Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Ja ne bi moga izaći u tu uru iz kreveta pa sve da legnem u 7 popodne 

Ja se u rano jutro najbolje osjećam. Rano legnem (sinoć oko 20:30) i onda sam u to doba pun snage. Nije mi lako ustati ali kad ustanem, nakon minutu-dvije se osjećam super. Ja jako rijetko nešto radim kasno popodne/navečer. Sve mi smeta, a mozak mi uglavnom stane. Zato ja lijepo rano u krevet i onda imam do odlaska na posao vremena da odradim fuševe...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 9:27 (Friday).
13 godina
Volume kaže...

Definitivno bi mi tada KD pao ispod 2 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Ja se u rano jutro najbolje osjećam. Rano legnem (sinoć oko 20:30) i onda sam u to doba pun snage. Nije mi lako ustati ali kad se ustanem, nakon minutu-dvije se osjećam super. Ja jako rijetko nešto radim kasno popodne/navečer. Sve mi smeta, a mozak mi uglavnom stane. Zato ja lijepo rano u krevet i onda imam do odlaska na posao vremena da odradim fuševe...

Kako je svak drugačiji....

Meni je upravo obrnuta situacija.

14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Ja se u rano jutro najbolje osjećam. Rano legnem (sinoć oko 20:30) i onda sam u to doba pun snage. Nije mi lako ustati ali kad se ustanem, nakon minutu-dvije se osjećam super. Ja jako rijetko nešto radim kasno popodne/navečer. Sve mi smeta, a mozak mi uglavnom stane. Zato ja lijepo rano u krevet i onda imam do odlaska na posao vremena da odradim fuševe...

Pa di ćeš ti s tolikim parama kad samo radiš?  Ode kod nas bi te odma zatvorili u ludnicu kad bi nekom reka da se budiš u 3 ipo ujutro samo da bi radija... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Pa di ćeš ti s tolikim parama kad samo radiš?  Ode kod nas bi te odma zatvorili u ludnicu kad bi nekom reka da se budiš u 3 ipo ujutro samo da bi radija... 

Vidjet ćeš kad odjednom ovdje osvanu slike kuće na Murteru i ugovora o kupoprodaji.

13 godina
Battlefield 4

Na BF3 uz BetterBattlelog se svaki Battlereport mogao otvoriti na posebnoj stranici gdje se vidjela jako detaljna analiza meca, kill sa svakim oruzjem i slicno. Zanima me dal nesto takvo postoji za BF4.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Na BF3 uz BetterBattlelog se svaki Battlereport mogao otvoriti na posebnoj stranici gdje se vidjela jako detaljna analiza meca, kill sa svakim oruzjem i slicno. Zanima me dal nesto takvo postoji za BF4.

Ne znam. Ako sam ti pomogao stisni hvala.

battlelog - Volume_CRO
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
xyan kaže...

Zasto mi FPS padne na 5-6? SLika u prilogu....stvarno sve super funkcionira i onda drop...to mi se znalo na pocetku kad sam tek kupio cesce dogadjati sada mi se nakon mjesec dana prvi puta?

Koliko imaš slobodnog prostora na HDDu gdje ti je BF?

Pretpostavljam da dovoljno, preko 100gb? na HDD-u mi je oOrigin jer mi je SSD stvarno mali...Mislim, s obzirom na prostor koji je potreban za bf3, bf4, i neke druge, mislim da bi mi onaj od 960 GB bio premali

17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Pretpostavljam da dovoljno, preko 100gb? na HDD-u mi je oOrigin jer mi je SSD stvarno mali...Mislim, s obzirom na prostor koji je potreban za bf3, bf4, i neke druge, mislim da bi mi onaj od 960 GB bio premali

Meni to smrdi na throttling CPU-a. Koja temperatura bude kad počne štekati?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Jutro. 

U PM što mi se spava. 

Voljum di su guzovi? 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...
Soldier977 kaže...
xyan kaže...

Zasto mi FPS padne na 5-6? SLika u prilogu....stvarno sve super funkcionira i onda drop...to mi se znalo na pocetku kad sam tek kupio cesce dogadjati sada mi se nakon mjesec dana prvi puta?

Koliko imaš slobodnog prostora na HDDu gdje ti je BF?

Pitao sam te iz razloga zato što je meni nedavno počeo padati FPS.... svako malo na 40ak... dok mi Leo ne reče da pogledam koliko slobodnog mjesta imam na SSDu na kojem su windoze. Kako mi je tu bio temp za Shadowplay, on je konstantno uzimao cca 8 GB (tu negdje) i smanjivao mi free ssd prostor na manje od 10%, i tada mi je FPS počeo padati. sad sam maknuo Shadowplay Temp na HDD i sve 5.

