. Sam sam se uvjerio kad sam dobio sennheisera tako da ti mogu iz prve ruke potvrditi da je razlika u odnosu na jedan logitech npr. ogromna 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Pretpostavljam da se nitko nije sjetio uzeti PB screenshot od njih za vrijeme partije?

Preko pb ss-a možeš uhvatiti samo ekipu bez deka mozga koji koriste loše public hakove u kojima sadržaj ekrana nije zaštićen. Za takve ti ne triba ss da skužiš da su hakeri

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Svejedno nema smisla da čovjek ima prosječan KD 1,6 a onda "po potrebi" 5-10...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice