Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.138
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Na stranu zajebanciju, ali pokušaj tako odigrati partiju pa ćeš vidit koliko je jednostavnije za igrati, pogotovo na jednom zavodu.

Probao, FUJ!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Na stranu zajebanciju, ali pokušaj tako odigrati partiju pa ćeš vidit koliko je jednostavnije za igrati, pogotovo na jednom zavodu.

Probao, FUJ!

Možda nije predivno, ali pogledaj samo Damine reporte kad je igrao na low i sad kad je sve nabio do kraja 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Probao, FUJ!

Možda nije predivno, ali pogledaj samo Damine reporte kad je igrao na low i sad kad je sve nabio do kraja 

Statsfreaku, treba nekad i uživat u igri a ne nabijat si komplekse sa statsima

17 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

BURAJZ PA TI IGRAS MINECRAFT A NE BF4!!!

Potiho se nada pozivnici iz PiS-a (to je njihova službena rezolucija). Samo što mora prvo naučiti igrati...

1280x720 je ulaznica, kada postanu pravi pr0 onda 800x600. A kad ni to nije dovoljno, onda se kupuje cheat!

Volume kaže...

Igrao je na low trijezan, a na full detaljima sa bar 2 litre vina u sebi. Mislim da rezolucija i postavke nisu totalno ključno mjerilo u tom slučaju (iako pomažu).

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Ma daj, pa je samo zajebavam dok igram. Prije kojii dan sam uzeo neki drkavi snajper na lokerima i igrao bez ikakve optike. Zanimalo me kako će ispasti. Na kraju nije ni bilo loše...

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...

Potiho se nada pozivnici iz PiS-a (to je njihova službena rezolucija). Samo što mora prvo naučiti igrati...

1080p, teksture medium, mesh ultra, sve ostalo na low i pogašeno

Idem i ja probat.

Jos me muci Jopisov komentar o niskom KD-u!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
jopis kaže...

Zaboli mene za statse samo kažem kako mi je jednostavnije igrati i koliko brže mogu reagirati s takvim postavkama. Nakon 1000 sati igre više se niti ne obazirem na grafiku i to koliko šarena će mi stabla biti, to me zanimalo u prvih 50 sati igre

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...
Bastardo nisi reagiral na moje prozivanje o skidanju kilometraze?

Novi auto vjerojatno kupujem za mj-dva-tri, pa onda passata polako srediti, ocistiti, pogledati sto i kako, vadim pojacalo i woofer i stavljam ga na prodaju. 12k dobijem odmah i bez cekanja. Ako ga ja osobno prodajem vjerujem da cu dobiti i malo vise.

Friday kaže...
Bastardo kaže...

BURAJZ PA TI IGRAS MINECRAFT A NE BF4!!!

Marijanovic? Ahahahahahahahahaha sta PISovcima treba netko kvalitetan da radi reviewove?

Volume kaže...

Oh da, kupih 290X da bih spustao detalje i teksture? Yeah right ... SVE NA MAXIMUM! ULTRA! Il ce ta kartica da radi ili cu je prebit ko zenu i djecu!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Marijanovic? Ahahahahahahahahaha sta PISovcima treba netko kvalitetan da radi reviewove?

Ma zenge...

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Probao, FUJ!

Pa nije baš prevelika razlika:

low: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/560196733005166784/377093387/

Ultra: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/569984323966217280/377093387/

Ali definitivno mi je ljepše 1080 rezu na 1080 monitoru nego 720 na 1080, uz neprimjetnu razliku u aimu, ili statsima.  Blur je jedino što vrlo jebe situaciju i vegetacija. Ništa živo ne vidim na Zavodu.

edit: Naravno da na statistiku utječe i to što sada pokušavam vozit heli kad je god moguće ili tenk i stalno visim na CQu.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 14:15 (Soldier977).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Ma zenge...

Koji zenge? Jel nije on spusio ban?

13 godina
amater_2 kaže...
Soldier977 kaže...

Koji ti je miš, laserski ili optički? Ako je laserski ova ti je najbolja

http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-9hd

A ako je optički, onda neka platnena.

G400s kaže da je optički. 

Uzmi platnenu obavezno.

http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Volume kaže...

Oh da, kupih 290X da bih spustao detalje i teksture? Yeah right ... SVE NA MAXIMUM! ULTRA! Il ce ta kartica da radi ili cu je prebit ko zenu i djecu!

Meni je igrivost daleko ispred grafike, šta da ti kažem...

Dama nisam mislio 720p na 1080p monitoru već samo na smanjivanje određenih detalja, teren je tako puno pregledniji i ima manje efekata dok si pod suppresionom pa možeš bolje reagirati

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Volume kaže...

