BTW, prijete cyberu u drugoj temi
E, ovo nije u redu.. :(
Snijeg kod mene pada i pada, al puše tak gadan vjetar, ko da ti dere kožu s lica..
Snijeg kod mene pada i pada, al puše tak gadan vjetar, ko da ti dere kožu s lica..
I sve pahulje moraju uc bas u moje oci
.
Klize pare ko mutave ...
Tu smo negdje s lovom ... cak i da vise nitko ne plati, ja cu nadostiklati razliku i imamo server do 23.03.2015 :)
Odlicno!
Mora dama najviše platiti. Da sam ja platio 10€ on bi dao 15... 
Klize pare ko mutave ...
Tu smo negdje s lovom ... cak i da vise nitko ne plati, ja cu nadostiklati razliku i imamo server do 23.03.2015 :)
Odlicno!
Pa ne mogu dopustiti da jedan obični programer plati više od inženjera 
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Bastardo, pola ide meni, poruku spali kad je procitas.
Pošteno 
Sjeti se toga kad budemo pili pod mostom 
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Ja mogu, meni ne smeta.
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Ja mogu, meni ne smeta.
Marijanoviću baš si bezobziran, pa čovjek ima troje djece i tebi ne smeta da platiš manje od njega. Srami se.
Ja mogu, meni ne smeta.
Ti si kupio diplomu pa realno gledano i nisi baš inžinjer...
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Ja mogu, meni ne smeta.
Ti momak gadno stekas. Ja te uzeo pod svoje pa mislis da ce sada biti samo med i mlijeko? Ocekujem detaljan review servera preko vikenda. Da se spojis kad nas bude bilo veceras i da snimas, pa malo interview s donatorima, pa malo scorboarda i tako ...
Treba zaraditi titulu mog malog od palube!
Ivanec je skoro zletel s ceste, a ja se budala dopisujem s njim :/
Oprosti Ivek :/
Ivanec je skoro zletel s ceste, a ja se budala dopisujem s njim :/
Oprosti Ivek :/
Pics or else...
I udjem ja tako ponovo nakon osjecane vjecnosti, u ovu temu i citam.
Vidim ovo i kao budala trazim gdje to prijete cyberu. Neznaju mene a prijete nasem vodji, mislim ja sebi.
Nakon 2-3 minute skuzim da je u slicici skriveno.
a cijelu temu pregledao.
@ Spelac najradje bi od tebe sada napravio pohovani tofu s dosta cilija. 
A mogao sam se i misliti da je neki sh..
U moju odbranu samo da kazem nisam se bas naspavao ovih dana.
A mojim dragim G-ovcima porucujem, ako vas snijeg ne zatrpa do ujutro (mog vremena)
vidimo se na kavi. 
Od ovoliko masnoće teško da bi ispalo nešto zdravo... Jedino mi je puzdra mesnata!
Od ovoliko masnoće teško da bi ispalo nešto zdravo... Jedino mi je puzdra mesnata!
Vjeruj mi da bi ovi uspjeli nesto napraviti i od tebe. Ako ne jedni ima svih vrsta Azijaca ovdje plus Indijci i Arapi.
Tako da..... don't worry
Vjeruj mi da bi ovi uspjeli nesto napraviti i od tebe. Ako ne jedni ima svih vrsta Azijaca ovdje plus Indijci i Arapi.
Tako da..... don't worry
Ali jedino ako bi me sa ljubavlju obradili...
Čekam te na pivu u Osijeku još uvijek 
Pošteno 
Sjeti se toga kad budemo pili pod mostom 
Eto ispade da se prošli put nisam sjetio..... pa gdje će ti duša.
Eto ispade da se prošli put nisam sjetio..... pa gdje će ti duša.
Ali sad imam crno na bijelo da je takav red 
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Ti si majke mi bio fratar, pop il hodža!
Objavljuješ tko je koliko dao i sada kad se ekipa naloži " Pa neće onaj smrad dat više od mene nema šanse!!!" ...... i eto para za novi terenac! 
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Objavljuješ tko je koliko dao i sada kad se ekipa naloži " Pa neće onaj smrad dat više od mene nema šanse!!!" ...... i eto para za novi terenac! 
Tak je. Sagradil bum sedam katov da sused vidi kaj je mrak kaj je kmica
.
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Klize pare ko mutave ...
Odlicno!
Tak je. Sagradil bum sedam katov da sused vidi kaj je mrak kaj je kmica
.
Decki moji, nisam clan nijedne stranke i misljenja sam da bi donacije zajednice uvijek trebale biti transparentne. Ili se igramo posteno - ili nikako.
Marijanoviću baš si bezobziran, pa čovjek ima troje djece i tebi ne smeta da platiš manje od njega. Srami se.
Ima ženu, djecu, posao, jak komp, kuma u Švicarskoj, vremena, komunikativnosti, novaca, trollanja, ...
Ja nemam ništa od tog. Ergo - ne smeta mi.
Ti si kupio diplomu pa realno gledano i nisi baš inžinjer...
E da sam barem mogao, nebi studirao koju godinu dulje...
Al ja sam konobar, bio prošle godine možda budem i ove. :p
Ti momak gadno stekas. Ja te uzeo pod svoje pa mislis da ce sada biti samo med i mlijeko? Ocekujem detaljan review servera preko vikenda. Da se spojis kad nas bude bilo veceras i da snimas, pa malo interview s donatorima, pa malo scorboarda i tako ...
Treba zaraditi titulu mog malog od palube!
Hardline mi je nanio duševne boli. Toliko boli da sam pobjegao na tropske otočiće i preživljavam jedeći kokos. #StrandedDeep
Za med i mljeko čekam inauguraciju. Do tad meda i mljeka samo u Švajcarskoj.
Snima bi ja BF4 i slično da komp dopušta, al kad oni što su me uzeli pod svoje ne sponzoriraju baš nešto jake komponente...
Decki moji, nisam clan nijedne stranke i misljenja sam da bi donacije zajednice uvijek trebale biti transparentne. Ili se igramo posteno - ili nikako.
A i dama ga je zamolio da objavi 
Ima ženu, djecu, posao, jak komp, kuma u Švicarskoj, vremena, komunikativnosti, novaca, trollanja, ...
Ja nemam ništa od tog. Ergo - ne smeta mi.
Ja mislim da on to samo glumi.
Izgleda ko lik iz horror bishke! Jel to isti tip?
Yeah baby
https://www.youtube.com/channel/UC1vn5-jgjkC6oc1GhtjZibA
https://www.youtube.com/user/PeroDefformero
ej,kad vec spominjete uplate,je li komplikacija ikakva u banci kad npr.iz druge drzave uplacujes u Hrv??
nisam do sada radio to ali mislio sam posle otic.