Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Prvo,
slažem se ja Jopisom u svemu što kaže o igri :) ... no to nemora značiti da se slažem sa njegovim stilom igre :)
Drugo,
meni osobno je bf4 bolji od bf3 u većini aspekata igre , no sto ljudi sto ćudi..
Treće,
nedirajte mi Ivanca jer ću se i ja onda morati uključiti u šoru a to ne želite.... znam da ste većina grmalji od 100 i više kila no
koncentracija otrova u ovih mojih 62 kile je tolika da je svaki ugriz smrtonosan ako se ne tretira injekcijom :)
Četvrto
Sretan roćkas Danny :)
All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

12 0 hvala 5
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Nexus66 kaže...
Prvo,
slažem se ja Jopisom u svemu što kaže o igri :) ... no to nemora značiti da se slažem sa njegovim stilom igre :)
Drugo,
meni osobno je bf4 bolji od bf3 u većini aspekata igre , no sto ljudi sto ćudi..
Treće,
nedirajte mi Ivanca jer ću se i ja onda morati uključiti u šoru a to ne želite.... znam da ste većina grmalji od 100 i više kila no
koncentracija otrova u ovih mojih 62 kile je tolika da je svaki ugriz smrtonosan ako se ne tretira injekcijom :)
Četvrto
Sretan roćkas Danny :)

Nex lako za igru, jesi ti proba Venus 2000

battlelog - Volume_CRO
16 godina
moderator
Friday kaže...

Sad kad pirat pobriše pola teme zbog offtopičarenja

Ja ne vidim offtopic.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Nexus66 kaže...

nedirajte mi Ivanca jer ću se i ja onda morati uključiti u šoru a to ne želite....

Grčko-rimski? {#}

pirat kaže...

Ja ne vidim offtopic.{#}

Pripitomili smo te {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
pirat kaže...
Friday kaže...

Sad kad pirat pobriše pola teme zbog offtopičarenja

Ja ne vidim offtopic.{#}

Shvaćam da je Danny ostario, ali što je s tobom??? :P

I da, sretan rođendan, Danny!

I za offtopic:

Za koje biste oružje rekli da je uvjerljivo najlošije?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 10:52 (NiramX).
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Forumski editor {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Volume kaže...

Nex lako za igru, jesi ti proba Venus 2000

Nex je toliko vižljast da može ispod svake ženske haljine stat, pa mu ne treba "umjetna" pomoć {#}

Friday kaže...
Nexus66 kaže...

nedirajte mi Ivanca jer ću se i ja onda morati uključiti u šoru a to ne želite....

Grčko-rimski? {#}

Pa vidiš da ti je lijepo napisao prije poskok-otrov style.

NiramX kaže...

Nema takvog, samo se treba prilagoditi mogućnostima oružja (ali neka ne idu nikako uz određene stilove igranja...)

13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Nema takvog, samo se treba prilagoditi mogućnostima oružja (ali neka ne idu nikako uz određene stilove igranja...)

Pritom mislim na ono što je FAMAS bio u BF3 ili SR338 prije zadnjeg patcha.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...

Airburst!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
NiramX kaže...
TomoR kaže...

Znam ja šta si ti mislio.

Dovukao sam sva primarna oružja do 500 kill-ova još davno.

Sve DMR-ove prije buff-a, isto tako i SR338.

Realno, na papiru sam mislio da će Assault i Support QB** biti najgori, a ispali jedni od najpreciznijih. Također, ugodno iznenađenje mi je bio SVD, ponekad sam imao dojam kao da pogađa tamo gdje želim pogoditi!

Naravno sa DMR-om ne igraš kao sa AEK-om, paziš da budeš na poludistanci (volio upariti sa IRNV/FLIR, suppresorom i smoke-om).

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

volio upariti sa IRNV/FLIR, suppresorom i smoke-om

Boldani kombo sam koristio par dana i redovito sam imao KDR>4 a povremeno i preko 10. Naravno, uz salve optužbi za cheat {#}

Totalno je prezabavno baciti smoke, stajati na mjestu i skidati sve koji dolaze (i misle da su sigurni jer se ne vidi "na dugu stranu").

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

To sam pokusao na lockerima /rush i isao se odmah ubit jer su me syebali pederi sa flaerovima i nis nisam vidio. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

To sam pokusao na lockerima /rush i isao se odmah ubit jer su me syebali pederi sa flaerovima i nis nisam vidio. {#}

Meni nije toliko smetalo. Više su mi smetali laseri na oružju ali nisu uvijek upereni u tebe pa nije baš problematično.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Znam ja šta si ti mislio.

Dovukao sam sva primarna oružja do 500 kill-ova još davno.

Sve DMR-ove prije buff-a, isto tako i SR338.

Realno, na papiru sam mislio da će Assault i Support QB** biti najgori, a ispali jedni od najpreciznijih. Također, ugodno iznenađenje mi je bio SVD, ponekad sam imao dojam kao da pogađa tamo gdje želim pogoditi!

Naravno sa DMR-om ne igraš kao sa AEK-om, paziš da budeš na poludistanci (volio upariti sa IRNV/FLIR, suppresorom i smoke-om).

Ja to znam kombinirati i bez smoka jer se neprijatelj puno bolje vidi i lakse ga je spotati.

Meni je trenutno SR338 los i nikako da sredim dodatke. Za njega.

17 godina
odjavljen
CroPower76 kaže...
 bez smoka jer se neprijatelj puno bolje vidi

{#}

Isto kao što rifle puška ima veći domet od noža?

Freak Show Inc.
17 godina
CroPower76 kaže...

SR338 sad ima puno manji recoil nego prije, pa dva metka zaredom ispucana uglavnom idu tamo gdje ciljaš (prije si morao još malo pričekati da se puška "smiri" kako treba). Naravno, ako imaš bipod to nije problem, ali totalno gubiš na mobilnosti u tom slučaju.

Žalosno je da ipak, za njega nema angled foregrip, koji je manje više obavezan na DMR-ovima. Realno, po meni je SR338 sporije pucajući DMR sa malo većim DMG-om na blizu.

Moj savjet, stati pred prazni zid i vježbati brzinu pucanja dok ne "uhvatiš ritam", tako da meci idu uglavnom tamo gdje pucaš.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Moj savjet, stati pred prazni zid i vježbati brzinu pucanja dok ne "uhvatiš ritam", tako da meci idu uglavnom tamo gdje pucaš.

To ti je ljudina rekao?

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

Dice je poceo suradjivati sa Valveom? Ako je, BRAVO Dice. Ili se samo radi o kradji ideje iz TF-a.....

Headless player... http://gfycat.com/TimelyWarlikeAntipodesgreenparakeet

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...

To ti je ljudina rekao?

Ne - Ljudevit vjezba na praznim serverima : )

Bdw gdje je on ?

16 godina
Battlefield 4

Headglitch još uvijek nije popravljen do kraja

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Super64 kaže...

Dice je poceo suradjivati sa Valveom? Ako je, BRAVO Dice. Ili se samo radi o kradji ideje iz TF-a.....

Headless player... http://gfycat.com/TimelyWarlikeAntipodesgreenparakeet

Kakav Valve? Kakva ideja iz TF-a? 

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Volume kaže...

Halloween Event iz TF-a? Pa znas za to? Ako ti ne znas, sigurno ima tko zna.... pa ce i povezat.

14 godina
protjeran
Super64 kaže...
Volume kaže...

Halloween Event iz TF-a? Pa znas za to? Ako ti ne znas, sigurno ima tko zna.... pa ce i povezat.

Neznam ni šta je TF... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Neznam ni šta je TF... 

Tifus? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Neznam ni šta je TF... 

Tifus? {#}

Hmmm, ima logike... 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
Friday kaže...

To ti je ljudina rekao?

Ne - Ljudevit vjezba na praznim serverima : )

Bdw gdje je on ?

pa na praznom serveru {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nitko ništa ne piše... Danny vas sve odveo negdje na pivkana? {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CroPower76 kaže...
 bez smoka jer se neprijatelj puno bolje vidi

{#}

Isto kao što rifle puška ima veći domet od noža?

Mom oku je lakse prepoznati svijetlo tijelo kod IRNV vida nego na obicnom scopu  u npr.zelenisu.

Ako hoces isprobamo to spelac  {#}pa ces shvatiti {#}

17 godina
odjavljen
CroPower76 kaže...

Mom oku je lakse prepoznati svijetlo tijelo kod IRNV vida nego na obicnom scopu  u npr.zelenisu.

Ako hoces isprobamo to spelac  {#}pa ces shvatiti {#}

Ne razumijem... Lakše uočiš nekoga tko nosi IRNV, ili?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
CroPower76 kaže...

SR338 sad ima puno manji recoil nego prije, pa dva metka zaredom ispucana uglavnom idu tamo gdje ciljaš (prije si morao još malo pričekati da se puška "smiri" kako treba). Naravno, ako imaš bipod to nije problem, ali totalno gubiš na mobilnosti u tom slučaju.

Žalosno je da ipak, za njega nema angled foregrip, koji je manje više obavezan na DMR-ovima. Realno, po meni je SR338 sporije pucajući DMR sa malo većim DMG-om na blizu.

Inace pokusavam otkljucati svo oruzje i sve dodatke za njih ali ovo cu preskociti.U 3ci sam sve otkljucao.

Sto se tice recoila si u pravu ali brzina pucanja je strava. Jedino kempanje negdje mozda pomogne.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice