Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Danas si dobar , nije se snuzalo .

Je

Ali puno sam ranije navio mobitel pa sam "prevario" sam sebe.

.

Nego oko 7.30. ce se javit Pero i kazat za malo ste me pretekli .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Nego oko 7.30. ce se javit Pero i kazat za malo ste me pretekli .

A cyber će u 11 napisati "dobro jutro"

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Reko idem na forum da bum prvi ali Friday-a se nemože prestici. hehe dobar jutar.

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Dobro jutro pošteni radni narode.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Na stranu zajebanciju, ali pokušaj tako odigrati partiju pa ćeš vidit koliko je jednostavnije za igrati, pogotovo na jednom zavodu.

1080p, teksture medium, mesh ultra, sve ostalo na low i pogašeno

Holy shit! 120-140FPS.

A još sam ugasio overclock, ostavio AA na High i Occulsion na HBAO!

Istina, prazana server i jako mala mapa - Domination, al svejedno... da ugasim AA i HBAO išlo bi i desetak FPSa više!

Granzon kaže...

Meni su svi detalji na mediumu i igra leti ko zmaj a čak i izgleda dosta lijepo.

Budem sad probao kroz sljedećih par dana povećati terrain te mesh na high i vidjeti kako se igra ponaša ali meni ovo na medium funkcionira veoma dobro i fluidno. A fluidnost mi je daleko važnija nego izgled u online fps-ovima.

Pogotovo kad je jako mala razlika između mediuma i high-a u igri

Kod mene kad je sve na low osim Mesh (ultra) i texture (medium) ide negdje od 140-200 kako kad i gdje, a na Ultri zna nekad pasti i na 75 ali je uglavnom oko 120 - plus minus 20ak. Vrlo ovisi o mapama. 

Nevezano za to, sinoć sam odigrao dvije mape air superiorityja...a joj čovječe. Uspio sam ubiti dvojicu i poginuti 30ak puta. I tu dvojicu što sam ubio, mislim da su bili negdje na 5% healtha. Ali nije loše, zanimljivo je gledati aviončić kako leti, i to posebno u 3. licu gledati unazad..... Onaj zrak što se vidi iza krila...... uh... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 7:39 (Soldier977).
17 godina
Battlefield 4

Jutro!

Dama, neke zanimljive droge ti koristiš. Samo se nadam da ne mrviš Wunderbaum jer to jako utječe na mozak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Jutro!

Dama, neke zanimljive droge ti koristiš. Samo se nadam da ne mrviš Wunderbaum jer to jako utječe na mozak.

?

edit: Totalno si me ostavio bez texta sa ovim postom i ne znam šta drugo da ti velim nego https://www.facebook.com/video.php?v=10153009786123159

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 8:23 (Soldier977).
13 godina
Battlefield 4

Battlenonsense priča da možda neće biti šestog DLC-a, nego će DICE izdavati dio po dio, kako ce sto biti gotovo. Kako je u BF2 izdao mapu u sklopu patcheva.

Nadam se da nije bio video, pa sam ga preskočio jer sam na mobu :) Moze ga i netko sad staviti, uopće nije bad...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Battlenonsense priča da možda neće biti šestog DLC-a, nego će DICE izdavati dio po dio, kako ce sto biti gotovo. Kako je u BF2 izdao mapu u sklopu patcheva.

Nadam se da nije bio video, pa sam ga preskočio jer sam na mobu :) Moze ga i netko sad staviti, uopće nije bad...

Da, nešto priča o tome:

16 godina
Soldier977 kaže...

edit: Totalno si me ostavio bez texta sa ovim postom i ne znam šta drugo da ti velim nego https://www.facebook.com/video.php?v=10153009786123159

Plačem

16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Battlenonsense priča da možda neće biti šestog DLC-a, nego će DICE izdavati dio po dio, kako ce sto biti gotovo....

Misliš izdat će mapu (pardon stazu) bez zgrada, drveća, mostova whatever. Onda dodaju u slijedećem patchu to, zatim dodaju vozila, zastavice, pa na kraju spawnpointove?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svašta, sad smo se i na koze bacili 

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže... 

Nevezano za to, sinoć sam odigrao dvije mape air superiorityja...a joj čovječe. Uspio sam ubiti dvojicu i poginuti 30ak puta. I tu dvojicu što sam ubio, mislim da su bili negdje na 5% healtha. Ali nije loše, zanimljivo je gledati aviončić kako leti, i to posebno u 3. licu gledati unazad..... Onaj zrak što se vidi iza krila...... uh... 

Ne ide mi u glavu zašto svi bižite od tih blesavih jetova ki vrag od tamjana, pa nije to nuklearna fizika... Otiđi na test range i vježbaj malo održavanje brzine i upravljanje, vrlo brzo ćeš skužit kako ga je ustvari lako kontrolirati. Ne kažem da ćeš odjednom postati ekspert, ali ćeš barem znati kako ga koristiti... 

CyberDemonVZ kaže...

Ako se ne varam oni nikad ni nisu rekli da će izbaciti 6. dlc već su samo radili anketu za mape, a to može značiti šta bilo... 

Nema šanse da naprave to s mapama kako je bilo u dvici, community je bio daleko manji i pare nisu ni približno bile u igri kao šta su sad. U dvici su dozvoljavali modifikacije mape, tipa uvođenje 128 igrača i šta sve ne... Nažalost nema šanse da dozvole nešto slično danas

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da, nešto priča o tome:

"Just a few years ago the ‪#‎Battlefield‬ community was more than happy to get free maps, spread out over the life cycle of the game.
Today a big part of the community seems to have been spoiled by those ExpansionPacks, and they freak out like the little crying baby that I placed on the thumbnail of my last video.
To have additional content released separately, over a longer period of time is no longer good enough.
They have jumped the gun and dreamed up a 6th DLC in their head that they now demand to get.
Not knowing what additional content will come after what has been announced is unacceptable as well for them.
The last time we got something for free was in Bad Company 2. There was no additional content in Battlefield 3 and the "player appreciation" done by DICE SE for BF4 was nothing else than a few Battlepacks.
Now DICE LA has managed to provide us with additional content again, but instead of being happy, a few people in this community go all ape shit about it?
Tho you have to ask the question if this is not a self made problem by EA, because they created this ExpansionPack/DLC madness inside the Battlefield community.
BUT DON'T FORGET THAT WE GET ADDITIONAL CONTENT - BE HAPPY ABOUT IT!!!!
And be aware that we do not know about all the content we will get. More will be announced over the next weeks and months!
Just because we have not heard about i.e. a remake or a classic map does not mean that it won't happen!
The Battlefield community loves to say that they are more mature than the "CoD crybabies".
This is your chance to proof it."

13 godina
Zura kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Battlenonsense priča da možda neće biti šestog DLC-a, nego će DICE izdavati dio po dio, kako ce sto biti gotovo....

Misliš izdat će mapu (pardon stazu) bez zgrada, drveća, mostova whatever. Onda dodaju u slijedećem patchu to, zatim dodaju vozila, zastavice, pa na kraju spawnpointove?

To je DICE.

Sve je moguće! :D

A vjerojatno je mislio da će prvo izdati noćne mape, pa community map, pa mape iz BF3 i prijašnjih BF-ova....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže... 

Ne ide mi u glavu zašto svi bižite od tih blesavih jetova ki vrag od tamjana, pa nije to nuklearna fizika... Otiđi na test range i vježbaj malo održavanje brzine i upravljanje, vrlo brzo ćeš skužit kako ga je ustvari lako kontrolirati. Ne kažem da ćeš odjednom postati ekspert, ali ćeš barem znati kako ga koristiti... 

Jednostavno mi nije bio zanimljiv, tako da ga nisam niti probao učit voziti. S druge strane Heli mi je uvijek bio super i u BF3 i 4.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Jednostavno mi nije bio zanimljiv, tako da ga nisam niti probao učit voziti. S druge strane Heli mi je uvijek bio super i u BF3 i 4.

I u BF2

A tamo su avioni bili mrak!!!

Freak Show Inc.
16 godina
Soldier977 kaže...

Još da je ne ić guzicom helija na protivničku granatu iz tenka, eeee

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

I u BF2

E jebi ga to nisam igrao, ali vjerujem da je bio super.

jopis kaže...
Soldier977 kaže...

Još da je ne ić guzicom helija na protivničku granatu iz tenka, eeee

Ah... to je sad stvar prakse i učenja. Zato tebe sjednem da mi kažeš kako-gdje i da zginemo zajedno 

10 godina
neaktivan
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

I u BF2

Da onaj jet s dva mjesta...

joj da mi je on na golmudu i jos neki postenu gunner

Hello...
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

dobro jutro momci.

2xp boost je aktivan ako kome treba

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Uh ... highway tampa ... kako je to dobra mapa! Tamo smo Friday i ja imali epic obrane zastava tenkovima ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

dobro jutro momci.

2xp boost je aktivan ako kome treba

Sweeeet

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Danny_5 kaže...

Da onaj jet s dva mjesta...

joj da mi je on na golmudu i jos neki postenu gunner

F15? Sumnjam da bi imao prevelike koristi od njega u četvorci... Njegova jedina prednost, po meni, je to šta je imao više municije od ostalih prije nego se morao vratiti u bazu na punjenje. S obzirom da stvari tako ne funkcioniraju u četvorci ne bi baš imao previše smisla...

Prespor i neokretan čak i u odnosu na A10, a pilot je imao manje heatseekera za obranu od ostalih jetova. Još na to dodaj sva lock on sranja u BF4 pa vidi koliko laka meta bi bio

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

F15? Sumnjam da bi imao prevelike koristi od njega u četvorci... Njegova jedina prednost, po meni, je to šta je imao više municije od ostalih prije nego se morao vratiti u bazu na punjenje. S obzirom da stvari tako ne funkcioniraju u četvorci ne bi baš imao previše smisla...

Prespor i neokretan čak i u odnosu na A10, a pilot je imao manje heatseekera za obranu od ostalih jetova. Još na to dodaj sva lock on sranja u BF4 pa vidi koliko laka meta bi bio

Ma čovječe, bio je gušt s njim rokati. Laserski navođene rakete su bile single shot kill, a top je bio strašan - nešto kao na fantanu sada. Uh, ošla mi krv u penis...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Volume kaže...

Ma čovječe, bio je gušt s njim rokati. Laserski navođene rakete su bile single shot kill, a top je bio strašan - nešto kao na fantanu sada. Uh, ošla mi krv u penis...

Pazi da se ne onesvjestiš

pero_HR
17 godina
odjavljen
peroko kaže...

Pazi da se ne onesvjestiš

Mda, ko da su me tri komarca ubola

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ne kažem da nije, samo bila je to sasvim druga igra u odnosu na ovo danas. Ako se dobro sićam bija je i nekakav glitch s punjenjem bombi pa si mogao izbaciti obe od jedan put, a ne jednu po jednu i pobrati pun k killova. 

Sad kad se sitim nekih stvari ne mogi virovati kako je igra izbačena prije 10 godina mogla biti onako dorađena do najsitnijih detalja i nije mi jasno zašto se toga i danas ne drže... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Daj nemojte kakati, BF2 ovo-ono, ni danas ne znate igrati a kamoli prije 10 godina :PPPP

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 10:52 (BDS).

6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BDS kaže...

Daj nemojte kakati, BF2 ovo-ono, ni danas ne znate igrati a kamoli prije 10 godina :PPPP

Ja sam sa KDR 0.6 iz BF2 došao do skoro 1.2 u BF4

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice