Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.657.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

CHCovci su mislim imali fragnet i bili su zadovoljni.

Ne znam.... Da sam na vašem mjestu ostao bi na G portalu.

E vako!

Dobro da si spomenuo fragnet! Na ovom serveru uvijek i to već unaza godinu dana je samo pozitivno gaming iskustvo (provjerio sa Nexom i potvrdio da je i njemu, također još trojici frednova iz Gorice):

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/11afdfc3-a3a1-4179-a213-98aace327116/PTG-3-24-7-All-Maps-1600-Tickets-Fair-Play-Rules/

Kontaktirao sam admine da vidim tko je hoster - Fragnet vele. Googlao malo o njima i nisam našao negativu o njima. 

Jedino vele da je skup, ali to je nebitno ako će 10-15 ljudi davati pare i to kada se podijeli je zanemarivo. Ako već moram plaćati onda ću dat malo više da se ne j3b3m oko toga jel radi ili ne radi!

BTW ip servera je u švedskoj, pa bih  zamolio da probate baciti koju rundu gore, jest da je 1600 ticketa i da dugo traje.

Ivek, ak se ne varam ti si znao baciti s nama koju rundu tamo, pa jel se sjećaš kako ti je bilo!?

edit:

http://www.gsprating.com/fragnet/

ima tko kakav review i3d.neta, googlam i ne nalazim

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 11:34 (mrfloyd).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da se nadovezem na gornji post.

Mi smo imali i BF3 i BF4 servere od Fragneta i samo pozitivna iskustva, cak i cijena nije bila puno visa od ostalih.

Jedinu recimo zamjerku sam imao da su davali besplatan mumble server od 10-tak slotova, a ne TS kao neki drugi posluzitelji.

I neznam kakva im je korisnicka podrska jer nam nije ni trebala.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Volume kaže...
Taj gportal me stvarno koštao i živaca i vremena, je da imaju super cijene ali ako se ovako nastavi to mi ne znači apsoltno ništa. Ono šta mi posebno kida živce je to da se nisu bili u stanju niti ispričati za sve probleme, a kamoli pokloniti barem jedan pišljivi dan na njihov račun s obzirom na sve... Preskakanje odgovora na pitanja koja im ne pašu da i ne spominjem. Sramota kako se odnose prema mušteriji

Ja sam ih pronašao na Facebooku i postavio pitanja.

Odgovarali su brže nego preko služba za korisnike preko njihove stranice.

Pregledali server, javljali za onaj problem o 48 i 50 slitova, bla bla...

I onda sam pitao da provjere zašto je prije svako malo server pao.

Dobio sam odgovor da je prema njihovoj statistici sve u redu.

I kad sam onda napisao da su u sluzbi za korisnike rekli da su stvarno imali hardverske probleme, od onda mi se više nitko ne javlja na pitanja...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

Fragnet - take my money {#}

Iako mi nije do hitrega,bitno je da se igra i ekipa skupi {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
1987veki kaže...

Boli te briga kad imaš autoaim {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
1987veki kaže...

Boli te briga kad imaš autoaim {#}

Autospot {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ja sam na ovom serveru imao najbolji hitreg u svojih preko 1000 sati igranja.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/04f9a6ed-11ed-47d3-935d-30e04651b2d7/1-BFG-24-7-CQ-3200-Ticket-ALL-MAPS-High-CPU-Server/

Probajte otkriti tko hosta jer takav hitreg nema ni na CTE.

Ne igramo na njemu jer nam smeta autobalance pa nas tijekom partije switcha k'o ping-pong, a od toga dobijem ospice.

Ali hitreg radi savršeno i svaki put kad se sjetim tog servera, kane mi suza na oko.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Za i3dnet sam čitao da treba birati nizozemske servere, kažu da ima bolji hw od njemačkih. Navodno i EA vrti svoje testne servere na nekima od njih

S Fragnetom nemam nikakvog iskustva, ali ako kažete da tako dobro radi zašto ne... 

Ovaj BFG šta je Antraks spomenio, za njih znam da imaju j*ben server, ali ako se ne varam oni i imaju hostera koji to poprilično masno naplaćuje i sponzore koji sudjeluju u tome. 

Nego kakav vam je hitreg na trenutnom serveru? Neki mi kažu da im očajno radi, ja nemam nikakvih prigovora na račun istog

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Uf, gle zasto je Fragnet dobar:

https://clients.fragnet.net/cart.php

Zaseban server samo za tebe. Ostali sigurno koriste isti server za nekoliko virtualki...

Al su i cijene takve :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Zaseban server samo za tebe. Ostali sigurno koriste isti server za nekoliko virtualki...

Poprilična razlika u odnosu na gportal-ovih 30-ak eura {#}

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 12:35 (Volume).
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pffff, dama kupuje bemveja. Ovo je njemu sića!

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

P.S. ovo su cijene samo za iznajmljivanje stroja. Slotovi se dodatno naplaćuju :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 12:39 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Da mislim da su to beštije koje se posebno plaćaju. Postoje i obični kod kojih je mjesečna cijena dosta niža i plaćaš samo slotove, a server je uključen u tu cijenu kao i kod gportala

https://clients.fragnet.net/cart.php?a=confproduct&i=0

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Da mislim da su to beštije koje se posebno plaćaju. Postoje i obični kod kojih je mjesečna cijena dosta niža i plaćaš samo slotove, a server je uključen u tu cijenu kao i kod gportala

E, vidite vi sad koliko jadan DICE/EA plaćaju za servere za CTE. Nije ni njima lako {#}

14 godina
protjeran
TomoR kaže...
Volume kaže...

E, vidite vi sad koliko jadan DICE/EA plaćaju za servere za CTE. Nije ni njima lako {#}

Jadni, sve mi dođe da još jednom kupim igru {#}

Vidim da Fragnet ima tri izbora za igre odmah na početnoj stranici - Game Servers, Game Dedicated i Gaming VDS. Ajmo tražiti sponzore pa uzet ovaj najbolji {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Pffff, dama kupuje bemveja. Ovo je njemu sića!

Volume kaže...

Vidim da Fragnet ima tri izbora za igre odmah na početnoj stranici - Game Servers, Game Dedicated i Gaming VDS. Ajmo tražiti sponzore pa uzet ovaj najbolji {#}

Ovaj gore zejebaje, ali stvarno šta znači 100€ ako je uključeno 15ak ljudi?

ljudi koji ovo vole i uživaju u druženju i gamingu, mislim da bi rado dali 7-8€ mjesečno za svoje zadovoljstvo, a ekipa u G koja je i digla serevr, većina ima poslove i radi. Mislim da bi sa strane uletilo i nas par padobranaca za učestvovat u sponzorstvu i riješeno pitanje najma the best servera. Jedino što je potrebno je tih nekoliko normalnih ljudi i riješeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 13:42 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

ljudi koji ovo vole i uživaju u druženju i gamingu, mislim da bi rado dali 7-8€ mjesečno za svoje zadovoljstvo, a ekipa u G koja je i digla serevr, većina ima poslove i radi. Mislim da bi sa strane uletilo i nas par padobranaca za učestvovat u sponzorstvu i riješeno pitanje najma the best servera. Jedino što je potrebno je tih nekoliko normalnih ljudi i riješeno.

Ja vidim da si ti toliko revoltiran da već vadiš Visu iz novčanika i ideš uplatiti tromjesečni najam!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ja vidim da si ti toliko revoltiran da već vadiš Visu iz novčanika i ideš uplatiti tromjesečni najam!

Kako me dobro znaš {#}

16 godina
Soldier977 kaže...

Dobro zboriš, samo praksa s takvim stvarima je jako loša.

Pričam jasno sa mog stajališta, kao nekog ko je s ekipom rentao servere od bf2 na ovamo.

Puno je žara kod dogovora, rentanja servera, al kad treba punit server i napravit neke kompromise, onda je bježanija iliti raspašoj. Pa ekipa koja traži admin prava jer su sudjelovali u rentanju, pa ekipa kojoj ne paše mod koji se vrti, itd. Najveći problem je konstantnost ekipe na serveru i punjenje istog, pogotovo kod nas koji radimo, jer server treba punit dopodne/oko podne, da bi cijeli dan bio pun, ovo što se navečer skupi nas 5-6 pa privuče 20ak ljudi na server je cirkus, ako uzmemo u obzir da se server plaća za 50 slotova. Previše je tu varijabli imho za rentat takav server od 100+€, i gledat ga onda kako 80% vremena zjapi prazan{#}

14 godina
protjeran
Battlefield 4

@Dama šta se mene tiče pare nisu nikakav problem i ja sam za sigurno. 

Ali ima jedna stvar koju mene malo buni... Onaj link koji je Cyber stavio su Dedicated serveri, ali vidim da postoje i Gaming Dedicated serveri kod kojih je početna cijena 155 eura u Nizozemskoj

http://www.fragnet.net/dedicated-servers.php#

Kod oba još triba dodati 40 eura za 48 slotova. Znam da su oba fizičke mašine, a ne virtualke ali koja je još razlika između njih. Na oba se mogu vrtiti igre ili su ovi Dedicated za neke druge namjene? 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Isto tako nije isto kad netko iz europskih zemalja zakupi server i plati za godinu dana ili kad netko iz Hrvatske jedva skupi 30 eura i zakupi server za mjesec dana. Jos ovi kontaktiraju podrsku i napisu sranja tipa mi smo pr0 klan, 1337, skillzz, sponzori ovi-oni. Sigurno da se tu ne ide na isti hardware. Kad vide da netko iz Croatia zakupljuje server za mjesec dana odmah je tu drugaciji kriterij. Vjerojatno upadamo u klijentelu koju se dozivljava kao neke klince 12, 13 godina i oni bi se sada na mjesec dana igrali admina. Hocu reci Croatia i mjesec dana zakupa i nije bas neka ozbiljna spika koja zasluzuje ozbiljniji hardware.

1 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Pričam jasno sa mog stajališta, kao nekog ko je s ekipom rentao servere od bf2 na ovamo.

Puno je žara kod dogovora, rentanja servera, al kad treba punit server i napravit neke kompromise, onda je bježanija iliti raspašoj. Pa ekipa koja traži admin prava jer su sudjelovali u rentanju, pa ekipa kojoj ne paše mod koji se vrti, itd. Najveći problem je konstantnost ekipe na serveru i punjenje istog, pogotovo kod nas koji radimo, jer server treba punit dopodne/oko podne, da bi cijeli dan bio pun, ovo što se navečer skupi nas 5-6 pa privuče 20ak ljudi na server je cirkus, ako uzmemo u obzir da se server plaća za 50 slotova. Previše je tu varijabli imho za rentat takav server od 100+€, i gledat ga onda kako 80% vremena zjapi prazan{#}

A najgore nisi naveo... kad se pita tko bi sudjelovao u plaćanju servera, svi se busaju u prsa i ti napraviš proračun na osnovu njihovih prijava.

Kad dođe red na naplatu onda se razbježe k'o rakova djeca pa ti iz svog džepa plaćaš za panjeve.

Nije stvar u lovi, nego u organizaciji i dogovoru, a mnogi to olako doživljavaju.

Ovo što pišeš za punjenje i održavanje je krvav posao.

Been there, done that and never again!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Kad dođe red na naplatu onda se razbježe k'o rakova djeca pa ti iz svog džepa plaćaš za panjeve.

!

Treba se platiti unaprijed i gotovo. A ne "ja sam platio pa mi vratite novce". Plaća se za period koji tek dolazi. Nema novaca - ništa od najma.

Freak Show Inc.
13 godina
BDS kaže...

Isto tako nije isto kad netko iz europskih zemalja zakupi server i plati za godinu dana ili kad netko iz Hrvatske jedva skupi 30 eura i zakupi server za mjesec dana. Jos ovi kontaktiraju podrsku i napisu sranja tipa mi smo pr0 klan, 1337, skillzz, sponzori ovi-oni. Sigurno da se tu ne ide na isti hardware. Kad vide da netko iz Croatia zakupljuje server za mjesec dana odmah je tu drugaciji kriterij. Vjerojatno upadamo u klijentelu koju se dozivljava kao neke klince 12, 13 godina i oni bi se sada na mjesec dana igrali admina. Hocu reci Croatia i mjesec dana zakupa i nije bas neka ozbiljna spika koja zasluzuje ozbiljniji hardware.

