Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...

ja ipak mislim da su momci iz Activisiona uspjeli ugurati svog čovjeka u sami vrh DICE-a da im sjebe BF franšizu. Ne mogu se izraziti riječima koji nivo idiotluka moraš biti da nešto ovako svjesno staviš u iole "ozbiljnu igru" (koliko igre mogu biti ozbijlne). Neka ubace još i onu kozu iz Goat simulatora i da skupljaš cvijeće po brdima za sljedeći asajment.  Da li se samo meni povraća od ovoga 

Ma nisi jedini.Nisam htio do sad nista spominjat vezano za ovu "igru",ali sam je oprobao igrat posle bf4 cisto da vidim sta je.Okanio sam se nakon 10min.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

ja ipak mislim da su momci iz Activisiona uspjeli ugurati svog čovjeka u sami vrh DICE-a da im sjebe BF franšizu. Ne mogu se izraziti riječima koji nivo idiotluka moraš biti da nešto ovako svjesno staviš u iole "ozbiljnu igru" (koliko igre mogu biti ozbijlne). Neka ubace još i onu kozu iz Goat simulatora i da skupljaš cvijeće po brdima za sljedeći asajment.  Da li se samo meni povraća od ovoga 

Ksijan, antraks, ceco, dama i baka - svi kažu da je super! Navodno se jako lako navući na kauč!

Šta kažu koji mu je najbolji turning speed i možeš li otključati  rocket podse sa zuni rockets ili samo guided, ili samo baca nakupljenu prašinu iza trosjeda u oči?

14 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
MRSKI kaže...

Ma nisi jedini.Nisam htio do sad nista spominjat vezano za ovu "igru",ali sam je oprobao igrat posle bf4 cisto da vidim sta je.Okanio sam se nakon 10min.

ja h nemislim isprobat ni prek torrenta!

od sutra je ta igra lapapa :)

jedino će ceco ostat vjeran i i igrat protiv botova jer nema/neće biti dovoljno igrača 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kad GTA napokon ugleda svijetlo dana - ova igra će biti spominjana isto kao i BF Heroes

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Ne mogu se izraziti riječima koji nivo idiotluka moraš biti da nešto ovako svjesno staviš u iole "ozbiljnu igru" (koliko igre mogu biti ozbijlne).

Ne branim nikoga, ali bolje to nego kad stave megalodona ili t-rexa pa likovi umjesto da igraju drkaju ne bi li aktivirali te pizdarije.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Ne mogu se izraziti riječima koji nivo idiotluka moraš biti da nešto ovako svjesno staviš u iole "ozbiljnu igru" (koliko igre mogu biti ozbijlne).

Ne branim nikoga, ali bolje to nego kad stave megalodona ili t-rexa pa likovi umjesto da igraju drkaju ne bi li aktivirali te pizdarije.

antraks zato je tebi toliko skill pao.

ti se izležavaš po kauču i igraš se sa dinosaurima, a njibovi te ownaju.

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Sad si se našao sa prstima u pekmezu pa odjednom više nikoga ne braniš... Isto kao ono iz umri muški - spotaknuo sam se pa sam slučajno zabio qurac u tvoju ženu!

Freak Show Inc.
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

antraks zato je tebi toliko skill pao.

ti se izležavaš po kauču i igraš se sa dinosaurima, a njibovi te ownaju.

Kauč sam vidio jedanput dok sam se bustao za nekakav OP snajper.

Nisam još probao leć na njega :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
Friday kaže...

Sad si se našao sa prstima u pekmezu pa odjednom više nikoga ne braniš... Isto kao ono iz umri muški - spotaknuo sam se pa sam slučajno zabio qurac u tvoju ženu!

Znaš da sam ja uvijek kontra svih.

HARDLINE 4EVER!!!!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Znaš da sam ja uvijek kontra svih.

HARDLINE 4EVER!!!!

Mamićevac!!!!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

HARDLAJN IZ D BEST.

FUCK MEGALODONS, WE WANT THE COUCH.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Imate sreće što pirat ima tako dobro srce pa trpi vaša sranja...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Svejedno koja je igra, KD je uvijek iznad 2 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Imate sreće što pirat ima tako dobro srce pa trpi vaša sranja...

ne trpi nego je trenutno na roditeljskom 

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Pa sa takvim netom, monitorom i tkoznakakvimskriptama - bila bi tragedija da imaš manje!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Pa sa takvim netom, monitorom i tkoznakakvimskriptama - bila bi tragedija da imaš manje!

Nekidan je bio 21" monitor pa je bilo isto. 

16 godina
odjavljen

Bile su i skripte....

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Bile su i skripte....

Mora da su dobre... skripte

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne trpi nego je trenutno na roditeljskom 

Nikad svojoj djeci nisa bio na roditeljskom,uvijek žena ide.

Ako nemože ona onda njenog dečka pošaljem.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kad smo vec kod GTA tko misli uzimat mislim da je cijena od 260 kn dosta dobra za toliko veliku igru. Ali ni igraci BF 4 ni H ne moraju strahovati da ce ostati bez igraca jer te dvije igre nemaju istu publiku kao GTA V http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_IE/pd/productID.311291300/Currency.RUB

ali mexico je skuplji za cca 100 kn http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_US/pd/productID.311292200/Currency.MXN

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 15:52 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ma kemper.

Vidiš da se nije usudio staviti zadnji video ovdje, nego samo u BF video temu:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-gameplay-video-soundtracks-montage/4616491.aspx

Čim sam vidio početak runde da trči na kempersko mjesto, i izlazi van tek dok su sve zastave iza nejgovih leđa zauzete od njegovog tima, prestao sam gledati...

Ali ako je imao 21" monitor, a sada 24", onda mu KD sada mora porasti bar na 2,4 

13 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ma kemper.

Vidiš da se nije usudio staviti zadnji video ovdje, nego samo u BF video temu:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-gameplay-video-soundtracks-montage/4616491.aspx

Čim sam vidio početak runde da trči na kempersko mjesto, i izlazi van tek dok su sve zastave iza nejgovih leđa zauzete od njegovog tima, prestao sam gledati...

Ali ako je imao 21" monitor, a sada 24", onda mu KD sada mora porasti bar na 2,4 

Nisam ovdje stavio video jer sam mislio da nije dostojan ove teme 

13 godina
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Gledaj o onoj ajkuli se pričalo par dana i zaboravilo se na nju kao što i treba na takav vid apsolutno  nepotrebnih pizdarija i x stvari koje bi ja osobno izbacio. Ja se ne sjećam kada je netko u zadnjih pola godine pokrenuo onu beštiju. Ali staviti da u igri možeš voziti kauč kao prevozno sredstvo i pucati sa njega....daj molim te. Neka stave i leteći tepih ili frižider tenk 

13 godina
MRSKI kaže...

Gledaj o onoj ajkuli se pričalo par dana i zaboravilo se na nju kao što i treba na takav vid apsolutno  nepotrebnih pizdarija i x stvari koje bi ja osobno izbacio. Ja se ne sjećam kada je netko u zadnjih pola godine pokrenuo onu beštiju. Ali staviti da u igri možeš voziti kauč kao prevozno sredstvo i pucati sa njega....daj molim te. Neka stave i leteći tepih ili frižider tenk 

Igrao sam taj mod dosta zbog bustanja i samo jedanput sam vidio likove na kauču.

Nije to baš tako popularno kako misliš.

Ista stvar kao megalodon i ostale gluposti - jednom probaš i dosta.

Samo što taj kauč ne utječe na igru na način da ga svi traže po mapi kao što je bio slučaj s megalodonom i inim pizdarijama.

Da se razumijemo, ne podržavam ni jedno ni drugo, al mulcima je to zabava pa im stavljaju u igre da ih razvesele.

I sam sam, da bi otključao oružja, tragao po mapama i gubio vrijeme na pizdarije - zato ne smijem previše kenjat o tome :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koji je ovaj?

Samuraj? Samuraj?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

E, da...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
15 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajmo malo... Sejvej nam je pjazan, palite igijcu i dolazite da se igjamo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

E, da...

Kaj si pokrenul casopis ?

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

2vs2, ova runda. Jedan od ova dva intelektualca iz CN tima se ukepma kod onog čuda za bombardera (na D točki) i čeka mene da me izađem van, da bi me mogao ubit. Promptni disconnect.

I sad ti odi naprijed sa takvima i igraj... Dođe ti žao novaca za BF.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

E, da...

GG
Milenijska fotka i intervju! Faca si i samo ću se s tobom družiti na Jarunju

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice