Molim da prestanete pisati o trčanju, burek mi u stomaku negoduje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam jednom imao 2 metra drva i 100 kg. Nakon kaj sam ih iscijepao imao sam 95 kila.
2 metra drva? Ti živiš na hvaru?
tako rano ustajem kad moram samo(cila srednja i evo od kad radim jer moram vozit 40km) zato gledam spavat sto je duze moguce... a sto se tice trcanja,to je bilo uvik oko 5-6 ali uvecer...ali ledja cu sjebat tog se bojim,jer sidim priko dana i onda kad dodjem kuci opet u stolicu,a prista sam lopte igrat.
Ja sam jednom imao 2 metra drva i 100 kg. Nakon kaj sam ih iscijepao imao sam 95 kila.
2 metra drva? Ti živiš na hvaru?
Ne nego na Bracu .
Nego vidim da se tu bacaju neki guzovi ženski samo, a di su muški za naše kolege gayeve? Nemojte biti pederčine...
Ajme Joka stari nadam se da nema nešto prikriveno u ovoj tvojoj ideji pa da takve slike želiš i za sebe jer si jedan od njih
Ako samo želiš biti drug preuzmi ti taj dio zadatka pa im šalji na pp

nego malo off, kako vam se čini ovaj novi server
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/fe9746ca-720f-45e8-9b99-2bb582f22ccf/EVD-Hi-Exp-Vanilla-maps-Custom-mode-Balanced/
onima koji su ga probali.
Jel moguće kako igrat BF4 (multiplayer) na gusarski način ? Može na PM odgovor, hvala!
tako rano ustajem kad moram samo(cila srednja i evo od kad radim jer moram vozit 40km) zato gledam spavat sto je duze moguce... a sto se tice trcanja,to je bilo uvik oko 5-6 ali uvecer...ali ledja cu sjebat tog se bojim,jer sidim priko dana i onda kad dodjem kuci opet u stolicu,a prista sam lopte igrat.
Covjece nadju curu/zenu pa se igraj s lopticama kad pozelis :)
Je, kupiš BF4, staviš povez na oko i papgaja na rame i deriiii.
Jel moguće kako igrat BF4 (multiplayer) na gusarski način ? Može na PM odgovor, hvala!
Je, samo skini crack s pirate baya

hahaha... imam,imam...najlipse je kad si u trenerci pa se igras s lopticama.
pirat i piratova djeca skidaju sa pirate baya piratske igre.
Samo polako. Kada ti jednog dana u nekim godinama dosadi BF i dođeš u dilemu da li otići u kafić i gledati ono što ne možeš trošit ili ostati doma pa trošit ono
što ne možeš gledat..
Samo polako. Kada ti jednog dana u nekim godinama dosadi BF i dođeš u dilemu da li otići u kafić i gledati ono što ne možeš trošit ili ostati doma pa trošit ono
što ne možeš gledat..
Ko kaze da ne mogu??
Razlika je velika izmedju ne mogu i necu...
p.s https://www.facebook.com/video.php?v=1003548539668205&pnref=story ovaj video obavezno pogledajte.
Nisi ti baš skontao poantu, naglasak je u nekim godinama, ali ne života već braka....
što ne možeš gledat..
Sry stari ali to govori samo o tvom losem odabiru .
Ja sam 15 godina zakonito + 3 godine prije s njom i za sada nemam tih problema .
što ne možeš gledat..
Ja sam 15 godina zakonito + 3 godine prije s njom i za sada nemam tih problema .
Pa noramlno kad ti trčiš.
Haha, 189. :) Al zato imam 105 kg :P
Spelac, kompleksi? Bar se nikad nisi nikome glavom zabio u luster. Pitaj decke, nije ugodno.
TI i ja smo onda isti... Bar po kilama i visini
Stari moj pitanje je jednolikosti i stalne želje da se zabetoniraš u nekim ranijim godinama a ne loš izbor.
Samo usput ja tvoje brojke množim sa 2 u svom slučaju
Ono gore je trebala biti šala iz birtije a ne kritika vlastitog uma, ali kako god, svatko shvaća na svoj način.
Spelac, kompleksi? Bar se nikad nisi nikome glavom zabio u luster. Pitaj decke, nije ugodno.
Ja se onda visinom plasiram izmedju Cybera i Dame iako tezinom definitivno predvodim :)
p.s https://www.facebook.com/video.php?v=1003548539668205&pnref=story ovaj video obavezno pogledajte.
hahahahaha... od
Ono gore je trebala biti šala iz birtije a ne kritika vlastitog uma, ali kako god, svatko shvaća na svoj način.
ajde nemoj se ljutit salim se,skuzio sam ja odma nasta ti mislis...
Ma to sam i mislio - sve 5.
Nego 30 godina u braku .
Ma kakva ljutnja, samo iskustvo.
Ja se onda visinom plasiram izmedju Cybera i Dame iako tezinom definitivno predvodim :)
Pokušat ću te stići i u tom drugom.
Jbt, sad se osjećam maleno uz sve ove dvometraše i stokilaše...
Tesko prijatelju, godine iskustva su to :)
Nemoj bit blesav, to je kao da on tebe pokuša stići po KDR...