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Jutro. 

U PM što mi se spava. 

Voljum di su guzovi? 

Jutro bilo prije 6 sati!

Nemoj ti "voljum di su guzovi?". Pa ti si bio glavni diler za to a sad se grbaviš... Kao da voljum nema dovoljno obaveza

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Jutro bilo prije 6 sati!

Nemoj ti "voljum di su guzovi?". Pa ti si bio glavni diler za to a sad se grbaviš... Kao da voljum nema dovoljno obaveza

Znam da jesam, samo sam u gužvi zadnjih dana pa ne stignem.

A on radi samo 3miseca godišnje tako da mu nije problem nabacti par slija. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nažalost ne.

Za BF3 je radilo tako da je išlo na http://bf3stats.com i od tamo povlačilo detalje od reporta. Za BF4, reporti kao postoje na bf4stats (netko me provjeravao u zadnjih 17 minuta, ), ali ih nažalost ne možeš ni detaljnije pogledat.

Na bf4db.com možeš pogledati neke od reporta, ali nadaleko nisu detaljni kao što su bili za bf3stats.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 9:57 (TomoR).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...
191x7 kaže...

Nema kućišta do Fractal Design Define R4, R5. Crna kutija i to je to.

Pfffffffffffffff

Obozavam kad su opticki uredjaji sakriveni iza vratsaca ... pa nismo u fakin wonderlandu ...

A bome nismo ni u 2000 pa da jos koristimo opticke uredjaje.

Onda gledaj kucista BEZ 3x 5.25" otvora ... as simple as that ... 

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Battlefield 4

Na PS4 je konstantno više igrača neg na PCu  

Console rules?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Mudonja zašto jednostavno ne priznaš da si liniji čak i od mene pa ti se neda ni slike potražit. Te tvoje priče o poslu ne puši nitko... 

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Console rules?

Jel ti znaš kako je prošla Brooke Shields sa Terrance i Phillip-om?

Freak Show Inc.
12 godina
Soldier977 kaže...

Na PS4 je konstantno više igrača neg na PCu  

Console rules?

Na PS4 je od početka bilo jednako igrača kao i na PC-u, ako ne i više.

Dodaj na to činjenicu da je trenutno PS4 akcija na BF4+Premium koji sad dođe 180 HRK.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 10:14 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo naletio maloprije pa da podjelim ....

Ne jebe ni lijep ni uporan.....
nego jebe spor internet..

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Console rules?

Jel ti znaš kako je prošla Brooke Shields sa Terrance i Phillip-om?

Kako samo pamtiš sve te pizdarije 

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Evo naletio maloprije pa da podjelim ....

Ne jebe ni lijep ni uporan.....
nego jebe spor internet..

E brate ako je tako onda ga ja ne vadim

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Zabranili smo ti na silu da pričaš o "igri čije se ime ne smije spominjati", evo sad si počeo dizati konzole u nebesa ovdje u PC-aškom uporištu!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Zabranili smo ti na silu da pričaš o "igri čije se ime ne smije spominjati", evo sad si počeo dizati konzole u nebesa ovdje u PC-aškom uporištu!

Nemoj zaboraviti i na to da igra cod

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Nemoj zaboraviti i na to da igra cod

Da je samo COD... On isproba barem jednu do dvije nove igre svaki tjedan. I baš svaka mu je super, bez iznimke.

Freak Show Inc.
16 godina
xyan kaže...

Pošto nisi dugo igrao, origin ingame si ugasio? S tim je bilo cirkusa prije kojih 2mj cca, uzrokovao je opako frejmdropanje.

14 godina
protjeran
Friday kaže...

Da je samo COD... On isproba barem jednu do dvije nove igre svaki tjedan. I baš svaka mu je super, bez iznimke.

Dama onda si mi moga dati preporuku za neki dobar shooter ako si već u toku s tim... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo jos jedan, ja placem, Friday place, a ako ne valja, nek mi Pirat sudi radi offtopica ...

Kako se zove sin Dalmatinke i Bosanca?

-Muje

Moj PC  
13 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Dama onda si mi moga dati preporuku za neki dobar shooter ako si već u toku s tim... 

Voljum, ne čitaš sa razumijevanjem... SVI su dobri ako ga pitaš! Odi na njegov YT kanal i pogledaj šta je sve snimao u zadnje vrijeme.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Voljum, ne čitaš sa razumijevanjem... SVI su dobri ako ga pitaš! Odi na njegov YT kanal i pogledaj šta je sve snimao u zadnje vrijeme.

Ma krivo sam se izrazio, mislija sam neki koji koji ima tenkiće i tako... 

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice