A ništa, koliko ima ljudi? 20? Ko ima najveći stan od ove purgerije, uselit će se na 1 popodne G team i dobro, kaj sad
Voljum vjerojatno ima koji stan u ZG...
A ništa, koliko ima ljudi? 20? Ko ima najveći stan od ove purgerije, uselit će se na 1 popodne G team i dobro, kaj sad
Zenge vherojatno ima pentagon u Zg.
Ali nije on lajn .
Neovisno o vremenu, i dalje vrijedi okupljanje.
Nismo našli zatvoreni prostor.
Ako netko želi odustati nek mi obavezno javi :)
Ak nekome žena ili mama ili on/ona radi dobre kekse/kolače, slobodno donese koji komad, al nešto ne kvarljivo, da može stajati.
Peace out!
Ivanec kaze da mu je jednom u kamion stalo 47 cigana preko granice ... pa stat ce valjda i G ...
Neovisno o vremenu, i dalje vrijedi okupljanje.
Nismo našli zatvoreni prostor.
Ako netko želi odustati nek mi obavezno javi :)
Ak nekome žena ili mama ili on/ona radi dobre kekse/kolače, slobodno donese koji komad, al nešto ne kvarljivo, da može stajati.
Peace out!
Ivanec kaze da mu je jednom u kamion stalo 47 cigana preko granice ... pa stat ce valjda i G ...
Je, samo što ivanec sa svojim korijenima koji sežu do ataturka bi G-ovce kolektivno mučki odvezao negdje u irak a ne na jarun
Je, samo što ivanec sa svojim korijenima koji sežu do ataturka bi G-ovce kolektivno mučki odvezao negdje u irak a ne na jarun
Zato on svima viče da su turčini i srbi?
To je ono: ko o čemu - kurva o poštenju...
Zato se on i nemanja tako dobro slažu!
Zato on svima viče da su turčini i srbi?
To je ono: ko o čemu - kurva o poštenju...
Zato se on i nemanja tako dobro slažu!
Nemanja? Jel to onaj sto se jos nije izjasnio jel se droksa kao Severina na brodu ili ne?
Nemanja? Jel to onaj sto se jos nije izjasnio jel se droksa kao Severina na brodu ili ne?
Izjasnio se on itekako... Pa jesi vidio slike? Taj se s linijama snalazi bolje nego ovi što farbaju ceste!
Nisam nista vidio ... daj neku referencu ...
Skidam jogurt
Pa ćemo vidjeti. Ako je OK - dolazim u crew...
Ja sam podnio zahtjev za ulazak u crew ... pa cemo vidjeti ... valjda ce bolje proci nego moje BF4 iskustvo s x-icima ...
Ako se ne snalaziš baš najbolje u pljačkama onda ćemo te naučiti
Pa jebote, gledali smo privatizaciju devedesetih...
Skidam jogurt
Ja sam podnio zahtjev za ulazak u crew ... pa cemo vidjeti ... valjda ce bolje proci nego moje BF4 iskustvo s x-icima ...
Nisam nikad bio u HDZ-u ni u SDP-u pa se ne snalazim. Veceras tutorijal?
Dama nije više u HDZ-u pa moguće da je malo zahrđao...
Skidam jogurt
Naravno.
Dama nije više u HDZ-u pa moguće da je malo zahrđao...
Moram se ponovo prijavit i malo promijenjat te stranke. Zarhđao sam totalno
Cyber, daj malo više detalja oko fešte!
Ivanec, kamion, festa, pevaljke, ... sto nije jasno?
Ivanec, kamion, festa, pevaljke, ... sto nije jasno?
Nemanja donosi robu?
Droga, lake žene, alkohol... Uglavnom, preksutra se nećeš niceg sjećati, pa nije ni vazno :)
Kad smo kod EA games... bas su poceli jesti g.ovna. Ocito gase sve free2play naslove https://www.facebook.com/easportsfifaworld/posts/447926112035954 .... A ovo mi je bila prva free2play igra u kojoj se nisam osjecao slabo ako ne placam sadrzaj. Mislim da i BF free2play i Heroes idu u penziju :/
Slika
Samo kaj knjižnice nemaju dost jake kompove za BF4, a on ga igra :)
Slika
Samo kaj knjižnice nemaju dost jake kompove za BF4, a on ga igra :)
nije problem uplatit 5 kuna za po sata u igraoni.
Edit:Sad sam si vjerojatno upropastio šanse za financijskom subvencijom od voljuma
Dobro jutro .
Kisa pada .
Dobro jutro .
Kisa pada .
Dobro jutro.
U Zagrebu isto
Gud morning. I u Rijeci kišurina. BTW, jebemti banke, autoput i posao od "10 minuta" koji se pretvori u kalvariju koja je trajala od 12 (od kad smo došli na lokaciju) do 6 popodne.... Došao sam u 10 navečer natrag a krenuo u 8 ujutro -.-
Kiša
Ništa,nema druge nego po kišobran u trgovinu, pa ćemo glumit u G singin' in the rain danas
Gužva je na Jarunu!
Tko hoće doći nek se požuri!
Gužva je na Jarunu!
Tko hoće doći nek se požuri!
A gdje je fotkanje. Daj malo slika za nas papučare
Ako vas 10 uđe u jezero i počne lupati možda izleti som Jura