Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Pa jel Špelac napravija onu skriptu ili šta već da ne kicka? Ako nije više manje svi imamo tipkovnice s makro tipkama pa možemo tako

Ceco ako se ne varam taj plugin više ne funkcionira kako triba od zadnjeg battlelog patcha. Za maplistu se slažem definitivno 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 13:34 (Volume).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Ako nije više manje svi imamo tipkovnice s makro tipkama pa možemo tako

Cheata se, cheata...

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 13:33 (NiramX).
13 godina
ceco22 kaže...
Bastardo kaže...

Pitanje u vezi servera ...

Nesto s Damom gledam konfiguraciju i bas nas svrbi da maknemo onaj idle kick ... ima nas dosta koji mogu ostaviti igraca navecer da pokrenemo server, ali settingsi na serveru kickaju idle igraca nakon 300 sekundi.

To je parametar kojeg lako promjenim, ali istog trena se server prebacuje sa classic/normal preseta na "custom" ... a vecina u browseru trazi samo classic/normal servere ...

Dakle da li da maknem idle kick ili da ga ostavim?

Imas plugin na rcconet koji se zove force normal cheat. On ti stvlja servere na preset koji hoces bez obzira na postavke. A server sa ovim maplistom ne budes nikad napunio. Trebas imati dva maplista u igri koje isto mozes automatski staviti da se load nakon odredjenog broja igraca. Vannila je za punjnje obavezna i to u BF 4 su Sangaj, Paracel, Zavod... poslije 32 igraca sta god stavis trebalo bi ostati puno.

Znači, u glavnom, trebalo bi se aktivno administrirati server predvečer za promjenu mapa kako nam se ćefne nakon što se napuni.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
NiramX kaže...
Volume kaže...

Ako nije više manje svi imamo tipkovnice s makro tipkama pa možemo tako

Cheata se, cheata...

Makro da lupa npr. space svakih nekoliko sekundi. Tako svi pune server otkad su zabranili povećanje idle time-a

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Makro da lupa npr. space svakih nekoliko sekundi. Tako svi pune server otkad su zabranili povećanje idle time-a

To nije problem i mogu vam večeras to dati ali igra mora imati fokus. Mogu ja napraviti da sama igra ukrade fokus svakih n sekundi. Ali slanje keyboard eventa drugom procesu "ispod žita" bi moglo biti shvaćeno od strane PB-a kao varanje - kao što je to kolega Sum primjetio.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Bastardo, kolko mozes dobiti za auto, tj kolko ga cijenis?

Ovdje je takav auto oko 11 500 eur, ali bez koze, bez drugog seta felgi/guma, ...

Tako da bih rekao da je moj oko 12500-13000 eur.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
protjeran
Friday kaže...

To nije problem i mogu vam večeras to dati ali igra mora imati fokus. Mogu ja napraviti da sama igra ukrade fokus svakih n sekundi. Ali slanje keyboard eventa drugom procesu "ispod žita" bi moglo biti shvaćeno od strane PB-a kao varanje - kao što je to kolega Sum primjetio.

Fokus je problem i makra... Ajde ti napravi to da ukrade fokus, a ja ću kupit key za još jedan account da možemo eksperimentirati 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

Ovdje je takav auto oko 11 500 eur, ali bez koze, bez drugog seta felgi/guma, ...

ti za taj auto možeš dobit uvrh glave za 11 500 eura,a u švici još i manje.

noviju liniju kupiš za 13000e 2011 god. (u hrv)

16 godina
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

Koze me ne zanimaju, tak nastran nisam. Al razmisljam o autu, a vidim se u takvom nekom, naravno ne novom

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

Ja sam gledao aktualne svicarske cijene na oglasniku polovnih vozila. Napominjem da auto ima chip, kozu, naknadno ugradjen radio s bluetoothom, 18" alu felge + ljetne gume nove i godinu dana stare zimske gume na 16" alu felgama. Servisi su radjeni svakih 20 000km s promjenom ulja. Koza je odrzavana i mazana kremom svake godine tako da nije popucala ili se pohabala. Kad pogledas neki izdrkani auto s tim kilometrima, stofanim sjedalima, turskom klimom i wunderbaumom kao jedinom dodatnom opremom, moj valjda vrijedi 1000-1500 vise.

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Pa jel Špelac napravija onu skriptu ili šta već da ne kicka? Ako nije više manje svi imamo tipkovnice s makro tipkama pa možemo tako

Ceco ako se ne varam taj plugin više ne funkcionira kako triba od zadnjeg battlelog patcha. Za maplistu se slažem definitivno 

I sto sada? Radi ili ne? Palim ili ne?

16 godina
Battlefield 4

Covjek cuva svoju kozu, respekt. Ne udara bastardo samo rodice....

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

I sto sada? Radi ili ne? Palim ili ne?

Upali, šta imaš izgubiti? Ako ne radi server će se pribaciti na custom a u logu rcona će ti biti ispisana greška 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Pa ciju cu ako ne svoju??? I kako da kozu ne naplatim ektra? U nekim zemljama maleni komadic kozice znaci razliku izmedju 40 deva i javne sramote, a ja za ovo malo ocuvane koze trazim koji euro vise.

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

Pa ciju cu ako ne svoju??? I kako da kozu ne naplatim ektra? U nekim zemljama maleni komadic kozice znaci razliku izmedju 40 deva i javne sramote, a ja za ovo malo ocuvane koze trazim koji euro vise.

Ostavi se kože i vidi radi li plugin

I ako nećeš bar Ivancu spustiti koju kunu kome ćeš... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Voljum koliko si ti platio svoja kola? Znam da se može naći negdje na netu, ali baš me zanima

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

A evo, nek ga tera za 12500 i nek zna da me opljackao ...

10 godina
neaktivan
Volume kaže...

za ovo malo ocuvane koze trazim koji euro vise.

voljum jel ti to tjeraš da tema ide ontopic  

uglavnom morao sam ove dvije poveznice staviti, nemaju veze sa vezom pa rekoh odlično će se uklopiti u ovaj cirkus

maca 

i kako zamišljam ljude koji rade revive na 20% (umetni šta ti smeta)

http://9gag.com/gag/ae0Y6dm

potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 14:29 (MatoOO13).
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Voljum koliko si ti platio svoja kola? Znam da se može naći negdje na netu, ali baš me zanima

Ti znaš da dalmatincu nesmiš dirat u pare i pitat koliko šta  Ali ajde s obzirom da ti pitaš eno ti na pp

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Evo kad već sroljimo o autima i folksvagenima:

Imam golfa četvorku kupljen novi 2002 godine, 1.9TDi, 74 kw PD ubrizgavanje.

Prvo na 25 tkm otišle zadnje pločice. Na 105tkm riknuo turbo, posisao mi u par sekunti skoro sve ulje iz motora. I to na autoputu. Cijena- vuča:1300kn, turbo 6500 kn, ulje 600 kn, plus ruke.

Nakon toga odjebao zamašnjak i kao uzrok otišla 2 lagera u getribi. promijenio cijeli set plus sve lagere 4500 kn

3 puta otišao mjerač protoka zraka 3x 450 kn. Gumice na stabilizator šipci otišle svakih 20tkm.

Sad ima 230 tkm i samo čekam da mi se upali zračni jastuk u vožnji ili da mi klipovi poskaču kroz haubu.

a đubre održavano redovito, pažen i voljen.

Sljedeći auto ili japanac ili KIA. Ili dača. ako iz tog pleha jedamput naprave lijep auto.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Imam golfa četvorku kupljen novi 2002 godine, 1.9TDi, 74 kw PD ubrizgavanje.

Prvo na 25 tkm otišle zadnje pločice. Na 105tkm riknuo turbo, posisao mi u par sekunti skoro sve ulje iz motora. I to na autoputu. Cijena- vuča:1300kn, turbo 6500 kn, ulje 600 kn, plus ruke.

Nakon toga odjebao zamašnjak i kao uzrok otišla 2 lagera u getribi. promijenio cijeli set plus sve lagere 4500 kn

3 puta otišao mjerač protoka zraka 3x 450 kn. Gumice na stabilizator šipci otišle svakih 20tkm.

Sad ima 230 tkm i samo čekam da mi se upali zračni jastuk u vožnji ili da mi klipovi poskaču kroz haubu.

a đubre održavano redovito, pažen i voljen.

Sljedeći auto ili japanac ili KIA. Ili dača. ako iz tog pleha jedamput naprave lijep auto.

Pa ti si onda mazohist ako ga još voziš...

Ali nema tu zlatnog pravila. Prijatelji od mojih staraca iz Poreča su kupili novi A8 prije 10-11 godina. Prvi takav u HR. Platili ga cca 800.000 kn. Imali su toliko nezamislivih problema s tim autom da je to strašno. Da ne kompliciram, zadnja stvar koja je prelila čašu dogodila im se na autoputu u austriji - auto je počeo prokišnjavati i kompletan tapacirung na "stropu" je bio mokar. To se sve događalo u prvih godinu dana kad su ga kupili. Užas i jebena noćna mora.

Lik je rekao "nikad više audi, od sada samo japanci".

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Te četvorke su poznate po tome da vole raditi pizdarije iz čista mira. Uvjerljivo najlošiji golf...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma opčenito su ti golfovi precijenjena đubrad.

zamislite novi golf 7 gtd ,ne full oprema ,nego onak pristojna oprema je 300.000 kn.

golf!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zamislite novi golf 7 gtd ,ne full oprema ,nego onak pristojna oprema je 300.000 kn.

golf!?

Ma daj, pa nemoguće da toliko košta. Daj neki link da se pobljujem...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

10+ godina Kia Pride - jedini troškovi redoviti servisi (ulje, filteri, ...), jedan akumulator i jedno farbanje jednog malog dijela što je zahrđao.

5 godina Kia Pro_ceed - jedini troškovi redoviti servisi i neki dan promjena spona stabilizatora (400 Kn).

Škoda Fabia stara 11 godina, drugi vlasnik (kod nas nekih 2 godine), osim redovitih servisa promjenil ismo na njoj ljetos također spone stabilizatora (nekih 600 Kn).

Recite vi šta hoćete, al u 15 godina što imamo Kiu nikakvih problema s automobilom. Dobro, ni FSO Polonez prije toga nije bio loš, al brate trošio je kao tenk i već bio star.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Bull gotdamit ja ukupno na svom autu (ne računam redovni servis kroz godine) nisam potrošio kao tvoj kvar turba .

A na mom Puntu sve promjenjeno skoro dva puta već, jes da si ti poševio više na temelju tog Golfa tako da ti dođe na isto .

I samo da znam na šta ide TD na kokicu ili na revajvera (ti si mi prvi TD udjelio, gade i šel rimeber tath

potpis
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Te četvorke su poznate po tome da vole raditi pizdarije iz čista mira. Uvjerljivo najlošiji golf...

Najboji golf 4 je običan sdi. Ima jednomaseni zamašnjak nema turbo i motor mu je najmanje nabrijan.

@špelac

U pravu si. Ali nekako mi ga se žao riješiti a za novo nemam para. Mislim si pa nebude sad opet nekaj riknulo taman mi sad lepo ide:)

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

golf!?

GTD je sportski model ... GT kao prefix kod VW-a kosta papreno ... GT, GTI GTD ... cijena je katastrofalno visoka ...

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

golf!?

auto zubak.hr i odi na konfigurator i dodaj mu malo opreme, i opa 300 soma kn.

golf 7 gtd.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice