Šta je ovo gdje su svi? Nitko od G-ovaca ne igra 
Smrdimo po pivama, dimu i čevapima!
Južnjaci se smrzli, a sjevernjaci popili sve živo i skidali se u potkošulje
Joka si priklao prst, nije stigao sam sebi counterknife stisnut.
Pa kako onda igrati?
Šta je ovo gdje su svi? Nitko od G-ovaca ne igra 
Smrdimo po pivama, dimu i čevapima!
Južnjaci se smrzli, a sjevernjaci popili sve živo i skidali se u potkošulje
Joka si priklao prst, nije stigao sam sebi counterknife stisnut.
Pa kako onda igrati?
Sad gledam sliku i kontam si "veki smrad jebeni, s tim lijepim licem - kako da ga nastavim mrziti?"
Kolko sam ja vidio Mato i ovaj moj mali smrad su u solidnom stanju....
Btw. zadovoljstvo mi je bilo upoznati Matu
Hvala, jbg ja sam morao voziti zato je junior bio duša ekipe. Boldano vidjeti ćemo da li će biti zadovoljstvo kada skužiš da ti fale ventili sa sve 4 gume 
Evo stiga bazad kući. Ekipa bilo je super. 
Dobro da su vas taoce pustili kući
, mislim da si Crvu krivo ime naveo ako dobro pamtim Crv1979(provjerio dobro pamtim). I posebne pohvale kolegi na najboljem outfitu sa današnjeg druženja.
A da stvarno jesam krivo. Sry CRV. Čarapice, ne vidiš se na slici pa ti nisam tija staviti ime. 
Ipak san te zapisa. Još me drži. heheh
A kako to da je riplej sa ekipom a nije u nekom žbunu ukempan?
EDIT:
Jel veki stajao na nečemu ili je i on ko dama metar i 120?
A kako to da je riplej sa ekipom a nije u nekom žbunu ukempan?
EDIT:
Jel veki stajao na nečemu ili je i on ko dama metar i 120?
Dama nam je posla autospot da ga uvik imamo na mapi spotanog.
Kolko sam ja vidio Mato i ovaj moj mali smrad su u solidnom stanju....
Btw. zadovoljstvo mi je bilo upoznati Matu
Hvala, jbg ja sam morao voziti zato je junior bio duša ekipe. Boldano vidjeti ćemo da li će biti zadovoljstvo kada skužiš da ti fale ventili sa sve 4 gume 
Evo stiga bazad kući. Ekipa bilo je super. 
Dobro da su vas taoce pustili kući
, mislim da si Crvu krivo ime naveo ako dobro pamtim Crv1979(provjerio dobro pamtim). I posebne pohvale kolegi na najboljem outfitu sa današnjeg druženja.
A da stvarno jesam krivo. Sry CRV. Čarapice, ne vidiš se na slici pa ti nisam tija staviti ime. 
Ipak san te zapisa. Još me drži. heheh
haha ima drugih fotki na kojima se vidim 
Ugl. Decki i Cure meni je fakat ono predobro bilo, napokon sam spojio lica sa glasovima, btw joka Hitno mi se javi na pp!!, nemogu te nikako na forumu nac..
....btw joka Hitno mi se javi na pp!!, nemogu te nikako na forumu nac..
Nemoj Joka!!!!! Prije nego li se snađeš prepisat ćeš mu svu imovinu i ušteđevinu i još ćeš mu postati osobni manservant 
Sad kad ste ga upoznali vjerujem da znate o čem pričam?
Si zaboravio da mi imamo 22 cm bez glave a glava ko u mačora? 

Sad gledam sliku i kontam si "veki smrad jebeni, s tim lijepim licem - kako da ga nastavim mrziti?"

Joka i ja samo stajali na klupici,da se istaknemo 

Pa sveirska nepravda bi bila da si visok, lijep i da dobro igraš. Iako, zapravo, stajao si na klupi i pokvarena si čiterčina! Ostaje samo da si ljepuškast...
How fucking gay is this.... 
Na skali od 1 do 10 to ti je E.

Pa sveirska nepravda bi bila da si visok, lijep i da dobro igraš. Iako, zapravo, stajao si na klupi i pokvarena si čiterčina! Ostaje samo da si ljepuškast...
jako gej sve se boje duge vide u tvom postu
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Dobro jutro macani...
Dobro jutro macani...
Dobro jutro
u 8:41 tebi je već dobra večer 
https://dl.dropboxusercontent.com/u/89503700/Okupljanje1.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/89503700/Okupljanje2.jpg
Danny5, daj pliz pošalji na mail sliku na kojoj su Lolik i Ceco.
(CyberDemonVZ [at] gmail...)
Nego, Tomo...?
Okupljanje je bilo odlično! 
Vrijeme je bilo usrano! 
Odaziv odličan! (ostali, znate tko ste:
)
I jedno veliko hvala Peri, Floydu i Nexu! 
P.S. Hvala Joka na medici, bilo mi je malo previše.
I oprosti na kniefanju! 
Još da su neke pussies došle, kao npr probušena čarapa, lost friday, izmrvljeni keksić, bilo bi još više materijala za troll, ovako smo ostali samo na mudinoj kavi i cyberovoj i juniorovoj medici i jokinom autoknifeu
Floyd i Nex su odradili lavovski dio posla sa nabavkom roštilja i potrošne robe.
Još da su neke pussies došle, kao npr probušena čarapa, lost friday, izmrvljeni keksić, bilo bi još više materijala za troll, ovako smo ostali samo na mudinoj kavi i cyberovoj i juniorovoj medici i jokinom autoknifeu
Haha, nije naša medica, Jokina je! 
Nego, ja se još uvijek divim svima s mora koji su se po ovom vremenu ipak pojavili! Legende 
Shit, pa nema slike Jokinog autoknifea, a to je uz deploy roštilja na tri strane bio higlight dana.
Btw konobarica je bila malo zbunj kada je skupljala krvave plahte ispod stola, ali sam joj objasnio da je kolegi bilo prvi puta i malo je bolilo, al OK je sada. 
nema uljepsanih slika :P
Shit, pa nema slike Jokinog autoknifea, a to je uz deploy roštilja na tri strane bio higlight dana.
Btw konobarica je bila malo zbunj kada je skupljala krvave plahte ispod stola, ali sam joj objasnio da je kolegi bilo prvi puta i malo je bolilo, al OK je sada. 
Hehe, jos je jadna mislila da sam se u kaficu izmrcvaril,reko ne brini necu vas tužiti:)
Drago mi je kaj vam je medica pasala, drugi put idu 2 flase z menom.
Sto se tice atmosfere pogledajte samo face na fotkama i odmah se vidi da nam je bilo kul(doslovno). Floyda za precjednicu, fakat zna rostiljati.
Steta kaj sam morao doma prije fajrunta, ali nije bilo ni jednog medica samo suporti :)
Cyber nož ti je brutalno oštar. Moramo ponoviti pa da ga malo zatupimo sa rezanjem pod 90 ili 45.. Curama svaka cast kaj su se pojavile obadvije slatke ko med
(G)jokaCRO ingame
E ekipa, ja se spremam za zabavu. Pive spremne.
Koji ti vikend imaš!! 
E ekipa, ja se spremam za zabavu. Pive spremne.
A kava?

Ma vidi koji ljepotan
Zapravo je bio prva pratilja u izboru za miss G
Steta kaj sam morao doma prije fajrunta, ali nije bilo ni jednog medica samo suporti :)
Haha da, odeš, i nema medice. :)