Dama nisam mislio 720p na 1080p monitoru već samo na smanjivanje određenih detalja, teren je tako puno pregledniji i ima manje efekata dok si pod suppresionom pa možeš bolje reagirati

Vjerujem da je tako, ali ovo je 2015! Yebem i igru i sve ako gledam u wireframe. Ima da bude vegetacije, ciklona, vjetra, pjescanih oluja, tipovima u zbunju sto drkaju, detaljnih eksplozija, levolutiona ... a ne wireframe kao originalna tron igra iz 80'-ih

13 godina
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Volume kaže...

Sorry, znam, nego nisam mislio tebi odgovarati nego na post prije gdje spominju igranje na 720p. Nespretno sam napisao post. A ovo za vegetaciju i to... NARAVNO.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 14:21 (Soldier977).
16 godina
Battlefield 4

Samo da vas pitam, ima li smisla koristiti Mantle, ili je bolje na DX ostati.

Neznam kakva je vama razlika kod korištenja Mantle.

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Koji zenge? Jel nije on spusio ban?

Blizu je!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
LuX_CRO kaže...

Samo da vas pitam, ima li smisla koristiti Mantle, ili je bolje na DX ostati.

Neznam kakva je vama razlika kod korištenja Mantle.

Ako imaš dovoljno FPS - ostani na DX. Mantle će ti samo smanjiti kvalitetu prikaza.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Vjerujem da je tako, ali ovo je 2015! Yebem i igru i sve ako gledam u wireframe. Ima da bude vegetacije, ciklona, vjetra, pjescanih oluja, tipovima u zbunju sto drkaju, detaljnih eksplozija, levolutiona ... a ne wireframe kao originalna tron igra iz 80'-ih

Meni nije uopće namjera nekog uvjeravati da je moj način pravi samo kažem šta mi je bitnije i na koji način više uživam u igri. BF4 meni osobno i na takvim postavkama izgleda sasvim ok

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Soldier977 kaže...

Nemoj tu, ja sam je ima prije i sad iman goliathus speed koje je bolja po apsolutno svemu. Miš precizniji i brži, deblja i manje umara ruku, bolji rubovi, manje kliže po stolu. Ako si već ima goliathus to ti je s konja na magarca. I da za optički je bolje platnenu.

13 godina
RePlaY kaže...
Soldier977 kaže...

Nemoj tu, ja sam je ima prije i sad iman goliathus speed koje je bolja po apsolutno svemu. Miš precizniji i brži, deblja i manje umara ruku, bolji rubovi, manje kliže po stolu. Ako si već ima goliathus to ti je s konja na magarca. I da za optički je bolje platnenu.

Ja znam da Maus koristi tu quick + i po defaultu mi je to the best podloga 

Ali nemam iskustva sa platnenim tako da si vjerojatno ti upućeniji.

14 godina
protjeran
RePlaY kaže...
Soldier977 kaže...

Mudonja da puno ne komplicirano uzmi ovo i miran si

https://www.svijet-medija.hr/art/podloga-za-mis-sanrio-hello-kitty-s-figurom-panda-133116-/44082

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Hvala ljudovi i Voljum 

Uzet ću onu logitech ili roccat da budem pro ko Voljum. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Soldier977 kaže...
RePlaY kaže...
Soldier977 kaže...

Ja znam da Maus koristi tu quick + i po defaultu mi je to the best podloga 

Ali nemam iskustva sa platnenim tako da si vjerojatno ti upućeniji.

Ja imam također qck, točnije ovu - https://www.megatrade.hr/detalji/8048/podloga-za-misa-steelseries-qck-medal-of-honor i prezadovoljan sam, to mi je druga qck, prije nje sam imao (imam još uvijek al sam bio lijen oprat je pa sam kupio novu) ovu - https://www.megatrade.hr/detalji/1364/podloga-za-misa-steelseries-steelseries-qck

Slijedeću ću uzeti jednu od one dvije logijeve jer su mi baš fensi šmensi

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 15:20 (jopis).
16 godina
Meni su te pretanke i boli me zglob. Goliathus mi više paše jer jje udobnija. Ruka mi nema baš pravilni oslonac kad igram. Obrati pažnju na to!
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Meni su te pretanke i boli me zglob. Goliathus mi više paše jer jje udobnija. Ruka mi nema baš pravilni oslonac kad igram. Obrati pažnju na to!

Jebote, baviš se planinarenjem a tu zvučiš ko pičkica...

Freak Show Inc.
13 godina
RePlaY kaže...
Soldier977 kaže...

Uuu, Replay ima speed!! Onda uzimam tu! Onda budem gađal sa snajperom ko ti!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Jebote, baviš se planinarenjem a tu zvučiš ko pičkica...

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo pro setupa

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 15:30 (Bastardo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Evo pro setupa

I to zaljepljen na strop!

EDIT:

Jebi se, sad si okrenuo sliku

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 15:31 (Friday).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice