Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Tek u zadnje vrijeme gađam dovoljno dobro da mogu reći kako hitreg valja ili ne valja. Bude čudnih situacija, ofkors. Jučer stojim ispred cybera doslovce na metar i pol, ispraznim cijeli MPX spremnik u njega (on se ne miče). Samo se okrene i ubije me...

http://media0.giphy.com/media/O82d1XlAUIxxu/giphy.gif

Spawn protekšn!

Al ne, ja sam vjerojatno kriv :D

Jučer sam prvi put probao igrati s YouTube muzikom u pozadini, i kad su bili prijelazi s pjesme na pjesmu, meni nije bio samo lag nego i rubberbanding, veliki ping spikeovi i često vraćanje na prijašnje oružje.

Tak da ako sam samo ja bio u pitanju, ispričavam se. 

I dobio sam ideju kako imati bolji kd.

Pa to ti je jednostavno.

Daš Kenny-u acc na par tjedana i eto te na k/d 2.0. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Tek u zadnje vrijeme gađam dovoljno dobro da mogu reći kako hitreg valja ili ne valja. Bude čudnih situacija, ofkors. Jučer stojim ispred cybera doslovce na metar i pol, ispraznim cijeli MPX spremnik u njega (on se ne miče). Samo se okrene i ubije me...

http://media0.giphy.com/media/O82d1XlAUIxxu/giphy.gif

Spawn protekšn!

Al ne, ja sam vjerojatno kriv :D

Jučer sam prvi put probao igrati s YouTube muzikom u pozadini, i kad su bili prijelazi s pjesme na pjesmu, meni nije bio samo lag nego i rubberbanding, veliki ping spikeovi i često vraćanje na prijašnje oružje.

Tak da ako sam samo ja bio u pitanju, ispričavam se. 

I dobio sam ideju kako imati bolji kd.

Zbog YT si imao takvih problema???

Pa moje klinke cijelo vrijeme gledaju neke 1080p pizdarije dok igram i nikad nemam problema. A imam samo 10 mbps... Ping mi oscilira za 2-3 ms najviše.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Zbog YT si imao takvih problema???

Pa moje klinke cijelo vrijeme gledaju neke 1080p pizdarije dok igram i nikad nemam problema. A imam samo 10 mbps... Ping mi oscilira za 2-3 ms najviše.

da, samo zbog YouTuba.

Pretpostavljam :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

da, samo zbog YouTuba.

Pa provjeri, majku mu

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

da, samo zbog YouTuba.

Pa provjeri, majku mu

Ne, lijepo je vidjeti da ti nešto ne da mira.

I nemoj lagati. Smeta ti što ne znaš.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ne, lijepo je vidjeti da ti nešto ne da mira.

I nemoj lagati. Smeta ti što ne znaš.

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Minjan napajanje, koje je najbolje za BF4 do 100 ojra?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Ne znam koje je najbolje za BF4 :D ali jedni od najkvalitetnijih proizvođača napajanja općenito su ti Seasonic, Enermax, a ni Antec nije loš. Svako njihovo od 500-600kn na gore je odlično.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
mrsmith kaže...
191x7 kaže...

Ne znam koje je najbolje za BF4 :D ali jedni od najkvalitetnijih proizvođača napajanja općenito su ti Seasonic, Enermax, a ni Antec nije loš. Svako njihovo od 500-600kn na gore je odlično.

To znam. Al ništa mi ne vrijedi ak mi neće popravit Battlefield...

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ekipa jel ima tko od vas stari 2.5'' PATA disk da mu ne treba. 60 giga na dalje. Voljan sam napraviti primopredaju uz ćevape i pićence...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Otvorija si trista tema o izboru svih mogućih gluposti a pitaš nas za napajanje?

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...
191x7 kaže...

Otvorija si trista tema o izboru svih mogućih gluposti a pitaš nas za napajanje?

Pa da, kad znan ća bih a niman para za to.

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Volume kaže...
191x7 kaže...

Hoćeš da ti voljum pošalje 200€ preko pejpala?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

E žicaj ga. Darežljiv ti je on. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Friday kaže...

E žicaj ga. Darežljiv ti je on. 

Voli dat ali voli i primit

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Ako nimaš para za to ća bi kupi komad bilog, za 100 ojera se nabavi kvalitetan komad. Onda nađi sebi neku Tinu, našmrči je i pojebi malo. Da se opustiš od jutuba, ne triba sve na kompjutere trošit...

battlelog - Volume_CRO
16 godina
191x7 kaže...
mrsmith kaže...
191x7 kaže...

To znam. Al ništa mi ne vrijedi ak mi neće popravit Battlefield...

Ti tražiš napajanje koje će ti "popraviti" BF4? Ne razumijem više ništa..

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja ne znam za vas, ali mene brine sve ovo oko ivaneca... Koji mu je qurac?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Jače napajanje -> windows 10 -> jači procesor -> jača grafička  => bolji rad Battlefielda 4.

16 godina
191x7 kaže...
mrsmith kaže...

Jače napajanje -> windows 10 -> jači procesor -> jača grafička  => bolji rad Battlefielda 4=> a tad će već BF5.

16 godina
191x7 kaže...
mrsmith kaže...

Jače napajanje -> windows 10 -> jači procesor -> jača grafička  => bolji rad Battlefielda 4.

Dušo draga, ove komponente koje ti imaš bi radile i na 350W MS napajanju od 90kn. Ne razumijem kako će ti napajanje popraviti BF4. To je stavka koja ti najmanje utječe na BF4 i zadnja koju bi trebao upgrejdati dok god ima 80+ eff. i dovoljno snage za komponente koje koristiš.

Taman da i kupiš novi proc i grafičku, s ovim 400W Corsairom će sve raditi kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 15:38 (mrsmith).
16 godina
mrsmith kaže...

Dušo draga, ove komponente koje ti imaš bi radile i na 350W MS napajanju od 90kn. Ne razumijem kako će ti napajanje popraviti BF4. To je stavka koja ti najmanje utječe na BF4 i zadnja koju bi trebao upgrejdati dok god ima 80+ eff. i dovoljno snage za komponente koje koristiš.

Bolje bi mu bilo da si ostavi lovu, pa kupi sve od jednom jer do onda mu može komponentama pasti cijena ili doći nešto bolje za te pare.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja furam svoju klokanu konfiguraciju na LC napajanju 460 w. Na istom napajanju sam dražo i prošlu konfiguraciju koja je bila ZNATO zahtjevnija po pitanju struje. Nikad nikakav problem, a to napajanje košta 350 kn

http://www.links.hr/artikl-052.740.030

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Leet pusti ti njih, vidi se da nemaju pojma o napajanjima. Lipo ti sebi kupi novo i napravi anboksing rivju. Ako ti ostane para promini i utičnice po kući, bar one oko kompjutera za svaki slučaj...

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 15:55 (Volume).

7 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...
191x7 kaže...
mrsmith kaže...

Taman da i kupiš novi proc i grafičku, s ovim 400W Corsairom će sve raditi kako treba.

Prvo, CX400 star skoro 6 godina NIJE dovoljan za kombinaciju FX 8320 @ 4.5 GHz + Radeon R9 380 4GB. Provjereno.

Drugo, CX400 je STAR skoro 6 godina, čak sam i ventilator na njemu mijenjao jer je otišao. Gheto rješenja.

Treće, ne volim imati iste komponente u računalu dulje od 5 godina. Starost je faktor, nedostatak jamstva isto.

Četvrto, izgled unutrašnjosti kompa i dovoljan broj konektora mi je bitan, a na CX400 ima 2 kabela s Molexima viška (to se više ne koristi).

Peto, treba mi tišina. Napajnje mi je trenutno najglasnija stavka pod opterečenjem, a glupo mi je u njega ulagati u ventilator od 100+ kuna.

Šesto, pikiram na buduće nadogradnje i miran san.

16 godina
Battlefield 4

A pa tako odmah reci, a ne "da mi popravi BF4".. Uzmi kao što sam rekao neki Seasonic ili Antec od 500-600W koji si možeš platiti (do 100 eura) i vozi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

A pa tako odmah reci, a ne "da mi popravi BF4".. Uzmi kao što sam rekao neki Seasonic ili Antec od 500-600W koji si možeš platiti (do 100 eura) i vozi.

Pa ali popravilo bi mi BF4 jerbo planiram kroz koji mjesec novi proc a onda i mjesec-dva nakon toga novu grafičku. Komponente koje CX400 ne bi držalo.

Sve u ovoj godini, možda do zime.

Fractal Design Edison M me trenutno najviše vuče, no košta puno (preko 800 Kn!).

S početnih ~600 Kn eto mene na 800...

17 godina
Battlefield 4

Da li zna netko kako staviti network perfomance monitor na sredinu ekrana!

Po defaultu je dolje desno, a ja bih dolje sredina!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Volume kaže...
191x7 kaže...

Šta si počeo glumit dalmatinca? Osim toga jedan vrhunski leet inžinjer "nečega" poput tebe bi trebao znati sve to. Pa šta onda nas pitaš?

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 16:35 (peroko).
17 godina
peroko kaže...

Šta si počeo glumit dalmatinca? Osim toga jedan vrhunski leet inžinjer "nečega" poput tebe bi trebao znati sve to. Pa šta onda nas pitaš?

Moram ponekad malo glumit dalmatinca kad sam Imoćan, red je.

A vas pitam čisto da ne ispadne da se samo hvalim.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice