Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sad sam bio nariban od forumskih otaca zbog trolanja u nekoj drugoj temi - a na kraju nisam ja trolao. Pale su čak i teške riječi {#}

Očito je to ljudima prva pomisao čim vide moj nick {#}

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
animosity_frenzy kaže...
Neka ovo neko pod hitno posta na zid HWB-a, već dugo nije bilo dobrog flame-a! Od ivana1991, ako se ne varam.

Više neznam jesi ozbiljan ili je opet samo zajebancija u pitanju {#} Ne želim ja nikakvo prepucavanje s bilo kim na razini diteta od 15 godina. Onaj tko to želi neka sam i ulazi u to, ja se nemam namjeru upletati u ta sr*nja već sam samo podijelio svoje mišljenje s vama

Soldier977 kaže...
Ne teba čovjek radi pojedinih idiota otpisati ostalu većinu normalnih ljudi.

A zašto ne RUSH? Uz dobar squad, svaki rush je prva liga.

Ja ne kažem da sam sve otpisao i da s nekima ne bih opet volio zaigrati koju patiju. Bi sigurno, ali to neće više biti na hwb-u...

Da si ti došao kod nas na server i ja te ikakvog razloga ubijam da ne možeš igrati bi li se vratio opet? A objašnjenje ti admin ne želi dati iako si ga pet puta pitao zašto to radi.

A ovo nije prvi put da su mi nešto tako napravili, letio sam sa servera bez ikakvog objašnjenja i razloga

Nemam ništa protiv rusha već mi je u četvorci odrađen ajme. Odigrao sam desetak partija i jednostavno mi to nije to... Počevši od dizajna mapa i rasporeda mcona pa do toga da se timska igra svede na to da dva čovika napadaju, a ostatak kempa sa snajperom na nekoj zgradi kilometar udaljenoj od same akcije. Svi mi imamo svoje gušte, a moj je cql {#}

CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
Ja sam dva puta razmjenio ''ljubav'' na hwb-u s njihovim šakalom ili kako se već zove prkan, ali u moju obranu prvi je počeo. A i moj cvijetić Ivanec ih obožava ako se ne varam...

Ma jučer su bile baš napete runde protiv njih!

I sve si mislim da pozovem neke dobre klanove na server, a sve se bojim da ne pogriješim.

Ono kad smo igrali protiv onog našeg klana, a dečki su početnici, ono nije bilo baš napeto.

Nisam s njima igrao toliko da mogu imati nekakvo mišljenje. Kažem ti s tim šakalom sam se zakačio dva puta jer je prvi počeo sa sr*njima da mi j*be krvavu majku i sl. kad sam radio po 10-0 na njemu

I evo vratio sam server u normalu. Ubacio sam ove mape jer si rekao da stavim ''prave bf mape''. Ako vam šta ne paše minjajte jer ja više neznam šta su to za vas prave bf mape. Za mene je karelia savršenstvo i vrtio bi je 24/7, ali nećemo sad o tome da me ne napadnete kako je prevelika i sl. {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Sad sam bio nariban od forumskih otaca zbog trolanja u nekoj drugoj temi - a na kraju nisam ja trolao. Pale su čak i teške riječi {#}

Očito je to ljudima prva pomisao čim vide moj nick {#}

Jel zbog leteceg svemirskog kamenja?

I kako radi visestruko citiranje sa par stranica?

Htio sam u tvoju obranu citirat tvoj post od jucer, di si bio uljudan s ljudinom.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 15:06 (desh).
17 godina
Battlefield 4

Ja ne znam zašto, i vjerojatno jako griješim, ali Ivanec-a čest zamišljam kao Štef-a ili Jožu (a možda je i Pluton?):

Sediju Joža i Štef pri kleti i lagano si spijaju gemište i tak celo jutro.
Negde oko popol dan spusti se NLO na obližnji breg, iz njega izađe izvanzemaljac i ravno k njim:

- Dobar dan, ja sam Pluton!

Štef ga pogleda ispod oka i reče Joži:

- Joža, dej potoći i Plutonu je'nu ...

Suknu njih trojica po kupicu, kad će izvanzemaljac opet:

Štef slegne ramenima:

- Joža, dej Plutonu još je'nu potoći ...

Suknu opet svi po kupicu, a izvanzemaljac već nervozan što ga ne prepoznaju, pa ispali:

- Ljudi moji, ALI ja sam izvanzemaljac!

Štef sukne svoju kupicu i dobaci Joži:

- Joža, bormeš, naj više natakati Plutonu....jake ga je prijelo

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
desh kaže...

I kako radi visestruko citiranje sa par stranica?

Htio sam u tvoju obranu citirat tvoj post od jucer, di si bio uljudan s ljudinom.

Nikako, stavis Citiraj, Select All, Copy, ugasis, stavis Citiraj drugu poruku, i onda Paste

I onda odgovaras na obje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 15:14 (CyberDemonVZ).
13 godina
TomoR kaže...

Sediju Joža i Štef pri kleti i lagano si spijaju gemište i tak celo jutro.

Negde oko popol dan spusti se NLO na obližnji breg, iz njega izađe izvanzemaljac i ravno k njim:
Štef ga pogleda ispod oka i reče Joži:
- Joža, dej potoći i Plutonu je'nu ...
Suknu njih trojica po kupicu, kad će izvanzemaljac opet:
Štef slegne ramenima:
- Joža, dej Plutonu još je'nu potoći ...
Suknu opet svi po kupicu, a izvanzemaljac već nervozan što ga ne prepoznaju, pa ispali:
- Ljudi moji, ALI ja sam izvanzemaljac!
Štef sukne svoju kupicu i dobaci Joži:
- Joža, bormeš, naj više natakati Plutonu....jake ga je prijelo

Tocno TO!

Samo kaj je Ivanec Pluton.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Više neznam jesi ozbiljan ili je opet samo zajebancija u pitanju {#} Ne želim ja nikakvo prepucavanje s bilo kim na razini diteta od 15 godina. Onaj tko to želi neka sam i ulazi u to, ja se nemam namjeru upletati u ta sr*nja već sam samo podijelio svoje mišljenje s vama

Ma šala naravno. :-)

Ja sam u osnovi uvijek protiv dizanja tenzija. Više sam se rugao kako iz ničega nastane sukob (otišao si u 1 iza ponoći sa servera!!? dafaq, kako se usuđuješ!). To je samo moj stil izražavanja.

Edit:

Odlična rotacija mapa BTW.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 15:20 (animosity_frenzy).
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Nije da se pravdam

Ma zlato malo, sve je u redu...

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

Voljume, nemam pojima ko je taj cajberdemone i iskreno bas me briga za tipa. Al ak si me vec nateral da ti platim server, stavi Flood zone

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eto, to je ta najava najave:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/battlefield-4-and-the-road-ahead/

Bit će još sadržaja uglavnom. Popunite survey na kraju.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
5 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo je super za ljude kao što sam ja koji se uopšte ne mislim približiti BF: Hardlinu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 18:27 (Firefox72).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Eto, to je ta najava najave:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/battlefield-4-and-the-road-ahead/

Bit će još sadržaja uglavnom. Popunite survey na kraju.

Oilfields, dragon valley, masthuur i jalalabad su dobile moj glas. Neka ubace barem jednu od ovih i skidam im kapu do poda.

Samo šta čisto sumnjam da će išta dobro izaći iz ovog glasanja, komentari su prepuni zibe, bazaara i sličnih mapa. Šta je žalosto ima bisera koji bi da se ubace neke cod mape u igru, a ekipa ih u tome podržava {#}

battlelog - Volume_CRO
16 godina
moderator
Volume kaže...

Samo šta čisto sumnjam da će išta dobro izaći iz ovog glasanja, komentari su prepuni zibe, bazaara i sličnih mapa. Šta je žalosto ima bisera koji bi da se ubace neke cod mape u igru, a ekipa ih u tome podržava {#}

Sve puno Bazara i Kanala u komentarima,da jbno ne povjeruješ.

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
pirat kaže...

A šta si očekivao... Tu i tamo netko spomene normalnu mapu, ali 99% glasova ide za nekakve gluposti i napucavanje u dva metra kvadratna. Žalosno je šta će dice takve i poslušati {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
pirat kaže...
Volume kaže...

{#}

16 godina
Battlefield 4

Bilo bi super da stave bar jednu mapu iz BC2 pa da možemo opet mapu sravnati sa zemljom. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Bilo bi super da stave bar jednu mapu iz BC2 pa da možemo opet mapu sravnati sa zemljom. {#}

Na Sangaju stave da je svaka zgrada "levolutionabilna" {#}

Btw, G server odavno pun, balans kolko tolko OK... i onda upadne Kuky ko Commander. A druga strana ga nema. Jaoo :D

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

OMG ... SVE BF2 mape ... oilfields, devil's perch,, warlord, ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

BTW ... totalni off topic ... na originu je simcity 2000 besple ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Isprika unaprijed ako je već bilo govora o ovome na prethodnim stranicama.
Prije jedno 3 tjedna sam na forumu popljuvao DICE u vezi "Check your network connection port 3659 (UDP)" problema.
I danas sam bacio par partija i onako bez veze pogledm da nisma dobio kakav battlepack, kad ono 8 gold packova i jedan silver???????
Naravno kad sam zadnji put igrao pootvarao sam ih sve, tako da mi nije jasno...

Pa ako netko zna da li su oni to nešto dijelili (božićni paket :)) ili je ovo neki DICE-ov oblik isprike za uzrokovane probleme?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D0mag0j kaže...

Isprika unaprijed ako je već bilo govora o ovome na prethodnim stranicama.
Prije jedno 3 tjedna sam na forumu popljuvao DICE u vezi "Check your network connection port 3659 (UDP)" problema.
I danas sam bacio par partija i onako bez veze pogledm da nisma dobio kakav battlepack, kad ono 8 gold packova i jedan silver???????
Naravno kad sam zadnji put igrao pootvarao sam ih sve, tako da mi nije jasno...

Pa ako netko zna da li su oni to nešto dijelili (božićni paket :)) ili je ovo neki DICE-ov oblik isprike za uzrokovane probleme?

Bez uvrede, ali meni kad mi se u  zadnje vrijeme zapuca malo, odem na kanale metro, 20min da se izguštam. Za drajvat helić odem na end game ( premium igrači).
 Pričam o solo igri. kad se ulovi pola sata za napucavati...
 Za sve ostalo potrebna je ekipa.
 Evo. čitam danima kako se zajebavate po serveru, a ne mogu se pridružiti jer nemam premium, a za sjebani BF4 sigurno neću platiti ni lipe. Dovoljni su mi Lockeri sa ekipom 20 min nakon koijih počnem psvati ko kreten i ne mogu sam sebe prepoznati. ALT+ F4 i odem na AA koji igram satima bez i jedne psovke...

13 godina
Battlefield 4

jutro

jel ovo uopce punoljetno?? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...

jutro

U tom resoru jedina kompetentna osoba ti je Mudonja : )

Za danja pitanja mozes ga pm at , diskrecija zagarantirana.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovo je poso...

Freak Show Inc.

13 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Arabarran kaže...

Evo. čitam danima kako se zajebavate po serveru, a ne mogu se pridružiti jer nemam premium, a za sjebani BF4 sigurno neću platiti ni lipe. Dovoljni su mi Lockeri sa ekipom 20 min nakon koijih počnem psvati ko kreten i ne mogu sam sebe prepoznati. ALT+ F4 i odem na AA koji igram satima bez i jedne psovke...

Četvorka više nije ni približno u takvom rasulu u kakvom je bila, pogotovo nakon ova dva patcha. Hitreg/netcode su sređeni i stvarno se ne sićam kad sam zadnji put pao od jednog metka ili 5m iza zida. 

Uglavnom trenutno ne radi ništa lošije od trice, usudio bih se reći da je možda čak i u malo boljem stanju. U prvom misecu dolazi još jedan veliki patch tako da možeš očekivati da će igra biti dodatno ispolirana. 

Ima tu još malih nedostataka i pokoji bug, ali sigurno ništa da bi u nekoj velikoj mjeri utjecali na igru. 

Šta se tiče lokera izbjegavaj ih u širokom luku ka i ja, stvarno nema smisla gubiti živce na tako glupim mapama. Ako si inf only igrač ima puno boljih mapa za to od jednih lokera

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
pirat kaže...

A šta si očekivao... Tu i tamo netko spomene normalnu mapu, ali 99% glasova ide za nekakve gluposti i napucavanje u dva metra kvadratna. Žalosno je šta će dice takve i poslušati {#}

Pa jbt šta fali tim mapama?

Ajde dobro slažem se za close quarters mape da bi bila glupost remasterizirati, ali za ove ostale ne vidim problem.

14 godina
Friday kaže...

Ovo je poso...

Fiday svaka cast, ko zna,,, zna!

13 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

jutro

Ruskinje su to. Punoljetne su ali ima ih sitnih. Znam iz iskustva {#}

I skoro ostao off topic. Sinoc dobre partije bile. Server pun balans ajd tu i tamo OK. Bilo je puno izdajica na drugoj strani

a mi smo se jos dobro i drzali. Na drugoj strani, nex, ivanec, pirat, cyber, mrski itd.

jedino mi na onu stvar isao kemper na caspianu koji je cijelo vrijeme bio u AA{#} ali takva je mapa opcenito.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 8:27 (CroPower76).
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ovo je poso...

Dobar ti poso {#} majstore, odgledao na mute a sve pohvatao.

Nego napisali ste koje mape nećete da vidite, daj napišite koju hoćete da znam za kaj da glasam.(ovo mi prvi BF) {#}   ili sve iz BF2BC?

Jutro Power, jbg ruskinje se stisle od zime, hladno je gore. A kaj se tiče ovih izdajica to ćemo komenitirati na TS {#} iako je bilo dobrih partija, osim onog vašeg sqaud lidera taj nema blage veze kaj da radi {#}.

Jeep stuff!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 8:30 (MatoOO13).
13 godina
Arabarran kaže...

Bez uvrede, ali meni kad mi se u  zadnje vrijeme zapuca malo, odem na kanale metro, 20min da se izguštam. Za drajvat helić odem na end game ( premium igrači).
 Pričam o solo igri. kad se ulovi pola sata za napucavati...
 Za sve ostalo potrebna je ekipa.

Volume kaže...

Četvorka više nije ni približno u takvom rasulu u kakvom je bila, pogotovo nakon ova dva patcha. Hitreg/netcode su sređeni i stvarno se ne sićam kad sam zadnji put pao od jednog metka ili 5m iza zida. 

Uglavnom trenutno ne radi ništa lošije od trice, usudio bih se reći da je možda čak i u malo boljem stanju. U prvom misecu dolazi još jedan veliki patch tako da možeš očekivati da će igra biti dodatno ispolirana. 

Ima tu još malih nedostataka i pokoji bug, ali sigurno ništa da bi u nekoj velikoj mjeri utjecali na igru. 

Šta se tiče lokera izbjegavaj ih u širokom luku ka i ja, stvarno nema smisla gubiti živce na tako glupim mapama. Ako si inf only igrač ima puno boljih mapa za to od jednih lokera

Ara, definitivno je sada super feeling igrati BF4. Kao što je i Volume napisao izgleda da su dosta ispolirali hitreg i takva sranja. To sam najbolje primijetio pošto nisam zaigrao 15ak dana i onda sam tek vidio da je stvano sada odlično uspoređujući sa svim drugim igrama pa čak i tricom.

@Voume: A kakav to patch dolazi u 1. mjesecu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice