Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

BTW, dobro jutro radnim robovima.

4000 ticketa?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

4000 ticketa?

Imao sam osjećaj da smo igrali vječnost.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Gledam nexov report. Opet ni jedan spotting ribbon (u sat vremena igre!). Zašto bi čovjek spotao kad svejedno sve što vidi pada mrtvo...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 7:35 (Friday).

5 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jutro cure!

Drug Marijanović nije zadovoljan radom servera, to bi tribalo pod hitno riješit...

battlelog - Volume_CRO

4 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Gledam nexov report. Opet ni jedan spotting ribbon (u sat vremena igre!). Zašto bi čovjek spotao kad svejedno sve što vidi pada mrtvo...

A najbolje, čovjek igra sa Target Detector-om na ACW-R-u, pa nije valjda da ih sve skida sam... Al mi popio krv kad je uzeo M82, ne možeš se ni u miru spawnat negdje...

Jutro!

13 godina
Friday kaže...

Kaže da je i na Q tipku stavio pucanje. 

Volume kaže...

Jutro cure!

Drug Marijanović nije zadovoljan radom servera, to bi tribalo pod hitno riješit...

Ja sam se stvarno trudio, ali veš mašina je veš mašina.

16 godina
Možda nema spot tipke.
Znam još takvih. Jel tak, Joka?
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Jutro cure!

Opet nije zadovoljan?

Rekao sam kumu da trebamo izbaciti kineske dijelove, ali me ne sluša! Veliki je simpatizer komunističkih zemalja i rekao mi je da će izbaciti kineske dijelove kad bude mogao kupiti kubanske ili sjevernokorejske.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Opet nije zadovoljan?

Rekao sam kumu da trebamo izbaciti kineske dijelove, ali me ne sluša! Veliki je simpatizer komunističkih zemalja i rekao mi je da će izbaciti kineske dijelove kad bude mogao kupiti kubanske ili sjevernokorejske.

Lako za kineske dijelove, problem je šta se to vrti na veš mašini kako on kaže... Da je pribacit server na onu za pranje suđa, možda bude bolje?

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Lako za kineske dijelove, problem je šta se to vrti na veš mašini kako on kaže... Da je pribacit server na onu za pranje suđa, možda bude bolje?

Dakle, ako sam dobro shvatio...

Server valja vama koji ste utukli tisuće sati u igranje i imate statistiku za usrat se. S druge strane, lik koji ima KDR 0.8 odgovorno tvrdi da to ništ ne valja?

Freak Show Inc.
16 godina
Ja imam 0.87KD (bio je 1.0 dok nisam počeo ginuti u heliću) i tvrdim da ne valja! Izbaci me svaki put kad krenu Premium mape. Očito je da server sucksa big time! ;)
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Prozvani smo zajapurenim BF4 klincima...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Zar nije pozitivno probuditi dijete u sebi?

btw, dobro jutro.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
Arabarran kaže...
Možda nema spot tipke.

To su prljave insinuacije!

No dobro kriv sam

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...
Arabarran kaže...
Možda nema spot tipke.

To su prljave insinuacije!

No dobro kriv sam

Pomirili ste se?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Ma je. Teško mu je tak lepome odoljeti. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Brzo si ga otjerao u Offline status. Pitanje je dana kad će popiti karton, je'l tako?

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Brzo si ga otjerao u Offline status. Pitanje je dana kad će popiti karton, je'l tako?

Vidi, ne odlučujem ja o kartonima...

*znakovito pere ruke*

Freak Show Inc.
16 godina
red_bull kaže...

Ma je. Teško mu je tak lepome odoljeti. 

Awwwich!

14 godina
protjeran
Friday kaže...

Dakle, ako sam dobro shvatio...

Server valja vama koji ste utukli tisuće sati u igranje i imate statistiku za usrat se. S druge strane, lik koji ima KDR 0.8 odgovorno tvrdi da to ništ ne valja?

Fibonači njub pa mu svaki vrag smeta. Tako je i kod mene, ako me ne ide onda su mi elektra i vodovod krivi...

Ja nisam puno igra, 4-5 partija jedan vikend i nemam stvarno prigovora čak i uz moju očajnu vezu

Friday kaže...

Naglasi mu da mi igramo i hardlajn... Lik garant ima amd proc šta znači da je njub i panj pa je zato isfrustriran igrom

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Lik garant ima amd proc šta znači da je njub i panj

Misliš, kao vaš veliki vođa?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Lik garant ima amd proc šta znači da je njub i panj

Misliš, kao vaš veliki vođa?

Njemu je oprošteno, previše ga volim da bi procesor utjecao na moje osjećaje prema njemu... Čim intel izbaci ovu novu seriju moram uzeti novi proc, a njemu šaljem ovaj 2600k. Je da je pomalo već star, ali se i dalje odlično drži za svoje godine

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

... a njemu šaljem ovaj 2600k. Je da je pomalo već star, ali se i dalje odlično drži za svoje godine

E baš to nekidan kontam. Ja imam i2700K i ne vidim razlog da idem na noviju platformu. Sve leti ko podmazano. Sad me zanima mišljenje vas stručnjaka, kada bi se trebalo razmišljati o i4000 seriji, s obzirom na nove grafe (980, r300...), ili možda da ovaj  2700 može sve to gutati bez problema?

16 godina
Soldier977 kaže...
jopis kaže...

Zato je osveta bila slatka 

Osveta? Tužit ću te za spawnrape

Nema veze, stigao je još koji ucavić nakon te višekratne osvete, a šećer je stigao na kraju u vidu pobjede

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

možda da ovaj  2700 može sve to gutati bez problema?

Naravno da može, to je ober stroj koji dugo neće u mirovinu!

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobar jutar...

Lisen kerfulji, for aj šel sej zis onlji vans... Intel proce su bolje od AMD-ovih

Hello...

3 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...
Volume kaže...

... a njemu šaljem ovaj 2600k. Je da je pomalo već star, ali se i dalje odlično drži za svoje godine

E baš to nekidan kontam. Ja imam i2700K i ne vidim razlog da idem na noviju platformu. Sve leti ko podmazano. Sad me zanima mišljenje vas stručnjaka, kada bi se trebalo razmišljati o i4000 seriji, s obzirom na nove grafe (980, r300...), ili možda da ovaj  2700 može sve to gutati bez problema?

Normalno da će gutati sve! Ali, pošto ti imaš para, kupi.

Tako i tako ćeš preći na novu platformu bez šta ti ljudi govorili!

14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Kao prosječni korisnik nemaš nikakve potrebe za novom platformom, sandy je i dalje beštija od procesora

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

AMD FTW!

Ne, ozbiljno. Prošao sam poprilično jeftino sa svojom konfom a vrti BF na 60-80 FPSa sa većinom postavki na high a rezolucija je 1920x1200 i bez ikakvih dropova kod nagužvanih situacija... Tako da, ne kontam u čem je problem...

Da nebi pomislili da sam AMD fanboy - baš i nisam. Do sada sam imao ugl. Intel + nVidia konfiguracije. Uvijek tražim "best bang for buck".

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Kao prosječni korisnik...

Ovako izgleda utjerivanje na suho!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice