Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Misliš za 3-ću banku?

Mislim da ipak ne. 

Ja te neću osuđivati, ali cyber i dama će ti napisati da si peder! Htjeli smo ti pokloniti svoje vrijeme i pažnju a za uzvrat ništa ne tražimo (osim da nam organiziraš smještaj na 2-3 dana, "par" gajbi piva, par boca žeste i naravno obilje dobre klope).

Ali, eto - kak hoćeš!

Tko ne bi poželio takve goste, pitam se!?

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Tko ne bi poželio takve goste, pitam se!?

Smooth as fuck

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Vidiš, baš smo sinoć ja i izabranica pričali o izgledu pozivnica.

Dajte adresu i ja vam šaljem. 

Znači, pir je u 8-om misecu. Svaki misec do tad šparajte 50€ i to je to. 

Može, dobit ćeš i venus na poklon s obzirom da seksualne aktivnosti u braku počnu lagano opadati... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A ca ga gnjavis? Sigurno je prominia ime u Mudo.

Ća jel? Nisan ti ja bodulac

A oprosti, ne znam kak to ide, znam samo za kaj :) A zvucalo mi je kao da nesto ne stima.

Friday kaže...
amater_2 kaže...
...

Nego, onaj drugi tjedan se vrti janje, ili? Kad trebamo doći? Evo ja u povesti cybera kad nitko neće...

e, to je pravi prijatelj! Makar, moze jedan akumulator i 40-tak litara benzina.

Mudo, pokusat cu s 50Eura... al ak ne uspije, skupljam po jedan PEZ paketic mjesecno!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

E da mi je znati kakvu će čestitku [G] ekipa poslati mudi za svatove...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Mudi ništa, al budućoj gospođi šaljemo opremu za štrojenje, pošto je mudonja 'posao' ionako odavno obavio

13 godina
Battlefield 4

Moram malo off topic ali me zanima:

Možemo li nekog unajmit (Ceco? ) da po danu puni server  i kad mi stariji, olinjali, poslovni, oženjeni, s djecom.... dođemo da bacimo koju, bude pun server? Ako treba platit nije problem.

edit: ovo sam Cecu stavio jer znam kako je ganjao punjenje servera za 53ce 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 10:21 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Poslat ćemo mu nešto za momačku 

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Možemo li nekog unajmit (Ceco? ) da po danu puni server  i kad mi stariji, olinjali, poslovni, oženjeni, s djecom.... dođemo da bacimo koju, bude pun server? Ako treba platit nije problem.

Čekaj znači trebao sam i neke novce dobiti za punjenje servera? A ja sve djabe, bem ti krušnu mrvu. Ništa Cyber mislim da si našao način kako da zaradiš tih 50 eura za Mudinu svadbu. 

potpis
16 godina
Soldier977 kaže...

edit: ovo sam Cecu stavio jer znam kako je ganjao punjenje servera za 53ce 

Stavit ću ja budalu na server, tako i tako ne igram. Neka mi barem sati idu

13 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...

Poslat ćemo mu nešto za momačku 

Pitajte Astru za koji savjet .

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nego Mudo evo prijedlog za medeni mjesec, da žena zna sa čime te sve može uspoređivati osim sa mačetom... 

potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...
Volume kaže...

Mudonja kad ćeš nam poslat pozivnice za pir

Vidiš, baš smo sinoć ja i izabranica pričali o izgledu pozivnica.

Dajte adresu i ja vam šaljem. 

Znači, pir je u 8-om misecu. Svaki misec do tad šparajte 50€ i to je to. 

Znači, planiram more/godišnji za 8-i mjesec, nadam se da je pir u prvoj polovici mjeseca!

14 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Pfff kakav savjet, voljum je dosad bija zadužen za tri momačke. Kasnije su se sva tri prijatelja premišljala dali se uopće ženiti kad su vidili kakvu slobodu i zabavu moraju ostaviti iza sebe

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Volume kaže...
Alien 22 kaže...

Pfff kakav savjet, voljum je dosad bija zadužen za tri momačke. Kasnije su se sva tri prijatelja premišljala dali se uopće ženiti kad su vidili kakvu slobodu i zabavu moraju ostaviti iza sebe

Voljume šta ti ko davor šuker u trećem licu o sebi? Sve je dobro dok o sebi ne počneš govoriti u množini. 

jedna prigodna čini se, NHF oženjeni momci.

potpis
16 godina
TomoR kaže...

Znači, planiram more/godišnji za 8-i mjesec, nadam se da je pir u prvoj polovici mjeseca!

14.08 Tome.

Voljum, ko je prckao striptizete?

Ti ili maldoženje? 

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 10:43 (amater_2).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne znam jel to svuda na moru isto ali brate mili nikad neću zaboraviti kako je bilo kad mi se šogorica udavala na Rabu...

Imali su momačku četvrtak navečer. Mi smo došli tamo u petak u podne - momačka je još trajala. Ja sam se do navečer totalno prekobacio. Oni su nastavili piti do subote ujutro. Onda su trunčicu odspavali i nastavili sa cuganjem. Popodne kad sam došao sebi sam počeo i ja piti. U 11 sati navečer sam već bio u krevetu (prije slikanja sa mladencima!). Ekipa je došla u 6 ujutro nazad u kuću od šogora i nastavili su piti. Pilo se do nekih 10 sati i onda su se razišli. Iza podneva se nastavilo sa cugom skroz do ponedjeljka ujutro kad su opet uzeli pauzu od 2-3 sata. Vratili su se i nastavili piti do utorka ujutro...

Ja sam mislio da ću umrijeti

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MatoOO13 kaže...

Voljume šta ti ko davor šuker u trećem licu o sebi? Sve je dobro dok o sebi ne počneš govoriti u množini. 

Ne, to ti moja podvojena ličnost priča. Zove se Jadranko. Jadranko pozdravi Matu

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Volume kaže...
MatoOO13 kaže...

Ne, to ti moja podvojena ličnost priča. Zove se Jadranko. Jadranko pozdravi Matu

Bok Mato! 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kak je prije Golf bio "Das auto" (ne znam dal je još uvijek).

Vozio sam poslovno Trojku dizel turbo.

"To ti je nepoderivo!" "Njemački auto!" Je... ako na svakih 100km popraviš neku sitnicu.

Imao sam privatni broj od servisera i znao sam mu adresu. I još sam upoznao servisere u 4 grada od Koprivnice do Rijeke

I onda veli meni serviser "Sva sreća da se i dalje prodaju, pola malih servisa bi se moglo zatvoriti da ih nema"

Od 2007 vozim passata 1.9 TDI. Sada imam na njemu 143 000. U ovih 8 godina osim redovitih servisa na passatu riknulo:

1. prekidac rucne kucnice. cijena originalnog VW zamjenskog dijela 200 kuna

2. neki senzor na ispusnoj grani auspuha. cijena originalnog VW zamjenskog dijela 400 kuna

3. akumulator prije par mjeseci jer cu ga cobani u Hr pustili da se isprazni ...

Takodjer imam VW polo 1.4 16v 2010g. Na njemu imam 101 000. Od 2010 do sada riknulo - NISTA.

Na servisu stavljam longlife ulje i filtere ulja, klime, itd ... svakih 20 000 km i nikad problema.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kissi kissi Jadranko .  

potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne znam jel to svuda na moru isto ali brate mili nikad neću zaboraviti kako je bilo kad mi se šogorica udavala na Rabu...

Imali su momačku četvrtak navečer. Mi smo došli tamo u petak u podne - momačka je još trajala. Ja sam se do navečer totalno prekobacio. Oni su nastavili piti do subote ujutro. Onda su trunčicu odspavali i nastavili sa cuganjem. Popodne kad sam došao sebi sam počeo i ja piti. U 11 sati navečer sam već bio u krevetu (prije slikanja sa mladencima!). Ekipa je došla u 6 ujutro nazad u kuću od šogora i nastavili su piti. Pilo se do nekih 10 sati i onda su se razišli. Iza podneva se nastavilo sa cugom skroz do ponedjeljka ujutro kad su opet uzeli pauzu od 2-3 sata. Vratili su se i nastavili piti do utorka ujutro...

Ja sam mislio da ću umrijeti

Očito ti šogorica nije baš nešto kad su mladoženju morali toliko opiti da se uopće pojavi na svadbi .

potpis
16 godina
Bastardo kaže...

Od 2007 vozim passata 1.9 TDI. Sada imam na njemu 143 000. U ovih 8 godina osim redovitih servisa na passatu riknulo:

2. neki senzor na ispusnoj grani auspuha. cijena originalnog VW zamjenskog dijela 400 kuna

3. akumulator prije par mjeseci jer cu ga cobani u Hr pustili da se isprazni ...

Takodjer imam VW polo 1.4 16v 2010g. Na njemu imam 101 000. Od 2010 do sada riknulo - NISTA.

Na servisu stavljam longlife ulje i filtere ulja, klime, itd ... svakih 20 000 km i nikad problema.

Ima ja Clio 3 iz 2007. Do sad sam preša 110k km i osim redovnog servisa potrošio- NIŠTA. 

Kupio novog. 

16 godina
amater_2 kaže...

Ima ja Clio 3 iz 2007. Do sad sam preša 110k km i osim redovnog servisa potrošio- NIŠTA. 

Kupio novog. 

Jel proKlijao?

Di je audi u toj priči

Btw, ne znam kako vi, al ja trošim puno na auto, gorivo, gume, itd. Kako vaši sa 100.000km ne troše 'NIŠTA', ne znam, podijelite s ostalima, spasit ćete nas, gorivo je najveća stavka u budžetu

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 11:00 (jopis).
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Bastardo kaže...

Kupio novog. 

I passat je kupljen nov novcat. Uskoro cu se morati oprostiti od njega i sve me srce boli ...

16 godina
jopis kaže...

Jel proKlijao?

Di je audi u toj priči

Btw, ne znam kako vi, al ja trošim puno na auto, gorivo, gume, itd. Kako vaši sa 100.000km ne troše 'NIŠTA', ne znam, podijelite s ostalima, spasit ćete nas, gorivo je najveća stavka u budžetu

Ja sam skorz zadovoljan sa njim. Auto me služi vrhunski. Jednino me hebe to što je benzinac i što ima 3-oje vrata.

E sad, zamislite kako je krcati dvoje male dice i stavljati ih u auto sjedalice.

Jopis i ti imaš ono nekog clia? 

Bastardo kaže...

I passat je kupljen nov novcat. Uskoro cu se morati oprostiti od njega i sve me srce boli ...

Pa nemoj ako te lipo služi, osim ako kupuješ novog. 

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Bastardo kaže...

Žena mu počela srat jer više nemaju kuda s novcima...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Jednino me hebe to što je benzinac i što ima 3-oje vrata.E sad, zamislite kako je krcati dvoje male dice i stavljati ih u auto sjedalice.

Ubaciš ih u gepek

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Bastardo kaže...

Zena pizdi da hoce nesto vislje radi ledja ... a i passat mi ima 143k ... ako jos cekam, cijena pada, dolaze servisi ovoga, onoga, a osiguranje kosta kao i prije ... na kraju ispadne da ce me redovni servis s godisnjim osiguranjem ispasti kao pola cijene auta ...

A digao mi se brk na seat alhambru ...

16 godina
amater_2 kaže...
jopis kaže...

Jel proKlijao?

Di je audi u toj priči

Ja sam skorz zadovoljan sa njim. Auto me služi vrhunski. Jednino me hebe to što je benzinac i što ima 3-oje vrata.

E sad, zamislite kako je krcati dvoje male dice i stavljati ih u auto sjedalice.

Jopis i ti imaš ono nekog clia? 

Yes, imao čak 2 do nedavno, sad je dosta i 1 dok je hanuma na porodiljnom. Šta ćeš, navikao se na cijeli auto, pa kad uzmem ove mini size, onda po 2, da opet bude ko jedan cijeli Samo, moj je već proklijao, zato pitam kako tvoj

Isto benzinjara i 3vr, baš je super se.x sa sjedalicom, košarom za dijete, kolicima

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice