Joka, dal mali spava? :)
Pavajuuuu .
Pavajuuuu .
Buba ga tibica ?
Ili nije obukao carape pa se prehladio .
Ne pive neg rakije.
Ne dezinficira se dovoljno i odmah problemi.
Ne pive neg rakije.
Ne dezinficira se dovoljno i odmah problemi.
Jbga kad je sve sljive dao za pekmez ; (
Kae?
Ak ide danas po njih u bolnicu, onda budu doma mozda tek poslije 12... pa ga onda pitaj.
Kae?
Ak ide danas po njih u bolnicu, onda budu doma mozda tek poslije 12... pa ga onda pitaj.
u pravu si cyber danas idemo doma poslije 11,12..
danek ti vise netrebas vosak? zbario konobaricu posexao ju i sad netreba vise vosak za kremice a? svinjo muška...
A mene zovu trolerom...
A mene zovu trolerom...
Ne za tebe kazu da si bolestan : )
A mene zovu trolerom...
Ne za tebe kazu da si bolestan : )
A mislio sam da samo ja to mislim
Zar i ti sine Ara...
Može pomoć? Prije nekoliko dana sam počeo igrati BF4. Da da NOOB ovdije hehe! :) Enivej, nakon 10-15 minuta igre desi mi se kao neki lag (ono ekipa počne trčat na mjestu) i nakon par sekundi me izbaci iz igre! Ne mogu ni jednu rundu do kraja završit! Jel zna netko zašto mi to radi i kako da to riješim?
Može pomoć? Prije nekoliko dana sam počeo igrati BF4. Da da NOOB ovdije hehe! :) Enivej, nakon 10-15 minuta igre desi mi se kao neki lag (ono ekipa počne trčat na mjestu) i nakon par sekundi me izbaci iz igre! Ne mogu ni jednu rundu do kraja završit! Jel zna netko zašto mi to radi i kako da to riješim?
Za pocetak udji u opcije od routera i pronadju UpNp i to ugasi.
Ak proradi super! Ako ne, ponovo pitaj, pa da rjesimo.
P.S. koji ti je nick?
Jesi igrao na [G]erijatrija serveru?
Žena mi je rekla da će me zatući ako potrošim još kunu na neku igru.
E, pa ja ću riskirati život, i dati koju kunu Volumeu da uzme server na fragnetu, toliko su me izmaltretirali na g-portalu.
E, pa ja ću riskirati život, i dati koju kunu Volumeu da uzme server na fragnetu, toliko su me izmaltretirali na g-portalu.
Pfft to više ne trošiš "na igru", nego "za igru" kada uplaćuješ za server.
Pošalji je na ts ovih dana da ja malo s njom popričam o životnim prioritetima i visokom mjestu koje BF zauzima na toj ljestvici. Nakon mog predavanja ne da tebi neće zabraniti nego će se i ona sama ponuditi da sudjeluje u financiranju
majketi pa s toliko pečanja bi već napravio 4 nova battefielda
Napravi,pa da konačno igramo dobru igru...
Aj ne grintaj ionako ne igras!
Za tvoju informaciju i napravili su ih 3-4.
Onaj prvi iliti alpha koji su izdali i naplatili, pa betu kojom su nesto popravili prvi fali i napravili drugi. Zatim tu je i jesenski patch koji je pretvorio BF4 u "novu igru", naravno tu je i CTE.
No bilo kako god mi BF4 volimo i igramo i prigovaramo vec godinu dana i tisuce sati ingame.
pošto si predugo branio dice nisi bolju igru niti zaslužio
Pfft to više ne trošiš "na igru", nego "za igru" kada uplaćuješ za server.
ma koja kocka čovječe, ovo je primjer totalne ovisnosti
Jeste zadovoljni s ovim sad jesenskim patchom, jeli sad igra normalno radi, nema više netcode problema? Pitam jer bi moga kupit igru.