Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Volume kaže...

Potpuno iste, samo malo smanjiti mapu i ubaciti 128 igrača{#}

Sad će nam napisati da smo pederi, pazi šta ti kažem {#}

Ahaha a šta ćeš od njega kad se boji vozila ka vrag tamjana{#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
D.N.R. kaže...

Haha sročio si to kao pravi pijesnik {#}

Pa odigrao si 250 h, sad više nema kenjanja. I ispravi taj post dok ti antraks ili ivanec nisu došli...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Bio je svojevremeno jedan lik ovdje u temi. Ljudina mu bješe nick. Taj je srao po igri iše nego itko na ovoj planeti. I skupio je tisuće i tisuće sati igranja...Rasprave s njim su završavale tako da je uvijek dobio ban. Just sayin...

Moram priznati da mi L(j)udina nedostaje {#}

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Bio je svojevremeno jedan lik ovdje u temi. Ljudina mu bješe nick. Taj je srao po igri iše nego itko na ovoj planeti. I skupio je tisuće i tisuće sati igranja...Rasprave s njim su završavale tako da je uvijek dobio ban. Just sayin...

Tu je, prati temu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
odjavljen
Friday kaže...

Pa sada su ti problemi ispravljeni, ono se odnosilo na to kad je igra tek izašla. Morao sam malo... :D.

Meni je osobno sada igra super, manje je onih frustrirajućih situacija kao prije koje su se dešavale zbog toga jer je nešto štekalo i tako. Za sada sve 5 sa igrom. {#}

BLog: Maze0fDeath_666, Steam: MazeOfDeath
17 godina
D.N.R. kaže...
mrfloyd kaže...

Da, welcome to weirdfield 4 - umiranje iza zidova, ponekad čudan hitreg, ponekad odvratan playerbase, sve uključeno u cijenu od samo 79.99€ sa premiumom, + dodatni bonus DLC sa mrežnim problemima za samo 5.99€. Ako kupite sada dobite bonus i besplatan cheat, kamuflažu za uniformu i oružje bez kojih nemožete igrati ovu fenomenalnu igru! xD

Probaj COD novi i umiranje iza zidova, za odvratan playerbase probati malo LOL i DOTu, a za cheatove je CS  i njegovi derivati raj , hint Steamworks! {#}

Dakle, allways look on brajt side of lajf!  {#}

15 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

COD mi se ne sviđa više od kad sam ušao u svijet bojnog polja, LOL mi je ripoff dote, a DOTA mi ne ide, CS sam igrao dok je još bio pa mi je dosadio. Tako da, da BF FTW. Btw danas neznam tipkat tako da...ne zamijerite.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 11:54 (D.N.R.).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne znam koliko vas igra na mantle-u. Sad prije koji dan sam napravio reintalaciju windowsa i ostavio sam da mi igra radi preko DX-a (koristio sam mantle do tad). Grafika je toliko raskošnija na istim postavkama da izgleda kao druga igra. Što znači da ovi šupci u AMD-u nisu napravili nikakav revolucionarni API nego su samo bolesno srezali detalje da bi dobili viši framerate. Idioti!!!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koristiš kakav user cfg za bolje perfomanse?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

hm... ne mogu reći da sam to primjetio... doduše ja tek od jućer igram na mantle-u... slike?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Aaaaaa bio je zakon .

I dosta dugo nam je trajao : )

A ne sada - Spelac nam ih potjera prvi dan ; (

13 godina
Friday kaže...

Ne znam koliko vas igra na mantle-u. Sad prije koji dan sam napravio reintalaciju windowsa i ostavio sam da mi igra radi preko DX-a (koristio sam mantle do tad). Grafika je toliko raskošnija na istim postavkama da izgleda kao druga igra. Što znači da ovi šupci u AMD-u nisu napravili nikakav revolucionarni API nego su samo bolesno srezali detalje da bi dobili viši framerate. Idioti!!!

Pa imas i5.. tebi mantle nije ni namijenjen ili grijesim?

15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Zapravo ne griješiš ako se ne varam, mantle je za AMD cpu/apu u kombinaciji sa AMD grafom. Istina je, sad može komotno igrat na DX.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
D.N.R. kaže...

Koristiš kakav user cfg za bolje perfomanse?

Ne, samo lock na 76 fps

skank666 kaže...

hm... ne mogu reći da sam to primjetio... doduše ja tek od jućer igram na mantle-u... slike?

Isprobaj. Čak su i boje na mantle-u nekako "isprane" i nikakve

Alien 22 kaže...

A ne sada - Spelac nam ih potjera prvi dan ; (

Imam novi bulšit detektor koji podivlja na neke stvari. Uostalom, ne potjeram ih ja nego pirat. Ja im samo ljubazno pokažem pravi put {#}

Freak Show Inc.
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro 76 FPS-a je vrlo dobro, jeli ti zakucano ili imaš naglih dropova?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 11:59 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
D.N.R. kaže...

Dobro 76 FPS-a je vrlo dobro, jeli ti zakucano ili imaš naglih dropova?

Ma no. Zna se povremeno kad je baš malo žešća scena srušiti na npr 74 ali ne osjeti se. To govorim sada za DX jer tako igram zadnjih dana. A na mantle-u ne bude dropova nikad (jer je očito i slabije renderirana scena pa ne čudi). Onaj graf mi bude ravan kao voda skoro za razliku od onoga koji je bio sa starim i7 procesorom. Ovaj i5 me preporodio.

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...

Pa imas i5.. tebi mantle nije ni namijenjen ili grijesim?

Mislim da CPU nema ni marginalne veze s time osim za možda neke specifične stvari. Stvar je u grafičkoj kartici. Mora biti GCN kartica i to je to...

Freak Show Inc.
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Super, ja imam dojam da moj FX ponekad zaostaje za GTX 770 kako god okrenem postavke. Treba mi još netko sa FX octa core i GTX 770 za usporedbu perfomansi.

Btw što je GCN kartica?  Nvm, pronašao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 12:07 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
D.N.R. kaže...

Super, ja imam dojam da moj FX ponekad zaostaje za GTX 770 kako god okrenem postavke. Treba mi još netko sa FX octa core i GTX 770 za usporedbu perfomansi.

Zar nema cyber nešto tako? Sad će se on još malo probuditi pa vidi s njim...

EDIT:

http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_Core_Next

EDIT2:

Nvm, pronašao {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 12:08 (Friday).
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ćemo vidjet kad dođe.

Eh da, pošto sam novi u temi i sad mi je palo na pamet, čestitke svim mamama i tatama na prinovama u obitelji jer sam primjetio baby boom ovdje u posljednje vrijeme. {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
D.N.R. kaže...

FX8320 na 4,5GHz, Gainward 770, clockana za kojih 100Mhz.

Ultra postavke, monitor 1680x1050.

Grafička uvijek na 100%, procesor oko 60%-80% (sve jezgre jednako).

Fps jako ovisi o mapi i događajima oko mene. Od 60-70 FPS-a, pa do 100 FPS-a

Kad smanjim detalje, proc radi na oko 80%, ali grafička na 60%.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 13:16 (CyberDemonVZ).
15 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
D.N.R. kaže...

FX8320 na 4,5GHz, Gainward 770, clockana za kojih 100Mhz.

Ultra postavke, monitor 1680x1050.

Grafička uvijek na 100%, procesor oko 60-80 (sve jezgre jednako).

Fps jako ovisi o mapi i događajima oko mene. Od 60-70, pa do 100.

Kad smanjim detalje, proc radi na oko 80, ali grafička na 60.

Hm cpu ti je dosta vruć.(?) Imamo slične konfiguracije, samo ja imam manje RAM-a i full HD monitor. A cpu je na 4.35 GHz, a MSI GTX 770 je 1175/1851. Ma pitam za te čudne perfomanse povremeno jer ima dana kada radi kao zmaj i ništa ne šteka a ima dana kada baš usporava čudno i kao da se neki lag u računalu dešava :S.

Testirao sam CPU stabilnost sa Prime95 i IBT i sve prolazi bez grešaka, i vrtio sam ih po nekoliko sati u komadu, temperature su i više nego ok. Grafička je isto stabilna pri ovim postavkama bez rušenja, ako dižem frekvencije grafe onda se zna smrzavat, tako da to ne ide dalje.

Ok, super. Sad znam da je sve ok. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 12:27 (D.N.R.).
17 godina
odjavljen
D.N.R. kaže...

Hm cpu ti je dosta vruć.

Nije nigdje napisao temperaturu procesora ali ti znaš da je vruć? {#}

Freak Show Inc.
15 godina
odjavljen
Friday kaže...
D.N.R. kaže...

Hm cpu ti je dosta vruć.

Kak nije ako je rekao da je proc 80? Što bi to drugo moglo bit? :D Hm ili je to opterećenje? {#} Možda sam ja pomješao. 

EDIT: jesam, pomješao sam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 12:29 (D.N.R.).
17 godina
Battlefield 4

Je'l samo ja vidim da Cyber nije spomenuo temp proca/grafe, nego samo njihovo opterećenje u postocima sa ponekim zaboravljenim % znakom?

EDIT:

Izgleda da ne, i spor sam... Godine

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 12:28 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
D.N.R. kaže...
Friday kaže...
D.N.R. kaže...

Hm cpu ti je dosta vruć.

Kak nije ako je rekao da je proc 80? Što bi to drugo moglo bit? :D

Postotak korištenja, ne temperatura. AFAIK

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Da ja sam pomješao, isprike. Ty.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Da se razumijemo, nisam inžinjer kao dama... niti sam vrsni lingvist kao ivanec

Freak Show Inc.

3 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ma radim trenutno 150 stvari od jednom pa se desi. Onda valjda imam sreće što trenutno ne pišu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ja ću se ranit.

EDIT:

Jesam!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice