Ta mapa mi nije izazov. Tu mogu sam igrat bez tima i opet pobijediti.
Ali ipak za svaki slučaj ideš provjeriti tu tvrdnju svaku večer?
Kako? Pa na Insurgencyju, Titanfallu ili CODu nema te mape.
Špelac, Špelac.....
Špelac, Špelac.....
Malena je ova zemlja koliki si ti izdajnik!
Glavni. Mystiq, Tetrijebe, neki čeh....
Pa tetrijebe nije ni otišao na AA. A mistični se znači vratio...
Mystiqu nije nešto posebno išlo, čak sam ga dvaput ubio, i mislim da on mene nije više od 15-tak puta.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/545680313632308672/349418125/
Treba se još malo ufurati.
P.P.S. Nakon dugo vremena smo ponovo prizvali Megalodona :)
Trebal bi javiti Mrskom da slozi neki dobar soundtrek prek videa kak smo bili v ribiciji... E kolike oci ima ta ribetina...
A i Nex me jucer nasmijal do bola, najbolja mu je bila na lokerima sa onim 50 cal. u tornju.
Je, Nex je malo opičen jelda :)
Kaj je bilo s .50 u tornju?
Poz ekipa, nisam dugo bio ovdje...enivej sinoć mega odlične partije na G spot serveru. Kuky polomit ču ti onaj luk i onda češ plakat, pas mater 5 puta si me izbušio:)
Poz ekipa, nisam dugo bio ovdje...enivej sinoć mega odlične partije na G spot serveru. Kuky polomit ču ti onaj luk i onda češ plakat, pas mater 5 puta si me izbušio:)
Četvrtak a ti nisi svirao nigdje???
Bok Terijeb! BIlo je odlično!
Haha, nemoj reči da te njubara izbušila! Jooj, sram te bilo
Pirat je osvojio CQ ribbon, jebe se njemu...
To mi je jučer bila jedna od boljih rundi...
ode sve u qurac čim kuky nekog buši
Nex nema ni jedan spot ribbon. Zašto da čovjek spota kad svejedno uništi sve što vidi?
Nex nema ni jedan spot ribbon. Zašto da čovjek spota kad svejedno uništi sve što vidi?
Zato ima svoju svoje kolege u squadu. Ivanec osim što ga diže mu i spota.
Haha
Nego, ti radiš analizu svih igrača sa servera?
Ima nešto o Mistiku? I o meni?
Bok Terijeb! BIlo je odlično!
Haha, nemoj reči da te njubara izbušila! Jooj, sram te bilo
Imam danas cijeli dan fore da smišljam šta ču mu napraviti:)
Kad smo ulazili kroz tunel Nex je bas sjeo za 50 cal. cul sam pucnjeve jos od onog stubista kod D. Kak smu usli na tunel pokosila nas je trojicu i pjevušil "Druže Tito mi ti se kunemo....", popišal sam se od smijeha. To ste trebali cuti, kak flegmaticno je pjevušil... hahaha
Kad smo ulazili kroz tunel Nex je bas sjeo za 50 cal. cul sam pucnjeve jos od onog stubista kod D. Kak smu usli na tunel pokosila nas je trojicu i pjevušil "Druže Tito mi ti se kunemo....", popišal sam se od smijeha. To ste trebali cuti, kak flegmaticno je pjevušil... hahaha
A to je bilo! Čuo sam, al nisam znao da je bio na strojinici
I gore je popis 4 čitera!
Pirat je osvojio CQ ribbon, jebe se njemu...
Mad skills!
Imali smo klopu sad u firmi...
Ubio sam se ko stoka! Sad se po pivkanu udara. Već vidim da je produktivnost danas izuzetna!
CTE End of 2014 & Bla bla bla...Patch #13 (641.43MB)
edit: sinoc nas bilo malo al ok partije, steta sto nije bilo neke vece staze pa da odigramo pravi BF
Stvarno sjebaše SRAW!!!
E pa MRSKI zahvali se malom što nam je sjebo oružje!!!
Stvarno sjebaše SRAW!!!
E pa MRSKI zahvali se malom što nam je sjebo oružje!!!
Mislis na SRAW? Ja ni neznam bas s njim. Prije pogodim heli s rpgom nego sa njim.
Mislis na SRAW? Ja ni neznam bas s njim. Prije pogodim heli s rpgom nego sa njim.
Na većoj udaljenosti i to heli koji se miče na nepredvidljiv način - sa RPG-om ćeš ga pogoditi jednako lako kao i sa izdrkotinom...
SRAW je vrlo umjeren i stvarno ne vidim logike da ga sada uništavaju!
Na većoj udaljenosti i to heli koji se miče na nepredvidljiv način - sa RPG-om ćeš ga pogoditi jednako lako kao i sa izdrkotinom...
SRAW je vrlo umjeren i stvarno ne vidim logike da ga sada uništavaju!
+1
A povećavaju agilnost attack heliju, a jedan od bitnijih countera nerfaju! WTF?
Sa tim sranjem fakat treba znat igrati, nije point and clink, samo se nadam da neće to pustiti u final release!