Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.658.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Kad smo već kod toga da li itko zna koje su 4 najbolje rupe na ženi???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...

Ja znam za 3 jako dobre {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

One kad izvadiš vile iz nje? Vic stariji od tebe moj Mrski... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

Ja znam za 3 jako dobre {#}

..........mislim da nisi jedini.

Ali da li znaš koje su 4 najbolje?? Hajde djeco da li neko zna??

{#} Ti volume uvik uništiš svaku zabavu. Pravi si admin

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 13:17 (MRSKI).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Oprosti {#}

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

admin je gey{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
peroko kaže...

admin je gey{#}

Kako će te admin počastiti s par natpisa priko cilog ekrana kad server bude pun domaćih {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel rodila ova?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Jel rodila ova?

Ma pusti  ga. Sestre su ga zaokupile. Zaboravio je na ženu.

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Friday kaže...

Jel rodila ova?

{#}

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
13 godina
amater_2 kaže...
Friday kaže...

Jel rodila ova?

"Imam osjecaj da sam nesto zaboravio" :)

Joka ja sam sad NA FAKSU, pa dodjem poslije pred bolnicu da popijemo koju?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...
Friday kaže...

Jel rodila ova?

"Imam osjecaj da sam nesto zaboravio" :)

Joka ja sam sad NA FAKSU, pa dodjem poslije pred bolnicu da popijemo koju?

ma nisam jbo vas jos smo u radaoni.

update: dosla zgodna anasteziologinja.

over and out.

cyber javim ti ak nebu prekasno.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Battlefield 4

Sorry na offtopicu. {#}

Sinoć sam predložio Volumeu, koji se uzgred  dobro namučio dok je to izgonjao tamo gdje renta server da mu omoguće komandera kojeg je uredno platio, da izbaci mjesto komandera na serveru  Gerijatrije. Mislim njegov je server i može šta hoće ali da vidim kako ekipa koja se tamo okuplja razmišlja.... meni je totalno bezveze jer se stvara veliki  disbalans kada jedna strana ima komandera a druga ne, (spotanje, nemogućnost flenkanja....) a i ono maltretiranje od gunshipa mi ide na nerv. Ja sam da skinemo diktatora i uvedemo anarhiju

22 bez komandera
7 sa komanderom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Joka, koje vam je to dijete?

U svakom slučaju, želim puno zdravlja, pažnje, razumijevanja i strpljivosti - svim uključenima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Čekaj dok anesteziologinja ode...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...

Čekaj dok anesteziologinja (+ mali Jokica)ode...

: )

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Krećem polako kući. Ajd neka mi netko na mob javi ako ova rodi. Idem se napit, boli me qurac...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Odoh i ja. Joka gl and hf.

Kak se zena drzi? Moja je skoro ponorela nakon 10 sati trudova.

P.S. Commander!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Sorry na offtopicu. {#}

Sinoć sam predložio Volumeu, koji se uzgred  dobro namučio dok je to izgonjao tamo gdje renta server da mu omoguće komandera kojeg je uredno platio, da izbaci mjesto komandera na serveru  Gerijatrije. Mislim njegov je server i može šta hoće ali da vidim kako ekipa koja se tamo okuplja razmišlja.... meni je totalno bezveze jer se stvara veliki  disbalans kada jedna strana ima komandera a druga ne, (spotanje, nemogućnost flenkanja....) a i ono maltretiranje od gunshipa mi ide na nerv. Ja sam da skinemo diktatora i uvedemo anarhiju

Cyber čuješ ti sad ovo? A koliko smo samo živaca i vrimena izgubili s gportalom dok sve nije proradilo kako triba... {#}

Mrski već sam ti sto puta reka da server nije moj nego naš, odnosno od Gerijatrije. Da ja mislim da je moj i da mi je namjera sve raditi onako kako meni paše onda sigurno od vas ne bi tražija mišljenje za svaku ideju ili prijedlog. Isto tako ne bih dao Cyberu i Jopisu podatke od svega tako da mogu mijenjati šta i kad žele i ne bih sa Cyberom izmjenio milijun poruka zadnjih par dana dok nismo riješili taj problem s slotovima za commandere, a sve iz razloga šta sam mislio da ga vi želite na serveru... 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

evo samo da vas pozdravim {#}

nije me bilo neko vrijeme 

jesam vam falio???

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 16:17 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Sorry na offtopicu. {#}

Cyber čuješ ti sad ovo? A koliko smo samo živaca i vrimena izgubili s gportalom dok sve nije proradilo kako triba... {#}

Mrski već sam ti sto puta reka da server nije moj nego naš, odnosno od Gerijatrije. Da ja mislim da je moj i da mi je namjera sve raditi onako kako meni paše onda sigurno od vas ne bi tražija mišljenje za svaku ideju ili prijedlog. Isto tako ne bih dao Cyberu i Jopisu podatke od svega tako da mogu mijenjati šta i kad žele i ne bih sa Cyberom izmjenio milijun poruka zadnjih par dana dok nismo riješili taj problem s slotovima za commandere, a sve iz razloga šta sam mislio da ga vi želite na serveru... 

Pa dobro smijem li pitati?    

NE! {#}

edit

pa zato sam i stavio anketu da bude po ukusu većine da vidimo šta kažu ostali

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 16:38 (MRSKI).
17 godina

NE! {#}

OnajKojiNijeTijaJebat has spoken!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 16:32 (TomoR).
13 godina
TomoR kaže...

NE! {#}

OnajKojiNijeTijaJebat has spoken!

{#}

17 godina
Volume kaže...
Da ja mislim da je moj i da mi je namjera sve raditi onako kako meni paše onda sigurno od vas ne bi tražija mišljenje za svaku ideju ili prijedlog. Isto tako ne bih dao Cyberu i Jopisu podatke od svega tako da mogu mijenjati šta i kad žele i ne bih sa Cyberom izmjenio milijun poruka zadnjih par dana dok nismo riješili taj problem s slotovima za commandere, a sve iz razloga šta sam mislio da ga vi želite na serveru... 

Volume,

ako se ne varam uskoro ističe mjesec dana što si platio, jeltako?

U biti pitanje je da li ostati tu di već je server ili mjenjati hostera?

Meni osobno je dosta loše, oscilira za pop1zdit, a da se uvjerim da nisam mutav konzultirao sam se sa jednim Gerijatričarom (al ono pravim {#}) i ista stvar i njemu!

Kakvo je gaming iskustvo vama ?

16 godina
Battlefield 4

@ Mad Tom:puno hvala i od mene i mame. drugo dijete nam je to.

@Cyber: zena je ko svaka zena. jaca od nas papaka svega mi. to treba izdrzati fakat. pivicu bumo si spili sutra?

Luka se rodil lepi i zdrav tatov ponos(veli zena da sam to ja).

hvala na zeljama i friday napi se umjesto mene ja moram prvo nekaj pojesti.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
23 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

@Cyber: zena je ko svaka zena. jaca od nas papaka svega mi. to treba izdrzati fakat. pivicu bumo si spili sutra?

Cestitke mami i tati!

Dobrodosao Luka!

Sve sve najbolje zelje!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
13 godina
red_bull kaže...

Cestitke!!

Ak nebu nekih ludih nevremena, dojdem do bolnice. Obavezno si stavljam bf majicu da me na daleko vidis! :)

Budi dobar zeni, vidimo se :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 19:03 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...

Volume,

ako se ne varam uskoro ističe mjesec dana što si platio, jeltako?

U biti pitanje je da li ostati tu di već je server ili mjenjati hostera?

Meni osobno je dosta loše, oscilira za pop1zdit, a da se uvjerim da nisam mutav konzultirao sam se sa jednim Gerijatričarom (al ono pravim {#}) i ista stvar i njemu!

Kakvo je gaming iskustvo vama ?

3.11. istječe ako se ne varam...

Neznam za ostale, ali meni je ovo prvi i zadnji put da imam bilo kakve veze s tim gportalom i od mene sigurno više neće dobiti niti jednu jedinu kunu.

Prvih nekoliko dana je bilo više manje ok, ali onda su počeli problemi. Prva stvar da su nam tek prije tri dana (nakon nebrojeno upita u vezi toga na koje nisu odgovarali) omogućili korištenje svih 50 slotova za koliko je i rentan server.

Drugi problem je to šta server uopće nije radio kako triba nekih 7-8 dana. Konstantno se rušio, nestajao s battleloga svaki dan po nekoliko sati, nemoguće ga je bilo restartati ili unositi bilo kakvu izmjenu jer je na svaku komandu gportal izbacivao error, smrzavao se korištenjem rcon-a itd. itd. itd.

Svaki dan sam im prijavljivao kvarove i u svakom odgovoru su se pravili blesavi na probleme ili izmišljali pitaj boga kakve gluposti. Znači server se sruši i nemoguće ga je osposobiti ili se spojiti na njega, odmah ih kontaktiram u vezi problema i samo dobijem kratki odgovor da oni ne vide nikakav problem {#}  I tako tri dana zaredom nakon čega sam više poludio, rekao im da me ne prave budalom i j*beo im mater. U roku 10 min sve čudom proradi, ali samo na jednu večer. Sutradan isti problemi, ali ovaj put uz ispriku kako naš server očito trpi flood attackove po njihovom mišljenju i da ga za taj dan možda neće osposobiti. Ja opet u bezobraznom tonu da me zaboli k za flood attackove i da hoću server odmah nazad. Opet nekakvim čudom sve proradi za par minuta.

Sljedećih dana opet ista priča s tim da su ovaj put stigle i nove izlike tipa - izgleda da je otišao hard disk na kojem se vrti vaš server pa će proći neko vrijeme dok to ne riješimo ili vaš server je u procesu prebacivanja na novi hw pa će malo potrajati dok to riješimo.

Bilo je tu još svega, ali da puno ne dužim ovo je kratka priča.

Evo izgleda da barem zadnja dva dana radi kako spada...

Na kraju im 3 ili 4 puta postavim pitanje što je s danima kad server nije radio, te kako želim povrat novca ili besplatne dane za taj vremenski period jer su svi ti problemi njihova greška. Dobio sam samo kratki odgovor - As far as I can see your server is working now.

Gori support u životu nisam vidio, valjda s razlogom i jesu najjeftiniji. Tako da se server nakon 3.11. gasi barem što se mene i gportala tiče...

I ono najbitnije: Joka čestitke od srca {#}

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 19:29 (Volume).
16 godina
Battlefield 4

Joka i ja se zaletim do bolnice ak trebas prijatelje :) 

Naime sutra sam ne radim pa honorarno mogu piti s tobom

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Naime sutra sam ne radim pa honorarno mogu piti s tobom

Sutra sam ne radim? Hoćeš da ti otac dobije infarkt?

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice