Ali sam ja napravio nauku, skoro cak i religiju od toga ...
:)
Kad si kod religije, evo link od kolege koji cesto s nama igra. Obratite pozornost na top vehicles.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/croPath/stats/247475264/pc/
Kad si kod religije, evo link od kolege koji cesto s nama igra. Obratite pozornost na top vehicles.
Ako ima netko kome se zgadio bf4 i hoce ga prodat, ja bi kupio bf 4 origin acc :P odmah danas :D
Ali sada kad je hardline izasao i pokazao koliko je nebitan pored BF4 - cijena je drasticno skocila!
Edit: sklonjeno. 
S njim sam se neku večer dobro napucavao (potrošili smo sve UCAV-e na serveru). Nas četvorica u scout heliju na zavodu (ne znam samo koji qurac sam se vozio) a ono pljas UCAV po pola pichke od njega! 
Ako ima netko kome se zgadio bf4 i hoce ga prodat, ja bi kupio bf 4 origin acc :P odmah danas :D
Ali sada kad je hardline izasao i pokazao koliko je nebitan pored BF4 - cijena je drasticno skocila!
Dama će prodati svoj ali dosta je nošen...

Prije nekog vremena je netko imao problema s nečime i ja toj osobi (ne sjećam se tko je) napišem na PP kako da si sredi to sranje. Pita me lik "hvala ti, a zašto ne napišeš to u temi?". Čovječe, pa nisam toliko pažljivo gradio karijeru trola da bih onda javno pomagao 
Da se preko noći pretvorim u kukyja
Mislis na ovo
Brisi to dok nisi popio karton ... strogo je zabranjeno postati privatne poruke bez obzira o cemu se radilo ...
Mislis na ovo
Ahahahaha, to je to. 
Nisam se mogao sjetiti točno transkripta a ne da mi se gledati po porukama jer ih dobijam more svaki dan
S njim sam se neku večer dobro napucavao (potrošili smo sve UCAV-e na serveru). Nas četvorica u scout heliju na zavodu (ne znam samo koji qurac sam se vozio) a ono pljas UCAV po pola pichke od njega! 
I mene je neko vece opalio po pola sljema ...
Brisi to dok nisi popio karton ... strogo je zabranjeno postati privatne poruke bez obzira o cemu se radilo ...
ne znam sliku maknit,a ako me lozis onda si me nalozio :)
Ma briga me i da je najveca kurva i najiznoseniji kupio bih ga :D
Ne može. Sad mu je gore i Hardline!
Ma briga me i da je najveca kurva i najiznoseniji kupio bih ga :D
Vjeruj mi da ne želiš ni primirisati tom accountu. Pitanje je trena kad će mu PB pokucati na vrata.
A jeste ga nasrali u ova dva dana, koji kaos...
battlelog - Volume_CRO
Dobro jutro mazda!
Dobro jutro mazda!
Pfff pa nisam ja Cajber da se budim u podne :D
Kao da je on budan. Kunja on još uvijek...
Dobro jutro mazda!
Ja se ne budim u podne!!
Ja se ne budim u podne!!
Dobro, dobro... U podne manje kvarat, šta se odma dereš
Imam ja takva dva hrčka ovdje u firmi.Evo ih upravo gledaju humble bundle (jedan ima preko 200 igara)
A i kum u švici je isto nespašen po tom pitanju. Samo nek se taloži...
@Tino koliko nudiš? Jel ti 100 ojera puno?
Dobro da ga ne znamo, jer bi mu se smijali.
Vrlo si povoljan :P
Planiraš kupiti još jednu mazdu ove godine?
Kupiš BF4 za neku siću
I onda vidiš dal hoćeš još Premuim.
Drago mi je da kužiš, neki misle da je puno... Sentimentalna vrijednost, 1000 sati i kd veći od Antraksovog su uračunati u cijenu...
Planiraš kupiti još jednu mazdu ove godine?
Jedna ki nijedna 
Jedna ki nijedna 
To je zapravo tvoj krik u pomoć, ne? Treba izgurati ove dosadne zimske mjesece...
Drago mi je da kužiš, neki misle da je puno... Sentimentalna vrijednost, 1000 sati i kd veći od Antraksovog su uračunati u cijenu...
Lako ti KD napucavat na našim panjevima - zato i jesi server uzeo kako bi ih namamio da ti sami dolaze.
Ja dok nađem njubove za rejpanje prođem muku Isusovu sa raznoraznim pro1337zima - zato mi KD nije na razini kojoj bi ustvari trebao biti.
Lako ti KD napucavat na našim panjevima - zato i jesi server uzeo kako bi ih namamio da ti sami dolaze.
Ja dok nađem njubove za rejpanje prođem muku Isusovu sa raznoraznim pro1337zima - zato mi KD nije na razini kojoj bi ustvari trebao biti.
Ne znam, nisam baš zadovoljan tvojom predstavom... Ti si jedna od dvije osobe koje sam uspio ubiti sa C4. Druga sam ja!
Očekivao sam da ti se nitko ne može približiti na manje od 200m!
Ne znam, nisam baš zadovoljan tvojom predstavom... Ti si jedna od dvije osobe koje sam uspio ubiti sa C4. Druga sam ja!
Očekivao sam da ti se nitko ne može približiti na manje od 200m!
A znaš kako sam ja vozio - ono, njubovi svuda oko mene, a ja samo vrtim glavom, ne znam kojeg ću prvog.
I da, još sam sendvič držao u jednoj ruci.