Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
CroPower76 kaže...
Volume kaže...

Nego kad se vi više mislite ostaviti tog marketa, lokera, metra i sličnih sr*nja. Svi ste plakali za pravim mapama, a sad kad ste ih dobili nitko osim mene neće igra na njima

Ja igram sve sto stignem. Kad hocu igrati na serveru gdje si ti ceka ih 5-7 u queue. {#}

Mi smo imali interesantne partije jucer na Omanu, Caspianu i Firestormu.

danny, mato, hurjak i ja. Decki su bili izvanredni i slusali sve naredbe {#}

U jednoj partiji smo bili nas 3ica iz G klana prvi{#}

Imam 5-6 servera u favoritima pa druge ni ne tražim.  Znam i ja po 20 min čekati dok ne upadnem. Netko nema volje za to, ali meni nije problem jer znam da me čeka prava timska igra, odličan balans, održavani serveri i mape koje mi pašu. U chatu nema priče o glupom bowu, asajmentima i sličnim sr*njima već ljudi dogovaraju tko će šta zauzimati, a tko šta braniti. 

To je ono šta ja tražim od igre pa zato tražilicu niti ne koristim da nađem server sa slobodnim mistima {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Imam 5-6 servera u favoritima pa druge ni ne tražim.  Znam i ja po 20 min čekati dok ne upadnem. Netko nema volje za to, ali meni nije problem jer znam da me čeka prava timska igra, odličan balans, održavani serveri i mape koje mi pašu. U chatu nema priče o glupom bowu, asajmentima i sličnim sr*njima već ljudi dogovaraju tko će šta zauzimati, a tko šta braniti. 

To je ono šta ja tražim od igre pa zato tražilicu niti ne koristim da nađem server sa slobodnim mistima {#}

Amen!

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Hipsteri {#}

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Mislim stvarno ovi Varazdinci spavaju do podneva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

To je njima njihova borba donijela {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Mislis kao ono kad te kod bosanaca ubiju bez razloga (killed by admin) ili dodju na platoon stranicu govoriti da smo p....{#}

Inace sam nestrpljiv pa ni nevolim cekati{#}

Ja kazem i drugima nek nadju nesto. Neku vecer hoce oni igrati SQDM. Ok nevolim ali sam igrao s njima{#}

13 godina
Soldier977 kaže...

Sinoć super dvije partije na HWB serveru. Vrlo napeto i zanimljivo. Onaj Grafičar i ekipa mu su se dobro raspištoljili. Stalno su išli zajedno kao squad i to sa svih strana uvijek napadali točku. Uglavnom, BF mi je opet postao zanimljiv {#}

Pitaj slijedeći put za TS, dobro nam dođe tvoje iskustvo protiv takvih čitera.

Grafičar me izrejpo...

Volume kaže...

Nego kad se vi više mislite ostaviti tog marketa, lokera, metra i sličnih sr*nja. Svi ste plakali za pravim mapama, a sad kad ste ih dobili nitko osim mene neće igra na njima

Jučer smo igrali na nekom serveru gdje su bile sve mape, Firestorm i takve, i onda ti upadneš kad dođe Metro i počneš rejđat po chatu :)

Ja samo čekam server invite.

Zadnjih nekoliko dana nas 2-3 visimo na našem serveru po nekoliko sati, i tu i tamo se skupi dovoljno ljudi da se pokrene igra.

Ne sviđa se ljudima ideja i kaubojima i indijancima. Jako malo ljudi voli i zna igrat sa sniperima (pogotovo bez optike).

Stavi opet sve normalno (i to možeš baš one mape koje se tebi sviđaju, takvi serveri su puni u zadnje vrijeme).

I počni igrat Rush i dođi na TS. To je jako dobar mod kad si s ekipom i igraš protiv druge dobre ekipe.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 11:52 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

I počni igrat Rush i dođi na TS. To je jako dobar mod kad si s ekipom i igraš protiv druge dobre ekipe.

64P HC {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

64P HC {#}

Oteo mi rijec iz usta!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

64P HC {#}

To je dobro kad ne znaš igrati. Super je s 16 ili 32 igrača, ovisno o veličini mape.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

64P HC {#}

To je dobro kad ne znaš igrati. Super je s 16 ili 32 igrača, ovisno o veličini mape.

Cyber, je'l ti to namjerno?

13 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Cyber, je'l ti to namjerno?

Ovisi na kaj misliš{#}

13 godina
MatoOO13 kaže...
I jedna za sve pospane...

Tak budem ja danas cijeli dan.

Zaspao sam malo poslije 5. Špelac je valjda već bio budan u to vrijeme.

A probudili su me negdje prije 8... I baš mi je super, ne znam što se događa oko mene.

10 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

ne, radimo do podneva ;D

Hello...
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MatoOO13 kaže...
I jedna za sve pospane...

A probudili su me negdje prije 8... I baš mi je super, ne znam što se događa oko mene.

Ma na vas sve sa ženom i djecom sam i mislio, meni direktor danas bolestan tako da sam uzeo power-nap u njegovom uredu da se bolje pripremim za Rush HC 64 danas {#}.

još par komada prigodnih, i ako me može netko uputiti kako da umetnem slike u tekst a ne na kraju poruke našao sam par tutoriala ali ne rade ili sam ja pre tupast da skužim (pirat stvarno sam tražio {#}).

Jeep stuff!!!!
13 godina
MatoOO13 kaže...

Ma na vas sve sa ženom i djecom sam i mislio, meni direktor danas bolestan tako da sam uzeo power-nap u njegovom uredu da se bolje pripremim za Rush HC 64 danas {#}.

još par komada prigodnih, i ako me može netko uputiti kako da umetnem slike u tekst a ne na kraju poruke našao sam par tutoriala ali ne rade ili sam ja pre tupast da skužim (pirat stvarno sam tražio {#}).

U tekst ubacis onu ikonu gore desno, crne crte i drvo.

I na tim mjestima ce se prikazivati slike koje ces ubaciti dolje.

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Sinoć super dvije partije na HWB serveru. Vrlo napeto i zanimljivo. Onaj Grafičar i ekipa mu su se dobro raspištoljili. Stalno su išli zajedno kao squad i to sa svih strana uvijek napadali točku. Uglavnom, BF mi je opet postao zanimljiv {#}

Pitaj slijedeći put za TS, dobro nam dođe tvoje iskustvo protiv takvih čitera.

Grafičar me izrejpo...

Volume kaže...

Jučer smo igrali na nekom serveru gdje su bile sve mape, Firestorm i takve, i onda ti upadneš kad dođe Metro i počneš rejđat po chatu :)

Zadnjih nekoliko dana nas 2-3 visimo na našem serveru po nekoliko sati, i tu i tamo se skupi dovoljno ljudi da se pokrene igra.

Ne sviđa se ljudima ideja i kaubojima i indijancima. Jako malo ljudi voli i zna igrat sa sniperima (pogotovo bez optike).

Stavi opet sve normalno (i to možeš baš one mape koje se tebi sviđaju, takvi serveri su puni u zadnje vrijeme).

Volio bih jedan dobar rush s ekipom...

Hello...
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ma nisam. Malecka mi je jučer bila bolesna. Iza ponoći mi je žena tek stigla s njom sa dežurne pedijatrije. I derala se cijelu noć pa sam "odspavao" do 6.

Ali mislio sam na tebe jutros dok sam imao onu prvu erekciju zbog koje ne možeš pišati normalno. Gledam ga i mislim si "pa tvrdoglav si ko cyber...". I nije popustio, popišao sam i vodokotlić, i pločice i vešmašinu.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ali mislio sam na tebe jutros dok sam imao onu prvu erekciju zbog koje ne možeš pišati normalno. Gledam ga i mislim si "pa tvrdoglav si ko cyber...". I nije popustio, popišao sam i vodokotlić, i pločice i vešmašinu.

Evo kume, da vidis na koje se sve to nacine moze rijesiti ...

13 godina
Danny_5 kaže...

Volio bih jedan dobar rush s ekipom...

Eeej, obrisi visak teksta :D

Ma da, mislim da u zivotu nisam odigrao pravi rush s 10-15 ljudi na TS-u. Samo one male rusheve u BF3.

Samo mi je zao jer Volume ne voli Rush, a jedan od naj igraca je u Gerijatriji... pogotovo ak bi igrali rush na mapama s vozilima!

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MatoOO13 kaže...

U tekst ubacis onu ikonu gore desno, crne crte i drvo.

I na tim mjestima ce se prikazivati slike koje ces ubaciti dolje.

ma to sam i radio ali mi javljalo stalno nešto za formatiranje, budem još pokušavao

Uspjelo editirano po preporuci {#}

Jeep stuff!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 12:34 (MatoOO13).
10 godina
neaktivan

Ma da, mislim da u zivotu nisam odigrao pravi rush s 10-15 ljudi na TS-u. Samo one male rusheve u BF3.

Samo mi je zao jer Volume ne voli Rush, a jedan od naj igraca je u Gerijatriji... pogotovo ak bi igrali rush na mapama s vozilima!

Volume je dobar sniper, takav je rush-u s spawn beconom na dobrom mjestu najvrijedniji igrac...

Hello...
10 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...

Volume je dobar sniper, takav je rush-u s spawn beconom na dobrom mjestu najvrijedniji igrac...

Dakle rješeno je, danas onda rush, volume bira mape i server. Da budem malo ontopic {#}

Jeep stuff!!!!
16 godina
Danny_5 kaže...

Volume i snajper? {#}

Misliš na Replay-a?

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
CroPower76 kaže...
Mislis kao ono kad te kod bosanaca ubiju bez razloga (killed by admin) ili dodju na platoon stranicu govoriti da smo p....{#}

Šta da ti kažem, njihov server i njihovo pravo da rade šta i kako žele. Onaj kome takve stvari ne pašu neka jednostavno ne dolazi na server, kao šta neću ni ja više...

A to šta njihovi određeni ''bogom dani'' pojedinci nas javno prozivaju p*zdama nakon svega dovoljno govori samo za sebe kakvi su to ljudi. Ja sigurno sad ne pišem protiv svih jer to od mene ne bi bilo fer. Postao sam dobar s nekim pojedincima za koje se ispostavilo da su super ljudi i po ponašanju na serveru i po načinu vođenja servera i takvima skidam kapu do poda.

Ako im tko provodi vrime na serveru onda mislim da smo to mi. I sam sam više manje non stop kod njih igrao i dosta puta ostajao na serveru bez da sam igrao da ga lakše napune. Ovo slobodno može potvrditi Xatta ili netko drugi ako ikad bude čitao. Uzeli smo i mi server i sve sam ih pozvao da svrate i rekao im da su uvik dobrodošli. Tko je od njih ikad došao? Nitko nikad! Barem ih ja nisam vidio...

I onda on nama da smo mi p*zde samo iz razloga šta smo mu otišli sa servera u 1 ujutro? Evo i njemu onda javno jedna od mene - NAPUŠI SE K*URCA

CyberDemonVZ kaže...

Nisam ni gledao šta je na serveru već se samo spojio na nekog od vas. Kad sam vidio da je metro pa mi je mrak na oči {#}

Ja sam to na server ubacio samo jer se vama sviđala ta ideja, valjda si me upoznao koliko toliko da znaš moje mišljenje o takvim modovima i stilu igre {#}

Pa na ts-u sam uvik navečer ako igram. U zadnje vrime zaigram i popodne jer ranije dolazim s posla, ali onda ne koristim slušalice već upalim zvučnike. Kenja žena da sam kompletno isključen od nje i maloga kad stavim to sr*nje na glavu i u tome je stvarno u pravu...{#}

Rush? Sry ali ništa od toga, Volume dere samo CQL 64p i ništa više {#}

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan

Volume i snajper? {#}

Misliš na Replay-a?

Reply je "the sniper"...

Volume je dobar sniper... {#}

Hello...
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...
Danny_5 kaže...

Volume i snajper? {#}

Misliš na Replay-a?

Ahahah brate mili, ja i snajper se volimo ka pas i mačka. Ako sam za nešto teški antitalent u ovoj igri onda je to snajper.

Nex i Replay su bogovi za to čudo

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Koleha desh i ja smo bili u petak navecer na serveru ... nigdje nikoga ... ja sam bio u subotu kasno popodne... nigdje nikoga .... u nedjelju sam samo pogledao server na battlelogu i vidio da ima 0 igraca ... :(

Steta, ovome sam se veselio ... bas je bio odlican hype cijeli dan u petak a navecer nikoga pa smo od muke desh i ja poruslili sve sto se porusiti dalo na golmudu ...

10 godina
neaktivan

Ahahah brate mili, ja i snajper se volimo ka pas i mačka. Ako sam za nešto teški antitalent u ovoj igri onda je to snajper.

Nex i Replay su bogovi za to čudo

sad vise ni kompliment neznas primit?

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 12:39 (Danny_5).
16 godina
Danny_5 kaže...

Volume i snajper? {#}

Misliš na Replay-a?

Reply je "the sniper"...

Volume je dobar striper...{#}

There, I fixed it. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice