Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi koji su sinoc siljili HC rush 32vs32 neka odmah sami istupe da ne moram ja traziti ...

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

A možda si OVO ipak ti, a ne Jopis.

Evo Astra kako se ja trebam zamišljati, a ne ko ti {#}

Bolje. {#}

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Slabi smo nešto danas s postovima... 

Neznam jeste znali, ali venus je stigao i u novom pakiranju

http://www.konzum.hr/Proizvodi/Pica/Alkoholna-pica/Vino/Crno-vino-1-l/Vino-Venus-stolno-tetrapak-1-l

battlelog - Volume_CRO

6 0 hvala 1
14 godina
protjeran
ivan1991 kaže...

p.s.

Zadnji post na ovom forumu. Definitivno najjadniji i najgluplji forum u Hrvatskoj.

Svugdje ima idiota, al ovdje kakvih ima pa to je neprocjenjivo.

Ako ti se sluša hrpa gluposti, i hrpa iskompleksiranih ljudi kojima je život 24/7 forum, samo dođite na bug online forum, tema battlefield 4.

Sva srića da si nam ti svratio sa svojih par pametnih pa si nam digao prosjek. Stvarno je šteta šta nećeš ostati duže, možda bi nekog vraga i bilo od nas...

battlelog - Volume_CRO

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivan1991 kaže...

Sad bi ti ja reko koje koga šiljio....

p.s.

Zadnji post na ovom forumu. Definitivno najjadniji i najgluplji forum u Hrvatskoj.

Ako ti se sluša hrpa gluposti, i hrpa iskompleksiranih ljudi kojima je život 24/7 forum, samo dođite na bug online forum, tema battlefield 4.

Neki u ovu temu donesu veselje svojim dolaskom, a neki svojim odlaskom. Da budem bezobrazno direktan - nikome neces nedostajati. Osim mozda Jovi. I Pukiju.

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivan1991 kaže...
...

Mda...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
ivan1991 kaže...

Ovo je vjerojatno jedan od najboljih foruma u HR. KAd na Googlu pretražuješ rezultate na hrvatskom, skoro uvijek su dijelovi foruma među prvima u rezultatu, i skoro uvijek sa točnim odgovorom, tj. ono što tražiš.

Osim ako si mislio na ovu temu?

A ni ti nisi ni fer, a ni pristojan.

Lijepo sam te pozdravio i zaželio ti dobrodošlicu na forum, čestitao na hrvatkom serveru.

Napisao sam ti da ne reagiraš tako na provokatore..

A ti onda ovako. :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ivan1991 kaže...

Ovo je vjerojatno jedan od najboljih foruma u HR. KAd na Googlu pretražuješ rezultate na hrvatskom, skoro uvijek su dijelovi foruma među prvima u rezultatu, i skoro uvijek sa točnim odgovorom, tj. ono što tražiš.

Lijepo sam te pozdravio i zaželio ti dobrodošlicu na forum, čestitao na hrvatkom serveru.

Ma pusti ga Cybere, on misli da se sada ludo zabavlja, ali zapravo nanosi bol onima koji ga vole.

*dobitnik i7-4790K!
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

A vidi, ne možeš ti s nama... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
ivan1991 kaže...

Naravno da se nije odnosilo na tebe, i hvala na svemu.

Da mislio sam najvise na ovu temu. Da se ispravim, necu se vratit na ovu temu.

Oni kojih se to tiće znaju.

Bastard je imo potrebu sinoć pregladati server nebi li mogao mene provocirati i trolat, a majstore na tvoje nezdavoljstvo HC 64 Rush je bio pun. Dosta je bilo i moje pristojnosti, nit sam ikoga vrijeđao ni išta,

došao sam i  predstavio server, a hrpa idiota se okomila na mene i na naš server.

Ispričavam se normalnih ljudima ovdje ako sam ikog uvrijedio, i vjerujem da je većina ovdje normalna, al ovi koji su većinom komentirali.... ma ne želim davati nikakve pridjeve.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 12:30 (ivan1991).
17 godina
odjavljen
ivan1991 kaže...
...

Ipak si se vratio. Vratit ćeš se opet... Svi se uvijek vrate, samo što im ponekad treba novi account.

BTW, doći ćemo ti malo praviti cirkus na serveru. Nadam se da je to OK...

Kum bastardo i ja ćemo uzeti "beli orlovi" camo i plesat ćemo užičko oko MCOM-a

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 12:34 (Friday).
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Hvala kolega Pirat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ok se zahebavat i sprdat ali ovo je dno dna.

mislim da moderatori moraju počet neću reć radit svoj posao ali ovakve maloumne izjave brisat pod mus.

Sve redom nas je nazvao idiotima.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...
Bastard je imo potrebu sinoć pregladati server nebi li mogao mene provocirati i trolat, a majstore na tvoje nezdavoljstvo HC 64 Rush je bio pun.

Ja isao na tvoj server? LOL. Rush mod mi je zanimljiv poput kurjeg oka na stopalu Angele Merkel. Nadalje, tvoj server ne bih posjetio ni da je jedini u battlelogu. Shvati, nije da te ne volim ili nedaj Boze mrzim, ali da ti goris a ja imam casu vode u rukama - vodu bih popio. Eto.

ok se zahebavat i sprdat ali ovo je dno dna.

mislim da moderatori moraju počet neću reć radit svoj posao ali ovakve maloumne izjave brisat pod mus.

Zasto je maloumno? Decko je previse arogantan, izvrijedjao je ovdje hrpu ljudi, ukljucujuci dobronamjerne poput Cybera i TomoR-a. I sto sad? Otvoreno kazem da mi je lik antipatican i gnjusan i to je to.

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

ukljucujuci dobronamjerne poput Cybera

Ne znaš ti cybera, samo ću to reći...

Freak Show Inc.
16 godina
Alien 22 kaže...

Hvala kolega Pirat.

Razgovarao sam s njim i nešto se loše volje probudio danas.{#}

EDIT:šalim se naravno

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 13:01 (Jack Sparrow).
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajde Mudo zaljepi koju " bolje " da se smire ove nakupine testosterona : )

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Alien 22 kaže...

Hvala kolega Pirat.

Razgovarao sam s njim i nešto se loše volje probudio danas.{#}

Kakve volje bi ti bio da moraš svaki dan moderirati ovaj zoološki vrt? {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Kakve volje bi ti bio da moraš svaki dan moderirati ovaj zoološki vrt? {#}

Već sad mi idete na pišu, a da moram moderirati bio bi ovakve:

17 godina
odjavljen
ivan1991 kaže...

friday, bastrado.... Slobodno nađite nekog drugog za trolat, mene isprovocirat nećete.

Nekad im nemam srca reći istinu.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
ivan1991 kaže...

friday, bastrado.... Slobodno nađite nekog drugog za trolat, mene isprovocirat nećete.

A lijepo ih je TomoR upozorio ...

*dobitnik i7-4790K!
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
ivan1991 kaže...

Koji vam je ovaj ?

Ha ha haaaaaa.

Amateri : )

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znam da sam partibrejker, ali dečki stvarno bi mogli olabavit malo prema novima. Barem dok ne skuže lokalni lingo. Nije da mi se sviđa što 'Ivan gdje si bio '91.' piše, ali dajte malo prostora, nismo svi spremni na zayebanciju. Npr. novi kolega forumaš Mato je to odlično primio, ali on nas prati dosta dugo. Bolje je da nas ima više, pa da igramo negdje skupa umjesto plakanja kako jedan domaći server ne možemo održavat punim. Just sayin...

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Alien 22 kaže...

Ajde Mudo zaljepi koju " bolje " da se smire ove nakupine testosterona : )

YES SIR. {#}

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Koji vam je ovaj ?

Ha ha haaaaaa.

Amateri : )

Ali svi koji se ne uklope ovdje u zajebanciju postanu agresivni i na kraju spuše account. Ako si novi i dolaziš ovamo - go with the flow... Prema ovom smo čak bili blagi dok nije počeo sa uvredama i kurčit se sa svojih 290 SS u rushu. Evo ovaj neki novi se isto lijepo dečko snašao. Pitao za gerijatriju, malo su ga podjebavali i sve super. Dečko prihvatio zajebanciju i smijao se skupa s nama. Ali ovaj "sišao s nebesa" i počeo se tu bahatit.

EDIT:

njegov drugi post

Na druge idiotske komentare uopće neću odgovarat.

Jel problem što sam ja došao i predstavio server, možda stvarno postoje ljudi koje to zanima, a ne kao vas hrpa... da ne kažem čega... ako vas ne zanima šta komentirate išta.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 13:29 (Friday).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ali svi koji se ne uklope ovdje u zajebanciju postanu agresivni i na kraju spuše account. Ako si novi i dolaziš ovamo - go with the flow... Prema ovom smo čak bili blagi dok nije počeo sa uvredama i kurčit se sa svojih 290 SS u rushu. Evo ovaj neki novi se isto lijepo dečko snašao. Pitao za gerijatriju, malo su ga podjebavali i sve super. Dečko prihvatio zajebanciju i smijao se skupa s nama. Ali ovaj "sišao s nebesa" i počeo se tu bahatit.

EDIT:

njegov drugi post

Na druge idiotske komentare uopće neću odgovarat.

Jel problem što sam ja došao i predstavio server, možda stvarno postoje ljudi koje to zanima, a ne kao vas hrpa... da ne kažem čega... ako vas ne zanima šta komentirate išta.

Sad sam vidio da je ivan spušio account. {#}

A gle, kako rekoh, ne kuže svi šalu, a on je to odmah shvatio turbo ozbiljno. Možda ne bi tako ispalo da je neko na početku napisao nešto tipa: "Super što imate server, ali ovdje nas u uglavnom ne zanima HC. Najviše igramo CQ large na normal presetu. Probaj se i ti nama pridružit ponekad ako hoćeš." i onda bok nakon toga. Počelo se odmah hvatanjem za svaku nespretnost u postu, HC je za pice i yebo tebe i tvoj server. Čovjek očito ne shvaća da je to šala, a možda je šta ja znam vodoinstalater (bez uvrede ikome) kojemu nije baš stalo do pravopisa, ali voli BF zbog kojega smo na kraju krajeva svi tu.

Iako moram priznat da je stvarno smiješno da je popušio account koji je imao 4 godine nakon susreta sa tobom i kumom. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
animosity_frenzy kaže...
Friday kaže...

A gle, kako rekoh, ne kuže svi šalu, a on je to odmah shvatio turbo ozbiljno. Možda ne bi tako ispalo da je neko na početku napisao nešto tipa: "Super što imate server, ali ovdje nas u uglavnom ne zanima HC. Najviše igramo CQ large na normal presetu. Probaj se i ti nama pridružit ponekad ako hoćeš." i onda bok nakon toga. Počelo se odmah hvatanjem za svaku nespretnost u postu, HC je za pice i yebo tebe i tvoj server. Čovjek očito ne shvaća da je to šala, a možda je šta ja znam vodoinstalater (bez uvrede ikome) kojemu nije baš stalo do pravopisa, ali voli BF zbog kojega smo na kraju krajeva svi tu.

Iako moram priznat da je stvarno smiješno da je popušio account koji je imao 4 godine nakon susreta sa tobom i kumom. :-)

Mislim da ga je popušio zbog ovog:

"Zadnji post na ovom forumu. Definitivno najjadniji i najgluplji forum u Hrvatskoj.

Svugdje ima idiota, al ovdje kakvih ima pa to je neprocjenjivo."

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 14:13 (amater_2).
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...

Ako ćemo iskreno, baka ga je ubio u pojam. Kum i ja smo samo asistirali {#}

Freak Show Inc.
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Friday kaže...

Sta god radio ne gledaj ih u oči.. Samo ne gledaj u oči 

13 godina
Battlefield 4

Imao sastanak baš kad ste dečka raz.jebavali.

Što se mene tiće, meni je nekako drag bio.

Nadam se da će se vratiti.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice