I šta se ovo danas slabo spominju rodice i uža rodbina. Mudo i Bastardo zakazali totalno. Evo jedan prigodan.
Pitaju cigu: "jesi ti ikad spavao sa medicinskom sestrom"
Kaže cigo: "nisam..... ali jesam sa običnom"
I šta se ovo danas slabo spominju rodice i uža rodbina. Mudo i Bastardo zakazali totalno. Evo jedan prigodan.
Ma Bastardo sad kupuje eure. Ipak je sad švicarac malo jači od eura.
Jbg sad nema vrimena za rodice.
kažu muda su rodicama bff
Vidi je što ih voli. U očima joj se vidi.
Mudonja daj pukni koju od Sandrice da pogledam i bacim drkicu još ovih po ure pa iden ća kući
Mrski, aj napravi emblem na jedan guz i stavi negdi slovo "G".
Gospodo, promjenio sam semeringe na ucavu i veceras ga testiram malo na G serveru. Molio bih kuky-a, ivaneca, sum_of-a i nexusa da budu na prekoj strani. Hvala.
Nećeš razbojniče!
Samo da skužim kako poštelat optiku na onom JNGu pa ćemo onda razgovarat. I pitaj mrskog kako se gađa heliće SRAWom dok se lagano spuštaš padobranom...
stavite guzu u tangama (ne piratovu) i stavit G kao žigosano :)
Samo da skužim kako poštelat optiku na onom JNGu pa ćemo onda razgovarat.
Sa UCAV-om si u tolikoj prednosti pred snajperistima da je to gadno za vidjeti...
Čim vidim da od negdje "svijetli" optika - samo odem iza zida i raspakiram opremu. Prije koji dan trojica na zavodu na C zgradi. Ispalim ga i oni se taman skupe na istom mjestu...
Jesi lud, to uopće ne bi bilo pederski... I ovako nam svi misle da G označava gay kad upadnemo na neki server. Ispast će da se svi redom jebemo u šupak s tom slikom...
Jesi lud, to uopće ne bi bilo pederski... I ovako nam svi misle da G označava gay kad upadnemo na neki server. Ispast će da se svi redom jebemo u šupak s tom slikom...
Mislit će ljudi da je Jurica kod vas u klanu
Da upravu si.
A ništa onda guz sa natpisom " Sandra Afrika"
EDIT: ovaj je za nex-a.
Gospodo, promjenio sam semeringe na ucavu i veceras ga testiram malo na G serveru. Molio bih kuky-a, ivaneca, sum_of-a i nexusa da budu na prekoj strani. Hvala.
Nećeš razbojniče!
Samo da skužim kako poštelat optiku na onom JNGu pa ćemo onda razgovarat. I pitaj mrskog kako se gađa heliće SRAWom dok se lagano spuštaš padobranom...
Samo dodji ... penetrirat cu te ko' rodicu :)
Nećeš razbojniče!
A kad sam prepošten i prečastan pa hoću da te roadkillam sa helijem nakon što si bejlo (hoću bre da te ispoštujem brateee) a ne da pucam po tebi bespomoćnom ko neki panjevi ovdje
Mislit će ljudi da je Jurica kod vas u klanu
Vidi se da nisi procitao nas jucerasnji rad .
Sajber je otkrio da se iza Jurice nalazi Ivanecov broj moba.
Tak da Jurica je u klanu .
Kaj mislis zasto je jutros rekal da nece vise sudjelovat ovdje u raspravi vec samo u igri.
Proskrolaj malo do jutra .
Kaj mislis zasto je jutros rekal da nece vise sudjelovat ovdje u raspravi vec samo u igri.
Pročitao sam ja sve, ali sam vidio da se ivanec napizdio pa ne volim "talasati"
Ja ni ne spominjem vise Juricu. Ionako me Ivanec ne voli :(
Se nas bu zgazil s kamijonom .
Ja sad stvarno vise neznam . Ivaneca znam i covjek je dusa.
Sajber ga pozna bolje te ima i njegov broj moba koji se po njegovoj prici poklapaju.
Sad ako Sajber kaka kakam i ja .
đe je fibonači kralj
Volume dolaziš u Zadar?
https://www.facebook.com/events/420936281397235/?ref_newsfeed_story_type=regular
đe je fibonači kralj
Radi review sata kabela...
Volume dolaziš u Zadar?
https://www.facebook.com/events/420936281397235/?ref_newsfeed_story_type=regular
Opa! I to na valentinovo! Idemo brate sigurno
Imaš dva načina pa biraj koji ti je draži. Prvi da povedemo žene pa to bude tkz. double date. Drugi je da idemo sami, obučemo odijelo i na njega sašijemo G. Znam da je valentinovo, ali ljudi valjda to neće krivo protumačiti, znat će da se radi o Gerijatriji
Volume dolaziš u Zadar?
Opa! I to na valentinovo! Idemo brate sigurno
Imaš dva načina pa biraj koji ti je draži. Prvi da povedemo žene pa to bude tkz. double date. Drugi je da idemo sami, obučemo odijelo i na njega sašijemo G. Znam da je valentinovo, ali ljudi valjda to neće krivo protumačiti, znat će da se radi o Gerijatriji
Uf, žena mi ne voli taj tip muzike.
Ostaje drugi način.
ali sam vidio da se ivanec napizdio pa ne volim "talasati"
A jesi njub, pa tek sad počinje zabava kad mu živci kuvaju
Uf, žena mi ne voli taj tip muzike.
Ostaje drugi način.
Može, dobit ćeš i ružu!