Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.689.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
digitall kaže...

offtopic: sinoc sam u bf4 prvi puta imao memory leak.. znaci prvi puta od pocetka postojanja ove igre..

Zato svi ozbiljni igrači imaju 16 GB rama. Ako već curi da uspješno izdržiš do kraja partije

Ja nisam nikada. Čak ni epske partije po 2h nisu nikada ni otprilike pokazivale naznake da je leak prisutan. Ukupna potrošnja memorije cijelog sistema dok igram bude do nekih 7.5 gb.

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
digitall kaže...

offtopic: sinoc sam u bf4 prvi puta imao memory leak.. znaci prvi puta od pocetka postojanja ove igre..

Zato svi ozbiljni igrači imaju 16 GB rama. Ako već curi da uspješno izdržiš do kraja partije

Ja imam 16 GB i lavor pokraj kompa. Pa nek curi kolko hoće!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Da znaš koja je zajebancija pronaći memory leak...

Freak Show Inc.
17 godina
digitall kaže...

mislim da je ovo najzanimljivija i najzabavnija tema na forumu, a uz to i vrlo poucna.. mozes nauciti stvari iz svih postojecih podrucja.. 

kad smo vec kod svega i svacega, gdje najjeftinije da kupim pelet za grijanje?

Zg podrucje i to centar - Keraterm. 1.48 pls PDV.

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Zg podrucje i to centar - Keraterm. 1.48 pls PDV.

Opa, imamo stručnjaka za pelete... Treba nam još svećenik, kirurg i dimnjačar pa ćemo smislit neki dobar vic na tu temu.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ak stavis u kantu sa vodom, vidjet ćeš balone zraka. Pa kolko si to puta radio kao klinjo i sad ti treba komp za to. Tc tc tc 

17 godina
Friday 

Opa, imamo stručnjaka za pelete... Treba nam još svećenik, kirurg i dimnjačar pa ćemo smislit neki dobar vic na tu temu.

Bio tamo nešto "šarafio" danas, pa mi došlo do ušiju.

Nego....bliži ze rezidba proljetna, gnojidba etc etc pa možemo malo i to proći. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 20:19 (mrfloyd).
17 godina
Battlefield 4

Ja imam 8GB RAM-a, nisam nikad imao Memory Leak...

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
TomoR kaže...

A ovisi sve,ja imam laptop isto 8gb i malo ga odignem radi hladjenja kad igram bf4,onda mi problem jer je ukosen pa pocne curit,ali nije puno,malo samo.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Iskreno se nadam da će se u forumska pravila uvesti klauzula da svi koji imaju aktualne i5/i7 procesore (ili AMD pandane) a imaju samo 8GB rama moraju dobiti crveni karton i rok od mjesec dana da ugrade još memorije.

Freak Show Inc.

9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Yay. Kad se neka kolekcija ili dataset otme kontroli pod nekim random uvjetima koje baš šef uspije složiti (i nitko drugi).

I onda dva tjedna kopaš, kopaš, kopaš... Da bi na kraju napravio neko šampionsko rješenje (najčešće Thread.Sleep(2000) na taktičkom mjestu )

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Bio tamo nešto "šarafio" danas, pa mi došlo do ušiju.

Freak Show Inc.
10 godina
TomoR kaže...

ni ja do sinoc, nikad u povijesti bf-a

14 godina
Battlefield 4

Znači i dalje imam problem sa BF4 MP. Uđem u server krenem igrati i nakon par minuta a nekad odmah igrica mi se zamrzne i moram aktivirat task manager da ju uklonim. Igricu sam instalirao na HDD pa na SSD pa sad opet na SSD i dalje isti problem. Temperatura procesora i grafičke u normali, zauzeće ram memorije oko 70-80%, ponovo instalirao drivere od grafičke. Ne znam što bi više napravio. Ima li itko ideju. 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

1 0 hvala 0
17 godina
Ivanjino96 kaže...

Znači i dalje imam problem sa BF4 MP. Uđem u server krenem igrati i nakon par minuta a nekad odmah igrica mi se zamrzne i moram aktivirat task manager da ju uklonim. Igricu sam instalirao na HDD pa na SSD pa sad opet na SSD i dalje isti problem. Temperatura procesora i grafičke u normali, zauzeće ram memorije oko 70-80%, ponovo instalirao drivere od grafičke. Ne znam što bi više napravio. Ima li itko ideju. 

Digni napon na RAM-u za 0,1V pa vidi je'l će pomoć, moguće da ti jedan od keksa počeo štekat.

14 godina
TomoR kaže...
Ivanjino96 kaže...

Digni napon na RAM-u za 0,1V pa vidi je'l će pomoć, moguće da ti jedan od keksa počeo štekat.

Podigao voltažu RAM-a i VCore i dalje isto. 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
17 godina
Friday kaže...

Iskreno se nadam da će se u forumska pravila uvesti klauzula da svi koji imaju aktualne i5/i7 procesore (ili AMD pandane) a imaju samo 8GB rama moraju dobiti crveni karton i rok od mjesec dana da ugrade još memorije.

Znamo mi da si ti s ovim htio reći tj pohvaliti se da si uzeo novi proc, matičnu i ram, ali što da ti kažem, osim onog što znaš i sam - sa i7 na i5, ko da si iz bmw-a sjeo u tu svoju daciu

Dakle, predlažem i ja crvendaća za sve koji prodaju i7 i kupe i5, prvi kandidat je očit

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Znamo mi da si ti s ovim htio reći tj pohvaliti se da si uzeo novi proc, matičnu i ram, ali što da ti kažem, osim onog što znaš i sam - sa i7 na i5, ko da si iz bmw-a sjeo u tu svoju daciu

Dakle, predlažem i ja crvendaća za sve koji prodaju i7 i kupe i5, prvi kandidat je očit

A jebote, kad ikad sam ja to uzeo (dobio )... Ovaj i5 pojede starog i7 za doručak

EDIT:

Dobro jutro!!! Zaboravio sam...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 5:31 (Friday).
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
jopis kaže...

A jebote, kad ikad sam ja to uzeo (dobio )... Ovaj i5 pojede starog i7 za doručak

Dobro jutro .

Nemoj se ljutit Spelac , Jopis ti je stariji covjek i ne pamti ko nekad.

16 godina
Jutro, curkice!
14 godina
Battlefield 4

Tko se rano ustaje nije dobar igrac.

:P

Dobro jutro!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 7:15 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Dobro jutro!

Sinoć je bila odlična zadnja partija. Kad bi svako večer onako bilo, vrijedilo bi čak kasnije leći i ranije dići. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Dobro jutro.

Mrzim kada se kao nezaposlen moram rano buditi (zbog nekih koji su zaposleni pa im raznorazni termini, pozivi, razgovori, intervjui, testiranja, ... najbolje odgovaraju u terminima u 8, 9, 10).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Dobro jutro.

Mrzim kada se kao nezaposlen moram rano buditi (zbog nekih koji su zaposleni pa im raznorazni termini, pozivi, razgovori, intervjui, testiranja, ... najbolje odgovaraju u terminima u 8, 9, 10).

Da bi se zaposlio, moraš se rano probuditi. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Battlefield 4

Mislim da 1337 gospodin uopće ni ne želi raditi...

Dobro jutro!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Probudio sam se oko pola 7, otisao na faks i trolololo.

Promjenjen je raspored predavanja :D

Sad bar imam vremena za ucenje :D

Ima ovdje netko da radi u 3D programima? ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Dobro jutro!

Sinoć je bila odlična zadnja partija. Kad bi svako večer onako bilo, vrijedilo bi čak kasnije leći i ranije dići. 

Da bila je ok osim kaj si imao jedno 7 : 0 na meni :) , a i Snake me iznerviro sa onom šoticom ..... sorry na whajnanju .. ponese me previše..

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
...

Sad bar imam vremena za ucenje :D

Ima ovdje netko da radi u 3D programima? ;)

ja ponekad "radim" u Battlefildu 4 ..

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
Battlefield 4

Jutro curke. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ivanjino96 kaže...
TomoR kaže...
Ivanjino96 kaže...

Podigao voltažu RAM-a i VCore i dalje isto. 

Izvadi sve do jednog RAM keksa, pa vidi da li radi sa tim jednim; najbolje da probaš memtest: http://www.memtest.org/#downiso

Sretno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice