Otišo blog u k*rac opet. Valjda ih ddosaju opet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijeli taj yebeni sustav je toliko usran da mi govna ispadaju kroz slušalice van čim pomislim da ću igrati BF...
Našao dog-tag na Whiteoutu, još mi samo 19 killova avionom fali do Phantom Trainee i moć ću u lift.
Dakle, nemoguća misija.
Našao dog-tag na Whiteoutu, još mi samo 19 killova avionom fali do Phantom Trainee i moć ću u lift.
Dakle, nemoguća misija.
Ja ću uskoro riješiti onaj phantom assignment za onaj crni univerzalni dog tag, pa ako će tebi ili nekom trebati javiš.
E da i camo za oružije ti ne treba jer možeš pokupiti od nekoga drugoga i radi. Isprobano ;)
Dakle, nemoguća misija.
Odi na paracel, uzmi fighter jet sa laserski navođenim raketama i cepaj...
Dakle, nemoguća misija.
Odi na paracel, uzmi fighter jet sa laserski navođenim raketama i cepaj...
Ja dobio 10 killova na air superiority, a nisam ni blizu dobroj voznji aviona. Evo kako je meni pomoglo ...
Avion je meni osobno najbolje upravljiv ako slovo "W" tj penjanje gore u avionu mapiram na tipkovnicu - razmaknicu. Od oruzja u avionu imam default sranje sa 30mm topom i heatseekerima.
Na air superiority mapi se prikrpim nekome tko lovi neprijatelja ... on ga nacme, napadne raketama, neprijatelj baci coutermeasures, a ja odmah zatim sprasim svoje rakete i pokupim kill ...
Znam da je mucka i pokvarena taktika, ali fukit ... ja sam Bastardo :)
E da i camo za oružije ti ne treba jer možeš pokupiti od nekoga drugoga i radi. Isprobano ;)
Najbolja vijest koju sam čuo danima! Znači moram riješiti samo i prvi i treći assignemnt. (Ili samo prvi?) Svaki sam zgotovio tek do pola. :(
Najbolja vijest koju sam čuo danima! Znači moram riješiti samo i prvi i treći assignemnt. (Ili samo prvi?) Svaki sam zgotovio tek do pola. :(
Trebaš samo prvi za dog tag i onaj za soldier camo, dok oružije sa phantom camo možeš pokupiti s poda i radit će.
Oni crni phantom dog tagovi koje dobiješ kad riješiš assignemnt s bowom su univerzalni, ako iz igrač stavi na lijevi i desni dog tag onda se računa kao dvije kartice pa netreba 4 igrača u liftu nego 3
Uništavaš ovu temu sustavno od početka...
Uništavaš ovu temu sustavno od početka...
Ovaj Kuky je pravo nezanimljiv, samo piše nešto ontopic oko BFa 4. Mislim ono...... Pa Dokle više...

Oni crni phantom dog tagovi koje dobiješ kad riješiš assignemnt s bowom su univerzalni, ako iz igrač stavi na lijevi i desni dog tag onda se računa kao dvije kartice pa netreba 4 igrača u liftu nego 3
Provjereno radi, bio lik sa dva crna tag-a sa mnom u squadu, još jedan s nama i bow je otključan.
koji dog tag i camo da stavim da mi ove nove staze budu malo zanimljivije?
Phantom dog tag i rozi camo,od kad sam to stavio ljudi okreću glavi kad me vide i onda ih ubijem zguza.Probaj.

Phantom dog tag i rozi camo,od kad sam to stavio ljudi okreću glavi kad me vide i onda ih ubijem zguza.Probaj.
Osim kad uljeti kakva čakija s leđa
Osim kad uljeti kakva čakija s leđa
To se desi kad se igraš lukom i strijelom ...Vratit ću ti kad-tad.
To je to
Jadan, žena mu oprala uniformu sa svojim crvenim donjim vešom
To je to
Jadan, žena mu oprala uniformu sa svojim crvenim donjim vešom
Jadan, netko mu je photoshopom dirao sliku.. sliku kojom se prije toga ponosio....
Razumijem ga i suosjecam s njim :(
Dali se bow otkljuca iskljucivo ako odem dolje u onaj dio ili ima drugi nacin?
Dali se bow otkljuca iskljucivo ako odem dolje u onaj dio ili ima drugi nacin?
Jedini način je pokupiti ga.
S time da moram imat ekipu za lift,a prije toga naci onaj dogtag negdje na mapi?
S time da moram imat ekipu za lift,a prije toga naci onaj dogtag negdje na mapi?
Ekipu u kojoj svatko ima po jedan od tagova (dakle 4 osobe, svaka po tag s različite mape + Phantom tag), svatko ima Phantom camo na vojniku i Phantom na pušci.
dececi, eto i mene napokon z betelfildom. mehikana dolares es muy buen
bumo se igrali ;)
dececi, eto i mene napokon z betelfildom. mehikana dolares es muy buen
bumo se igrali ;)
Hehehe, a znam. Bio sam kratak na klipovima, a i morao sam dovršiti danas. To je tek prvi, preko tjedna se bacam na skupljanje klipova, pa idući vikend stiže nešto duže, i bolje, naravno :)