Navodno je JF otkrio šifru. Nije ništa potvrđeno nego jedan drugi YTer stavio na svoj fejs...ako ima tko da provjeri, neka proba ;)
1290 429 397648 970
I tko ga zeli, mora ga pokupiti??
Navodno je JF otkrio šifru. Nije ništa potvrđeno nego jedan drugi YTer stavio na svoj fejs...ako ima tko da provjeri, neka proba ;)
1290 429 397648 970
1290 429 397648 970
Da, ja nemam sreće sa dogtagovima, itko drugi? Da se sutra dogovorimo i pokušamo naći ih?
1290 429 397648 970
Da, ja nemam sreće sa dogtagovima, itko drugi? Da se sutra dogovorimo i pokušamo naći ih?
Ja bi trazio isto.. do sad nisam imao srece
Pratis onu mapu, ili samo lutas okolo?
Kak su sitni? Skuzis ih ako preletis pokraj njih?
Nigdje nisam vidio veliki screenshot.
EDIT: Evo, na G serveru 5 ljudi, vjerojatno traže, pa se možete priključiti...
Ja sam prvog na whiteoutu našao odmah kad sam išao tražiti i to iz prvog pokušaja. Danas opet jednog i to ovako po sreći, igrao normalno išao uzeti rail gun kad ono na putu do tamo mala kutijica na podu. Samo što je bila ista mapa pa nisam mogao pokupiti, onda sam napisao ljudima pa je došao jedan i pokupio ga. :)
Ma nema nigdi(nisam gleda za zelenim točkama), nema šanse...treba više ljudi...
Evo dobrog site o phantom roomu,i phantom bowu
Te lokacije dog tagova
Ma nema nigdi(nisam gleda za zelenim točkama), nema šanse...treba više ljudi...
Najbolje ti je da igraš normano, zapamtiš si par pozicija di se spawnaju i pogledaš kad ćeš prolazit pokraj. ;)
Danas probao malo Final Stand... i baš upadnem na onu snježnu mapu sa mrtvim sniperima koji ruše heliće -.- neznam kako vi, ali meni je to smeće
sada mi je kasno za tragati...ionako treban jos 8 roadkilleva. Inace u Phantom roomu nije samo luk, nego i nesto divlje! https://twitter.com/Lachlan_Cotter
....ionako treban jos 8 roadkilleva....
O ne.. zasto? Trebaju se imati i prosli Phantomi rjeseni?
Neznam jeli potrebno za naci dogtagove ili pristupiti dizalu, ali navodno treba Phantom camo na vojniku(Phantom Initiate) i camo na oružju(Phantom Trainee).
Neznam jeli potrebno za naci dogtagove ili pristupiti dizalu, ali navodno treba Phantom camo na vojniku(Phantom Initiate) i camo na oružju(Phantom Trainee).
Znači ništa za mene. :( Ne smijem ući u jet, osim ako ne želim besplatnu smrt.
Rejpaju nas na Lockerima, a ja ih flankam i rokam defibom.
Ubijem ih 9 i još nekih 100-njak tiketa do kraja runde, pukne sve u tri pichke materine.
Origin, battlelog, ništa ne radi.... na kraju ću se morat bustat za te killeve kao što sam prvotno i planirao :)
Za sto trebaju defib killevi? Sad ne mogu pogledati :D
Za sto trebaju defib killevi? Sad ne mogu pogledati :D
Za onaj premium assignment za assaulta.
Sinoć odigrao jednu partiju. Ugasim i hoću na drugi server i ne mogu se više spojiti na ništa. Joining stoji pola minute-minutu i onda se pojavi ona poruka. Probao 20-ak servera. Pas mater...
sinoc pola toga nije radilo, skuzio sam da su ove nove mape odlicne za tdm, i rokam, stvarno me islo super, i onda me samo rokne van i napise neki error, can not communicate with ea, error -dfsdf65, nesto tako blesavo, nikad vidio prije.. kasnije se nemos ni spojit, ne radi ni stats server, ni nista.. i to naravno kad imam score 73 - 20
Sinoć odigrao jednu partiju. Ugasim i hoću na drugi server i ne mogu se više spojiti na ništa. Joining stoji pola minute-minutu i onda se pojavi ona poruka. Probao 20-ak servera. Pas mater...
Ljudi krenuli u lov na bow, pa srušili servere
Ljudi krenuli u lov na bow, pa srušili servere
Pas mater i bow, svi poludili. Pun chat tih p1zdarija.
Sad svi gledaju u pod i traže dogtagove, sad imaš šansu da ih ideš trolati i konačno digneš KD na više od 0.50
Ili im baciš C4 u lift kojim idu po BOW i nabijaš killeve
Sad svi gledaju u pod i traže dogtagove, sad imaš šansu da ih ideš trolati i konačno digneš KD na više od 0.50
Ili im baciš C4 u lift kojim idu po BOW i nabijaš killeve
Igram se sa tenkom, baš mi je zabavno
Jutro radni narode Vidim taj bow je i dalje glavna dnevna tema, venus i žene više ni ne spominjete...
ddos-ani su EA servisi sinoć.
Prilika za zaraditi :)
"Za $20 otkljucavam bow"
Malo bi potrajalo, pogotovo ako nema ni jedan Phantom assignment, al lova je lova :)
"Za $20 otkljucavam bow"
Malo bi potrajalo, pogotovo ako nema ni jedan Phantom assignment, al lova je lova :)
Za 50$ pravim prekrasnu žensku djecu. Predigra uključena u cijenu! Odobravam popust na grupne dolaske!
"Za $20 otkljucavam bow"
Za 50$ pravim prekrasnu žensku djecu. Predigra uključena u cijenu! Odobravam popust na grupne dolaske!
Vidis, ti si off topic, ja nisam (poznavajuci ovaj forum, to znaci da ti imas sansu nesto osvojiti).
I, kak je u tenku? Je doslo z riti f glavu da su tenkovi super?
"Za $20 otkljucavam bow"
A vraćaš li lovu ako ispadne muško... Što je u tvom slučaju malo vjerojatno :)