Baka nemoj više te žute tablete uzimati... vidiš da te pucaju na paranoju!

[19xx] 4ntraks
16 godina
BDS kaže...

Krivo gledaš na stvari, totalno.

No offence, ali u poslovnom svijetu, pogotovo u civiliziranim i razvijenim zemljama, stvari funkcioniraju (barem koliko ja znam, a radim u velikoj firmi već 12g), na način da je svaki klijent jednak, bez obzira koliko novaca ostavio, odnos prema njemu i rješavanje problematike sa isporučenim uslugama MORA biti jednak.

Ovo što g-portal radi je jadno i tragično, i prilično loš odraz poslovanja.

Evo ti vezan primjer - imali smo svoj server na i3dnetu za bc2, dakle prije 4 godine, rent je bio tromjesečni, pa smo tako produživali po potrebi, i kad bi se desio slučajno nekakav problem (nije ih bilo puno), sa serverom, njihov support je radio 24/7, i odgovarao u roku 30 minuta na svaki upit. Dok eto, i sam sam svjedok da kad nešto pitaš support na g-portalu, u velikoj većini uopće ne dobiješ odgovor na pitanje, tj totalni ignore na upit, ili eventualno neki djelomični odgovor koji baš i nema veze s vezom, nego ispadne da je napisano bilo što, tek toliko da nešto odgovore, a što je najgore, odgovoraju brzinom kornjače, nakon dva dana od upita je prosjek -.-

14 godina
protjeran
jopis kaže...
BDS kaže...

Krivo gledaš na stvari, totalno.

No offence, ali u poslovnom svijetu, pogotovo u civiliziranim i razvijenim zemljama, stvari funkcioniraju (barem koliko ja znam, a radim u velikoj firmi već 12g), na način da je svaki klijent jednak, bez obzira koliko novaca ostavio, odnos prema njemu i rješavanje problematike sa isporučenim uslugama MORA biti jednak.

Ovo što g-portal radi je jadno i tragično, i prilično loš odraz poslovanja.

Evo ti vezan primjer - imali smo svoj server na i3dnetu za bc2, dakle prije 4 godine, rent je bio tromjesečni, pa smo tako produživali po potrebi, i kad bi se desio slučajno nekakav problem (nije ih bilo puno), sa serverom, njihov support je radio 24/7, i odgovarao u roku 30 minuta na svaki upit. Dok eto, i sam sam svjedok da kad nešto pitaš support na g-portalu, u velikoj većini uopće ne dobiješ odgovor na pitanje, tj totalni ignore na upit, ili eventualno neki djelomični odgovor koji baš i nema veze s vezom, nego ispadne da je napisano bilo što, tek toliko da nešto odgovore, a što je najgore, odgovoraju brzinom kornjače, nakon dva dana od upita je prosjek -.-

Upravo kako ti Jopis rekao. Muštriji koja ti je tek došla i koja po prvi put koristi tvoje usluge se moraš pokazati u najboljem svjetlu! Kad to napraviš onda znaš da će ti isti taj kupac doći opet

Sigurno im nitko neće platiti godinu dana unaprijed, a da nezna u šta se upušta

battlelog - Volume_CRO
13 godina
jopis kaže...

Ja sam zato spomenu da trebaju normalni ljudi učestvovati.

Što se tiče punjenja, morao bi to neko po danu ko nema posla ili................

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ja sam zato spomenu da trebaju normalni ljudi učestvovati.

{#}

A cyber i ja?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Što se tiče punjenja, maknite ono "KICK IDLE PLAYER AFTER SECONDS 225".

Odnosno stavite na max.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 14:16 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Što se tiče punjenja, maknite ono "KICK IDLE PLAYER AFTER SECONDS 225".

Odnosno stavite na max.

Pa to je ugašeno

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice