- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Btw Voljum meni igra radi zaqurac, kao da sam revertao Bf na stanje prije patcha a samo ono prelazenje preko prepreka ostalo isto. Vdsl nazalost nije opcija kod mene.
Iskreno meni igra radi bolje nego ikad, onda samo zamisli kako je bilo prije vdsl-a
Onaj udp port kurac me izbacio tri puta s golmuda, više nisam ima volje počinjati partiju po 4. put
Nitko se ne uzruja više nego kad jopisu kažeš da je kampao...
Iako, argumenti su definitivno na njegovoj strani - "Ne znam ni sam koliko puta smo uzeli B i C"... a tužna istina glasi - 1 flag ribbon (dakle, eventualno je jednom uzeo C i jednom B)
Btw Voljum meni igra radi zaqurac, kao da sam revertao Bf na stanje prije patcha a samo ono prelazenje preko prepreka ostalo isto. Vdsl nazalost nije opcija kod mene.
Iskreno meni igra radi bolje nego ikad, onda samo zamisli kako je bilo prije vdsl-a
Onaj udp port kurac me izbacio tri puta s golmuda, više nisam ima volje počinjati partiju po 4. put
a za koji kurac ti nekad ne dođeš na ts
Pozvao sam ih na zidu platoona da nas danas pronađu gdje igramo.
Treba nam dobar strateg u klanu. Pogotovo ak će igrati ko commander :)
Možda bi nam Tetka mogla komandirati....
Još trebam s Monkom "uhvatiti grip" kad da kao gunner iskačem, kad popravljam, a kad da pucam s RPGom.
P.S. koje je oruzje najlakse ispaliti i brzo opet uskočiti u tenk?
Smaw (skoro nema pad) i mbtlaw (autolock čak i ako promašim, al je slab)...
RPG previše pada, pa ne, Sraw - nemaš vremena za vođenje, isto ko i Javelin...
Gerijatrija šta je ono sinoć bilo na golmudu? Jbt Srbi nas zgazili
Hahaha kakva partija. Hrka na F, Jopis i jos netko raspravljaju koje vozilo ce uzeti pri respawnu, jedan squadie izmedju C i A. I Mrski medju oblacima. Ko da smo na nekom izletu bili
To je zato jer smo ih naguzili na onoj brani.
Jbt, skroz sam i zaboravio da je i runda na lancangu bila protiv 'braće'. Tu su i oni namjerno izostavili kad su krenuli sr.t po chatu na paracelu....
Btw, nisam ja raspravljao što ću uzet na respawnu, mutean sam bio prvih 6-7 minuta partije na golmudu.
Da, lancang je bila solidna runda, nije baš naguzitis, al ok win.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/595689674803220992/298402048/
Meni se čini da većina ekipe koja zna igrati koristi RPG jer je najjači. Iako, možda mi se to čini
Još trebam s Monkom "uhvatiti grip" kad da kao gunner iskačem, kad popravljam, a kad da pucam s RPGom.
Ja se javljam za komandirnje, ako mislis gadati tenkove koji su ti u blizini RPG. Nema boljeg, SMAW ne za snajpanje svega na daljinu i gadanje helica...
Žena ovaj tjedan mora radit noćnu smjenu, šta inače nije pa smo mali i ja sami. Nije navika bez matere navečer pa je to umjetnost dok ga uspijem poslati u krevet i uspavati. Ostavim mu vrata od sobe otvorena jer inače neće spava bez nje, a ako mene čuje da pričam i da sam za kompom nema tog boga da zaspe cilu noć...
Doću čim se ona vrati u jutarnju smjenu
Meni se čini da većina ekipe koja zna igrati koristi RPG jer je najjači. Iako, možda mi se to čini
U pravu si.
Al se treba iskociti iz tenka kad se puca po tebi, i odma ispaliti, a RPG ima pad pa se izgubi malo na ciljanje.. Nezgodno u navedenoj situaciji.
Iako, argumenti su definitivno na njegovoj strani - "Ne znam ni sam koliko puta smo uzeli B i C"... a tužna istina glasi - 1 flag ribbon (dakle, eventualno je jednom uzeo C i jednom B)
Normalno da se naživciram. Ja kad kempam pošteno priznam da sam taktički pozicioniran, to će ti svako s našeg ts-a potvrdit . A kad srljam naprijed ko muva bez glave, pa makar bio u maa vs tenka ili btr-a, onda me smeta kad me neko prca da kempam. Pogotovo u rundi ko ta kad sam uvjerljivo prvi i lomim se ko konj da nešt napravim, a ono ki.a labudova. Btw, flag taker ribbon il kak se već zove, dobiješ ako baš stojiš ko mumija na flagu. A ak se muvaš oko flega i ubijaš ležače, onda ga ne dobiješ, ali ga dobije tvoj squad member koji se spawnao na tebe i otišao cappat flag ;) No, kak bi ti to znao kad se to ne može dogodit u deploymentu dok ucav-iraš
Smaw. Najbrži reload, nema pad što znaš i sam, tj jako kasno krene padat i ima damage kao i rpg.
Žena ovaj tjedan mora radit noćnu smjenu, šta inače nije pa smo mali i ja sami. Nije navika bez matere navečer pa je to umjetnost dok ga uspijem poslati u krevet i uspavati. Ostavim mu vrata od sobe otvorena jer inače neće spava bez nje, a ako mene čuje da pričam i da sam za kompom nema tog boga da zaspe cilu noć...
Doću čim se ona vrati u jutarnju smjenu
A šta nam čovjek napriča skoro sam mu povjerovao. Sljedeći tjedan mu ističe kazna jer je ko zna kakvo sranje opet napravio i žena mu tada vraća sluše
Ma Jopis nebitno tko je.
Al je bilo Montypytonovski, cijelo selo gori a mi onak džentelmenski ko englezi: koji ćemo čaj piti crni ili indijski
Btw da se ponavljam malo: Golmund odlicna mapa, samo one dvije zastave lijevo i desno su preeeeeeedaleko i da ubrzaju malo onaj vlak i daju mu minigunove, ijaooo sexa
ƹ̵̡ӝ̵̨̄ʒ
Zapravo, cijela runda je na Twitchu.
Pa imamo vrlo jednostavan način dokazivanja tko je u pravu.
A tko je snimao - ti ili on?
BTW - jebo te VDSL

Imaš ona tri zyxela, možda možeš nešto skemijati

Svinjo...
Se cuje kako psujemo?
Btw ja sam uvijek za RPG. Kad se naviknes nema ciljanja. Meni je malo deprimirajuce kad pogodis tenk i izbaci ti 17 dmg da si napravio. Bolje da sam ga pljunuo.
Al opet, to je fakat individualno sto ti vise pase uzmi i igraj. Ako se ne varam rpg se brze reloada od smawa i mozes mu prekinuti animaciju reloada. Al provjeri.
A tko je snimao - ti ili on?
Bio je u mom squadu pa se uvijek vidi gdje je.
Najčešće pokraj C.

Svinjo...
Sum, uključen ti je VDSL?
RPG i SRAW rade najveći damage (no nisu neke velike razlike).
Npr. SMAW na transportni chopper radi 67 damage, RPG radi 75. Što se reloada tiče RPG i SMAW su tu negdje (RPG je čak malo brži), istina je da SMAW ima manji drop, možda i trunkicu brže leti (potvrdilo mi što sam našao):
http://forum.symthic.com/battlefield-4-technical-discussion/5689-bf4-engineer-luncher-stats/
Što se tiče damage-a na vozila, tu su male razlike RPG/SMAW, i dodatno ovise o kutu, kao i o faktorima da li protivnik koristi Reactive Armor (svaki pogodak radi min damage, čak i "zguza" - slično radi i kad je pod Smoke-om).
Ja osobno nosam RPG kada znam da ću biti u vozilu.
Jebote, sjećam se kad mi je uključena brzina 10 mbps... osjećao sam se kao vladar svijeta. A danas kao socijalni slučaj
Hvala, onda ću malo isprobati RPG.
Sajber ajde regrutiraj Monka dok neko drugi nije, dečec zna posa...
A ko će ga regrutirat kad niko drugi ne igra
Mislim da je on u PISu samo što ni oni ne igraju.
Čeka se "popravljeni" BF5
Pričaju i isti jezik pa je to olakotna okolnost...
Pfff, čim sam rekao da je ko ti, ha?
Bez brige, papiri su već tu, još samo potpisi i javni bilježnik.
I inicijacija... :D