Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4

Što volim kad imam izbor...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
Battlefield 4

New Attack Helicopter physics inside the CTE patch today!!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

De je Baka da poslika šta je sve novo u novom patchu za CTE.

Bakaaaaaaaaa dođiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

BF4 na mex originu 14$!

Hvala kolega BlackEagle

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
pirat kaže...

De je Baka da poslika šta je sve novo u novom patchu za CTE.

Bakaaaaaaaaa dođiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Doooodjiiii!

CTE Initiative #3 CTE Prototypes - Patch #1

16 godina
Battlefield 4

Gubili preko 300tiketa i na kraju dobili.  {#}

Veliki Vođa, dali se ponosiš? {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/527220380557028672/232530920/

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
BDS kaže...

Vidim da se tvoj vehicle based uglavnom temelji na Anti-Airu s kojim imas najvise killova, koji je veliku vecinu vremena bio debelo OP. Kempat sa vozilom na rubu mape mi se stvarno neda. Tako da mi je potpuno jasno zasto ti se ovakav koncept mapa svidja. Doooodjiiiii{#}

Da si malo bolje pogledao, em bi vidio dalje od tri puške s kojima igraš, em bi vidio da se trudim imati podjednako killova sa svakom grupom vozila, i da sa (uglavnom) svakom jednako znam igrat, oš letit oš na zemlji. A to koliko ti imaš killova sa vozilima uopće u godinu dana četvorke, napravim za jedno casual večer igranja. Dakle, moš ti wajnat i cvilit koliko hoćeš, činjenica da lupetaš gluposti o igri u kojoj si probao 3 puške i niti jedno vozilo, i dalje stoji.

Srećom, pa svi dobro znamo bakaplaybakawhine stil{#}

14 godina
protjeran
jopis kaže...
BDS kaže...

Vidim da se tvoj vehicle based uglavnom temelji na Anti-Airu s kojim imas najvise killova, koji je veliku vecinu vremena bio debelo OP. Kempat sa vozilom na rubu mape mi se stvarno neda. Tako da mi je potpuno jasno zasto ti se ovakav koncept mapa svidja. Doooodjiiiii{#}

Da si malo bolje pogledao, em bi vidio dalje od tri puške s kojima igraš, em bi vidio da se trudim imati podjednako killova sa svakom grupom vozila, i da sa (uglavnom) svakom jednako znam igrat, oš letit oš na zemlji. A to koliko ti imaš killova sa vozilima uopće u godinu dana četvorke, napravim za jedno casual večer igranja. Dakle, moš ti wajnat i cvilit koliko hoćeš, činjenica da lupetaš gluposti o igri u kojoj si probao 3 puške i niti jedno vozilo, i dalje stoji.

Uuuuu koja napetost u zraku... Udri ga, udri ga! {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
amater_2 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/527220380557028672/232530920/

Odlicno! Samo se vi zabavljajte kad ja ne mogu :)

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/52722038055702

To kad sam ja otisao. Samnom nebi {#}. Ali cestitam dobro ste čitali  {#}

17 godina
amater_2 kaže...

Vidite da je pomoglo što sam se spojio na vas (došao na TS i pitam da li su već u baserape-u - a oni kažu skoro).

Uglavnom, kad sam se spojio imali smo samo E i oko 300 ticketa manje, i taj je bio pod opsadom - nadam se da bez obzira na moj VajnTM, je ipak pomoglo što sam/smo nekoliko puta flenkali cijelu njihovu ekipu!

16 godina
Volume kaže...
jopis kaže...
BDS kaže...

Uuuuu koja napetost u zraku... Udri ga, udri ga! {#}

Jopis i ovaj te prokuzil. Tvoje sramotno kempanje na kraju mape, konacno te doslo glave. PU!

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Šta ti oćeš Ivanec? I ti bi batina a? 

battlelog - Volume_CRO

8 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Uglavnom, kad sam se spojio imali smo samo E i oko 300 ticketa manje, i taj je bio pod opsadom - nadam se da bez obzira na moj VajnTM, je ipak pomoglo što sam/smo nekoliko puta flenkali cijelu njihovu ekipu!

Ma to se samo Pero loži na wajn, mi ostali smo u potpunosti naviknuti, nisi ti jedini whiner na ts-u, šta ti je, ima vas još{#}
Svaka pomoć je dobrodošla, zato smo i okrenuli rezultat, ništa bez teamworka{#}

ivanec kaže...

Jopis i ovaj te prokuzil. Tvoje sramotno kempanje na kraju mape, konacno te doslo glave. PU!

Sram me i stid bilo, jel tak{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 8:52 (jopis).
17 godina
Battlefield 4

CTE - poboljšani attack chopper i šta će biti s headglitch-em?

Ovo za chopper je više i nego dobra inicijativa, ovo za pucanje - nekako imam dojam da će otjerati još više "infantry only" igrača. Meni osobno paše jer trčim puno od zastave do zastave (često i kao kokoš bez glave, priznam), no nema iritantnije kada te ubije nečije OkoTM, a vidi mu se samo vrh kacige iza nekog kontejnera.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

http://www.tweaktown.com/news/40823/dice-s-star-wars-battlefront-to-land-sometime-in-q4-2015/index.html

Hardline: 17.3.2015

Battlefront: zadnji kvartal 2015

BF5: zadnji kvartal 2016

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
C64 kaže...

http://www.tweaktown.com/news/40823/dice-s-star-wars-battlefront-to-land-sometime-in-q4-2015/index.html

zadnji kvartal 2024: BF4 još uvik ne radi kako triba

battlelog - Volume_CRO
13 godina
jopis kaže...

Većinom se slažem s tobom, ali i moram upozoriti na jednu činjenicu.

U igri nema dovoljno vozila za sve igrače na serveru, osim ako igraš Air superiority :P

Baka je vajner, ali je isto tako u pravu što se tiče dizajna mapa.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Volume kaže...
C64 kaže...

zadnji kvartal 2024: BF4 još uvik ne radi kako triba(bonus DLC, BattleVehicle: JopisEdition)

13 godina
TomoR kaže...

CTE - poboljšani attack chopper i šta će biti s headglitch-em?

Ovo za chopper je više i nego dobra inicijativa, ovo za pucanje - nekako imam dojam da će otjerati još više "infantry only" igrača. Meni osobno paše jer trčim puno od zastave do zastave (često i kao kokoš bez glave, priznam), no nema iritantnije kada te ubije nečije OkoTM, a vidi mu se samo vrh kacige iza nekog kontejnera.

Pa ne mislim baš da će ovaj patch za headglitch otjerati infantry igrače sa BFa4. Polazeći od sebe, a smatram se prvenstveno infantry igračem, nije headglitching baš stvar koja me privukla infantry based igranju, nego konstantna brža akcija. headglitch ili ne, vrlo se lako privići, poanta je u traženju covera, a ne letjeti kao muha bez glave po "stazi".

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
amater_2 kaže...

vidi što nam se Pero raspištoljio...accuracy 66%. Svaki metak ubija {#}

A ti mudo kao squad leader si nas vodio od zastave do zastave uzdignuta čela. Da da čovjek sada zna poziciju najmanje tri flaga na lockerima. Respect!

16 godina
Battlefield 4

Čudi me da nitko nije skužio ovo.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

?

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Sudar Titana : )

13 godina
Jack Sparrow kaže...

mudina biach {#}

16 godina
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

U igri nema dovoljno vozila za sve igrače na serveru, osim ako igraš Air superiority :P

Dizajn mapa u 4ci je katastrofa, slažem se u potpunosti, ali da lik u 400 sati VEHICLE BASED igre (i 60 sati ctea) ima manje od 600 killova sa SVIM vozilima, kroz možda 5% vremena ukupnog gameplaya, a proziva igru kao dosadnu, nezanimljivu itd., je najblaže rečeno SMIJEH, jer se iz toga svega samo da isčitati da praši 90% vremena po conquestu PJEŠICE i whinea o zanimljivosti igre i ostalim plačipeechka forama, a ima još toliko drugih ZANIMLJIVIH modova u igri, da ne nabrajam sad sve, al ono, carrier assault, capture the flag, itd. Al dbr, od takvog vajnera, na tako zlom whine glasu, ništa novo i ništa neočekivano{#}{#}

Gle, jasno je meni da ne volimo svi isto igrat, hvala Bogu, zato i postoji toliko raznolikosti u samoj igri, doduše, i pretjerali su sa nekim stvarima (attachmenti), i da će se svatko nać u nečemu, netko će jašit po dominaciji danonoćno, netko po cq large i rejpat ekipu iz attack jeta, ali whineat o nekim stvarima, a da ih nisi uopće probao, kao što je jasno vidljivo u bakinim statsima, je tragikomedija{#}

Hm, ovo što se air sup.a tiče, nije baš tako da ima vozila za sve, i tamo je koliko, 24 vozila samo na raspolaganju, znači već na 32 slot serveru moraš čekat da netko 'zagine', ali srećom pa je to tamo često{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 10:17 (jopis).
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pfft, {#}

13 godina
Battlefield 4

Gle kaj se dogodi kad Pirat zabrani off topic {#}

Svi bi se tukli. {#} Pogotovo Volume {#}

(Ja bi te još i nagovarao da biješ Ivanca, al se bojim da bi mu se dopalo)

Ajd, napokon sređuju attack heli, sad ću ga i ja počet voziti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 10:30 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Dizajn mapa u 4ci je katastrofa, slažem se u potpunosti, ali da lik u 400 sati VEHICLE BASED igre (i 60 sati ctea) ima manje od 600 killova sa SVIM vozilima, kroz možda 5% vremena ukupnog gameplaya, a proziva igru kao dosadnu, nezanimljivu itd., je najblaže rečeno SMIJEH, jer se iz toga svega samo da isčitati da praši 90% vremena po conquestu PJEŠICE i whinea o zanimljivosti igre i ostalim plačipeechka forama, a ima još toliko drugih ZANIMLJIVIH modova u igri, da ne nabrajam sad sve, al ono, carrier assault, capture the flag, itd. Al dbr, od takvog vajnera, na tako zlom whine glasu, ništa novo i ništa neočekivano{#}{#}

Gle, jasno je meni da ne volimo svi isto igrat, hvala Bogu, zato i postoji toliko raznolikosti u samoj igri, doduše, i pretjerali su sa nekim stvarima (attachmenti), i da će se svatko nać u nečemu, netko će jašit po dominaciji danonoćno, netko po cq large i rejpat ekipu iz attack jeta, ali whineat o nekim stvarima, a da ih nisi uopće probao, kao što je jasno vidljivo u bakinim statsima, je tragikomedija{#}

Hm, ovo što se air sup.a tiče, nije baš tako da ima vozila za sve, i tamo je koliko, 24 vozila samo na raspolaganju, znači već na 32 slot serveru moraš čekat da netko 'zagine', ali srećom pa je to tamo često{#}

Ako postoji toliko aspekata igre, a definitivno su poradili, da ne kažem, preradili se na tome, ko šta kako igra i s čim je najmanje bitna stvar. Svi će se složiti da su mape su pretjerano velike za jednu video igru kojoj je zabava prvenstvena svrha a ne simulacija ratovanja. Koliko god te iste mape bile namijenjene za vozila, nema tog servera sa tom ekipom koja će igrati kako je igra i namijenjena da se igra, a to je TIMSKI što je osnovni preduvjet zanimljivosti za nas koji ne volimo vozila. Primjer: ja sam pješak i pucam po okolnoj pješadiji, štitim svoj tenk ili LAV uz koji sam, i on nas pokriva od drugih tenkova ili bla bla... kada se završimo napucavati, dođe nekakav transport pa nas pokupi i idemo na sljedeći objective uz isti zadatak. E sad... ja pješak štitim tenk i uzimam zastavu, čim sam prismrdio zastavi taj tenk ili LAV je već na po mape odlepršao ostavljajući mene da kada uzmem zastavu trčim 3 minute do sljedeći i zginem na po puta od nekog isto tako zalutalog pješaka neprijatelja. 

Pišem bezveze primjer ali se iz toga vidi zašto je trica bila zanimljivija sa svojim malo manjim mapama. Pa Armored kill je izašao sa ogromnim mapama i ja se ne sjećam da su te mape bili skoro ikako grane u CQu, i onda dođu mozgovi i kažu u BF4 će biti mape jooooš veće jer je to Battlefield. E nije, battlefield je samo video igra.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice