- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato bismo danas trebali na server...
najjaci server u rvata i sire je spreman za 48 hrabrih, 48 odvaznih ... dodjite svi na sisu
Server svježe resetiran i spreman za penetraciju igrača.
Ahahahaha, ovo je dobro...
Maskota.
PB je počeo raditi svoj posao napokon... Imam otvoren tab sa daminim profilom i pritišćem F5 svakih par minuta.
Moj cheat je undetectable
Server svježe resetiran i spreman za penetraciju rodica.
Ovo je toliko dobro da sam spreman riskirati zuti karton ...
Procitajte i uzivajte u dozivljajima naseg covjeka u tudjini ...
Ovo je toliko dobro da sam spreman riskirati zuti karton ...
Pa nije u pitanju ni prodaja ni lemonparty - dakle posve legit post
Bastardo jel onda pristajes na onaj sexy prijedlog sto si dobio na PP. Pa da zeznemo jos jednom sustav
Bastardo jel onda pristajes na onaj sexy prijedlog sto si dobio na PP. Pa da zeznemo jos jednom sustav
Doći ćete goli na okupljanje da uplašite vješticu?
Doći ćete goli na okupljanje da uplašite vješticu?
zar nije vec dogovor da se dolazi u toplesu ?
zar nije vec dogovor da se dolazi u toplesu ?
Topless nije isto što i bez mudanti...
pa muski toples :P .. Ovako nesto https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=701882676600150&id=316958185092603&_rdr
Gle ... dokle god nekog zajebemo - dobro je!
Gle ... dokle god nekog zajebemo - dobro je!
Nisi u pravu Bastardo. Naš te čovjek sigurno neće zajebati......ako ne može
Pa tehnički gledano, do srbije imam 450 metara - taman koliko je dunav širok ispred moje kuće.
Ček, jel nije granica striktno sredinom rijeke, negdje 225 metara od tebe?
Mislim da sam ti upravo približio Srbiju još malo bliže. :p
Ničija zemlja
Pozdrav ljudi,eto i ja sam pred nekih mjesec dana počeo igrat bf4,a ovaj forum pratim vec dulje vrijeme,vidim volite sprdanciju,volim i ja :) dodajte me na battlelogu MrCaptainCroatia imam ok skill pa možemo nabacit koju rundu i to je to :)
Pozdrav ljudi,eto i ja sam pred nekih mjesec dana počeo igrat bf4,a ovaj forum pratim vec dulje vrijeme,vidim volite sprdanciju,volim i ja :) dodajte me na battlelogu MrCaptainCroatia imam ok skill pa možemo nabacit koju rundu i to je to :)
Prvo daj sliku rodice!
Maniac prvo moraš proći inauguraciju

Dodaj mene, dodaj mene!
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/CyberDemonVZ/
Imaš 0 pobjeda??
Auuu, to moramo promijeniti.
A vidi... Moraš ovdje ostaviti origin podatke - mail i password. Onda polako počinjemo sa upoznavanjem i tako, jel...
Maniac skill je ok al KD moraš povećat, čak ni FRIDAY nema tak mali ccccccccc

ma k/d i w/l ratio su mi mali jer sam danas resetirao stats,pokusavao sam otkljucat jebeni UCAV na air supriorityu pa su me tamo klali jer nemam blage u jetu lol.Inace je kd bio oko 0.9
Dobro jutro .
Maniac skill je ok al KD moraš povećat, čak ni FRIDAY nema tak mali ccccccccc
Vidi ovog provokatora, a ima manji KDR od mene
Dobro jutro .
Dobro jutro! Jesmo otrčali?
Mozda imam manji al je tehnicar 😊

Dobro jutro .
Dobro jutro! Jesmo otrčali?
Ne. Vikend je - kuca , poljoprivreda , vrtlarstvo ,sumarstvo te ine zanimacije .
Ne. Vikend je - kuca , poljoprivreda , vrtlarstvo ,sumarstvo te ine zanimacije .
Uh, ja idem kod starog čamac farbati...
Jutro.
Vidim sve po starom, i Friday ide snifat boju, te zalit pivom.
Jutro.
Vidim sve po starom, i Friday ide snifat boju, te zalit pivom.
Nije me boja nikad previše privlačila. Stari mi je autolakirer pa mi valjda nije bilo zanimljivo...
Nemoj lagat napaceni narod jer ga neces prihvatit...prvo prihvati nas koji smo te vec dodali :P
Jutro svima...