Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Postao sam pr0 (bar sa MG4 ).

Primjer...

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Postao sam pr0 (bar sa MG4 ).

Primjer...

Dobra...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Zato bismo danas trebali na server...

Bastardo kaže...

najjaci server u rvata i sire je spreman za 48 hrabrih, 48 odvaznih ... dodjite svi na sisu

Server svježe resetiran i spreman za penetraciju igrača.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ahahahaha, ovo je dobro...

Maskota.

PB je počeo raditi svoj posao napokon... Imam otvoren tab sa daminim profilom i pritišćem F5 svakih par minuta.

Moj cheat je undetectable 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina

Server svježe resetiran i spreman za penetraciju rodica.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo je toliko dobro da sam spreman riskirati zuti karton ...

Procitajte i uzivajte u dozivljajima naseg covjeka u tudjini ...

Ne mozes ti nasega covika zajebat! Koliko puta ste u culi tu recenicu, izgovorenu na jednom od tri-cetiri stokavska jezika s ovog brdovitog poluotoka, ovisno je li se za potrebe kafanskog razgovora nije dao zajebati nas covik, covjek, covek, co'ek, ili koja li vec podvrsta te endemske balkanske zivotinje, upravo nevjerojatno prilagodljive svim zivotnim uvjetima, od surovih azijskih suhopoljina do skandinavske liberalne demokracije? Iza te recenice cijela je cudesna balkanska mitologija, carobnija i opseznija cak i od grcke, s odvaznim junacima cije podvige mi, smrtnici s podnozja Olimpa, prepricavamo s koljena na koljeno, dodajuci uvijek nove detalje i nevjerojatne obrate, o  dovitljivim zemljacima koji za nasim sankovima postaju pravi bogovi i polubogovi.
Culi ste te price bezbroj puta, i sami ste ih cesto prepricavali. O onom hrvatskom gastarbajteru, ili Bosancu, Srbinu, svejedno, sto je sagradio kucu na obali Zenevskog jezera, na drzavnoj zemlji, na uzas sokiranih Svicaraca, koji su zbog toga morali mijenjati svoje manjkave zakone, jer u cijeloj sedam stotina godina dugoj povijesti svicarske drzave nije zabiljezena bespravna gradnja, pa ne postoje ni zakonom predvidene sankcije. Ili je to bilo u Norveskoj? Zar je vazno - nema te uredene demokracije koja ce zajebati naseg snalazljivog zemljaka. Pa nije li ono i spomenutog hrvatskog Robina Hooda, koji je njemacke kladionice ostetio za dva milijuna eura, sud u Berlinu oslobodio zato sto tamosnje zakonodavstvo jednostavno nije predvidjelo njegove inovativne metode kladionicarskih malverzacija?
Proslavljeni kosarkas Chicago Bullsa Toni Kukoc pricao mi je, recimo, kako je s jednim takvim isao u ribolov na jezero Michigan. Amerikanci cuvaju riblji fond jezera Michigan i postavili su jasna pravila ponasanja: dopusteni ulov su dvije ribe. Stoga se,  ulovivsi drugu, Toni htio vratiti kuci, ali zemljak se samo nasmijao i nastavio lov - izvukao je trecu, pa cetvrtu, pa sedmu, pa desetu. Naravno da je znao da ne moze s deset riba proci strogu kontrolu na izlazu: kad je ulovio desetu, izabrao je dvije najvece, a ostale - bacio u jezero. Desetljecima su, eto, glupi Cikazani odlazili sa stapovima na jezero Michigan i vracali se kuci cim uhvate dvije ribe, pa makar i velicine incuna, i nikome nikad nije palo na pamet da ulovi petnaest riba, pa izabere dvije najvece. Sve dok nije dosao nas mitoloski junak.
Ne moze drzava Illinois nasega covika zajebat! - zacuje se svaki put s druge strane sanka pouka te price, pa krene sljedeca: ona o ratnim izbjeglicama iz Hrvatske, odnosno Bosne, odakle vec, koji su shvatili da svaka njemacka savezna drzava izbjeglicama daje  hiljadu maraka mjesecno, pa se prijavili u svaki od trinaest Bundesländera, i onda prvog u mjesecu sjedali u auto i odlazili na turneju po Njemackoj, skupljati svojih 13.000 maraka socijalne pomoci. Svasta, eto, Svabo moze, moze napraviti auto koje ce nadzivjeti kenozoik, ali me moze zajebati naseg covjeka.
Meni osobno najdraza je pak ona prica o tom mitskom "nasem covjeku" koji se u izbjeglickom suzanjstvu Njemacke - ili Nizozemske, Svedske, Finske, izvori se ne slazu uvijek - zazelio domace janjetine s raznja. Zna se, naravno, da je janjetina na raznju nezamisliva zapadno od Mure i da je nema na jelovnicima uljudenih europskih gasthausa, jer to se na pristojnom Zapadu smatra ekstremno barbarskim nacinom termalne obrade mesa, pa se taj nas-covjek dosjetio da mlado janje kupi u trgovini s - kucnim ljubimcima. Prodavac se, kaze taj rasireni urbani mit, cudom nacudio kupcevoj zelji - nece on anakondu, tarantulu ili krokodila, kao sav normalan zapadni svijet, nego bas mladunce ovce - a kako u uredenom kapitalizmu nema toga sto vam trgovac nece naci, tako je tjedan dana kasnije nas-covjek dosao u pet-shop po svoje malo, bijelo  janje.
I prosla bi ta janjetina na raznju bez posljedica, da se nasem-covjeku nije omililo, pa je u ducanu s kucnim ljubimcima narucio i drugo, i trece i sedmo janje. Raznjezila se prodavacica u ducanu, stvar se procula, za neobican slucaj ljubavi covjeka i domacih zivotinja  zainteresirali su se uskoro i novinari, ali i budni aktivisti lokalnog drustva za zastitu zivotinja, koje je zanimalo kako se taj siromasni nesretnik brine za svoje stado. I naposljetku je u plitkoj kosturnici u dvoristu iza kuce u predgradu Düseldorfa - ili Malmöa? - otkrivena mracna tajna tihog i povucenog N. N., prognanika s krvavog Balkana.
Postoji i druga verzija ovog mita, jos nadrealnija i luda, gotovo kao predlozak za karakter iz nekog psiholoskog trilera. Zaklinjali su mi se ljudi da se stvar dogodila negdje u Americi, mozda cak u Australiji, uglavnom negdje gdje je nemoguce vidjeti da bi se lesevi zivotinja, kao kod nas, prodavali cijeli. Kako bilo, nas-covjek je, zazeljevsi se one iskonske radosti kad jaganjci utihnu, u mesarnici kupio dvije janjece plecke, dva buta, rebarca, brzolice, glavu, cijelo je janje nas junak kupio u dijelovima, kod kuce ga sastavio zicom i - na veselje male izbjeglicke kolonije - okrenuo na raznju.
Eh da, ne mozes ti naseg covjeka zajebat! - zacuje se onda u kafani jednodusni zakljucak, u kojemu cete prepoznati duboko divljenje nenadjebivom balkanskom geniju, i vise iskrenog ponosa nego sto ga mogu izmamiti sve nacionalne himne i zastave, slavne bitke, titule svjetskih prvaka i svi Teslini patenti zajedno. Urbana mitologija bjelosvjetskih Slavena slavi njihovu nevidenu snalazljivost, kakvoj ih je naucila valjda surova povijest: to su hajduci i drumski razbojnici dvadeset prvog vijeka, koji odavno vise ne pljackaju trgovacke karavane, niti iz zasjede zaskacu mletacke, turske i austrijske naoruzane patrole, vec presrecu porezne, socijalne, bankarske, financijske i ostale sluzbe razvijene demokracije.
Jace je to cak i od njihova opjevanog i pomalo precijenjenog slobodarskog i drzavotvornog duha, jer nijednu drzavu nisu Hrvati, Srbi i Bosnjaci bas toliko sanjali da je ne bi prevarili. I radije ce Hrvat poloziti zivot na oltar domovine nego tisucu kuna poreza na njen salter.
Obratite, uostalom, paznju na tu recenicu: ne mozes ti naseg covika zajebat. Jer, i Zakon o rekreativnom ribolovu u americkoj drzavi Illinois, i Urbanisticki plan zenevskog kantona, i pravilnik Savezne drzave Baden-Württenberg o stjecanju prava na socijalnu  pomoc, i Zakon o zastiti zivotinja Novog Juznog Walesa, svi su ustavi i zakoni modernog svijeta, kako je poznato, smisljeni samo da zajebu naseg covjeka, i ni zbog cega drugog.
Takav ce vam se nas-covjek, lezerno naslonjen na svoj crveni ferrari pred kakvim berlinskim kaficem, pozaliti da je i Drugi zakon termodinamike, zloglasni Zakon entropije, donesen samo da se zajebe njegova revolucionarna ideja o odrzivom razvoju neuredenog sustava. Sustav je, naime, najveci prirodni neprijatelj naseg-covjeka, mitoloskog boga prevare, i cijela je povijest takozvanog napretka, od prvih zemunica do visokih civilizacija na uscima rijeka, generirana samo idejom da se zajebe nas covjek!

:)
*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 13:56 (Bastardo).
Moj PC  
21 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Ovo je toliko dobro da sam spreman riskirati zuti karton ...

Pa nije u pitanju ni prodaja ni lemonparty - dakle posve legit post

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bastardo jel onda pristajes na onaj sexy prijedlog sto si dobio na PP. Pa da zeznemo jos jednom sustav

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Bastardo jel onda pristajes na onaj sexy prijedlog sto si dobio na PP. Pa da zeznemo jos jednom sustav

Doći ćete goli na okupljanje da uplašite vješticu?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Doći ćete goli na okupljanje da uplašite vješticu?

zar nije vec dogovor da se dolazi u toplesu ?

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

zar nije vec dogovor da se dolazi u toplesu ?

Topless nije isto što i bez mudanti...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Gle ... dokle god nekog zajebemo - dobro je!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Bastardo kaže...
ceco22 kaže...

Gle ... dokle god nekog zajebemo - dobro je!

Nisi u pravu Bastardo. Naš te čovjek sigurno neće zajebati......ako ne može

16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Friday kaže...

Pa tehnički gledano, do srbije imam 450 metara - taman koliko je dunav širok ispred moje kuće.  

Ček, jel nije granica striktno sredinom rijeke, negdje 225 metara od tebe?

Mislim da sam ti upravo približio Srbiju još malo bliže. :p

Ničija zemlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav ljudi,eto i ja sam pred nekih mjesec dana počeo igrat bf4,a ovaj forum pratim vec dulje vrijeme,vidim volite sprdanciju,volim i ja :) dodajte me na battlelogu MrCaptainCroatia imam ok skill pa možemo nabacit koju rundu i to je to :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 20:11 (Maniac_HR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Maniac_HR kaže...

Pozdrav ljudi,eto i ja sam pred nekih mjesec dana počeo igrat bf4,a ovaj forum pratim vec dulje vrijeme,vidim volite sprdanciju,volim i ja :) dodajte me na battlelogu MrCaptainCroatia imam ok skill pa možemo nabacit koju rundu i to je to :)

Prvo daj sliku rodice! 

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
Battlefield 4

Maniac prvo moraš proći inauguraciju

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Maniac_HR kaže...

Dodaj mene, dodaj mene!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/CyberDemonVZ/

Imaš 0 pobjeda??

Auuu, to moramo promijeniti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Maniac_HR kaže...

A vidi... Moraš ovdje ostaviti origin podatke - mail i password. Onda polako počinjemo sa upoznavanjem i tako, jel...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Maniac skill je ok al KD moraš povećat, čak ni FRIDAY nema tak mali ccccccccc

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 21:14 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma k/d i w/l ratio su mi mali jer sam danas resetirao stats,pokusavao sam otkljucat jebeni UCAV na air supriorityu pa su me tamo klali jer nemam blage u jetu lol.Inace je kd bio oko 0.9

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Maniac skill je ok al KD moraš povećat, čak ni FRIDAY nema tak mali ccccccccc

Vidi ovog provokatora, a ima manji KDR od mene

Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Dobro jutro! Jesmo otrčali?

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Mozda imam manji al je tehnicar 😊

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Dobro jutro! Jesmo otrčali?

Ne. Vikend je - kuca , poljoprivreda , vrtlarstvo ,sumarstvo te ine zanimacije .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ne. Vikend je - kuca , poljoprivreda , vrtlarstvo ,sumarstvo te ine zanimacije .

Uh, ja idem kod starog čamac farbati...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Jutro.

Vidim sve po starom, i Friday ide snifat boju, te zalit pivom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Jutro.

Vidim sve po starom, i Friday ide snifat boju, te zalit pivom.

Nije me boja nikad previše privlačila. Stari mi je autolakirer pa mi valjda nije bilo zanimljivo...

Freak Show Inc.
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nemoj lagat napaceni narod jer ga neces prihvatit...prvo prihvati nas koji smo te vec dodali :P

Jutro svima...

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice